Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
és a googli is alátámasztotta a gondolataimat, víruskákhoz köze lehet

Qwerty4

Qwerty4
sztem vmi spyware vagy vírus a nevébõl ítélve...

Qwerty4

bauer15
csá
nem tudja valaki mi az a "sucker.exe"

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Qwerty4
Ok, írom mit tegyél, ha belépsz ne nyomj ENTER-t, jelöld ki mind a 4 dokumentumot(jobb klikk-Select all), majd csak maradj a jobb klikken-Extract without confirmation, majd kicsomagolja abba a mappába ahova töltötted a játékot, tehát kapsz 4 fájlt, azután duplabalklikk az INSTALL.exe fájlra, majd kezdõdik a játék telepítése.Feltelepítés után indíthatod csak a játékot!!!

Qwerty4

elsõ kérdésedre nem, második kérdésedre igen a válaszom. Bejön egy kék képernyõ, különbözõ dolgokat ír, megnyomom az entert, és egyszer csak visszatér az ikonjaimhoz, magyarán kilép!
Qwerty4
ki tudtad csomagolni?WinRAR progid van?

Qwerty4

Letöltöttem, de hogyan kell elindítani? Bocs, hogy ennyire tudatlan vagyok, de köszi a segítségedet!
Qwerty4
persze elõre katt a start your download-ra

Qwerty4

Qwerty4
Köszönöm, hogy válaszoltál, van valami más ötleted, esetleg játék ajánlatod?<#integet2><#help>
Qwerty4
<#wilting>Az oldalt törölték amirõl nem is rég letöltöttem!!!

Qwerty4

Qwerty4
"duki nuki" - Duke Nukem 3D
Az oldalt írom is hamarosan ahonnan letöltheted.

Qwerty4

Sziasztok!<#conf><#wave>
Szeretnék segítséget kérni, kérek mindenkit, aki tud segítsen nekem!!!
Nagyon szeretem a wolfeistein játék singli változatát, amivel már több hónapja folyamatosan játszom is, de ennek ellenére sosem unom meg. Persze ennek következtében a pályákat már lassan bekötött szemmel is végig tudom csinálni. Nagyon szeretném,kérni hogy valaki ajánljon nekem egy hasonló játékot, mert én sehol sem találok semmi hasonlót. Nem szeretem az olyan játékokat amiket internetes kapcsolattal lehet csak játszani így eléggé leszûkültek a lehetõségeim, gondolom én, persze lehet, hogy ez nem így van csak én keresek rossz helyen mindíg! Olvastam az egyik oldalon egy "duki nuki" -bocs ha rosszul írom le a címét, de csak ennyire emlékszem- nevezetû játékról, de nem találom sehol sem, ahonnan letudnám tölteni?! Kérek mindenkit aki tud ajánljon nekem valamit, amit elõre is nagyon köszönök! Üdv. mindenkinek, további szép napot, gini
Saddalim
mit is mondhatnék... sorstárs :-)

OK!<#hehe><#gun><#violent><#boxer><#pias><#integet2><#bdead>

zeli
te nagyon vágod a "magyartot": akarnák.....

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

WazheadBoci
töröld le és törd el a cd-jét ...

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

Scarface.The.World.is.Yours.ENG.PCDVD.ISO.LEAK.by.FFN.Crew
Én mindenhol csak ezt találtam.
zeli
okés

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

HELP!<#falbav> conter strike 1.6-ban a szerverre akarnák csatlakozni de nem engedi<#sir><#help> ezt írja ki:LAN servers restrichet to local clients (Class C)<#help><#help><#help><#rinya>

Qwerty4
Teljesen igaz<#eljen>, én pl. ezt a módszert voltam kénytelen használni nagy játékok feldarabolására amikor még nem volt DVD-RW-m.De az avit is ugyanúgy lehet kezelni vele, feldarabolni és aztán egyesíteni, más kérdés hogy van-e értelme az egésznek, a TC-el idõigényesebb és nem lehet nézni külön a videó részleteit, hogyha egy filmrõl van szó akkor lehet vágogatni is, sõt érdemesebb is, én idáig az AVI MPEG ASF WMV Splitter nevû progit használtam.

Qwerty4

Saddalim
nah zeli a banner holnapra meglesz, mégegyszer megpróbálom a házigazda jogot é skkor nem kell nekik beírni a html-t. ha mosse, akkor berakom a bannert nekik, az már csak jó lesz nekik...

Saddalim
#2402: visszaolvasnál? CCD-T add meg neki
#2401: bocs, nem warez topik. ha küldesz egy üzit az emileddel, megpróbálhatok segiteni...
#2400: "ezt a verziót" pontosabban?
#2398: hiába mondod el neki mégegyszer ugyanazt amit már elmondtak. avi-t így NEM lehet egyesiteni? miért olyan nagy luxus felrakni egy ingyenes programot?

Sziasztok. Letöltöttem a Handball Manager 2005-2006 játékot(3 fájl: .img .ccd .sub kiterjesztésûek) 800 mb körül. Felmásoltam, de csak 30 megát rakott fel. Aztán meg kéri a cd-t. Nem ismeri fel az .img fájlt ami 750 mb. Segítsetek! Köszi.

hello emberek!
megnéztem a régi topicját, de így sem találtam semmit.
szóval ami kéne, mert kedvesen mosolygok 😊
dungeon keeper 1 meg 2 letöltés érdekelne, ha valaki tud segíteni az tök jó lenne 😊
köszi elõre is

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!

