Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,segítséget kérnék,a Rule of the rose-hoz nincs valahol végigjátszás vagy bármi?Elakadtam és megõrülök,úgy mennék már tovább 😞
Failed to initialize renderer: version mismatch ezt írja ki
Saddalim
missmatch?

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy feltettem az 1.3-as patchet a Call of Duty 2-höz és a Single Player nem indul el. Valami mismash vagy mit ír ki. Mit csináljak? Elõre is köszi!
Saddalim
<#shakehead> <#nezze>

fery02
http://gamecopyworld.com/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Szevasztok!Nemtudjátok hogy honnan lehet letölteni crack-et a következõ game-hoz mert nekem nincs hozzá:Harry Potter:A tûz serlege.!?

HELP!!!!
Segitsete GRAW-val szerettem volna játszani,de nem müködik telepités közben mikor telepiti az age... psziho... valamit azt irja ki angolul hogy valami tápcsatit nézek meg,a játékot mikor elinditom csak hang van de azis akadozva.Abit NF7S,AMD2800+sempron,ATI9600,KINGMAX512 a gép ha van õtlet várom,KÕSZI<#help><#falbav>
DJ YAYO
THX---Már meg is van a pálya!!!!!
Kösz!!!

Saddalim
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de ha esetleg szeretnéd elintézni, írj 😛

Saddalim
tört. ennyi.

lenne egy kérdésem a sims 2 vel kapcsolatban valami szar és nemtom használni az épités menüpontot vki tudja mi a gond már patcheletem meg minden de semmi😛
pls vki segitsen
Saddalim
8G: Mentõakció
-gyönyörû sorminta-

Ok, az Asylum tetõjén kezdesz Jayne-el. Zuhog az esõ, és el kell szöknöd Jayne-el. Kezdd azzal, hogy használod vonzerõdet* Jayne-n. Amikor meglátsz egy kis képet egy testrõl az arca mellett a képernyõ jobb felsõ sarkában, ez azt jelenti hogy követ téged. Amikor magadra terelted a figyelmét (mármint Jayne-ét hogy kövessen), menj balra és fel a lépcsõn.

A lépcsõ tetején fordulj jobbra, majd ismét jobbra. Menj a végére, majd menj jobbra és menj le a lépcsõn. Fuss a kiugró végére és mássz le a létrán. Amikor leértél, Ugorj be a kis vízbe és vedd fel a "Heavy Tranq."-t. Miután felvetted, fuss a zöld ajtóhoz. Egy kis film fog lejátszódni, amiben egy villám csap az ajtóba, és Jayne megrémülten elrohan. Amikor vége a filmnek, fuss hozzá, tartsd lenyomva az L2-t (bal 2), és célozd be vonzerõvel*. Tartsd lenyomva az R"-t (jobb 2), hogy gyógyítsd. Lehet, hogy sok idõ lesz, és lehet hogy el kell használnod egy egész csíknyi pszichikai energiát.

Amikor végre megszerezted Jayne figylmét, menj be a zöld ajtón. Nyomd a falat a bal oldaladon. Használd a "Telekinesis"-t az õrön a folyosó túlsó végén. Amikor meghalt, Jayne el fog futni amiért megölted (az õrt). Miután gondoskodtál az õrrõl, nézz körül. Az egyik falon látni fogsz egy zárt ajtót fadeszkákkal és sárga szalaggal. Figyeld meg a lyukat az ajtó alatt. Guggolj keresztül (menj rajta keresztül guggolva) a lyukon. Mostantól elfelejtheted Jayne-t mert innentõl nem tud követni. Szóval amikor átjutottál az ajtón, mássz áz az ablakon a túlsó oldalon. Menj balra miután kiértél (szabadtérre) és használd a "Telekinesis"-t a pallón ami elállja az utat. Ha túl sokat szórakozol ezzel, az õrök jönnek és elviszik Jayne-t, szóval gyorsnak kell lenned. Akármikor ha Jayne nyugtatásra szorul, használd a vonzerõdet* rajta, ha nem nyugszik meg, csak menj vissza vele ki (szabadtérre).

Miután Jayne rádfigyel és kinnvagytok az esõben, láthatsz egy létrát lógni a fejed fölött. Használd a "Telekinesis"-t, hogy lehozd a te szintedre. Mássz fel rajta amikor kész, és menj fel a lépcsõn. Miközben futsz fel a lépcsõn, vedd ki a "Heavy Tranquilser"-t, és amikor felérsz, lõdd le a járõrözõ õrt. Miután gondolskodtál róla (megölted az õrt), fordulj balra és menj fel a fa rámpán, és menj át a ferde deszkán. Amint átértél, egy film elkezdõdik (és vége a pályának).

