Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért nem talál az all seeing eye egyetlen servert sem??Ezt írja ki: "Couldn't establish connection to scanner. Would you like to switch to an alternate scanner?"Ha a yes-re nyomok azt dobja ki h "Unable to find active scanners, check your internet connection." ...pedig van netkapcsolatom....lécci valaki magyarázza el h mit csináljak...komolyan mondom már megõrülök lassan😞
Sas6
hali!call of duty-nak van magyarítása?köszi!
Saddalim
valami kiölte. ilyen rendszer-visszaállitással nem fog menni. rakd be a telepítõcd-t, és indits a cd-rõl, hogy elinduljon a telepitõ. ott ne nyomj rögtön javitást, menj el odáig továbbokkal, amig az alsó csíkban a már feltelepitett winfosokar keresi. ott jalöld ki azt amelyikkel baj van (persze csak ha több van felrakva), és nyomj javítást (aszem J). ez hosszú lesz, ne ijedj meg ha a telepitõképernyõt látod. újrarakja az ilyen fontosabb rencerfájlokat, de a programlista, driverek megmaradnak és nem formáz semmit.

Saddalim
hálókártya/alaplap drivert nyomd fel legújabbra

Saddalim
a router setup oldalán lesz egy olyasmi hogy a külsõ IP-t hozzárendeli az egyik hálózaton levõ géphez. ha tudsz angolul, akkor meg tudod keresni, ha nem akkor nehezebb dolgod lesz, kérj meg valakit hogy segitsen. ez a módszer esetleg némi fennakadást okozhat a többi gépen, de lehet hogy semmi hatása nem lesz

Qwerty4
NEM!!!A FlashGet egy letöltésvezérlõ, valamennyire gyorsítja a letöltést ha IE-n, sajnos az Opera-val nem kompatibilis.😞.
Játékok letöltésére ajánlom a qTorrent progit vagy a Shareaza(FSR)-t.

Qwerty4

Sziasztok!
ADSL internetem van, a kapcsolatot router tartja fenn és DC++ programot meg a torrent kliens (Azureus) sikerült aktív módba beállítani, azáltal ohgy portot nyitottam nekik a routeren és azt megadtam a programokban. Játék szervert szeretnék futtatni, hogy én és pár haverom tudjuk neten keresztül Counter-Strike-ozni, de ha indítok egy szervert és haver beírja az én külsõ IP-met nem találná meg a jûtékszervert mert az az IP a routerre mutat. Abben szeretnék segítséget kérni hogyan tudnám megoldani hogy router mögül szerver lehessek és be tudjanak jönni hozzám!
Köszönöm a segítséget!
letöltöttem a flashgat letöltõprogramot.az lenne a kérdésem hogy lelehet-e tölteni játékokat róla
Ja a half life 2 höz van rendes felhasználónevem pl. ugye ahoz van a counter source, és lám lám az sem talál semmit.Ja sima adsl, nincs router, és az all seeing eye sem talál semmit...😞
nem indul betöltés után az xp. kiírja, hogy az explorer winininet dll. fájl hiánya miatt nem indul. csak a feladatkezelõbõl tudok megnyitni alkalmazásokat. mit tegyek? rendszervisszaálítás? de hogyan? az F8-al nem müxik a dolog!
fery02
NA: Nod-al átnéztem mélyreható vizsgálatban a legújabb frissítéssel, és nem talált vírust, férgem sincs, Firefox-ból a 2-es van meg, ezt a java reinstallt majd kipróbálom 😊, amúgy az avatarotok sem mozog Firefoxban, biztos mert az is gif, ajánlom még szerver keresésre az Xfire-t is, bár nem használtam, szal abban nem tok segíteni, a Hamachi-t meg végülis azért írtam, mert írta, hogy interneten akar játszani, de igaz, azt is írta, hogy szervert akar keresni 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Saddalim
hamachi nem szerverkeresésre van

Saddalim
rakd fel egy újabb verzsönjét. ha akkorse megy, valami rátelepedett az ie-dre nyomj végig egy teljes vírusellenõrzést (mindenhol, mondd meg neki hogy a fájlokban is keressen)

Qwerty4
Java reinstall ajánlott módban, tehát semmit ne tegyél pluszba és minuszba, talán menni fog rendesen.

Qwerty4

fery02
Jaj, van egy égetõ gondom: az IE 6 böngészés közbe gyakran csak úgy kilép, minden szó nélkül. A Firefox viszont nem csinálja ezt. Kérdezhetitek, hogy minek nekem IE, mikor van Firefox, csakhogy sok olyan oldalam van, amit a Firefox nem nyit meg normálisan, az IE viszont igen, mint például ezt az oldalt is. Itt például nem mozog semmijen gif sem, IE-ben viszont igen. Persze azt sem bánom, ha a Firefox érdekében írtok, az még jobb is lenne 😄

fery02
Mert összes biztos másolt 😄
Esetleg még talán beválhatnak ezek a progik, de sajna nem mindegyik másolt játéknál: Hamachi, The all seeing eye.

Saddalim
router gondolom az is van

Hali.valaki tudna segíteni abban h miért nem tudok semmilyen játékkal sem interneten játszani??(quake4, sof2, cod2,stb) semelyik sem találja meg a szervereket, ja és adsl-em van, tûzfalat kikapcsoltam állítottam a netbeállításokon is, ja winxp-m van.Ha esetleg valaki tudna pár trükköt, vagy segítséget nyújtani annak megköszönném!!
ok, de nekem csak a pálya megnyerási kód kell másnem

Qwerty4
OK, de nem mondtad, azt írtad hogy az "elfek 1 küldetésén"-n ami nem hangzik Heroes-nak, esetleg aki tolta ebbõl megismeri.
A Cheatland ilyen kódokat dobott ki, az ami neked kell hiányzik:
"Keresd meg az autoexec.cfg fájlt és a végére írd bele:
setvar dev_console_password = schwinge-des-todes
Utána játék közben a ' lenyomásával hozd elõ a konzolt és írd be a kódokat:
add_all_spells - összes spell a kiválasztott hõsnek
add_gold * - * mennyiségû arany
clear_money - összes erõforrás 0-ra
add_exp * - * experience a kiválasztott hõsnek"

Qwerty4

dehogy a Heroes 5 Might Of Magic-ról beszélek

Qwerty4
Nem ez a játék teljes címe???:Mark of Chaos: Elfek háborúban.A googliba ezt kaptam, kódokat nem találtam hozzá se cheatlanden se a neten.

Qwerty4

tudsz hozzá kódot? léccy ha tudsz mondmár meg a megnyerés kódot és hogy hova kell beírnom

Qwerty4
A játékot sajnos nem ismerem, de mind1.
Nem véletlenül a játszásba hibázol??Sztem a patchekhez semmi köze, azok sztem grafikai patchek és a játékot nem folyásolják be semmiképpen, nem is logikus.
Automatikus mentés:az se kellene gond legyen.

Qwerty4

nekem olyan problémám van, hogy az elfek 1 küldetésén Biara démonnõ nem jön megtámadni és már eltelt 2 hónap is és az van, hogy a 2. hónap elején jön.
Na nekem fönt van az 1.4patch, rajta a crack és és a magyarosítás is meg van hozzá.
Mikor nem volt rajta semmilyen patch, akkkor megjött Biara, akkkor most szdjem le az összes patchet és úgy kezdjek neki, de szt az hülyeség meg nem jó.
Ja még be volt kapcsolva automatikus mentés az is lehet a gond?
És ha az akkkor kapcsoljam ki és úgy kezdjem elõrõl nem?
léccy segítsetek!!!

Saddalim
ace mega -> kuka
rakd fel a DivX codecet, az XviD codecet, és egy Winamp sem árt (ezis rak fel codecet).

