Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
pontosan az történik hogy telepítem a játékot, felrak kb. 2700 MB-ot majd elõjön ez az üzenet és leáll az instalálás, tovább nem tudom folytatni tehát
<#help>

Qwerty4

Qwerty4
Valami ötlettel tudtok-e szolgálni vagy reménytelen eset?

Qwerty4

Qwerty4
Játék:Condemned.
Tegnap óta nem tudtam mire menni ezzel a problémával:kép itt
A merevlemezemen pedig még 28 GB van szabadon.Az a bizonyos .rra fájl a második instalálás alkalmával más volt.

Qwerty4

fery02
kriszbig: Telepítsd fel a videokártyád lemezérõl a drivert, vagy szedj le hozzá egy újjabbat az internetrõl

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Saddalim
ha visszakeresel (lap alja) megleled

Qwerty4
szeva, szerencséd hogy HL 2 rajongó vagyok és tudom hogy a start.bat fájlról kell indítani a gamet<#wink>

Qwerty4

Voltan
Helló!

Futtatni akartam valami netes játékot (Java), de nem indult el. Ez volt az üzenet: "AppletGui not found"
Mit kéne csinálni?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

hali!nem indul a mohaa!ezt írja ki:GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem!mi lehet a baj?köszi!!!
helló!fm 2006 - hoz szeretnék magyarítást!hol találok, mert ami most van az nem jó!teljes magyarítás létezik??? köszi!
Hello!Hátha itt választ kapok nem dinul a hl2:ep1 mivel kell inditanbni hl2.exe vagy MS-DOS-t-al mert mind2-bõl kilép a menü betöltésnél amikor dosal inditom akkor azt irja Fatal error ami benne van a faqba de nincs fent a magyarositás szval nem ez a baj help!!

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

JimKirk
Thx!
JimKirk
Nem, az en vagyok!😄
Saddalim
tarzan 😛

Saddalim
kissé érdekes ez az új dizájn...

Saddalim
ilyet akkor szokott ha a cd hibás

de mit lehet csinálni?
nem tom
arty
nem lehet h a nocd exe volt felrakva, és csak eredeti exe-sre megy fel?

Forza.

a black&white 2 installálásánál a végén azt írja ki hogy a speech.lug fájl nem (match)eli vagy vmi nemtom. azt írja még hogy your setup is corrupted. mit csináljak ? mert így nem lehet patchelni a játékot
SötétBarom
N64 emulator + mario 64..
Croc
Sheep Dog'n'Wolf
Jazz Jackrabbit 2

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

JimKirk
Akkor kezdhetitek akar velem is!: 😛
zeli
üdv😊
fasza volt London?😛
különben épp jókor idõzítettem énis, mert e héten én sem voltam, és összegyûlt a sok kérdés😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

JimKirk
Sziasztok!

Shrek-hez hasonlo maszkalos ugrabugralos jatekot keresek a felesegemnek mert mar 6x vegignyomta es mar egy kicsit unja!😄 Szoval legyszives mondjatok egy par jatekot amivel el lesz egy darabig! Csak ne Mariot!<#beka2>

Elore is koszi!
Saddalim
nah megjöttem Londonból. minden nap vagy esett vagy fújt vagy mindkettõ. a net meg persze megint meghalt 3mbit helyett 60kbit... na elkezdek visszaolvasni...

Üdv.

A FIFA 07-el lenne egy kis problémám.maga a játék max felbontásban tükörsimán megy,viszon amikor valamilyen videóbejátszás jön(meccs elején,bedobásnál,gólnél) akkor a játék egyszerûen meghal,és félpercenként tölt be egy képkockát,ami olyan 4-5 perces töltést jelent minden egyes bejátszásnál.mi lehet a baj?😞
Terminátor14
Thx neked is!

De nagy meglepetésemre tökéletesen megy a fifa 07 és a pes5 is, úgyhogy asszem megvan mivel fogok játszani 😄

CSAK a Fradi

Sziasztok!
Bocs, hogy így belevágok a témába, de aki ismeri a nemix.ru -t , az pls segítsen nekem...
Az egész orosz nyelven van, és nem tudok regisztrálni...
Elõre is kösz a segítségeket...

http://rolandspeed.xdl.hu <--------- oldalam, nézd meg!

