Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szeva mindenki! Heroes 5-tel kapcsolatban lenne egy kis problémám.

Konfigom: 2.8 P4, 2x512 mb RAM meg radeon 9600xt (256 mb). Kb 5-6 perc játékmenet után a gépem leteszi tálcára a gamét a következõ hibaüzenettel: A VPU recover alaphelyzetbe állította a grafikus gyorsítót, mivel az nem válaszolt a grafikus illesztõprogram parancsaira. Ha utána folytatom a gamét 1-2 perc múlva megint megcsinálja, harmadszorra pedig a következõ hibaüzit írja ki: A VPU recover nem tudott teljesen helyreállítani egy hardverholtpontot, ezért szoftveres képalkotásra váltott. Utána fagyi következik, csak a reset gomb segít. Amit próbáltam már:
- megpöcsöltem a Heroest fullra: 1.1, 1.2, 1.3, crack stb. (nem volt egy egyszerû menet összeszedni a cuccokat, van vagy 10 féle Heroes 5 edition, sajna nem a magyar van nekem)
- feltettem ATI legfrissebb driverjét + a Catalyst Centert
- lebutítottam a játékot teljesen (640x480, no fullscreen)
- Catalyst Centerben alapra állítottam mindent, VPU recover kilõve (ilyenkor az elsõ 2 hibaüzi kimarad de a harmadik meg a fagyi az nem).
Mindezek után a game ugyanúgy nem mûködik.

Léci segítsetek ha tudtok, mert én már tanácstalan vagyok.

Jah, és nem csak Heroes 5-nél van ez a tünet, hanem Warhammer 40k Dark Crusade is ezt csinálja. Viszont a Caesar 4 meg a Stronghold Legends simán elmegy.

sziasztok!Tudnátok segiteni? a sims 2 kiegészitõit nem tudom feltelepiteni
mert a frissitéshez kéri a DVD-t, nekem lemezen van igy a 4-es cd-t kell
betennem de nem fogadja el hiába ok.-zom le.Elõre is köszönöm.
Hellósztok!!

a Call of Duty 2-rõl lenne szó hogy mindíg kidob a PB ezzel a hibaüzenettel
"szerver disconnected-mcp.kopasz has been
kicked via Punk Buster (for 0 minutes)
RESTRICTION:inadequate 0/S Privileges"

Utánna néztem és azt írja hogy redszergazda ként kell lennem bejelentkezve. De úgy vagyok!!!miért csinálja ezt??

Ötlet?????
deadcode82
Bocsánat, nem írtam le konkrétan, hogy a FarCry-ról vanszó az alábbi kérdésemben!

deadcode82
Nem tudom feltenni a patchet, olvastam a faq-t de nekem nem a 3 cds változat van meg, hanem a dvd-s, mégis mikor patchelni akarom akkor ezt írja ki: Setup could not find a file on the specified path or disk
Please check that the proper disk is inserted or specify a new path
Unable the locate file C:\DOCUME~1\nevem\LOCALS~1\Temp\_isACF\Far Cry(patch1).msi

Ötlet?

DJ YAYO
Nem, hanem amiben a programok vannak és a program fájljait lehet megnézni.
PL.: 1 játéknak a pályáit meg lehet nézni!
ÉS azért kérdeztem mert a játékomhoz letöltöttem + pályákat és bele szeretném rakni!

üdv!!! nem tudna valaki ebben segíteni:

megvan eredetiben az industry giant 2 meg a kiegészítõje is és nem tom hogy tegyem fel a kiegészítõt.probáltam már mindent de nem megy.egyszer sikerült de akkor meg nem tom kezdõévnél 1980 utáni idõpontokat választani 1980-nál megáll nem enged tovább.please valaki help!!!
thanx

Saddalim
Windows Media Player vagy mi?

DJ YAYO
Nem tudjátok merre van a gépen az a kis Floy ikon ami alá az van írva hogy Windows(valami) Ami ott lent a tálcán a START mellet szokott lenni !!

igen csak akkor
Fear extraction point

Hali! Nekem olyan problémám van azon a pályán amikor a helikopter elõl kell átfutni a hídon lassítva,ez mind megvan amikor átérek és bemennék az ajtón vége a pályának. Elkezdi tölteni a 5 chaptert de amikor elkezdeném alapból azt adja be you were killed és vége még a pályát se tom elkezdeni mert alapból az a vére sszar képernyõ fogad. Mitõl lehet ez? Valaki talizott már ilyen hibával? Vagy esetleg 1 mentés segítene rajtam a chapter 5 legelsõ pályájáról. Az e-mail címem: [email protected] Elõre is köszi
Na ez remek. A kiegészítõre is ugyanazt írja ki, mint a patch-ekre, szóval nem tudom fölrakni.
Sziasztok! Ide is beírom, hátha tud vki segíteni:

Sziasztok!

Volna egy problémám a gémmel, remélem tudtok rajtam segíteni.
Az a lényeg, h az alapjáték, amit fölraktam az kicsit érdekesen mûködik, mert néha végig tudok játszani egy egész skirmish-t, de néha meg a felénél kidob valami egészen egyedi hibával (vmi offset-es hülyeség) és reméltem, h majd egy patch kijavítja és leszedtem hozzá az 1.2-es patch-et, de erre kiírta, nem kompatibilis a játékom ezzel a patch-el, ellenõrizzem, h megfelelõ nyelvû-e a játék (vagy vmi ilyesmi), ezután az jutott eszembe, h biztos nem lehet egybõl 1.2-esre patch-elni, hanem elõtte kellenek az elõzõ patch-ek is, ezért leszedtem az 1.05-ös és 1.1-es patch-eket is (elvileg más nincs), de ezekre ugyanazt írja, mint az elsõ esetben. Egyesekben fölmerülhet a kérdés, h ugyanolyan nyelvû a játék, mint a patch-ek??, de igen, a játék is és a patch-ek is angol nyelvûek, szóval nem tudom, h mi van. Most leszedtem a kiegészítõt, remélem az majd megoldja a problémámat, de kétlem, majd beszámolok róla. Ha vki tudja a megoldást az legyen szíves és segítsen, mert nem szeretném nélkülözni ezt a remek játékot. Elõre is köszönöm a segítséget. (Meg azt, h végigolvastátok ezt a kisregényt. 😊)
Sas6
Érdekes most már jo de nem értem mi lehetett a baj😞(

Sas6
Segitsetek pls A Battle for middel earth 2 jateknal ezt a hibauzenetet kapom ha elinditom a gamet. Eddig semmi baj nem volt most meg ezt adja ki 😞 Segitsetek pls. Semmit nem csinaltam és egyszer csak ezt adja ki..

ngcsnet
egyébként nálam is volt ilyen, de csak 1 játéknál, nem ismerte fel valamiért hogy ez egy teljesképernyõs játék

nem lehet hogy nálad is csak annál az 1 gamenél van gond?

Csak a net közben fagy ki vagy máskor is?

Biosban nézd meg elöször hogy a táp fesz ingadozik-e, ha igen akkor kezd behalni és érdemes másikat venni mert kipusztithatja a gépedet.
Másik lehetõség kicsi a táp.

Rendben. Látod megtettem.

Need for Speed UG1 netes játék közben allandóan lefagy és újra indul a widows, milehet a baj ha valaki tud segítsen elõre is köszi.
fery02
Az normális szerintetek, hogy a fraps-nél ha átállítanám a gyorsbillentyûket, akkor az F1-F12 gombokra nem reagál semmit?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Saddalim
liverpool123: a #2788-as hibaüzi szerint semmi baj a driver install exe-jével. csak máskor NE az asztalra mentsd (firefoxban: ezközök-beállitások-fõlap-"rákérdezés a fájlok letöltési helyére"). ha máshova is letöltötted, már mennie kell.
mi a baj a manager-móddal?
llord: a caps lockot kapcs ki lécci

zeli
attól függ..
ha van a játéknak "beépített" srceen-shottolója, akkor meg kel kereseni a game mappájában, vagy a Dokumentumokban.
ha printScreen-el csináltad akkor a vágólapra kerül.(amit beteszel a Paintba és elmented...)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Colton
hello

hova krülnek azok a Screen shootok amiket a játékokból szedem?