HI!!!
megint én vagyok,a táp okés,csak egy kicsit poros volt<#wow1>,
most meg az a gondom hogy feltettem az ace mega codec pack-ot,minden jó volt aztán ma azt vettem észre hogy minden videó bármivel nézem is nagyon sötét,állítani nem tudtam ezért letörlöltem,és feltettem újból,ugyanaz,aztán feltettem egy régebbit,így se jóóó
viszont a fa*om egyre jobban ki van...
SADDALIM tudsz segíteni????<#banplz>
Saddalim
akkor ha eredeti akkor vidd vissza nekik, ki kell hogy cseréljék (ingyen, ha pénzt kérnek, nyugodtan állj ki, neked van igazad)(esetleg megnézhetik õk is (próbainstall)).
ha nem az, akkor sajna hibás a cd amit szereztél, tölts le másikat...

Colton
Igen

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Saddalim
d a cd-meghajtód?

Colton
Jaaa, a Meidival-total war

Saddalim
elmondod hogy mi írja ezt? (azon kivül hogy telepitõ... minek a telepítõje)

ngcsnet
corrupted..esetleg meghibásodott a cd ahonnan olvasná? szerezd meg újra ha tudod

Colton
Bocs Véletlenü 2.-szer irtam be :-D

Colton
Amiko elkezdem telepiteni akko fel magy 100%-ig és utána kiírja hogy:

"D:/SETUP.INS File has become corrupted. Unable to load installion Instructions. ERROR 704. "

Segits Kérlek

Colton
Amiko elkezdem telepiteni akko fel magy 100%-ig és utána kiírja hogy:

"D:/SETUP.INS File has become corrupted. Unable to load installion Instructions. ERROR 704. "

Segits Kérlek

Saddalim
ugyanez a kérdésem :-)

zeli
minek mi a baja?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Colton
MI a Baja mert nem akarja fel telepiteni azt irja ki hogy D:/Setup.Ins Nincs Meg Valaki Segitsen!

zeli
😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sas6
😄DD

Qwerty4
a fszmb kiderült hogy nem a NOD rakta oda azokat a fájlokat, hanem a System Mechanic 6, azt közvetlen a NOD elõtt instaláltam

Qwerty4

zeli
ja, azt hittem letörölted a NOD-os és úgy idegesít...
hát akkor meg kell tûrnöd..
de nekem is NOD-om van és a C:\-n nincs semmi fájl..

Qwerty4
mondjuk partició nélküli vok, úgyhogy mindent a C-re tud rakni, de mind1...
szova ha NOD kell akkor kell tûrjem azokat a fájlokat
zeli:tuti hogy a NOD-é a fájl, az használja
reboot is volt természetesen, de nem használt, úgyse tudtam hidden-be tenni

Qwerty4

zeli
lehethogy valamelyik program használja a fájlokat és azért nem tudod...
én ilyenkor rebootolok és utána megy😊

Saddalim
ha a c-n van a windowsod rakd vissza amit letöröltél vagy telepitsd ujra. azért rak a c-re dolgokat, mert az a rendszerpartició, oda nyomja be, hogy fel van telepitve (xp nem szaraxik hogy nincs virusirtód, progilistában bennevan), esetleg boot-szektor vírusokat is attól tud keresni hogy a c-n vannak dolgai. ha irritál, szokd meg

Qwerty4
Játékosok fóruma, de azért megkérdem itt is, hátha valaki jártas NOD 32 terén:
Ma felpakoltam elõször a progit, kirakott 4 fájlt a C-re, nincs kiterjesztésük sem, kettõt tudtam törölni, a másik kettõt nem.
Nem is lenne baj ha el lehetne rejteni, de azt sem engedi.
Mit kell csináljak ahhoz, hogy ne lássam azokat a fájlokat???Sajnos irritál...<#shakehead>

Qwerty4

Saddalim

Sas6
Saddalim te nagyon sok mindenre tudod a választ ahogy igy elnézem . Minden elismerésem a tiéd h ilyen idos korodban ennyi mindent tuddsz <#worship>