Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Qwerty4
Vagy ha valami Monkey Island szerûen idétlen kell, akkor Day of the Tentacle, Zak McKracken... Bár ezek nagyon ólckúl cuccok.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
leszedtem a trs2004 et és amikor megnyitom és rámek a play vagyis a launch trainz ra akkor vagy átirányít egy netes oldalra vagy pedig kidobja zeket
YUOR COMPUTER HARDWAREAND ORSOFTWAREIS UNABLE TO COMMUNICATE CORRECTLY WITH TRAINZ.
ENSURE YOU HAVE:
-INSATLLEDDIRECTX9DRIVERS
-ISTALLED THE LATESTFOR YUOR VIDEO CARD.(IE.AT WWW.NVIDIA.COM OR WWW.ATI.COM)
-TRIED BOTH OPENGL AND DIRECTX9 SETTINGS.(TRAINZ LAUNCHER->CONFIGURE TRAINZ ->DISPLAY SETINGS)
IF THE ABOVE DOES NOT WORK ,PLEASE CONSULT YOUR MANUAL OR VISIT TECHNIKALT SUPPORT AT
(WWW.AURAN.COM/TRAINZ/TECHNICAL_SUPPORT.HTM
na szerintetek amugy lehet h nem bírja a gép azt nem hiszem felraktam a dircktx9 et de akkor se mükszik lécccike segítsetek naon fontos lenne elõre is köszike
heló
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Qwerty4
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
K-Team presents K-Package pess vagy mi a szösz de már az inkfarktus kerülget olyan ideges vaok HELp tudtok valami olyan progit amit ez ellen jó?????
elõször is boldog szülinapot kívántam.
másodszor is elõadtam neki hogy már 3 operátornak írtam, mindenki határozottan leszögezte hogy nem az õ hatásköre a házigazda jogok megadása, írjak a [email protected]. úgylátszik nem igazán értik a "már írtam egészen pontosan 17-szer, de nem történik semmi" mondatot. kezdem feladni...
ha nem az, akkor
1. nem warez fórum
2. crackot másold rá az eredeti exe-re (sims2/bin könyvtár)
cd lehúzás annyit tesz hogy kihúzod a cd olvasót 😄
ezt kifejtenéd kicsit bõvebben? nem igazán értem <#rinya>#rinya>
köszike elõre is
az miért van hogy egy nap kb 5-ször megszakad a netkapcsolatom,vírus nem lehet mert ha zsííír új a windows és fent van a legújabb anti progi akkor is megszakad....
msn hibajavítója azt írja ki hogy ip cím érvénytelen
ez mit jelent,mit lehet vele kezdeni?
köszi!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egy weboldalt keresek, (gugli volt😄) ahol használtan lehet venni cd-t, cdkulcsokat, accountot. Aki megmondaná az oldal nevét, elérését, annak megköszönném a segítséget.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?