Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem az a baj h vmelyik hardvered tulmelegedetd vagy nem tom. És ezért indul ujra.
vagy nekem is volt ilyesmi bajom de akkor az volt a gond h bevolt kapcoslva h vmilyen bilentyukombinaciora ujrainduljon a gép😊) Kikapcsoltam és jo lett.
nekem annyi a gondom hogy a gépem állandóan újraindul,pedig új Windows meg fomáztam az összes particiót,elõször a dvd meghajtóra gondoltam,de hiába húztam le akkor se jó....
valaki tud segíteni?
Vagy ijj látom hogy az 500 mega vagy mennyi az akkor nem jon ossze😞(((( Nem tudom😞 Sztem toltsd le ujbol vbalahonnan (a reloaded verziot ajanlom)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
#3064-#3067: 1. nem warez fórum. 2. milyen kártyád van? könnyen elképzelhetõ, hogy amiatt nem megy egyik se
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
-Close any running programs
-Empty your temporaty folder
-Check your internet connection( internet-based setups )
????????????????????????????????????????
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
igaz elég régi játék,de még mindig a 4. pályán tökölök.
tudnátok a Platoon-hoz MAGYAR végigjátszást adni
igaz elég régi játék,de még mindig a 4. pályán tökölök.
tudnátok a Platoon-hoz MAGYAR végigjátszást adni
Igazából még mindig nem tudom, hogy ment fel az a patch miután ezt végrehajtottam...ha erre vki ad nekem választ azt én is megköszönném, mert eléggé rejtélyes.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Qwerty4
Lecseréltem a gépemet duálos gépre és MOHAA nem indul el.Állítottam kompatibilitást,patch-et is raktam fel,de sehogyse indul😞(((((
Segitsetek!!!!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Köszikee az infot mingya letöltöm😊)
Ez ilyen 8 mega körül van? Mert most töltöm és 8 mega
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Az a problemám hogy a töredezettségmentesítést szeretném lefuttatni a D meghajtón de egy ideig megy és utánna írja h befejezõdött de pár fájlt nem sikerült ellenörizni. Ez miért van pedig becsuktam minden programot😮OO
Az Accountos Baj Mgoldodott de nem tudok interneten játszani mertazt irja ki hogy Nincs Internetem padig csatlakozva van.
Mi A Baj PLS HELP!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Bye All!
PS3 ID: SDani456
próbáld újraindítani...
nekem egyszer olyan volt, hogy eltûntek az ikonok és a tálca. csak egy háttér..nekem akkor rendszervisszaállítást kellett csinálnom...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Qwerty4
A Battlefield 2142-ben csinálni akarok egy új accountot és kiírja hogy foglalt a név Utánna beirok egy másikat és azt irjy ki Hogy "the CD kay Is Invalid" Mi Lehet a Baj?
Valaki Segitsen Please!!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram