Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saddalim
most se az 1.5 se az 1.6 nem talál meg egyetlen szervert sem, se a meglévõket, se add ip-vel semmivel...

Saddalim
rendben, beszerzek egyet és kiprobálom 😊

Qwerty4
gondoltam, hogy ilyen kártyád van...nekem is ilyen volt egy évig
a játékkal nincs gond sem a patchekkel, csakis a driverrel, addig instaláld a drivert amíg megy a játék, ez kb. 3-adszorra szokott sikerülni tapasztalatom szerint...ennyi az egész...sajnos az opengl támogatás ilyenkor nem megy fel elsõre
és részvétema kártyához...<#nyes>

Qwerty4

gio1969
Ebben a gépben jelenleg egy Radeon 9200.Nem ír ki semmit,nem csinál semmit,csak szimplán kilép.A nagyobb gépemen semmi baj nem volt vele,de ezzel vmi. gáz van....

giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d

Qwerty4
milyen kártyád van???mielõtt újraindul vmit ír-e vagy talán bekékül a képernyõ?

Qwerty4

szerintem a játékkal van a gond de nem biztos

gio1969
Üdv.Gondoltam,megveszem az N.F.S. Underground 2-t,mivel most már elég olcsó.Így is tettem,feltelepítettem,felmentek a patchek.Elindítom a játékot,erre a gép újraindul.És akárhányszor el akarom indítani,ez van.Patch nélkül is.Már mindenhez frissítettema drivert ,a directx-et,mégis ez van...Ha valakinek van ötlete,legyenszíves írja meg.

giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d

Hello!

Ballance játékhoz kérnék egy serialt vagy crack-et!

Elõre is köszi!
Qwerty4
lehet hülyeséget mondok, de nem lehetséges hogy az adatkábellel van baj amelyik az alaplapba megy<#fejvakaras>próbáld ki egy másikkal hátha bejön

Qwerty4

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Segítsen valaki!!

Kellene nekem az NVIDIA GeForce MX 440 hez fríssítés, mert csak a gyári driver van meg, és az már semmire nem jó!! Hol tudnám letölteni???
HA valaki tud segíteni, legyenszíves írjon nekem a nagyveru@vipmail-ra
mert nemtaláltam sehol! Elõre is köszönöm!!!
Saddalim
nem baj hogy az utsó 1.6-os?

hellosztok nekem megvan a space rangers 1 része nem tudjátok le lehet-e magyarositani?
ha le lehet hogy ebbe kérnék segitséget
a választ elöre is köszi

Saddalim
elnézést, kissé régi. szóval a 98-as FDISK nem látja a NTFS-pertíciókat, de idõközben felfedeztem valamit. többnyire akkor fagyik, amikor valamit nagyon tölt valamelyik vinyóról (így pl ugye win bootolás, meg bár nagyobb cd-kép másolásakor is néha, szóval ha folyamatosan fullon használsz valamilyen vincsit)...

WazheadBoci
2 patch van van ugye az 1.1.1.1 ez aaaz
meg van a nowon2 nevezetû tehát ez
illetve ez még asszem bétás de itt kapd le
nem tom nem próbáltam... de olvasgass utánna az oldalon

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

Fülüke
Ok. Köszi. Sikerült!😄

De k*rvajó géped van istenem....

Saddalim
az elsõ tagmondatot töröld, a többi a válasz.

fery02
Azok asszem valami képfájl formátumok, amiket Alcohol 120, vagy Daemon Tools-al tudsz kezelni. Ezek virtuális meghajtók.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Fülüke
ööö . 😊 Lehet hogy hülyén tettem fel a kérdést. öö na szóval na.😄

zeli
He?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Fülüke
Helósztok. Ha valaki tudna nekem segíteni: Hogy kell feltelepíteni BIN fájlt?

Saddalim
nem igazán tudom mit kéne csinálnom. leszedtem ezt a won2 patchet vagy mit, de igy se megy...

Szeretnék hozzájutni egy eredeti vietcong pc játékhoz, a fist alpha kiegészítõjével együtt. Már nem lehet kapni az üzletekben, ezért szívesen vennék egy használtat is, de az fontos, hogy eredeti cd legyen, és ne crackelt másolat.
WazheadBoci
aham WON on keresztul szeretnéd??
mert ha igen akkor WON nncs csak WON2 és menj fel a ide de gyorsan 😄 itt megtalálod az infókat
ha sztímes akkor nem tom 😄

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

Saddalim
kivételesen én is kérdeznék 😊
szóval végre valahára sikerült egy cs1.5-t szereznem 😊 a baj az, hogy ha jelszavas szerverekre akarok csatlakozni, hiába irom be a jó jelszót, kiírja hogy starting network aztán újrakéri (mármint a jelszót). biztos jó, mások ugyanezzel be tudnak lépni. sõt, ha jelszótlan szerverre szeretnék menni, akkor egy ideig próbálkozik, és kiírja hogy connection failed. valami 5let?

Saddalim
nem warez fórum bocs.

SD456
Sziasztok!

Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a Real War nevû stratégia-i játékot? Vagy ha valakinek megvan akkor nem töltené fel valahová? Nagyon megköszönném! Már régóta keresem!

