Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megszeretném kérdezni, hogy a Procira a Ventillátor ráfelé fújja a levegõt vagy elfelé szívja? (Most mindegy Intel vagy AMD)
PS3 ID: SDani456
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Igen, dc-vel szedtem le.
Bosszantó dolog mert én nem vagyok kifejezetten hozzáértõ viszont a zenék kellenének.
Ilyenkor te mit tennél? :-)
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
-Close any running programs
-Empty your temporaty folder
-Check your internet connection( internet-based setups )
????????????????????????????????????????
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
gondolom ezt meglehet szövegdobozon belül is..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
szóval hogy megértsd hogy miért nem megy, leírom neked mi is az a m3u.
mint már mondtuk, az m3u egy fájllistafájl (legtöbbször zene ugyebár), ami eltárolja a belevitt számok címét és helyét. a hely alatt pl ezt leeht érteni: C:\Zene\Saddalim Big Band - Saddalim.mp3 Namármost. ha valakitõl leszedsz egy komplett könyvtárat amiben van fájllista, akkor as esetek nagyészében full elérési utas a lista (mint a példa fennt), a lehetõség, hogy pont ugyanolyan nevû könyvtárba ugyanolyan betûjû vincsire rakod, elég csekély... létezik nem full elérési utas fájllista is, azak mûködnek ilyenkor is, de úgy néz ki, hogy a tied nem az.
hogy konkrétan a tiedrõl beszéljek. ahogy elnézem (meg te is elnézheted 😛) ez egy full elérési utas, és ha ez nem lenne elég, a fájlok cd-n vannak. szóval ezt nem igazán fogod tudni használni, hacsak a CD-dnek nem D a jele, nem csinálsz rajta egy APE nevû k9nyvtárat és abba pont ugyanazzal a névvel berakod a fájlokat.
a legegyszerûbb cisnálni egy másikat ;-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
EAC extraction logfile from 6. August 2006, 14:09 for CD
Paganini (piano acc. Schumann) / David Garrett plays the 24 Caprices of N.Paganini
Used drive : _NEC DVD_RW ND-4550A Adapter: 0 ID: 2
Read mode : Secure with NO C2, accurate stream, disable cache
Read offset correction : 48
Overread into Lead-In and Lead-Out : No
Used output format : Internal WAV Routines
44.100 Hz; 16 Bit; Stereo
Other options :
Fill up missing offset samples with silence : Yes
Delete leading and trailing silent blocks : No
Native Win32 interface for Win NT & 2000
Track 1
Filename D:\APE\01 - No. 1 in E major - andante.wav
Pre-gap length 0:00:02.00
Peak level 77.7 %
Track quality 100.0 %
Copy CRC 7BC9E1FE
Copy OK
Track 2
Filename D:\APE\02 - No. 2 in B minor - moderato.wav
Peak level 82.3 %
Track quality 99.9 %
Copy CRC BF5BA768
Copy OK
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Qwerty4
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Szövegen jobb klikk - Wordart formázása - Méret - elforgatás
sziasztok:
asus7900gtx kártyéhoz kapott xpend rallye telepító kódját elherdáltam akinek megvan és megosztaná velem azt megköszönném
Probald meg hogy elöre vagy visszaállitod az idot neki ez volt a baj. (ha lehet ne ilyen 2 nappal hanem vagy 1 honap)
az msn messenger miért nem enged be már 1111111szer ujraraktam és kijavitottam de hibát ir ki és kucsfontoságu portoknál van vmi gond.PLS VKI SEGITSEN!!!!
Idáig 3 modult csináltam meg:IT(ez elméleti volt),Op. rendszer(elmélet + gyakorlat), Word(csak gyakorlat).
Qwerty4
De ilyen nem is volt benne se az alap- se az emelt szintû mûveletekbe és egyetlen tételben sem szerepelt + órán sem vettük.
De a lényeg, hogy sikerült a vizsga, pár perce kaptam a hírt!!!<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Qwerty4
1. a stolen játékba hogyan kell hackelni valahogy 1et megtudtam csinálni de demtom mi a lényege😛
2.az msn messenger miért nem enged be már 1111111szer ujraraktam és kijavitottam de hibát ir ki és kucsfontoságu portoknál van vmi gond.PLS VKI SEGITSEN!!!!