Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SD456
Hy all!

Megszeretném kérdezni, hogy a Procira a Ventillátor ráfelé fújja a levegõt vagy elfelé szívja? (Most mindegy Intel vagy AMD)

PS3 ID: SDani456

CS-sektõl kérdem, hogy segíthetek azon, ha amikor belépek a cs-be rögtön átvált a billentyûzet kiosztás angolra?
sziasztok!A roboblitz hogy indul el radeon 9600-on,persze ha elindul.
Qwerty4
instaláld újra a videókártya driverét, sztem nem kell újabb verzió

Qwerty4

segítsetek!!!!!!!!

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

fery02
Hol van ez a szövegdoboz eszköztár? :$

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

zeli
frissítsd a VGA-d driverjét..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

hali!nem indul a mohaa!ezt írja ki:GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem!mi lehet a baj?köszi!!!
vizes
NA, ez már így érthetõbb.
Igen, dc-vel szedtem le.
Bosszantó dolog mert én nem vagyok kifejezetten hozzáértõ viszont a zenék kellenének.
Ilyenkor te mit tennél? :-)

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Szasztok. Miért van az hogy a Ghost Recon Advanced Warfighter telepítõnél ezt írja ki: Please do the following:
-Close any running programs
-Empty your temporaty folder
-Check your internet connection( internet-based setups )
????????????????????????????????????????

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

zeli
WÖRD:a sima szöveget is lehet forgatni. kijelölöd jobbgomb és a helyi menübe szövegirány...
gondolom ezt meglehet szövegdobozon belül is..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Saddalim
gondolom netrõl szdted le...
szóval hogy megértsd hogy miért nem megy, leírom neked mi is az a m3u.
mint már mondtuk, az m3u egy fájllistafájl (legtöbbször zene ugyebár), ami eltárolja a belevitt számok címét és helyét. a hely alatt pl ezt leeht érteni: C:\Zene\Saddalim Big Band - Saddalim.mp3 Namármost. ha valakitõl leszedsz egy komplett könyvtárat amiben van fájllista, akkor as esetek nagyészében full elérési utas a lista (mint a példa fennt), a lehetõség, hogy pont ugyanolyan nevû könyvtárba ugyanolyan betûjû vincsire rakod, elég csekély... létezik nem full elérési utas fájllista is, azak mûködnek ilyenkor is, de úgy néz ki, hogy a tied nem az.
hogy konkrétan a tiedrõl beszéljek. ahogy elnézem (meg te is elnézheted 😛) ez egy full elérési utas, és ha ez nem lenne elég, a fájlok cd-n vannak. szóval ezt nem igazán fogod tudni használni, hacsak a CD-dnek nem D a jele, nem csinálsz rajta egy APE nevû k9nyvtárat és abba pont ugyanazzal a névvel berakod a fájlokat.
a legegyszerûbb cisnálni egy másikat ;-)

JAG1
Ha csak függõlegesen kell elforgatnod, akkor azt szövegdobozban is megteheted. Beírod a szöveget, majd a szövegdoboz eszköztárban, szövegirány váltás. Ilyenkor a fenti igazítás menü is függyõlegesen értendõ.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

vizes
Ezt találtam a file listában, de még mindig nem vágom, hogy mit kezdjek vele...

EAC extraction logfile from 6. August 2006, 14:09 for CD
Paganini (piano acc. Schumann) / David Garrett plays the 24 Caprices of N.Paganini

Used drive : _NEC DVD_RW ND-4550A Adapter: 0 ID: 2
Read mode : Secure with NO C2, accurate stream, disable cache
Read offset correction : 48
Overread into Lead-In and Lead-Out : No

Used output format : Internal WAV Routines
44.100 Hz; 16 Bit; Stereo

Other options :
Fill up missing offset samples with silence : Yes
Delete leading and trailing silent blocks : No
Native Win32 interface for Win NT & 2000

Track 1
Filename D:\APE\01 - No. 1 in E major - andante.wav

Pre-gap length 0:00:02.00

Peak level 77.7 %
Track quality 100.0 %
Copy CRC 7BC9E1FE
Copy OK

Track 2
Filename D:\APE\02 - No. 2 in B minor - moderato.wav

Peak level 82.3 %
Track quality 99.9 %
Copy CRC BF5BA768
Copy OK

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

fery02
Mégegyszer a Worddel kapcsolatban, de utoljára😄 - függõlegesen hogyan lehet egy függõleges szöveget igazítani? Például, hogy a felsõ és alsó margó között balra-, jobbra-, illetve középre igazítás?

Qwerty4
Thief sorozat 1. és 2. része<#eljen>

Qwerty4

Sziasztok van olyan fps játék, ami a régi korban játszódik és kardozni lehet benne meg minden ilyesmi?
Saddalim
nézd meg a fájl tartalmát pl jegyzettömbbel. ott látni fox egy fájllistát. nézd meg PONTOSAN, hogy a fájlok ugyanott vannak-e

Qwerty4
az m3u egy lista fájl, nehogy azt hidd hogy egy számot kell lejátszon, persze akkor lejátsza ha az mp3 fájl a megfelelõ mappában van

Qwerty4

vizes
Letöltöttem a winampot és nem müxik...

fery02
amúgy miért nem lehet ugyanígy forgatni a szövegdobozt, mert abba volna a legjobb

fery02
Köszi, amúgy csak Worldarttot lehet forgatni?

