Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konfigom: 2.8 P4, 2x512 mb RAM meg radeon 9600xt (256 mb). Kb 5-6 perc játékmenet után a gépem leteszi tálcára a gamét a következõ hibaüzenettel: A VPU recover alaphelyzetbe állította a grafikus gyorsítót, mivel az nem válaszolt a grafikus illesztõprogram parancsaira. Ha utána folytatom a gamét 1-2 perc múlva megint megcsinálja, harmadszorra pedig a következõ hibaüzit írja ki: A VPU recover nem tudott teljesen helyreállítani egy hardverholtpontot, ezért szoftveres képalkotásra váltott. Utána fagyi következik, csak a reset gomb segít. Amit próbáltam már:
- megpöcsöltem a Heroest fullra: 1.1, 1.2, 1.3, crack stb. (nem volt egy egyszerû menet összeszedni a cuccokat, van vagy 10 féle Heroes 5 edition, sajna nem a magyar van nekem)
- feltettem ATI legfrissebb driverjét + a Catalyst Centert
- lebutítottam a játékot teljesen (640x480, no fullscreen)
- Catalyst Centerben alapra állítottam mindent, VPU recover kilõve (ilyenkor az elsõ 2 hibaüzi kimarad de a harmadik meg a fagyi az nem).
Mindezek után a game ugyanúgy nem mûködik.
Léci segítsetek ha tudtok, mert én már tanácstalan vagyok.
Jah, és nem csak Heroes 5-nél van ez a tünet, hanem Warhammer 40k Dark Crusade is ezt csinálja. Viszont a Caesar 4 meg a Stronghold Legends simán elmegy.
mert a frissitéshez kéri a DVD-t, nekem lemezen van igy a 4-es cd-t kell
betennem de nem fogadja el hiába ok.-zom le.Elõre is köszönöm.
a Call of Duty 2-rõl lenne szó hogy mindíg kidob a PB ezzel a hibaüzenettel
"szerver disconnected-mcp.kopasz has been
kicked via Punk Buster (for 0 minutes)
RESTRICTION:inadequate 0/S Privileges"
Utánna néztem és azt írja hogy redszergazda ként kell lennem bejelentkezve. De úgy vagyok!!!miért csinálja ezt??
Ötlet?????
Please check that the proper disk is inserted or specify a new path
Unable the locate file C:\DOCUME~1\nevem\LOCALS~1\Temp\_isACF\Far Cry(patch1).msi
Ötlet?
PL.: 1 játéknak a pályáit meg lehet nézni!
ÉS azért kérdeztem mert a játékomhoz letöltöttem + pályákat és bele szeretném rakni!
megvan eredetiben az industry giant 2 meg a kiegészítõje is és nem tom hogy tegyem fel a kiegészítõt.probáltam már mindent de nem megy.egyszer sikerült de akkor meg nem tom kezdõévnél 1980 utáni idõpontokat választani 1980-nál megáll nem enged tovább.please valaki help!!!
thanx
Hali! Nekem olyan problémám van azon a pályán amikor a helikopter elõl kell átfutni a hídon lassítva,ez mind megvan amikor átérek és bemennék az ajtón vége a pályának. Elkezdi tölteni a 5 chaptert de amikor elkezdeném alapból azt adja be you were killed és vége még a pályát se tom elkezdeni mert alapból az a vére sszar képernyõ fogad. Mitõl lehet ez? Valaki talizott már ilyen hibával? Vagy esetleg 1 mentés segítene rajtam a chapter 5 legelsõ pályájáról. Az e-mail címem: [email protected] Elõre is köszi
Sziasztok!
Volna egy problémám a gémmel, remélem tudtok rajtam segíteni.
Az a lényeg, h az alapjáték, amit fölraktam az kicsit érdekesen mûködik, mert néha végig tudok játszani egy egész skirmish-t, de néha meg a felénél kidob valami egészen egyedi hibával (vmi offset-es hülyeség) és reméltem, h majd egy patch kijavítja és leszedtem hozzá az 1.2-es patch-et, de erre kiírta, nem kompatibilis a játékom ezzel a patch-el, ellenõrizzem, h megfelelõ nyelvû-e a játék (vagy vmi ilyesmi), ezután az jutott eszembe, h biztos nem lehet egybõl 1.2-esre patch-elni, hanem elõtte kellenek az elõzõ patch-ek is, ezért leszedtem az 1.05-ös és 1.1-es patch-eket is (elvileg más nincs), de ezekre ugyanazt írja, mint az elsõ esetben. Egyesekben fölmerülhet a kérdés, h ugyanolyan nyelvû a játék, mint a patch-ek??, de igen, a játék is és a patch-ek is angol nyelvûek, szóval nem tudom, h mi van. Most leszedtem a kiegészítõt, remélem az majd megoldja a problémámat, de kétlem, majd beszámolok róla. Ha vki tudja a megoldást az legyen szíves és segítsen, mert nem szeretném nélkülözni ezt a remek játékot. Elõre is köszönöm a segítséget. (Meg azt, h végigolvastátok ezt a kisregényt. 😊)

nem lehet hogy nálad is csak annál az 1 gamenél van gond?
Másik lehetõség kicsi a táp.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
mi a baj a manager-móddal?
llord: a caps lockot kapcs ki lécci
ha van a játéknak "beépített" srceen-shottolója, akkor meg kel kereseni a game mappájában, vagy a Dokumentumokban.
ha printScreen-el csináltad akkor a vágólapra kerül.(amit beteszel a Paintba és elmented...)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
hova krülnek azok a Screen shootok amiket a játékokból szedem?
PL.: AOE 3 TWC
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
vagy nézd meg a biosban hogy a táp nem szarakodik-e. /nem ingadozik-e a fesz össze vissza /. Ucsó lehetõség lõdd le a gépet<#gun>#gun>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
az lenne a problémám hogy egészne tegnapig tökéletes volt minden az oldallal de azota vmiért nem jelenit már meg semmilyen képet ami az oldalrol számazik :-/
internet explorer-rel meg simán megy...mil lehet a probléma??:-((
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