Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi all! Van egy kis problémám :S:S Most vettem egy AMD Athlon 64 3700+-os procit, felrakok egy "tökéletesen" (nekem annyira nem megy jól) mûködõ 64 bites windowst és a játékok lefagynak! játszok velük 15-20 percet vagy néha kevesebbet (ez változó) és megáll a kép! utána nem reagál semmit! ezért nyomok egy resetet, majd bejön a vindóz és néha kiír egy hibát! nem mindig (4-bõl 1x kb.😄) Nemtudjatok mi a gond?

windows típusa: Windows.XP.x64.Pro.Corporate-XiSO
driver típusa: 91.47_forceware_winxp64_english_whql.exe
VGA kártya: Gainward 6800 GS Golden Sample - AGP
Alaplap: ASUS A8V-X
Proci: Amd Athlon 64 3700+
400 Wattos Q-tec táp.
3 winyó (2 sata,1 pata)
1 dvd író

fogalmam sincs mi lehet a hiba😞😞 Segítsetek! 😊😊

Játékok amiknél jelentkezett ilyen hiba: NFS MW, CS Source, HL2, Sin Episode 1, Tomb Raider Legend (eddig ennyit próbáltam ki)
!!Egyiknél sem tapasztaltam hogy túlmelegedett volna!!
Sas6
ok köszike

Saddalim
igen.
ha garanciális, vidd el gyorsan szervizbe, ha nem, akkor is vidd, kérdezd meg mennyiért csinálnák meg, és vesd össze egy új árával...

Sas6
Köszönöm szépen a linket.

1 éves kb

A felsõ 4-nél az összeset letlöltsem?

Saddalim
Felsõ 4
hány éves a dvd-d?

Sas6
Hali megint én 😄

CPU tipusa: Intel Celeron D 330, 2680 MHz (20 x 134)

Alaplap neve ASRock P4i45D+ (4 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN)

Ehhez szeretnék töletek kérni egy drivert mármint egy URL is megteszi. Én is biztos találnék de nem akarok itt is ugyjarni mit a VGA-nal hogy rosszat teszek fel.Ami meg van hozzá Driver CD azt me a DVD iro nem látja 😞

Légyszike akinek van ideje megnézné nekem? Elöre is nagyon köszikeeeeee!

Sas6
😄

zeli
én nem állítottam semmit, a game, ami nem ment utána elindult.

Sas6:szerintem ha már ennyi problémád van, akkor próbálkozz még egy Windows-újratelepítéssel😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

ngcsnet
köszi a segítséget

felraktam, gépet újraindítottam, magától semmi nem történt
egy új ikon jelent meg lent a tálcán, "nVidia settings"

ezek az opciók vannak benne
te átállítottál itt valamit hogy mûködjön?

Sas6
Hali!

Azt nem értem hogy olyat csinál a DVD irom hogy nem olvas be mást csak DVD-t CD-t egyáltalán nem látja. Ez miért lehet?

Olyan is volt az elobb hogy töltök le a netrol és egyszeruen csak megáll X%-nál(nem mindig). Érdekes nem? Ötlet pls?

Meg miért van az hogy ha bedugom a mikrofont a gépbe és egyáltalán nem érzékeli? U.e. van a pendriverrel is

Sas6
rossz drivert raktam fel. Most már megcsináltuk 😊
De lol vagyok 😄DD

Hát lehet torzsvendég leszek kitudja 😄D

zeli
asszem te törzsvendég leszel nálunkXD
nemtom mért nem engedi, nekem engedte..
reboot-oltál miután telepítetted?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sas6
Heli!

Az a bajom most hogy felraktam a VGA driverét és nem engedi 4640x480-nal nagyobb felbontásra állitani a monitorom. ez miért van mindent probaltam de nem jo 😞

Pls valaki segitseeen.

