Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saddalim
ha adatként írod ki, persze, úgy mindent lehet. de ha a cd-képbõl cd-t írsz, akkor nem

JAG1
Már hogyne lehetne Cd képfájlt DVD-re írni. Én pl. az összes BF cd-t kiírtam egy dvd-re. A mai napig hibátlanul mûxik.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

LÉGYSZÍ valaki! Segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem a Crime Life Gang Wars-t, feltelepítettem, de NEM TUDOM INDÍTANI valamit origi disc-rõl ír, de crackelni nem kell. Próbáltam sd4hide-vel is mint a NFSMW-t de úgy sem megy. Ehez kell valami progi? Vagy mi? A 7 sinsnél is ez van. Aki tud kérem segítsen. Köszi
WazheadBoci
úgy kell elképzelni mint ha "lefotózná" a cd-t vagyx dvd-t és ezzel az árkokat és vetõdéseket fotózza. szal ezért nem fog mûxeni

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

bocs a helyesírási hibákért, kicsit gyorsan írok, remélem érthetõ<#vigyor2>

LOST FAN

Hello! Lehet, nem igazán tartozik ide, de nincs neki topic. A Toca Race Driver 3-ban hogyna lehet menteni? Mert mondjuk egy versenysorozatban az 5. futamnál tartok, mentek egyet, de csak az aitó adatait menti el 😞 Legközelebb betöltöm, és kezdhetem elõlrõl a 10 versenybõl álló sorozatot... HELP

LOST FAN

köcce

zeli
abban lehet DVD-t csinálni, menüt kreálni, meg minden szar. szerintem a forrás kiuválasztásánál van Mpg

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Pinnacle Studio 10😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

hy
mijen progit tudtok amivel mpgbõl dvdét lehet creálni?

OK.azért thx.
Saddalim
hát a cd és a dvd tök más technikával dolgozik, ezért ilyen különbözõ a méretük, szinük, stb. ezért egy cd-képet (ami cd-technikájú adatokat tartalmaz) nem fogod tudni dvd-re kiírni. egy képfájl nem a fájlokat tartalmazza egyenként, hanem a cd tartalmát (szoval nem fájlonként a tartalmát na. nemtom hogy magyarázzam el 😛)

Ok. kössz.Csak mondjuk azt nem igazán értettem hogy miért nem engedte a képfájlt dvd-re kiirni! mert 700-mb alatt van vagy miért? Az az igazság hogy nem az enyém tehát nem is tudom kiprobálni csak ha odaadom,(nekem nincs PS2-õm.)gondolom akkor ezekszerint csak sérült valamelyik fájl.
Saddalim
hát akkor elvileg jónak kell lennie, lehet hogy sérült, hibás vagy hiányzik az egyik fájl. próbáld meg betenni haverod vagy valami másik ps2-be, ha abban sem megy, akkor lehet hogy a cd vagy a kép a hibás, próbáld meg még1szer kiírni ha uccse, akkor tölcs le egy másik képet

Most megnéztem egy PS2-es dvd-t(a PC-be) hasonló mappák vannak mint ezen a CD-n.(szerintem az hülyeség ugye hogy cd-n lévö játékot) nem olvasna csak dvd-t?Mármint a PS2-ö.
na nem tudom belinkelni a képet mert nem engedi csak 20kby-te ig.De vannak benne ilyen mappák.Audio,Pods ,Tracks ,UI,egy csomo füzetlapocskák,meg alján a kis gép+monitorral együtt(System).
beteszem a képet mindjárt
Saddalim
nézd meg géppel hogy mi van a cd-n

Sziasztok.Hátha valaki tud segiteni.Mi az amit most nem jol csináltam.Letöltöttem egy PS2-es játékot,(RAR-os 482Mb)kicsomagoltam és kijött egy másik becsomagolt mappa,(ISO).A Nero-val képfájlként (CD/DVD kép lemezre mentése)kiirtam,(ki akartam irni)DVD-re de nem engedte,mind valami hülyeséget ir ki,hogy sajnos erre a fajta dvd-re nem lehet irni kérem helyezzen be egy CD-R ,CD-RW.-t.Na ekkor beraktam egy CD-t,ki is irta,tehát rajta van a cd-n(régebben is igy irtam ki csak DVD-re),és berakva a PS2-be semmi reakció.(a gép csippelt,tehát a többi dvd-t viszi.Mi az ami nem jó szerintetek? Kössz a válaszokat.
Saddalim
menjek operátorokhoz büntipontot kérni neked? legaláb ötödször kérdezel és legalább ötödször válaszolunk.
OLVASS VISSZA, FULL BETÛMÉRET!!!

fery02
nincs mit. mûxik? 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

kössz szépen
Hi nem tudja valaki a Lineage 2-es Nightfall szervernek az IPjét???
próbáltam nézni a honlapján de nincsen fönn.

fery02
SE99-TU3C-GQ9C-TEZD

csá all! nem tudtok a need for speed hot pursuit 2 höz egy cd kulcsot?
HELLO.Mitkell csinálnom acall of cthulhuban,mitán elindítottam acsiléket aMarsh pályán.
Saddalim
ha ennyire utálja az exe-t és nem talál majd vírust akkor könnyen lehet hogy cd-hibás az exe, próbálj meg beszerezni egy másikat

fery02
nincs mit

Köszi szépen!
Hát én meg azt hittem az ut2004-ben még csak akkor kezdõdik igazán a játék, merthiszen a gépekkel, repcsik meg tankok nem is igen mentünk a játék során, max 1-szer,2-szer. Azokkal akkor csak külön kis Instant aktion-ben lehet menni? Kár.

NFS-nél meg hiába akarok az exe fájlhoz "nyúlni" mert amint rákattintok, azonnal lefagy a gép. Érdekes módon más exe fájloknál nem. Szóval köszi fery02, lehet át is fogom nézetni a gépet, de nem erre gyanakszok. Mondjuk a Nod32 azért remélem csak megtalálná, ha frissítve van és nem szoktam azon a gépen netezni. Ja megpróbáltam rámásolni a gépre a CD-t, de azt sem tudtam, ott is kihagyta az exe fájlt valami hibára utalva így telepíteni semmiképp sem tudom. Majd megírom, hogy mi lett a végén!

Köszönöm!

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

w77d
A BIOS-ban a PEG Buffer Lenght címszóval mit tudok beállítami?

Saddalim
hangkártya drivert újra felpakolni

fery02
#2240: Nekem is pont ilyesmi bajom volt az NFS Undergrounddal, de nekem amiatt, hogy egy bizonyos Jeffo nevû vírus ment a gépemre, ami ilyesmiket csinált, hogy megfertõzte egyes alkalmazások exe fájlját, ugyan ezt a hibát villogtatva indításkor. Szóval nekem az egyetlen tippem az, hogy alaposan nézesd át a gépet egy jó vírusírtóval.

Hi all!

Segítséget kérek mert most játszok a san andreas-szal de nem mûködik a hang rendesen.Eleinte csak ott ahol a négerállat jár aztán meg már csak a rádió szól.

Seggítsetek.
Saddalim
hát én nem ismerem a nfsu-t de ilyet a dosos játékoknál szokott írni, és nem hiszem hogy a nfsu dosos lenne (bár mondom nem ismerem 😛), ha mégis, akkor dosbox nevû progi. ha nem, akkor az exe tulajdonságainál a kompatibilitásnál állitsd win98-ra vagy 95-re valamelyikkel mennie kéne

Saddalim
#2238: ut2004-ben a hyperblastos head to head az utsó küldetés (1v1).
#2239: windows ujrainstall minen ilyesmi váltáskor. ha megvolt, akkor talán leírhatnád a konfigod... (abbol hogy 667Mhz ram, nem tudjuk meg hogy mekkora, és nem igazán hallottam még 30"-os monitorról...)

