Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játékok letöltésére ajánlom a qTorrent progit vagy a Shareaza(FSR)-t.
Qwerty4
ADSL internetem van, a kapcsolatot router tartja fenn és DC++ programot meg a torrent kliens (Azureus) sikerült aktív módba beállítani, azáltal ohgy portot nyitottam nekik a routeren és azt megadtam a programokban. Játék szervert szeretnék futtatni, hogy én és pár haverom tudjuk neten keresztül Counter-Strike-ozni, de ha indítok egy szervert és haver beírja az én külsõ IP-met nem találná meg a jûtékszervert mert az az IP a routerre mutat. Abben szeretnék segítséget kérni hogyan tudnám megoldani hogy router mögül szerver lehessek és be tudjanak jönni hozzám!
Köszönöm a segítséget!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Qwerty4
Esetleg még talán beválhatnak ezek a progik, de sajna nem mindegyik másolt játéknál: Hamachi, The all seeing eye.
A Cheatland ilyen kódokat dobott ki, az ami neked kell hiányzik:
"Keresd meg az autoexec.cfg fájlt és a végére írd bele:
setvar dev_console_password = schwinge-des-todes
Utána játék közben a ' lenyomásával hozd elõ a konzolt és írd be a kódokat:
add_all_spells - összes spell a kiválasztott hõsnek
add_gold * - * mennyiségû arany
clear_money - összes erõforrás 0-ra
add_exp * - * experience a kiválasztott hõsnek"
Qwerty4
Qwerty4
Nem véletlenül a játszásba hibázol??Sztem a patchekhez semmi köze, azok sztem grafikai patchek és a játékot nem folyásolják be semmiképpen, nem is logikus.
Automatikus mentés:az se kellene gond legyen.
Qwerty4
Na nekem fönt van az 1.4patch, rajta a crack és és a magyarosítás is meg van hozzá.
Mikor nem volt rajta semmilyen patch, akkkor megjött Biara, akkkor most szdjem le az összes patchet és úgy kezdjek neki, de szt az hülyeség meg nem jó.
Ja még be volt kapcsolva automatikus mentés az is lehet a gond?
És ha az akkkor kapcsoljam ki és úgy kezdjem elõrõl nem?
léccy segítsetek!!!
rakd fel a DivX codecet, az XviD codecet, és egy Winamp sem árt (ezis rak fel codecet).
megint én vagyok,a táp okés,csak egy kicsit poros volt<#wow1>#wow1>,
most meg az a gondom hogy feltettem az ace mega codec pack-ot,minden jó volt aztán ma azt vettem észre hogy minden videó bármivel nézem is nagyon sötét,állítani nem tudtam ezért letörlöltem,és feltettem újból,ugyanaz,aztán feltettem egy régebbit,így se jóóó
viszont a fa*om egyre jobban ki van...
SADDALIM tudsz segíteni????<#banplz>#banplz>
ha nem az, akkor sajna hibás a cd amit szereztél, tölts le másikat...
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
"D:/SETUP.INS File has become corrupted. Unable to load installion Instructions. ERROR 704. "
Segits Kérlek
"D:/SETUP.INS File has become corrupted. Unable to load installion Instructions. ERROR 704. "
Segits Kérlek
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Qwerty4
hát akkor meg kell tûrnöd..
de nekem is NOD-om van és a C:\-n nincs semmi fájl..
szova ha NOD kell akkor kell tûrjem azokat a fájlokat
zeli:tuti hogy a NOD-é a fájl, az használja
reboot is volt természetesen, de nem használt, úgyse tudtam hidden-be tenni
Qwerty4
én ilyenkor rebootolok és utána megy😊
Ma felpakoltam elõször a progit, kirakott 4 fájlt a C-re, nincs kiterjesztésük sem, kettõt tudtam törölni, a másik kettõt nem.
Nem is lenne baj ha el lehetne rejteni, de azt sem engedi.
Mit kell csináljak ahhoz, hogy ne lássam azokat a fájlokat???Sajnos irritál...<#shakehead>#shakehead>
Qwerty4