Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
Lehet h huyleséget mondok szal ne vedd biztosra ez nekem is csak egy tipp.
Sztem az a baj h vmelyik hardvered tulmelegedetd vagy nem tom. És ezért indul ujra.

vagy nekem is volt ilyesmi bajom de akkor az volt a gond h bevolt kapcoslva h vmilyen bilentyukombinaciora ujrainduljon a gép😊) Kikapcsoltam és jo lett.

Saddalim
ha van másik gép a családban, kérd el a tápegységét, és kösd arra a géped. ha úgy megy, akkor vegyél új tápot. ha úgyse, szervíz

HI!!!!
nekem annyi a gondom hogy a gépem állandóan újraindul,pedig új Windows meg fomáztam az összes particiót,elõször a dvd meghajtóra gondoltam,de hiába húztam le akkor se jó....
valaki tud segíteni?
Sas6
Én elkuldhetem neked azt az egy filet MSN-en ha gondolod mert nekem jo úgy is. Privátba kuld el az MAN cimed és kulodm a filet.

Vagy ijj látom hogy az 500 mega vagy mennyi az akkor nem jon ossze😞(((( Nem tudom😞 Sztem toltsd le ujbol vbalahonnan (a reloaded verziot ajanlom)

Sziasztok a LOTR Battle for middle earth2-ben az Audio.big fájl sérült nem tudom feltelepíteni ha valaki tud segítsen köszi
zeli
én nem ismerem ezt

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sziasztok.Ismeritek eszt a szimulátort(Caterpillar Backhoe Szimulátort) épitögép online játék?<#nezze><#nemtudom>

Saddalim
#3068: ez esetben csatlakozz a netre amikor installász (még elõtte), és zárj be minden más progit.
#3064-#3067: 1. nem warez fórum. 2. milyen kártyád van? könnyen elképzelhetõ, hogy amiatt nem megy egyik se

de nem azt a baj hogy nem értem!!!!!!! hanem mert hiába követem az utasításokat, akkor se megy

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

hali!feltelepítettem a heroes 5-öt,el is indul,de amikor már majdnem betöltötte a pályát kilép!!!!mi lehet a baj???segít valaki?köszi!
hali!a pacific assault indításakor azt írja ki, hogy a játékhoz a videókártyának támogatnia kell a directx8.1-et,de az én rendszerem nem támogatja.aztán felsorol pár videókártyát, amik tesztelve lettek win2000 és xp alatt.mi van ilyenkor?vennem kell 1 új videókártyát?????az nem lenne az igazi!!köszi!
Hali!kellene a Medal of Honor Pacific Assaulthoz cd-kulcs!köszi!
hali!miután az üzit megírtam sikerült megoldanom a problémát!kijátszottam.most a pacifik assaulthoz kellene cd-kulcs!köszi!
Willenbrock
Red Baron 3D-vel gondom van:Csak CD-rõl megí a hang,merevlemezrõl meg nem.Pedig kampányt csak merevlemezrõl lehet játszani.Mute nincs bekapcsolva-mi lehet a baj?

Hello meg tudná valaki mondani azt, hogy kell a Pro Cycling manager 2005-ben multiplayer módban játszani?
akinek megvan a HEROES V:HAMMERS OF FATE vegyen fel msn-re: [email protected]
Sas6
😄D

Saddalim
azért mert nem olvasol

Szasztok. Miért van az hogy a Ghost Recon Advanced Warfighter telepítõnél ezt írja ki: Please do the following:
-Close any running programs
-Empty your temporaty folder
-Check your internet connection( internet-based setups )
????????????????????????????????????????

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

Heroes5 tud valaki magyarítást
Csá , nemtudjátok hogy hol tudom megrendelni az age of empire 2 conquerors -t ( vagy jó a sima is), tudom elég régi játék ezért sajna nem is találom, segítségeteket elõre is kössz
?

sziasztok!
igaz elég régi játék,de még mindig a 4. pályán tökölök.
tudnátok a Platoon-hoz MAGYAR végigjátszást adni

sziasztok!
igaz elég régi játék,de még mindig a 4. pályán tökölök.
tudnátok a Platoon-hoz MAGYAR végigjátszást adni

