Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tud Helpet adni a Call of Juarez játékra mert nem tudom elindítani ha valaki tudna segíteni akkor MSN-en bonyolítsuk le de nagyon megköszönném va valaki segítene!
Sziasztok. Letöltöttem a Handball Manager 2005-2006 játékot(3 fájl: .img .ccd .sub kiterjesztésûek) 800 mb körül. Felmásoltam, de csak 30 megát rakott fel. Aztán meg kéri a cd-t. Nem ismeri fel az .img fájlt ami 750 mb. Segítsetek! Köszi.
ToCsEk
Megtudja nekem valki mondani hogy hol találom meg a lego star wars1 mentését?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Qwerty4
Szerintem jobb lenne ha valaki csinálna bannert FAQ-val, így talán többet nem érkeznének ilyen kérdések, csak abban az esetben ha keresett az illetõ és nem talált végigjátszást és vonatkozik cd kulcsokra meg ilyesmikre is, mert ezek tényleg nem nagy problémák, ha utána tud nézni az ember a neten.<#smile>

Qwerty4

zeli
ja és URLITT

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
najó, mégegyszer leírom, mert Saddalim többet nem teszi😄

V
É
G
I
G
J
Á
T
S
Z
Á
S
O
K

(ui.:remélem nem b*sztam el😄)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Qwerty4
És abban sem vagyok meggyõzõdve hogy a játék teljes nevét írtad.Egyébként ezt kerested?:Mystery of the Nautilus

Qwerty4

Qwerty4
Persze itt van!!!A google-t illene azért megtanulni használni.<#shakehead>, fél perc sem kellett és kaptam.tanács:ha végigjátszást keresell írd a játék nevét agoogle-be és melléje a "walkthrough" szócskát és ha magyar végigjátszást keresell a "végigjátszás" szócskát, de sajnos kevesebb a magyar végigjátszások száma.

Qwerty4

Sziasztok!
Tudtok valahol végigjátszást a Nautilushoz?
Hellosztok<#hawaii>.Segítséget kérnék<#worship>.A counter strike 1.6-ban find servers és a szervereket behozza.Eddig semmi gond<#taps>.De amikor rá kattintok és elkezdi tölteni ezt írja ki:LAN servers are restrichet to local clients (Class C)<#levele><#falbav><#gun><#violent><#rinya><#help>.Elõre is kössz<#worship>.

Ok kösz
Saddalim
jaja, reinstall

Saddalim
ez esetben egy sürgõs winfos-reinstallt ezközölnék

Valaki a Super-Bikes Riding Challenge tud crack-et?

Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...

bardocz
ha nem eredeti akkor meg lehet a törés miatt van
bardocz
ujrarakást próbáltad már?
Hali segitsetek felraktam a Hitman 4 et es allandoan megszakad a jatek. HitmanBloodMoney.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. If you were in the middle of something,the information you were working on might be lost. Mit csinaljak segitsetek!
Szeva.Nekem mar megy. Esetleg ha erdekel a dolog irjal a [email protected] cimre :o)
nemtujda vki mik a reloaded játékoknak vmi extraspeciálitása?
Köszönöm!Örök hálám!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Qwerty4
ez egy számsor, de te tudod:3HHWCWHGWHPA2LABCC

Qwerty4

hi a Doom 3-hoz keresek Serial-t légyszi Küldjetek egyet!
hi a Doom 3-hoz keresek Serial-t légyszi írja le valaki!<#help><#help><#help><#help><#help><#help>
hali a doom 3 hoz keresek cd keyt tud segiteni valaki? Elore is koszi!
Ewergo
Pár progit direkt nem irtam kezdésnek mert pl.:
Doom3 a sötétséggel akarja izgalmassá tenni a gamét, Serious Sam tiszta rajzfil, Swat4 egykaptafa megkötött küldetések
Igen ami szóba jöhet vagy még nem ismerem, miután névröl utána néztem, az a RTCW, Painkiller, Commandos Strike Force, ÜberSoldier, Chaser, Condemned.
Köszee mindenkinek a gyors választ! Szerzem be öket...ha tudom. 😊

Qwerty4
Commandos Strike Force
ÜberSoldier
Chaser

Qwerty4

zeli
Márió forever😄😄

NeoMaN
Condemned

NeoMaN
Quake 4
Painkiller
Serious Sam
RTCW
Doom 3

SötétBarom
FEAR, Call of Juarez

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ewergo
Üdv!
Tudna valaki mondani "kiemelkedö" fps gamét?
1, FarCry
2, Moha
3, Cod
4, Half
5,
6,
7,
...

Köszi elöre!

de még fura hogy amikor ujraindul akkor a bios megakad vhol és szusszan egyet a gép és ad egy olyan kattanásszerû hangot is és utána megy tovább...
Hát egy olyan háromnegyed vagy 1éve.
Ja boccs. nah elindítottam a regedit-et és nem találtam semmilyen adatot a lego sw 2-rõl 😞

Saddalim
"Válasz 'Warth0g' üzenetére (#2334)"

2-3 HÓNAPJA

Saddalim
mennyi idõs a windowsod (mikor violt utóljára ujrainstallálva)?

ngcsnet
futtatás > regedit beírod

Lécci azt mondd meg hogy a vezérlõpultban mit keressek!
Én hülye vagyok az oprendszerhez

ngcsnet
regedit

Hol van a regisztrációs adatbázis???

mi lehet az oka annak hogy a gép a reloaded játékok futtatásakor ujraindul??
Saddalim
ha visszaolvastál szólj

peeter22
ha vki meg csinálta szóljon.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

peeter22
hali én a spell force 2-ben akadtam meg a fireforge pályán amikor három sárkányfejbõl tûz jön ki és sárga színt kell csinálni belõle azt meg csináltam és utána hogyan kell kijutni egy teleportálóhoz mert nincsen semmi kijárat.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

ááá Most találtam meg😊 azé kösz a helpet😊

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

Jah😊 a játék neve Joint Task Force.

Saddalim
"a játékot"
bõvebben?

Colton
Hello

Ismeritek azt a progit a ps2 emulator(psx2) ami a ps2 játékokat jatsza le és hogy kell használni

Kéna Köszi

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Az az igazság hogy enyit tudok énis😊 tehát a lényeg hogy a játékot telepítem és ugye a Cre akarja telepíteni nah most ott nincs helyem és én kiválasztom hogy a D re telepítse, továb ra nyomok és ki írja hogy nincs helyem de a D-n van hely és most arra gondoltam hogy be lehet a futatásba is álítani hogy a telepítéseket ne a C-n kezdje el egybõl hanem a D-n és azért kérem a segítséghet hogy hol lehet ezt be álítani.