Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a játékkal nincs gond sem a patchekkel, csakis a driverrel, addig instaláld a drivert amíg megy a játék, ez kb. 3-adszorra szokott sikerülni tapasztalatom szerint...ennyi az egész...sajnos az opengl támogatás ilyenkor nem megy fel elsõre
és részvétema kártyához...<#nyes>#nyes>
Qwerty4
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
Ballance játékhoz kérnék egy serialt vagy crack-et!
Elõre is köszi!
Qwerty4
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kellene nekem az NVIDIA GeForce MX 440 hez fríssítés, mert csak a gyári driver van meg, és az már semmire nem jó!! Hol tudnám letölteni???
HA valaki tud segíteni, legyenszíves írjon nekem a nagyveru@vipmail-ra
mert nemtaláltam sehol! Elõre is köszönöm!!!
ha le lehet hogy ebbe kérnék segitséget
a választ elöre is köszi
meg van a nowon2 nevezetû tehát ez
illetve ez még asszem bétás de itt kapd le
nem tom nem próbáltam... de olvasgass utánna az oldalon
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
De k*rvajó géped van istenem....
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
De k*rvajó géped van istenem....
mert ha igen akkor WON nncs csak WON2 és menj fel a ide de gyorsan 😄 itt megtalálod az infókat
ha sztímes akkor nem tom 😄
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
szóval végre valahára sikerült egy cs1.5-t szereznem 😊 a baj az, hogy ha jelszavas szerverekre akarok csatlakozni, hiába irom be a jó jelszót, kiírja hogy starting network aztán újrakéri (mármint a jelszót). biztos jó, mások ugyanezzel be tudnak lépni. sõt, ha jelszótlan szerverre szeretnék menni, akkor egy ideig próbálkozik, és kiírja hogy connection failed. valami 5let?
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a Real War nevû stratégia-i játékot? Vagy ha valakinek megvan akkor nem töltené fel valahová? Nagyon megköszönném! Már régóta keresem!
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
A kérdésem az lenne,hogy egy régebbi pc játékot keresek,az EA sport játéka ez,az F1 2002.
szeretném valahogy megszerezni de mivel már kereskedelmi forgalomban nem kapható,ezért gondoltam megpróbálom itt,hátha szerencsém lesz!Kérlek titeket ha tudtok segítsetek,válaszotokat elõre is köszönöm!
üdvözlettel Miki
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ÖRÖMMEL ÉRTESÍTJÜK, HOGY IMMÁRON HARMADSZORRA FELTETT KÉRDÉSÉRE MÁR AZ ELSÕ UTÁN VÁLASZOLTAK, DE EZ NYILVÁN ELKERÜLTE A FIGYELMÉT.
UGYANAKKOR FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÉT, HOGY A KÉRDÉS ISMÉTELT FELTEVÉSE BÜNTETÕPONTOKAT EREDMÉNYEZHET!
KÖSZÖNJÜK
és úgy emlékszem, hogy már válaszoltak...
a Call of Duty 2-rõl lenne szó hogy mindíg kidob a PB ezzel a hibaüzenettel
"szerver disconnected-mcp.kopasz has been
kicked via Punk Buster (for 0 minutes)
RESTRICTION:inadequate 0/S Privileges"
Utánna néztem és azt írja hogy redszergazda ként kell lennem bejelentkezve. De úgy vagyok!!!miért csinálja ezt??
Ötlet?????
Utánna néztem és azt írja hogy redszergazda ként kell lennem bejelentkezve. De úgy vagyok!!!miért csinálja ezt??
Ötlet?????
Please check that the proper disk is inserted or specify a new path
Unable the locate file C:\DOCUME~1\nevem\LOCALS~1\Temp\_isACF\Far Cry(patch1).msi
Ötlet?
http://www.callofduty.hu/files.php?action=fileinfo&fileid=199
2. Ha mégis be van, akko nem teccik neki, szedj le egy újat asszem van fönt a neten, vmelyik COD os fan oldalon.
Ötlet?????