És van még egy problémám. Az NFS Underground 1-el kapcsolatban.
Amikor megjelent nálunk a játék fentvolt a gépen sokáig, akkor még nem volt XP sem ha jól emlékszem. Aztán a minap fel szerettem volna tenni a nosztalgia kedvéért, de nem rakja fel a gépem. Azt írja ki, hogy nem Win32 alkalmazás. Ehhez sajna nem lövök semmit. Megnéztem, hogy a kompatibilitás hogy áll, de nem értem el azzal sem eredmény.

A válaszokat elõre is köszönöm a 2 játékkal kapcsolatban.

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Sziasztok! segitséget szeretnék kérni!Az lenne a gondom,hogy miota SLI-re váltottam bizonyos játékok nemigazán mennek rendesen.A két HL2 játék az megy rendesen de a többinél olyant csinál hogy villodzik a kép 1-2mp-ig jó utánna megint vibrál.Ha valaki tudna ebben segiteni azt meg köszönném.A konfigom Quad royal alaplap,2gb 667MHz ram,2db quadro fx3400 videokari 30"DELL tft monitor.
Unreal tournament 2004-el kapcsolatban kérek segítséget!
Már megírtam a játék fórumába is.

Szóval a Ladder résznél már megcsináltam mindent és így kinyílt ugye a lakat vagy mi, de ha rákattintok nem hoz be semmit, csak a Malcolmos Team és sima head to head meccset. Ezek is megvannak, akkor mi a baja, hogy nem enged tovább?

5 emberem van és több mint 100 ezer kreditem.

Saddalim
nem is az ilyen überprofi újakra. én egy acdsee32 2.4-est használok. egyszerû gyors régi (és ez a lényeg. minden ami régi, az jobb)

zeli
nekem is megvan, de nem szeretem:S
pl a 7 olyan lassan adta be a képeket...
nekem meg az a lényeg, hogy rákattintok, azt bejön, és a Kép és Faxmegjelenítõ erre pont jó😄

Saddalim
ah, én acdsee-fan vagyok :-)

zeli
húzd egy kicsit lejjebb aképet és meglátod kb 48-as betûméretben😄
w77d, nemtom😄
Saddalim, Windows kép és faxmegjelenítõ😄 (szerintem az tökjó😄 nem lassú, képnézésre tökéletes)

hello.Elakdtam,v.milyen feldolgozo,üzemben ahol acsiléket kell beiditani.Ez meg is történt ,be szálltam .Tovább hogyan (Call of cthulhu)
w77d
Hali! Ha egy játékot elindítok a következõt írja ki: Buffer overrun detected és ezután kilép! mi lehet a probléma?

Saddalim
jaj lol a winfos szar fax és kép vagy miafenemegjenelitõje is tudja elvileg, de ifranwievben már láttam ilyet

zeli
én tudok rá jobb megoldást: kezdõdik az iskola😄 <én sme elszek nagyon>
#2227: olyan programról nem tudok, de fényképalbumot lehet oylat csinálni. pl csinálsz egy lemezt fényképalbumban és a DVD lejátszó lejátssza neked.be tudod állítani mennyit "idõzzön" egy kép, meg ilyenek. ha van ilyen progi, és valaki tud róla, javítson ki<#vigyor>

fery02
irfanview, vagy valami ilyesmi

WazheadBoci
reméjjük az elsõ 😄
#2227 sjna nem tok ilyaet hirtelen...

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

francois
Hello kellene egy olyan segítség, h képeket akarok lejátszani, és olyan program kellene amiben be lehet állítani h pl 4 mp-ig mutasson egy képet és utána automatikusan nyomja a következõt.

Saddalim
na egyre ritkulnak a segiccségkérések. ennek két oka lehet.
1. olyan marha királyak vagyunk, hogy a legtöbb embernek már segitettünk, és nincs mit kérdezniük.
2. olyan marha szarok vagyunk, hogy egy csomó ember már fel sem teszi a kérdéseit, mert úgysem segitenek