Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ez full általános, nem értem miért a játékosoknál van, tulajdonképpen át kéne rakni az általános helyre. a konkrét problematkával kapcsolatban nekem nincs
na én is jó vagyok, pont a kockákat kérdezem ilyenrõl<#idiota>#idiota>
Amúgy regisztrálni kell EA-playen vagy hol...de ki van írva minden a játékban
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Azér kösz.
Qwerty4
Qwerty4
SötétBarom:ez nem lehetséges tudtommal, de talán kérdezz meg nagyobb mestereket a Windows XP topicba!!!
Qwerty4
az egész oprendszert tedd át egy nagyobbra azt jó lesz D:
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
jl, akkor abból kiderül mi a valódi kiterjesztése, vagy ha az out-ba belemész mint egy mappába esetleg siekred lesz
Hogy kiderüljön, hogy van-e bad sectorod futtass egy Scandisc-et.
Qwerty4
Qwerty4
Qwerty4
Qwerty4
Qwerty4
Nekem volna egy óriási kérésem kérdésem! Borzasztóan szeretnék már játszani a Glory of the roman Empire játékkal. De nem tudom crackelni.Mert írásvédetséget ir ki. attrib-bal se szünik meg. Már kiprobálttam az összes lehetöséget,hogy levegyem róla de nem megy. ezért fordulttam hozzátok! kérlek titeket segitsetek! Elöre is köszönöm!<#worship>#worship>
#2577: leglásian netes boltokban, csak nekik a m.o.-i kiszállitásuk elég drága meg annyit írnak hogy 2-3 hét és órát ilyesmit nem szóval 2-3 hétig folyamatosan otthon kell lenned... :S
van neki topikja ott kérdezd +
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
A Need for Speed Most Wanted-be ha rámegyek a pályárol,a bolt kõrre,és enterezek,nem veszi be.Eddig mûködött,de a feketelistán lébõ 8. rivális után már nem
Segítséget kérek.
Elõre is köszi.
E-mail címem:[email protected]