Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem.
Az normális, hogy ha egy Intel Celeron 2.00 GHz-es Proci egyfolytában 40-45 °C fokos? (Ha játszok valamilyen játékkal játék közben 50°C-fokos)
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
ha valaki tudna segítteni komolyan azt megköszönném
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
letörölni...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Zsoltinak akartam, de félrenéztemXD
na, mégegy kérdés, aztán abbafejezem😛 : a GTA-ba hogyan lehet kiszedni a rádióban szóló zenéket? a San Andreasra gondolok, és pl WMA, vagy MP3-formátumba kéne. nincs valamilyne progi hozzá?
ToCsEk: Windows-reinstall
#2961: tudnánk, feltéve ha elmondod milyen hibaüzenetrõl van szó
#2962: sg 😛
Tudnátok oylan honlap címeket adni ahova képeket lehet feltölteni?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
most kivételesen nem játékról kérdezek hanem az msn mesengeröl nem megy az egyik havromnak amikor bejelentkezik hibaüzenetet ir ki,probáltam már ujrarakni semmi másik fiok semmi szoval már nincs semmi ötletem. tudnátok segiteni????
(x)(x) () \'----\'
#2957: másik crack...
#2958: Nézz szét itt, nagyon elszórtam találni 1-1-et, de dc-be ha felmész 3-4 küldöldi hubra, és rákeresel mondjuk hogy "star wars english dub" vagy "english sound" (audio-ba persze!), többet fox találni
Medivh:talán rossz a crack. esetleg egy Windows-reinstall megoldja a problémát😊
és én jövök: nem tudjátok, hogy filmekhez hol tudok letölteni angol szinkront? nem afilmet, csak a hangot😊
Felraktam a lego star wars-ot, és megvolt a crack. Az elsõ két indításnál minden oké, aztán a harmadiknál behozza azt a jól ismert : a lego star wars.exe hibát észlelt, ezért leáll-t.. valaki segítsen, mit szedjek le még?? hibás az exe? nagyon szeretnék vele játszani!!:S
msn címem: [email protected]
engedélyeznek a szerverek a kódtól gyorsabban lövök nagyobbat ugrok. Nem tudja valaki ezt a kódot???? elõre is köszönöm 😊
futtatásba írd be: dxdiag, nézd meg a verziót és a directX files/fájloknál h mindegyik ok-e
#2944: Nem volt elég?
#2945: talán azok a pályák a hibásak, amikkel akkor játszottatok
#2946: ha tört ez elõfordulhat. lehet hogy csak rossz a törés, vagy nem is lehet törttel lanozni.
#2947: Íme
Szerintetek mi lehet a baj? Vmi patch kéne?
Köszi a segítséget elõre is.
Üdv: Attila
Tudnátok segíteni valami tippel, hogy mi lehet a gond a Far Cryunkkal.Következõ történt: összejöttünk 7en gamézni, el kezdtünk hálón játszani, de vmiért elõször szaggatni kezdett a játék egyik-másik gépen, a serveren ment rendesen, egy normális gépet választottunk szervernek, de utána egy másik, vadiúj gép lett a server, de az sem segített. Miután újraindították a játékot, akkor jó volt ideig, óráig, aztán meg egy olyan különleges hiba jelentkezett, hogy nem bírtuk egymást stukkerrel, puskával lelõni, csak ha pl. a rakétavetõvel lõttünk, akkor segített. Ez inkább nagyobb probléma, mint az elõzõ.
A netrõl szedtem le pályákat hozzá, de nem értem, mert korábban is játszottunk, akkor 4en nyomtuk, de akkor is letöltött plusz pályákkal nyomtuk,de semmi gond nem volt.Mivel lehet szerintetek kiküszöbölni ezt a hibát?
Köszi a segítséget elõre is.
Attila /egy Far Cry fan/
honnan tudok letölteni a Call of Duty hoz 1.3-as patch-t.
jó lenn minnél hamarabb.
ha valami van erre a címre írjatok vagy ide a fórumba
[email protected]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
Sziasztok én azt nem értem hogy miért szaggat a jatek annyira hogy már játszani sem tudok vele?Kockénként megy a jatek és igy LEHETETLEN jatszani.A jatek ugy hogy MINDEN minimum vagy kivan kapcsolva csak a felbontas 1024x768. Neten nyomom!!!!
A gépem adatai:
Intele Celeron 2,8Ghz
RAM : 1GB
VGA : AtiRadeon X1300 (256mb)
Asszem ennyi elég a gép teljesitménybol de ha kell még vmi akkor szoljatok
Internetkapcsolatom: 1.87 Mbit/s
Ezt mértem a datanet.hu oldalon. Lécci valakiegy infot h milehet a baj. Simán mennie kéne egy 1024x768-as medium grafikán nem?? Mégeccer mondom NETEN jatszok és ugy szaggat.
A BFME2 gépigénye:
OS - Windows XP
Processor - Intel Pentium 4/AMD Athlon 1.6 GHz
Memory - 256 MB RAM
Hard Drive - 6 GB
DVD Drive - 8 SPEED
Video Card - 64 MB*
Sound Card - DirectX 9.0c compatible
DirectX - Version 9.0c
LAN - TCP/IP Compliant, 2-8 players
Online - 56.6 Kbps; 2 Players
Online - Broadband; 3-8 Players
Input - Keyboard, Mouse
DirectX 9.0c is included on this disc and may require the latest drivers for your video and sound card. *Supported video cards: NVIDIA GeForce3 or greater (NVIDIA GeForce4 MX is not supported). ATI Radeon 8500 or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. 512 MB RAM required for online play with 3 or more players.
Intel celeron 2.8 Ghz
RAM: 1GB
UPC cabel net
Internetkapcsolatom: 1.87 Mbit/s
ha singliben megy fullon simán, akkor...
1. Bivalyatom géped van
2. Valszeg netprobléma vagy hálókártya vagy zsinór vagy modem vagy...
szóval írd le mi van a dobozodban, milyen neted van (ISDN, XDSL, stb), stb
Nem értem singleben minen faxan megy fullon is.
Nem értem mi lehet a gáz pedig ha jo a netem akkor......?? 😞(((((((((((((((((
Én ugy gondolom h egy uj alaplapot és egy processzorf fogok kérni.
tudom hogy régi játék de érdekelne a turok evolution ha valaki segittene azt nagyon köszi
[email protected]
elörre is köszönön szépen
minden megoldás oké
sziasztok