Sas6
jaah 😄 oksa

zeli
nemtom mire gondolsz..
ezt az Internet Explorer-re gondoltam😊

Sas6
Köszikee sikerült😊

"IE:fogalmam sincs már, mer nem hazsnálok, de biztos Eszközök\Beállítások\ott valami😊"

Ezt mire is irtad?

Most már csak azt szereném megtudni hogy hogy lehet beállitani azt hogy nekelljen mindig rakattintani PL a tevémnél hogy elinduljon az animacio?
Mert már telepitettem a bõvitményt de csak akor indul el ha rákattintok egyszer.

zeli
normális.
Firefoxnál:Eszközöök\Beállítások\Adatvédelem\jelszavak\jelszó megjegyzése..
Operánál: Eszközök\Beállítások\Mágus\bebippálni aCheckbox-ot...
IE:fogalmam sincs már, mer nem hazsnálok, de biztos Eszközök\Beállítások\ott valami😊

Sas6
Hali!

Azt hol lehet beállitani hogy a jelszavakat és a neveket az internet megjegyezze?

Jah és az normalis hogy felrakok egy frissitést ujrainditom a gépet és utanna már jön az ujjabb frissités?

Sas6
oksa 😊

Qwerty4
javítás:ha vírusos valamelyik progi a vírusírtó jelezni fog<#vigyor5>

Qwerty4

Qwerty4
Mittomén egy olyan program vírusos, amit elsõnek felraksz, az akár lehet a Total Commander is vagy a Winamp is.A lényeg rakd újból még egyszer a wint, majd legelõre vírusírtót pakolj, frissítsd az adatbázisád, állítsd be állandó ellenõrzésre, ha vírusos valamelyik progi amiket instalálsz azok közül vírusos jelezni fog és nem telsz meg, ha ez a helyzet, de mást nem nagyon tudok elképzelni.
Az hogy a biosod megfertõzõdött volna nem hiszem, bár láttam példát erre is.

Qwerty4

Sas6
mit fertozhetett meg szted?

Kilehet javitani?

Egyébként meghach-elték a gépem azért volt formatálás.

Qwerty4
Lehet valamelyik alapdolog fertõzött, pl. nálam az eDonkey hozott sok vírust + spyware-t instalálás után vagy 3 hónapja.<#szomoru1>

Qwerty4

Sas6
Sziasztok most raktam ujbbol az XP-t. Az a problemam van hogy nem ismeri fel a Pendriverem és atszottam egy jatekkal (fifaval) és egy 5-6 perc jatek utan kilépett a jatekbol és leállt a gép.Meg csináltam most egy viruskeresést és már talalt virust a formatálás után 1-2 orával. Ez normalis??Jah meg csináltam egy töredezettségmentesitést is mert irta hogy kell. Érdekes pedig csak az alap dolgokat installáltam fel. Igaz egy 5 perc alatt megvolt a töred.-és.

A NOD32-t hazsnalom és a Keiro nevû tûzfalat. Légyszi irjatok köszike!

Helló,nem tudna mondani nekem valaki sims 2 pets-telepítö kódokat??
zeli

ngcsnet
köszi!

nem igazán találtam geforce4 drivert az nvidia.com-on 😞
download drivers>graphic drivers>geforce>windows xp-nél van talán olyan driver ami geforce4-hez jó lesz, de a letöltött exenél ~"forceware" van kiírva, nem tudom miféle driver...
most töltöm

kösz mégegyszer minden segítséget.

#2646: dxdiag rendben talált mindent, nem volt felkiáltójel sehol.

A .ttf font fájlokat mivel lehet szerkeszteni? Lécci segítsetek! Elõre is köszike!