Please vki segítsen aki letöltötte a Scarface:the world is yours címû game-t. Már nagyon kipróbálnám de titkosítva van a zip file és nem tudom kicsomagolni a kód nélkül. Aki még ezt a verziót szedte le és tudja a kódot az írja le. Mégegyszer kösz.
Mindig a legfrisebb kiegészítõt indítod és abban benne lesz minden!
Qwerty4
hát jó hogy nem megy, megírod 2 cd-re az egészet, majd ha meg a karod nézni a következõkor felmásolod a gépre mind a 2 cd tartalmát egy mappába.Kijelölöd a .crc kiterjesztésû fájlt majd csak Total Commander,azon belül is Fájl menü és Fájlegyesítés... menüpont.És megkapod a teljes filmet.

Qwerty4

Saddalim
#2395: avit nem lehet tcmd-vel darabolni. virtualdub. már írták. kipróbálni esetleg?
#2396: együtt. nemtom mér kell neked a sima sims2. a kieges verzsönökben is bennevannak ugyanazok a dolgok mint a simában...

SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mivel sokat nem konyítok a Sims 2-höz ezért lenne egy nagyon fontos kérdésem.
Ha felteszem a kiegészítõket akkor együtt mûködnek vagy daemon-nal kell õket beolvastatni ha kéri a cd-t??????? Mert Most feltettem 4kiegészítõt és nem mûködik a Sims2.
Mi a teendõ???
Írja le nekem valaki,hogy mit kell csinálnom PLEASE!!!!!

Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...

bauer15
megcsináltam és kaptam belõle 4 fájl amit csak társítani tudok próbáltam media playerrel se nem ment
mit kell még?

Saddalim
az codec... 😛
jaja, lehet ilyesmi, nézd meg a .NET (.net keretrendszer/framework) verziót és a "ms media suntime series" nevû dolgot.

bauer15
köszi szépen

hali
nem tudna nekem valaki belinkelni a call of juarez crackjet
mert adtak 1 cracket es becrackeltem de mikor inditom a jatekot es ramejek h legkonnyebb nehzsegi szint, elindul toltodni es a masodik csiknal error, es ki megy a jatekbol es 1 hibajelentes jelenik meg a kepernyon
help mee, mert mar nagyonkívanom a jatekot es tom jatszani

MSI P31 Neo | Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz BOX 775 3MB dual | GAINWARD 9559 ATI HD4850 512MB | SAMSUNG 500GB SATA2 16MB | KINGSTON DDR2 2x 2GB 800MHz | SAMSUNG 22¨ LCD 2243NW | Razer Diamondback

Harly18!Nem lehet,hogy codeck probléma?Nekem egyszer azért volt ilyen,de ez csak egy tipp
Harly18
Ezzel egyszerûbb 😄

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Qwerty4
Total Commanderrel, azon belül is Fájl menü és Fájldarabolás... menüpont, majd kiválasztod hogy 700 MB vagyis CD méretre daraboljon.

Qwerty4

Harly18
Virtualdub

Harly18
1. Megértettem és gondoltam, hogy nincs 100 ember rajtra készen, akik csak arra várnak, hogy segítsenek valakinek.
2. Minden rendben ezekkel...
Arra gondoltam, talán ez egy bug a játékban, s van rá valami megoldás....

bauer15
helo mien programmal rudnék avi filmet 1.37 gb-os filmet 2cd re szétszedni?

Saddalim
1. k*rvára nem bizto hogy a kettõ-három segiteni szokó emberbõl pont ebben a három percben fennvan valaki...
2. alaplap, videokártya driver, directx?

Harly18
Senki? Ötlet sincs? Codec hiba lehet? Csak simán kidob mindenféle hibaüzenet nélkül. Friss az XP is....

Harly18
A No One Lives Forever 2-vel akadt egy kis gondom:
Annál a résznél, amikor a motoros szánnal vissza kel menni a pilótához a Szibériás pályánál, akkor töltés után kidob az asztalra akárhányszol elindítom újra. Mi lehet a gond? Fent van az 1.3-as patch. Aki tudja az segítsen, mert nagyon megtetszett a játék.... 😞 Tudom nem mai játék, de talán valaki emlékszik még rá...

zeli
okés, jó 5let

Saddalim
kösz zeli, a modnak már írtam házigazda jog ügyben, de úgyláccik sz@rnak rá, szóval akkor csinálok csak bannert és megkérem õket, hogy legalább azt rakják be. holnapra vagy holnaputánra :-)

Saddalim
#2373: milyen? full?
#2374: a .ccd-t rakd be neki
#2375: bõvebben?
#2376: mikor volt utóljára windows ujratelepitve? videokártya driver? alaplap driver? directx?
#2377: a PoP3 hibás (az összes úgy ahogy van, ezért adták ki hamar a 4-et). Töltsd le a demot. Amikor kiírja, hogy innentõl már csak a teljessel tudsz továbbjátszani, akkor vége, addig megy a teljes is, csak az még le is fagyasztja a géped. Szóval demo.

Üdv! Aki letöltötte ezt:Scarface.The.World.is.Yours.ENG.PCDVD.ISO.LEAK.by.FFN.Crew.rar és tudja hogy kell kideríteni a kódot az legyen oly szíves írja le nekem. köszi
Isti71!!! ha nincs crack-ed hozzá akkor 2 lehetõség:
1. megnézed 1 torrentes oldalon hogy van-e de ott általában ha van is akkor is vírusos!
2. húzd ki a meghajtókat és úgy indítsd el! akkor tuti elindul mert én is így csináltam 😄
Prince of Persia 3-nak van-e crack-je? Vagy, hogy lehet vele játszani?
Sziasztok!Nekem a call of juarezzel lenne egy kis problémám!Mikor elindítom bejön egy fekete képernyõ és onnan nem csinál semmit az marad resetelnem kell,mert nem tudok semmit csinálni!(9600-os ati videókártyám van)Please vki help me!
Elõre is thx.