Qwerty4
winamp fájl az m3u, azzal próbáld indítani

Qwerty4

vizes
Sziasztok! Segítséget kérnék! M3U -t nem játszik le a media player. Ötlet?

JAG1
Lökj egy email címet.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Beszúr - kép - Worldart
Szövegen jobb klikk - Wordart formázása - Méret - elforgatás

Saddalim
nézd meg vmilyen progival (vmelyik alaplaphoz adnak ilyet, ha nem akkor a smartbar is tud), hogy a cpu, a mamória és a lapozófájl hogy áll. ha vmelyik túl nagy, akkor azzal van a gond

Segítség! Hogyan lehet meggyorsítani a The Sims 2 alapjátékot? Vadonatúj DVD lemezen, vadonatúj DVD leolvasón keresztül játszom, mégis úgy mozognak a figurák, mint a csiga az akácerdõben. Valamit kellene tenni, mert így idegölõ!
fery02
A Wordben létrehoztam egy szöveget szövegdobozban, állítólag így el lehet fordítani, viszont nálam nem engedi elforgatni, elszürkítve jeleníti meg ezt a lehetõséget, sé nem enged hozzányúlni, valaki tud segíteni? Elõre is köszönöm!

sziasztok:

asus7900gtx kártyéhoz kapott xpend rallye telepító kódját elherdáltam akinek megvan és megosztaná velem azt megköszönném
Sas6
Haveromnal is ugyan ez volt a hiba sztem amit te mondasz..

Probald meg hogy elöre vagy visszaállitod az idot neki ez volt a baj. (ha lehet ne ilyen 2 nappal hanem vagy 1 honap)

vki nemtudna segiteni?
az msn messenger miért nem enged be már 1111111szer ujraraktam és kijavitottam de hibát ir ki és kucsfontoságu portoknál van vmi gond.PLS VKI SEGITSEN!!!!
Qwerty4
Azt nem árulom el(fórumon még a településem nevét sem adom meg), de viszont nálunk úgy van a rendszer, hogy van 7 modul, idõnként vizsgázunk, közben pedig tartanak kurzusokat, ahol felkészítenek a vizsgára, természetesen ezt is kell fizetni, nemcsak a vizsgadíjat.
Idáig 3 modult csináltam meg:IT(ez elméleti volt),Op. rendszer(elmélet + gyakorlat), Word(csak gyakorlat).

Qwerty4

Saddalim
órán? hova jársz? 😄

Qwerty4
Húha én pont ma voltam Wordbõl ECDL vizsgán és én sem tudom.<#vigyor5>
De ilyen nem is volt benne se az alap- se az emelt szintû mûveletekbe és egyetlen tételben sem szerepelt + órán sem vettük.
De a lényeg, hogy sikerült a vizsga, pár perce kaptam a hírt!!!<#taps><#eljen>

Qwerty4

Saddalim
Saddalim
vhogy biztos lehet, mert már láttam. mellesleg 2 napja írtam wordbõl ECDL-t tehát elvileg tudnom kéne, de mégse 😊

fery02
Láma kérdés 😊 : a Wordben lehet olyat, hogy a szót, amit leírunk forgatjuk? Nekem fejjel lefelé kellene állítani

nem tud vki a KotOR 2 höz magyarositást?
Saddalim
szevasztok nem tudja valki hogy a carbon és ráadásula most wanted is kidob mióta felraktam a carbont és már a faq-t végig néztem de semmi nem volt jó vagy nem tudtok radeon 9200-hoz friss illesztõprogramot
de azért a stolenhez egy végigjácás is joljöne😛5percenként elakadok
szasztok 2 kérdésem van!
1. a stolen játékba hogyan kell hackelni valahogy 1et megtudtam csinálni de demtom mi a lényege😛
2.az msn messenger miért nem enged be már 1111111szer ujraraktam és kijavitottam de hibát ir ki és kucsfontoságu portoknál van vmi gond.PLS VKI SEGITSEN!!!!
Saddalim
nem warez fórum. kösz.

hi all nem tud valaki egy battlefield2-höz tört szervert ha valaki tud akkor pls segitsen!

Handball Manager 2005-2006-ot honnan tudom leszedni aki tudja please írja meg vagy küldjön egy linket köszönöm elõre is

szia honnann tudom letölteni?

SD456
Köszönöm a válaszokat!

PS3 ID: SDani456

Saddalim
akkor töröld le spontán tcmd-vel vagy intézõvel. a programlistán ottmarad, de le lesz törölve

Saddalim
abszolút. itt egy amd 2,2-es 60-on megy...