Saddalim
futtatásba írd be dxdiag és menj a directx files/directx fájlokra és nézd végig van-e valamelyik mellett felkiáltójel különös tekintettel a d3d8.dll-re.

zeli
na, erre tudok építõ jellegût.
nekem is ez volt aproblémám. szedd le a legújabb GeForce drivert az nVidia honlapjáról és tedd fel. nekem utána mûködött

ngcsnet
"could not create direct3d device" hibaüzenetre vajon mi lehet a megoldás? (cobra11 nitro demo)

directx9.0c fent van, és geforce4 ti4200 videókártyám is megfelel a játék alapkövetelményeinek

köszi elõre is minden építõ jellegû hozzászólást<#smile>

zeli
ha görgõs egér, akkor a, pucold meg
b, vegyél másikat(ne görgõset)
ha vezetéknélküli, akkor dobd ki a fenébe
ha optikai, akkor nem kéne baja lennie..
ha szar márkájú optikai vegyél egy faszát
ha hanyatt egér, akkor nemtom😊
asszem minden lehetõséget elmondtam😄

Colton
hali

miért van az hogyha játszok valamivel akkor egy idõ után beragad az egér?

légyszi segitdetek!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Saddalim
lol :-)

Csabesz6
hátha nekem még lenne is olyanom😊 deh azé köszi😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Saddalim
xp cd-t be, bootolj cd-rõl és nyomj neki javítást. minden beállitás, registry, driver marad. ilyenekre találták ki

Csabesz6
gyerekek mit kell kilõni abba a nyommer feladatkezelõbe hogy kikapcsoljon a gép? mer nem akarom elbaxni:\ így sosenem kapcsol ki csak ott a kék kép hogy a winfos leáll...és nemcsin semmit így muszály reset-.- 5let?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

HI
Ki tudja hogy a Battlefield 2142-re hol kell regisztrálni .(Vagy mit kell csinálni hogy tudjak játszani?????)
Saddalim
na most kivételesen én kérdeznék... 😛
szóval van egy II. vh-s stratégiai játék, ránézésre kicsit talán hasonlít a total war-okra. a lényeg, hogy európa fel van osztva kis területekre, és ugye mehetsz a különbözõ népekkel. egyszer már tudtam a nevét, csak elfelejtettem. ha valakinek van tippe, írja be, én rákeresek guglin képekre, azokról felismerem... thx

Qwerty4
vagy nem tudsz még topicot nyitni, látom friss vagy itt<#integet2>

Qwerty4

Qwerty4
Nyiss a játéknak egy topicot és ott kérdezd, mert nincs az sg-n jelenleg!!!
Egyébként kerestem végigjátszásokat és a neten se magyar se angol nem található.

Qwerty4

köszi!
Sziasztok
Tudna nekem valaki segiteni elakadtam a Geteway black monday játékban elõre is köszi
Saddalim
mármint a bármilyen az milyenekbõl állt? jah és az 5.1 tipusa?

Saddalim
talán a fülesed nem tudja már kijátszani az alacsony frekvenciákat. pontosan milyened van?

SötétBarom
Csak nem filmelmélet-filmtörténet szak?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

fery02
Hali! Van egy integrált hangkártyám. Nos, az vele, márha egyáltalán vele van a baj, hogy ha a gépre rádugok bármilyen fej-fül hallgatót, akkor nem szól bennük mély hang. Viszont 5.1-es hangszettemen meg szól. A segítséget elõre is köszönöm! Tudom nem ide tartozik, de máshol nem kaptam választ, itt reménykedem

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Kontrakcio
szevasztok! nem tudtam hova irni mert nincs külön topickja szal kénytelen vok ide vésni a problémámat! Cold War (kémes,lopakodós, Dzsémsz Bondos fílingü gém) nah, elakadtam és nem is találok sehol olyan linket ahol vmi segitséget tudnak nyujtani... az a pálya ahol Ruzskovot kell rávenni h a széf kombinációját mondja el... leütöttem mint állat és ha felébred tovább hadakozik és kénytelen vok megint tompítani a gyereket... mi a fakkot kell csinálni srácok/lányok?!😮

elõre is köszi! csaó

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

fery02
Igen Balázs, nálam is ez a probléma, az természetes 😞

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!