Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
windows típusa: Windows.XP.x64.Pro.Corporate-XiSO
driver típusa: 91.47_forceware_winxp64_english_whql.exe
VGA kártya: Gainward 6800 GS Golden Sample - AGP
Alaplap: ASUS A8V-X
Proci: Amd Athlon 64 3700+
400 Wattos Q-tec táp.
3 winyó (2 sata,1 pata)
1 dvd író
fogalmam sincs mi lehet a hiba😞😞 Segítsetek! 😊😊
Játékok amiknél jelentkezett ilyen hiba: NFS MW, CS Source, HL2, Sin Episode 1, Tomb Raider Legend (eddig ennyit próbáltam ki)
!!Egyiknél sem tapasztaltam hogy túlmelegedett volna!!
ha garanciális, vidd el gyorsan szervizbe, ha nem, akkor is vidd, kérdezd meg mennyiért csinálnák meg, és vesd össze egy új árával...
hány éves a dvd-d?
CPU tipusa: Intel Celeron D 330, 2680 MHz (20 x 134)
Alaplap neve ASRock P4i45D+ (4 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN)
Ehhez szeretnék töletek kérni egy drivert mármint egy URL is megteszi. Én is biztos találnék de nem akarok itt is ugyjarni mit a VGA-nal hogy rosszat teszek fel.Ami meg van hozzá Driver CD azt me a DVD iro nem látja 😞
Légyszike akinek van ideje megnézné nekem? Elöre is nagyon köszikeeeeee!
Sas6:szerintem ha már ennyi problémád van, akkor próbálkozz még egy Windows-újratelepítéssel😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
felraktam, gépet újraindítottam, magától semmi nem történt
egy új ikon jelent meg lent a tálcán, "nVidia settings"
ezek az opciók vannak benne
te átállítottál itt valamit hogy mûködjön?
Azt nem értem hogy olyat csinál a DVD irom hogy nem olvas be mást csak DVD-t CD-t egyáltalán nem látja. Ez miért lehet?
Olyan is volt az elobb hogy töltök le a netrol és egyszeruen csak megáll X%-nál(nem mindig). Érdekes nem? Ötlet pls?
Meg miért van az hogy ha bedugom a mikrofont a gépbe és egyáltalán nem érzékeli? U.e. van a pendriverrel is
De lol vagyok 😄DD
Hát lehet torzsvendég leszek kitudja 😄D
nemtom mért nem engedi, nekem engedte..
reboot-oltál miután telepítetted?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Az a bajom most hogy felraktam a VGA driverét és nem engedi 4640x480-nal nagyobb felbontásra állitani a monitorom. ez miért van mindent probaltam de nem jo 😞
Pls valaki segitseeen.
ezt az Internet Explorer-re gondoltam😊
"IE:fogalmam sincs már, mer nem hazsnálok, de biztos Eszközök\Beállítások\ott valami😊"
Ezt mire is irtad?
Most már csak azt szereném megtudni hogy hogy lehet beállitani azt hogy nekelljen mindig rakattintani PL a tevémnél hogy elinduljon az animacio?
Mert már telepitettem a bõvitményt de csak akor indul el ha rákattintok egyszer.
Firefoxnál:Eszközöök\Beállítások\Adatvédelem\jelszavak\jelszó megjegyzése..
Operánál: Eszközök\Beállítások\Mágus\bebippálni aCheckbox-ot...
IE:fogalmam sincs már, mer nem hazsnálok, de biztos Eszközök\Beállítások\ott valami😊
Azt hol lehet beállitani hogy a jelszavakat és a neveket az internet megjegyezze?
Jah és az normalis hogy felrakok egy frissitést ujrainditom a gépet és utanna már jön az ujjabb frissités?
Az hogy a biosod megfertõzõdött volna nem hiszem, bár láttam példát erre is.
Qwerty4
Kilehet javitani?
Egyébként meghach-elték a gépem azért volt formatálás.
Qwerty4
A NOD32-t hazsnalom és a Keiro nevû tûzfalat. Légyszi irjatok köszike!
nem igazán találtam geforce4 drivert az nvidia.com-on 😞
download drivers>graphic drivers>geforce>windows xp-nél van talán olyan driver ami geforce4-hez jó lesz, de a letöltött exenél ~"forceware" van kiírva, nem tudom miféle driver...
most töltöm
kösz mégegyszer minden segítséget.
#2646: dxdiag rendben talált mindent, nem volt felkiáltójel sehol.
nekem is ez volt aproblémám. szedd le a legújabb GeForce drivert az nVidia honlapjáról és tedd fel. nekem utána mûködött
directx9.0c fent van, és geforce4 ti4200 videókártyám is megfelel a játék alapkövetelményeinek
köszi elõre is minden építõ jellegû hozzászólást<#smile>#smile>
b, vegyél másikat(ne görgõset)
ha vezetéknélküli, akkor dobd ki a fenébe
ha optikai, akkor nem kéne baja lennie..
ha szar márkájú optikai vegyél egy faszát
ha hanyatt egér, akkor nemtom😊
asszem minden lehetõséget elmondtam😄
miért van az hogyha játszok valamivel akkor egy idõ után beragad az egér?
légyszi segitdetek!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ki tudja hogy a Battlefield 2142-re hol kell regisztrálni .(Vagy mit kell csinálni hogy tudjak játszani?????)
szóval van egy II. vh-s stratégiai játék, ránézésre kicsit talán hasonlít a total war-okra. a lényeg, hogy európa fel van osztva kis területekre, és ugye mehetsz a különbözõ népekkel. egyszer már tudtam a nevét, csak elfelejtettem. ha valakinek van tippe, írja be, én rákeresek guglin képekre, azokról felismerem... thx
Egyébként kerestem végigjátszásokat és a neten se magyar se angol nem található.
Qwerty4
Tudna nekem valaki segiteni elakadtam a Geteway black monday játékban elõre is köszi
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
elõre is köszi! csaó
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,