My WEBpage: [url]http://rolandspeed.xdl.hu[/url]

ngcsnet
<#taps>

fery02
Outlaws

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

zeli
Super Mario<#vigyor>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

SötétBarom
NFS 4, red alert 2, freespace, monkey island 3, scratches, defcon, worms, chessmaster 9000, interstate 76, quake 3, CS, uplink, deus ex... Stb.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Terminátor14
MOH:AA pont megvan, köszi 😊

CSAK a Fradi

Qwerty4
persze, Medal of Honor - Allied Assault, Starcraft, Project IGI<#smile>

Qwerty4

Terminátor14
Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy tudtok-e mondani nekem nem túl régi játékokat, amiket 256mb rammal xp-n tudnék élvezhetõen játszani?

CSAK a Fradi

ffxi
Plííííz!!
Akinek meg van Worms World Party-hoz crack-je, azt elkérhetem?????
THX!!

Fákjúal!

Sziasztok!
Bocs, hogy így belevágok a témába, de aki ismeri a nemix.ru -t , az pls segítsen nekem...
Az egész orosz nyelven van, és nem tudok regisztrálni...
Elõre is kösz a segítségeket...

http://rolandspeed.xdl.hu <--------- oldalam, nézd meg!

My WEBpage: [url]http://rolandspeed.xdl.hu[/url]

zeli
LOL

ngcsnet
há' mi falusiasan mongyuk dik<#idiota>

Qwerty4
probléma megoldva

Qwerty4

Qwerty4
ja azt én is észrevettem...egyébként jó lenne az sg fórum nem VIP tagjainak is egy kis hsz. módosítási idõ, legalább 3 perc

Qwerty4

zeli
myVIP-re...

Qwerty4
Csakugyan a S.W.A.T. 4 topic gyatra látogatottsága miatt írom ide is:
Mit csináljak amikor nem tudok egy civilt megbilincselni, mert nem akarja?És az a baj, hogy most ezen múlik a pálya sikeressége, csak egy embert kell lefogjak, de nem engedi.Amúgy a könyvtáras pályánál járok.

Qwerty4

Qwerty4
csak myVIP-ra tudnálak 😊

Qwerty4

Kandurex
valaki, valaki, hívjon meg iwiw -re, köszi elõre is 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

remus500
nekem olyan bajom lenni mikor elindítom a GTA SAN ANDREAS-t akkor kb 1mp múlva nem akar indulni csak úgy van ahogy volt.
kéne hozzá a game copy world-ról egy patch
nem birom márt ezt se GTA: San Andreas v1.0 Crash Fix Patch
letölteni .a game copy world-rólmikor megnyomom a mirror 1-et akkor nem kezdi el tölteni
ha a mirror 2-tõt megnyitom akkor sem kezdi el tölteni
utána átlép egy másik oldalra és Unauthorized Referrer Detected! alatta egy csomó szöveg és legalul ez Click Here to Enter GameCopyWorld
megnyomom és kiad megint vagy 10 mirrort és azt is megnyomom és semmitsem ad ki és semmit nem kezd el tölteni.
pls valaki segítsen nekem

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

csá! segítsetek már légyszi!!!!
miért van az amikor letöltök egy játékot egy warez oldalról, valamelyik fájl CRC hibás kicsomagolásnál? de ha elindítom megint a kicsomagolást akkor néha szokott olyan más olyan fájl crc hibás lenni, ami eddig jó volt!!! ja meg ha kitudom csomagolni és feltudom telepíteni nekem jó, de ha másnak adom oda neki kiírja hogy hibás az iso fájl!!! mivel lehet a probléma?? az oldal tuti jó, mert haveromék is onnan töltenek!!! ha tudtok valamit, légyszi segítsetek!!!!! elõre is köszi!!!
ffxi
HELP! Nem értem a köv. szöveget, de az a lényeg hogy õsrégi gém és ez az utasítás segít az XP elindításához, elõre köszi a segícséget..

"How to make this work on XP.

When you mount (I have only tested mounting it with Daemon Tools) the ISO file or (if you have burned it)
insert the cd, it may appear a varning like "will only run with windows98"

Yeah Right!

Simply open the CD and right-click all (LAUNCH) (RESIDENTEVIL) (SETUP) (UNINSTALL) (CHECKER)
And choose the one at the bottom at the list. (Egenskaper) in Swedish.
Then set all files to run with win 95.

Now if all above is done, simply dubble click on Setup or Launch, the screen will go red and nothing happens!

Press Ctrl+F4 and now you can install your game!

I'm sorry for my English I live in Sweden.

ENJOY!!!

BLIXTEN!!!"

Fákjúal!

WazheadBoci
kikapcsolni soha nem szabad... inkább növelni lyan 1 gb körülire beállítod nem fog anyázni

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

Qwerty4
probléma magoldva...

Qwerty4