Qwerty4
Én tudod hogy oldottam meg???:A RTCW registry fájljának átírtam a paramétereit a MOHAAS adataira, futtattam , azután instaláltam a MOHAAS-t és fel is tudtam rakni azután.
Igazából még mindig nem tudom, hogy ment fel az a patch miután ezt végrehajtottam...ha erre vki ad nekem választ azt én is megköszönném, mert eléggé rejtélyes.<#fejvakaras>

Qwerty4

okés lett installáltam!köszi!most a kiegészítését akarom feltenni de a következõ a probléma(régebben szintén sg-s segítséggel ez is meglett de már elfelejtettem):valami patchet akar installálni de ezt írja ki: Warning: This is a patch for the UK and US version of MOHAA ONLY.It should not be applied to any other version of the game. Majd utána: Warning:could not find the UK or US version of MOHAA installed on your computer.
köszi!ezt már elkövettem de semmi!volt már ilyen probléma régebben is, de akkor megoldódott máshogy!valami regeditbe kellett átírni valami számot!azt is itt tanácsolták ezelõtt!akkor jó lett de miután úratelepítettem az xp-t nem indult!
sziasztok Az NFS UG2 vel szeretnék a neten játszani, addi rendbe van hogy kapcsolódik a szerverre, írja hogy hány játékos van de a játék listát nem hozza be. légyszi valaki segítsen. kösz
Maximus4
Sziasztok!
Lecseréltem a gépemet duálos gépre és MOHAA nem indul el.Állítottam kompatibilitást,patch-et is raktam fel,de sehogyse indul😞(((((

Segitsetek!!!!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sas6
Ok köszi szépen már aktiváltam is igy mar fullom van😛 Köszi mégegyzser már csinalom 😊

Sas6
de a 70%-a piros maradt😞(

Köszikee az infot mingya letöltöm😊)
Ez ilyen 8 mega körül van? Mert most töltöm és 8 mega

fery02
Ha a Windows töredezettségmentesítõjét használod, ne használd 😄 Helyette van egy kiválló program, ami gyorsabb is, meg alaposabb is, én is ezt használom 😛 : O&O Defrag V8 Professional Edition. Amúgy azzal nem kell foglalkozni, hogy egy pár fájllal nem bírt mit kezdeni, azoktól még nem lesz világ vége😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sas6
Segítsetek légyszives.

Az a problemám hogy a töredezettségmentesítést szeretném lefuttatni a D meghajtón de egy ideig megy és utánna írja h befejezõdött de pár fájlt nem sikerült ellenörizni. Ez miért van pedig becsuktam minden programot😮OO

Saddalim
rencer-visszaállitás

semo1
valaki találkozot mar ilyen uzenettel?
kernel_stack_inpage_error?

Colton
Hello

Az Accountos Baj Mgoldodott de nem tudok interneten játszani mertazt irja ki hogy Nincs Internetem padig csatlakozva van.

Mi A Baj PLS HELP!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

fery02
Web page makerben hogyan lehet html fájlt megnyitni?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

SD456
Ok. Azt tudom ,hogy az enyém rafelé fújja (Intel Celeron 2.00) csak az egyik haverom azt allítja, hogy elfelé szívja. Na mind1!

Bye All!

PS3 ID: SDani456

zeli
explorer.exe mûködik?
próbáld újraindítani...
nekem egyszer olyan volt, hogy eltûntek az ikonok és a tálca. csak egy háttér..nekem akkor rendszervisszaállítást kellett csinálnom...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Saddalim
segiccség. befagyott a tálcám és nemtom megcsinálni. restart különbözõ okok miatt kizárva. tálca és startmenü beállitások v.pultban behalt (nem reagál), a többi rész megy

Colton
Köszi 😉

Qwerty4
aha arról beszélek

Qwerty4

Colton
a CD Key-t?

Colton
A telepitésnél?

Qwerty4
Nem eredeti biztosan a game.Azért nem engedi valószínû a játszást, mert vki használja azt a CD Keyt amit te is használsz.

Qwerty4

Colton
Valaki Please!

A Battlefield 2142-ben csinálni akarok egy új accountot és kiírja hogy foglalt a név Utánna beirok egy másikat és azt irjy ki Hogy "the CD kay Is Invalid" Mi Lehet a Baj?

Valaki Segitsen Please!!

zeli
attól függ milyen hûtés..

Saddalim
internetbeállitások - fájlok törlése - a teljes helyben tárolt tartalom

Saddalim
inditsd ez az exe-t... lol?

Saddalim
esetleg ha odateszed a kezed akkor megtudod