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Saddalim
más játékokkal windowssal SEMMI baj?

2féle driveral probáltam és cagy 200000 ujraraktam a játékot😛
Saddalim
elöször telepitsd ujra a játékot. ha még mindig, full drivercsere.

Saddalim
torrent, dc

ikim
Sziasztok!segítséget szeretnék kérni tõletek,ha tudtok kérlek titeket írjatok az email címemre;[email protected]
A kérdésem az lenne,hogy egy régebbi pc játékot keresek,az EA sport játéka ez,az F1 2002.
szeretném valahogy megszerezni de mivel már kereskedelmi forgalomban nem kapható,ezért gondoltam megpróbálom itt,hátha szerencsém lesz!Kérlek titeket ha tudtok segítsetek,válaszotokat elõre is köszönöm!
üdvözlettel Miki

Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim

miaz?kifogtam rajtatok,hogy nem válaszoltok?
zeli
így is lehet fogalmazni...<#vigyor>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Saddalim
MÉLYEN TISZTELT KOPASZ BARÁTUNK!
ÖRÖMMEL ÉRTESÍTJÜK, HOGY IMMÁRON HARMADSZORRA FELTETT KÉRDÉSÉRE MÁR AZ ELSÕ UTÁN VÁLASZOLTAK, DE EZ NYILVÁN ELKERÜLTE A FIGYELMÉT.
UGYANAKKOR FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÉT, HOGY A KÉRDÉS ISMÉTELT FELTEVÉSE BÜNTETÕPONTOKAT EREDMÉNYEZHET!
KÖSZÖNJÜK

ÉS még azt szeretném kérdezni hogy sztem az oblivionnak mennie kellene az ati radeon 9200-as videokártyámal de benn a játékban minden fehér mintha fehérfalakat nyomtam volna be és amikor képernyöminöséget akarok álítani akkor a játék ujrainditásánál kifagy. hogy tudnám megcsinálni hogy lásak is vmit?és tudjak jácani?
zeli
ha hatodszor másolod be, nem kéne elgondolkodni, hogy miért nem válaszolunk?
és úgy emlékszem, hogy már válaszoltak...

Hellósztok!!

a Call of Duty 2-rõl lenne szó hogy mindíg kidob a PB ezzel a hibaüzenettel
"szerver disconnected-mcp.kopasz has been
kicked via Punk Buster (for 0 minutes)
RESTRICTION:inadequate 0/S Privileges"

Utánna néztem és azt írja hogy redszergazda ként kell lennem bejelentkezve. De úgy vagyok!!!miért csinálja ezt??

Ötlet?????
Azt szeretném kérdezni hogy nem tudna vki belinkelni egy oladalt ahonan letölthetem azt az addont (a wow hoz) amivel az 1.8.0-ás patchtel is láthatom a többi tier setet mer nekem annyit mondtak hogy keresek rá hogy addon 2.2 de csak kifejezet nevekel vannak elátva a patchk és nem találtam olyat még a szerver honlapján se amit ugy irtak volna. Vki pls segitsen.
Saddalim
#2835: már válaszoltak
#2836: már válaszoltak

...

Hellósztok!!

Utánna néztem és azt írja hogy redszergazda ként kell lennem bejelentkezve. De úgy vagyok!!!miért csinálja ezt??

Ötlet?????
deadcode82
Nem tudom feltenni a patchet a FarCryhoz, olvastam a faq-t de nekem nem a 3 cds változat van meg, hanem a dvd-s, mégis mikor patchelni akarom akkor ezt írja ki: Setup could not find a file on the specified path or disk
Please check that the proper disk is inserted or specify a new path
Unable the locate file C:\DOCUME~1\nevem\LOCALS~1\Temp\_isACF\Far Cry(patch1).msi

Ötlet?

Sas6
windows commander?

keress rá a keresoben. vagy ott ahova telepitetted

DJ YAYO
Nem tudjátok merre van a gépen az a kis Floy ikon ami alá az van írva hogy Windows(valami) Ami ott lent a tálcán a START mellet szokott lenni !!

Saddalim
ha fél éves akkor még gondolom garanciás. hívd fel õket, add elõ a történetet. ha tudnak vlami tanáccsal szolgálni, akkor tedd meg, ha úgy se, vidd el nekik szervizelésre. kötelesek visszavenni INGYEN (ha pénzt kérnek, mondd hogy ezt sajnos nem tehetik, ha ez se jön be vágj egy pofát és menj egy másik szervizbe). egy hónapig nem lesz videokarid (ha mindenképp kell egy, tudok adni kölcsönbe, van 2 😊, de elvileg már ok lesz utána.

Fél éve vettem. De néztem a játék readme filejét, bent van a támogatott videokarik között.

Saddalim
ez már lehet hardverhiba is ha ennyi dolog nem segitett. videokártya mennyi idõs?

mondjuk innen:
http://www.callofduty.hu/files.php?action=fileinfo&fileid=199

1. Punk buster nincs bekapcsolva
2. Ha mégis be van, akko nem teccik neki, szedj le egy újat asszem van fönt a neten, vmelyik COD os fan oldalon.

Hellósztok!!

Ötlet?????