Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Toplistákra gondolok, nameg jó lenne ha archívum is lenne benne legalább a 90-es évektõl kezdve, mindegy a nyelve, de lehetõleg magyar vagy angol.
Qwerty4
nekem az NFS2-hez kéne egy oan oldal ahol durva jo patcheket lehet leszedni
pl örök nitro vagy mikor lehet menni 600km/h sebességgel.. meg stb
vkiii segiccsssen már nekem mert nézek én mindent de nemlátok:S:S:S:S
küldjetek egy linket vagy mittomén... köcce
Nézz utána gamecopyworld.com-on.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Megvan valakinek a City Life nevu jatek? Ha ugen akkor legyszi segithetne elinditani, mert nemakar menni. Elore is koszi :o)
Sziasztok,
Szeretnék kérni Tõletek 1kis segítséget.
A problémám a toca race driver 3-al van, (meg a códemaszterrel), de erre most nem térnék ki. Szóval démonnal egy tükrös változatot szépen elkezdtem telepíteni
(telepítés idõtartama:30perc) "szidtam is a fejlesztõt", tágranyílt pupillával kattintottam az exére........ (crack nincs hozzá)szkennel, csekkol meg minden (fú dejó ez a kódmasztör)..erre, dzsíi..adjak neki hiteles cd😊. Elolvasom a használatit.......húzgáljak ki minden IDÉt?! (jó majd széttépem a gépemet), fogtam letiltattam az összes cd-t kivéve persze a démon virtuálisát amiben ott vigyorgott a toca. Újra toca.exe....még mindíg cdért sír a szája😊 az enyém meg egy láncfûrészért. tudom, hogy az eredeti megvételével megoldódna a problémám, ám lehet van rá más alternatíva is😊
Üdv!!
Pedig kell, hogy legyen, különben nem lépne ki!
várd mg amig a bal alsó sarokban végigmegy a csík, aztán nyomj át a directx files-re. ha valamelyik mellett sárga felkiáltójel van, installáld újra a directx-et
Qwerty4
Tudja valaki a probléma okát?
ma 12:42 | Privát | Galéria | Válasz | #2284
4X az ajánlott, legalábbis én mindíg abban írom és semmi gond nincs velük ezidáig
"Számukra kegyetlen napok, számunkra kezdet"
バナシャーク ガーボル aka セトゥ
Válasz 'zippo01' üzenetére (#2283)
© zippo01 tegnap 20:01 | Privát | Válasz | #2283
Hali! ps2 játékot milyen sebességgel kell kiirni?
Qwerty4
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ugye elõször kezdi az 1karakteresekkel, 2,3,4,5,6...stb. valszeg végigment mondjuk a 6karaktereseken, és jött a 7. gondolj be,e hogy hány betû (nagy ÉS kicsi), szám, írásjel van, és hatványozd be 1,2,3,4,5,6...stb-vel. na ennyi variációt próbál végig. a warezesek meg általában ugy 20 karakter körül szoktak vagy még afelett jelszót adni. szerintem lõdd le, tölts le egy másikat vagy nézd meg ahonnan letöltötted
Qwerty4
válassz egyet :-)
PSN ID.: Beegabor
Aki ismeri a roseonlinet az mondjon már egy olyan honlapot ahonnan le lehet tölteni egy privát szervert.
elõre is kösz
htx.
LOST FAN