Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"De nem értek egy dolgot és kérek vkit válaszoljon:sajnos még mindig az elsõ missziónál vagyok(kínai vendéglõ), teljesítettem minden feladatot, de a missziónak nem lesz egyszerûen vége, nem adja a következõ pályát.Mit kell tennem hogy végre tovább juthassak?Megemlítem Carreer módba játszok.Visszamentem a csapattal az autóhoz és akkor se történt semmi.Mit csináljak???<#fejvakaras>#fejvakaras>"
Qwerty4
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Minden beállításnál nyomj "alkalmaz"
Itt ki is kapcsolhatod.
A windows+pause megnyomással egybõl a rendszertulajdonságokhoz jutsz!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Nem tudnátok egy olyan programot mondani ami + és - gomb megnyomásával növeli a fényerõt a játékban vagy akárhol ha elindítom?
ugyanis nemtok jáccani a Company of Heroas-al mert foylton egy hibaüzenetet kapok 😞
vmit a virtuális memoriárol ir...
vki segitsen lécci 😊
thx..
tudna valaki segíteni hogy kell képet berakni a nevem helyére?
<#dumcsi>#dumcsi>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
A menüben nyomd le a Shift-et. Utána játék közben nyomd meg a Backspace-t
és írd be: yes. Végtelen aranyat és 50 parasztot kapsz.
A fõmenüben nyomd le a Shift+Alt+A kombinációt a cheat mód engedélyezéséhez.
Utána használhatod ezeket is:
Alt+C - összes küldetés
Alt+K - szabad építés
Alt+X - 100 ember +100 arany
A fõmenüben nyomd a Shift+Ctrl kombinációt.
Ha jól csináltad harangszót hallassz és utána végtelen aranyad lesz.
Qwerty4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Qwerty4
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
a stronghold crusaderhez kellene mûködõ csalás.
segítsetek!
kösz
játék
grafika
film
stb...
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
de tessék ittvan, csak csitt!😄
DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Letudná valaki nekem írni az Age of Empires 3 telepítõkódját?
Elõre is kössz.
NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM
Qwerty4
NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM
#2493: nézd meg a géped konfigját és hasonlítsd össze a játék ajánlott konfigjával. ha megfelel, akkor vegyél vissza a videóbeállításokon..
a Just Cause direkt ilyen lassu vagy a gépem miatt?
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Talán a tescoba vagy valahol még lehet kapni 😄
Unleash Your Inner Monkey
esetleg ajánlom figyelmedbe ezt, vagy ezt, esetleg még ezt
készülök venni egy új videókártyát szerintetek jó az ati radeon x 1600-as?
Megtudnátok mondani, hogy hol lehetne megvenni az alap Half Life 2-õt??
De most komolyan, minden online shop-ban csak a ep1-et és a hl2 game of the year-t látom. Rendes CD-s kiadásra gondolok, néhány ezer forintért, nem steam-re...
Unleash Your Inner Monkey
Help kéne, felraktam a GTA SA-t és rákattintok a parancsikonra és elkezdt tölteni de a játék még nem jön be és megszakad a töltés mielöt elindulna a játék volt a minap egy driverproblémám és visza lett álitva a gép és utána meg lett csinálva és azota szar, vki tudna segiteni???Mit tegyek hogy menjen???
Help Me!!!<#help>#help>
Qwerty4
mégegyszer köszönöm a segítséget! örök hála....
😄
Vagy ha IE-t használsz😄ocuments and Settings/user neved/Local Settings/Temporary Internet Files, ott keresell hangfájlokat, lehet oda tölti.
Qwerty4
Lehet, hogy kicsit off, mert nem szorosan játékról van szó, hanem netes kérdés.
Itten van a Vietcong zenéjének mixe. Hogy lehetne letölteni a zenét? Tudnátok segíteni?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"