Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 GB RAM-mal bõven jól fut minden játék..
ha egy netes játék neked lassú, az az interneted sávszélessége miatt van..
ha egy netes játék neked lassú, az az interneted sávszélessége miatt van..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
és akarsz még egy gigát?:-O
mi a fenének?
2 Giga RAM maximum egy szerverbe kéne...
mi a fenének?
2 Giga RAM maximum egy szerverbe kéne...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
#2919: mi az a CoJ? :-)
#2920: a netnek nincs kihatása a memóriahasználatra. max 1-2 mb de az elhanyagolható. ha szaggat, akkor sem biztos hogy memóriától. mennyid van?
#2920: a netnek nincs kihatása a memóriahasználatra. max 1-2 mb de az elhanyagolható. ha szaggat, akkor sem biztos hogy memóriától. mennyid van?
Bemész valamelyik istállóba (stable) és megveszed! A legolcsóbb 500, a legdrágább 5000-be kerül!
BattleTag: zydar#2910
szasztok egy kérdés az oblivioba hogyan tok lovat venni ?? mer ahol meg lehet venni ojat nemtaláltam
az hogy ebben az esetben felesleges
mit csinál a hamachi? INTERNETEN összekapcsolt gépek között LAN-t szimulál.
mit akartok csinálni? sima LAN-on játszani. minek ide hamachi?
mit csinál a hamachi? INTERNETEN összekapcsolt gépek között LAN-t szimulál.
mit akartok csinálni? sima LAN-on játszani. minek ide hamachi?
1. mi a francnak hamachi? újabban mindenki hamachi-lázban ég és még olyan dolgokra is használják, amire teljesen felesleges. most kapcsoljátok ki, csak mégegy potenciális hibahely...
2. a port forward sem kell, az internetes dolgoknak van, lanra nem kell
3. Próbáltátok már a legújjabb patchet (1.2)?
2. a port forward sem kell, az internetes dolgoknak van, lanra nem kell
3. Próbáltátok már a legújjabb patchet (1.2)?
Tudom hogy ez számtalan helyen elõfordult téma de sehol nem láttam rá választ hogy mi a pontos oka hogy NFSU2-ben nemtudunk lanon jáccani. A partnerem kövzetlenül modemrõl én pedig wireless routerrõl kapom a netet. Mondtak olyat hogy hamachi nem kell csak ugy simán meg játszogattam a portforwardolással a routerben meg triggeléssel is a hamachit is meg a nfsu2-t is de ugyanaz. amikor õ megcsinál egy servert én is látom õt és õ is engem de nemtudok föllépni rá mert a connecting to lobby a végtelenségig tölt. Mondtak pathet is most melyik a jó? amivel ilyen körülmények között menne? elõre is kösz
nemtom..
szerintem az ATI jobb, de csak azért, mert nekem nVidiám vanXD
bár tökjó az új honlapja az ATI-nak😊
szerintem az ATI jobb, de csak azért, mert nekem nVidiám vanXD
bár tökjó az új honlapja az ATI-nak😊
szerintetek melyik a jobb video kártya a nvidia 6200 vagy az ati radeon x1600-as?
Köszi szépen már sikerult megoldani a segitségedeel. Mégegysze köccee<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Köszi! Meg még az vajon mitõl lehet,hogy itt az SG fórumon, IE 6-os böngészõvel mozognak a smiley-ek rendesen, viszont Firefox 2-ben nem mozdulnak meg?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szerintetek a proci terheltsége befolyásolja az uTorrentben a letöltés sebességét? Haverom szerint igen.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Eddig egyik drivert sem pakolja fel vmi hibat ir ki mindig. Azert szeretnék kérni vmi olyan infot ami segitene megoldani a proglemam😊
Ez a kameram pontos neve: Creative WebCam Live Pro
Most jelenleg ez a driver van fennt. : Drivers Creative WebCam Live! Pro version 1.02.05.0506 WHQL
Ha kell még vmi akor cs irjatok!
Ez a kameram pontos neve: Creative WebCam Live Pro
Most jelenleg ez a driver van fennt. : Drivers Creative WebCam Live! Pro version 1.02.05.0506 WHQL
Ha kell még vmi akor cs irjatok!
Köszika de nem tom milyen drivert kell leszedni h tudjak fényképezni😞(
Tudsz adni a camomhoz egy linekt v egy ár infot??
Tudsz adni a camomhoz egy linekt v egy ár infot??
ha leszedted a drivert akkor nagy valószinüséggel felrakott egy programot is hozzá. ha nem, akkor külön kell letölteni valahonnan onnan ahonnan a drivert öltötted. abból sikerrel fogsz járni
Értem köszike!!!
Nekem egy Creative cam-om van és már leszedtunk egy drivert és mzxis is jol a cam csak fényképezni nem tok vele😞 Miylen driver kéne neki szted??
Nekem egy Creative cam-om van és már leszedtunk egy drivert és mzxis is jol a cam csak fényképezni nem tok vele😞 Miylen driver kéne neki szted??
megnézem újra, de szerintem bõven megvan a minimum
a menü megy. Radeon kártya van benne
19
Ha lement az intro akkor nincs codec hiba sztem, valami más a gond, talán itt is a VGA-kártya a bibis, talán még a menüt sem képes megjeleníteni, bár fogalmam sincs milyen a menüje és a játékot sem ismerem...nézd meg a readme-t mi nem felel meg a minimális követelményeknek.
A monitor nem lehet olyan RAM hiánya esetén.
A monitor nem lehet olyan RAM hiánya esetén.
Qwerty4
az lehet. Attól lehet ilyen a monitor? Vagy codec kéne?
Sziasztok! Segitség kellene. Mitõl lehet, hogy a Broken sword 4 intro lemegy rendben, de utána sötét a képernyõ, max egy-két körvonal látszik. Mi lehet a baj? Elõre is köszi
Segitsetek pls. A webcamommal szeretnék fénképezni de amikor megnyomom a fényképezo gombot akkor nem csinalsemmi. Vmilyen driver kéne hozzá? De egyet már leszdtem mert egyebkent nem muködne. PLS segitsetek...
nekem senki se tud segiteni?