PL.: AOE 3 TWC

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Scottt
Hát kérdeztem a hawerockat õjk is a táp ot okolják ott ujat kell vennin vagy mit lehet tenni ellene??

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

fery02
az

ngcsnet
regisztrált verzió?

fery02
A frapsnél megpróbáltam ezt a módszert de nem vbálik be, amúgy se képet, se videót sem tudok menteni vele 😞 Látszólag pedig fut a program csak mégse csinál semmit sem sajna, régebben pedig jó volt. Már úra is telepítettem, és semmi. Amúgy a 2.7.2-eset használom

A Need for Speed UG1 netes játék közben allandóan lefagy és újra indul a widows, milehet a baj ha valaki tud segítsen elõre is köszi.
még egy lehetõség valamelyik ventillátor szarakodik pl videókártyáé.
vagy nézd meg a biosban hogy a táp nem szarakodik-e. /nem ingadozik-e a fesz össze vissza /. Ucsó lehetõség lõdd le a gépet<#gun>

Scottt
Hát a túlm-et már mondták de az csak néha lehet mert akkor nem kapcasolom rá a hûtõ<#falbav>különben ha egyszer ujraindul vmi miatt kor nincs megállás sajna :@egyszeruen borzalmas most is ujraindult ez ba ****************

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

SAJNÁLOM TÖBB ÖTLET NYISTA. MAX ANNYI HOGY AZ EA MAGYAROSZÁG HONLAPJÁN TANÁCSOT KÉRSZ HOGY ILYEN ESETBEN MI A FENÉT LEHET TENNI.<#szomoru1>

hello!
az lenne a problémám hogy egészne tegnapig tökéletes volt minden az oldallal de azota vmiért nem jelenit már meg semmilyen képet ami az oldalrol számazik :-/
internet explorer-rel meg simán megy...mil lehet a probléma??:-((

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

na llord most kiprobáltam csak a menedzser modban ba...k be a gépem különben minden megy faszán ez még nem is lenne baj csakhogy nekem az a legfonotssabb van valami tipped?
NAGY A VALÓSZÍNÜSÉGE TÚLMELEGSZIK A GÉPED ÉS INKÁBB LEKAPCSOL

HA VAN OTTHON EME UJSÁGOK KÖZÜL A MELLÉKLETEN MEGTALÁLOD

Scottt
Hali pls segítsetek mert szinte minden nagyobvb játéknál(mire belemelegednék)ujraindul a gépem és az a köüldik közben ************zavaró és már majdnem repült a gépem ki az ablakon csak kicsit nehéz különben meg a gamnek altalaban elvinné a gépigény(a minimumot) szal nem értem pls HElp

AKKOR KERES VAGY AZ ORIGO SZOFTVERBÁZISON VAGY A PCGURU, GAMESTAR HONLAPON, DE A GOOGLE IS KIAD NÉHÁNY TALÁLATOT.

törölt hozzászólás
AZ A GÁZ HOGY AZ EREDETI BORÍTON RAJTA VAN HOGY AZ MX SOROZAT NEM TÁMOGATOTT.

REMÉLHETÕLEG. HA DRIVER BAJA VOLT A PROGINAK.

oks köszi szépen és akkkor mikor ez a 40 mb lejön feltelepitem és utána már futni fog normálisana játék ugye?
2782 HOGY ONNAN MELYIK AZT MÁR TUDOD

oks kössz és utána hányadik?
geforce and TNT 2 BOCS EZT ELFELEJTETTEM FELIRNI

download drivers, graphics driver

akko lécci mondd meg hogy hol mer én nem találok seemiféle letöltést
nvidia detonátor amit letölthetsz az nvidia.com-ról

oks megértettem Nividia Geforce MX/MX 400 a videokarim ha esetleg tucc adni egy lniket akkor azt naon kössz
Saddalim
1. ne légy türelmetlen. 4 percel utána "má végre"
2. ne légy bunkó. esetleg "linket légyszi" vagy valami.
3. talán tud is adni valaki, ha megmondod milyen videokártyád van...