Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Qwerty4
csak amikor elinditom hogy új játék lemegy a videó és kilép
talán nem xp kompatibilis?
próbáld ki ezt: külsõ gomb az exe-n, tulajdonságok, kompatibilitás, és állísd át
isdx_badwindowsversion_
miért irja ki
pls help
Qwerty4
a gépem nemrég (pár hónapja) elkezdett olyanokat csinálni, hogy mondjuk minden 4-5dik bootoláskor az xp-bejelentkezés után (amikor már láccik az asztal meg ilyenek és ott tölt) egyszerûen lefagyott. ez egyre sûrûsödött, és mostanra odáig fajult, hogy csak minden 5-6dik inditáskor NEM fagy le. volt benne egy félig rossz vincsi, erre a kutakodások során rájöttem, de folytatta tovább. windows újratelepítve már 2x is, szóval... az lenne a kérdés, hogy hogy lehet rájönni, hogy melyik része(k) a hibás(ak)?
ASUS A7V600-X, ATI RADEON 9600XT (hehe ez is ati 😛), 1 LG CD-RW/DVD-R, 1 NEC DVD-RW, egy Leadtek Winfast TVXP tuner, 1 seagate barracuda 120gb ata, 1 seag. barr. 120gb sata (az lett félig rossz, jelenleg nincs bennt), 1 samsung 160gb ata, 1 flopi, 2 kék fénycsõ, 2kék, 1 zöld és 1 piros led, coolink ap-400x táp
"dobd ki az ati-t így elsõre." - picit elfogult vagy, az ati kártyák is jók!!!<#ejnye1>#ejnye1>
Qwerty4
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
dobd ki és vegyék n-vidiát.
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Valahogy igy lsz ha nem is ebben a sorrenben
legalább nem vagyok egyedül
próbáld meg másik szerverrõl letölteni a játékot
dxdiag
driver frissítés
Az ARX Fatallis-ban elkéne egy kis help!
Mikor kiszabadultam a börtönbõl meg minden eljutok 1 olyan részhez amikor 1 bazinagy ganépofába botlok, de ott segít nekem az öreg csóka!
Na de mikor végeztem a szörnyel akkor ott kinyitom a rácsokat és ott felfelé vezet 1 lépcsõ!
De mikor mennék fel a lépcsõhöz. el is jutok a második lépcsõszinthez de ott nem enged tovább!
Látom a lépcsõt felfelé de nem tudok tovább jutni!
De a másik gádzsó meg ott áll a felengedett ketreajtó elött, nem tom, ez baj lenne?
Most raktam ujra a wiondowst felraktam az osszes drivert és a fifa 10 perc jatek utan kilép és leáll a gép.
Nekem nem segitett ez de probald meg feltenni a DirectX9.0c-t tuttommal ez a legujjabb.
Léfyszi segítsetek nekem!!! Letöltöttem inne naz sg-rõl a SWINE nevû játékot és elkezdek vele játszani és egy idõ múlva ez a hibaüzenet jelenik meg:
FATAL ERROR: SGepard::LockDynamicVB: Idirect3DVertexBuffer8::Lock D3DERR_NOTAVAILABLE
Ez után kikapcsol a játék és újraindítani sem tudom. Ha leállítom a gépet és újra indítom akkor megy majd kezdõdik az egész elölrõl.
Felrajóktam már hozzá a patsh-eket de ez sem segített.
AKI TUD KÉREM SEGÍTSEEEN!!!!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Két problémám lenne.
1. A Carmageddon II Carpocalypse-hoz valaki tud olyan mentést amiben megvan az összes kocsi?
2. A Carmageddon II Carpocalypse-ben hogyan lehet multizni?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456