*: "charm" - gondolom az egyik képességed a játékban.

Sas6
A rendes az nem kifejezés rá😊 Sztem õ itt a legjoob renegeteg mindent tud segit. Nekem is sokat segitett már. Nem mintha a tobbiek nem lennének jok ne értsetek félre :o

DJ YAYO
THX!
Rendes vagy!<#hamm>

Saddalim
na nekikezdek...

Saddalim
1etértek

DJ YAYO
8G: Rescue
=-+=-+=-+=-+=-+=-+=-+=-+=-+=-+=-+=-+=-+=-+=-+=-+=-+=-+=-+=-+=-+=-+=-+=-+=-+=

Okay, you start off on the roof of the Asylum with Jayne. It is pouring down
with rain and you need to escape with Jayne. Start by getting out your Charm
and putting it on Jayne. When you see a small picture of a body by her face on
the top-right of your screen, that means she is following you. When you have
her attention, go left and head up the stairs.

Head right at the top of the stairs then go right again. Head to the end of
this roothtop and then go right and climb down the stairs. Run to the end of
this ledge and then climb down the ladder. When you are down the ladder, jump
in the little water feature in the centre of this area and pick up the Heavy
Tranq. When you've picked up the Tranquilser, run over to the green door and
a cut-scene will play. It will just show some lightening hitting the door and
Jayne running about scared. When the cut-scene ends, run over to her and hold
L2 to target her with Charm. Hold R2 to heal her. You might need to spend
quite a lot of time charming her, and you might need to use a whole bar of
psychic energy on her, but it won't take longer than that.

When you finally have Jayne's attention, run through the green door. Press
against the wall on your left. Use Telekinesis on the guard on the other end
of the hallway and when he is dead, Jayne will run off in fright because you
killed him. So, when you've taken care of the guard look around the hallway
and on one of the walls you should see a locked door with planks of wood and
yellow tape around it. You should also notice the hole underneath the door.
Duck through the hole and now you can forget about Jayne because she can't
follow you. So, once you are through the door, climb through the window on
the opposite side. Go left when you are outside and use Telekinesis on the
plank of wood that is blocking off the door. If you take too long on this bit,
guards will come and take Jayne away, so you must be quick here. Anyway, if
Jayne needs calming, uise charm on her but if she doesn't then just go back
outside.

When you have Jayne's attention and you are outside in the rain, you should be
able to see a ladder hanging down above your head. Use Telekinesis to bring it
down to your level. Climb up it when it is ready and then head up the stairs.
When you are running up the stairs, get out your Heavy Tranquilser and when
you get to the top of the stairs shoot the guard patrolling. When the guard
has been taken care of, go left and head up the wooden ramp then cross over
the narrow plank of wood. Just as you are crossing it a cut-scene will play.

<#vigyor3>

zeli
szerintem vidd el a szerelõhöz!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Qwerty4
Helo!!!
Óriási gondom akadt az internettel.😞
Kedden este kikapcsoltam a gépet, azelott tökéletesen ment a net,
másnap hazaértem a suliból, bekapcsoltam a gépet és egyszeruen nem ment,
akkor még a szolgáltatóra fogtam a dolgot, volt eset amikor azért nem volt net,
mert a szolgáltató balf*szkodott.
Csütörtökön sem ment, ekkor már biztosan tudtam, hogy nem a szolgáltatóval van gond:
-kicseréltem a hálózati kábelt, akkor sem ment
-kértem az egyik haveromtól egy PCI-os háló kártyát, betettem, akkor sem ment
-IP-t, Getaway-t, DNS-eket, Maskot 1000x ellenoriztem, nem volt hiba
-Drivert is vagy 5x újraraktam, nem segített
Közben pedig a tesom gépén tökéletesen megy minden.És megjegyzem kedden nem instaláltam
semmit, nem matattam a gépbe, tehát nem tudom milyen hatás érhette, hogy ez történt.
Pénteken már Windows reinstall volt, az sem sikeredett jól, csak nem ment a net.😞
Ebben az esetben gondolom kizárható a software hiba.
Az alaplapom:Biostar M7NCD Ultra nVIDIA nForce 2-es chipsettel, rajta van az alaplapos
háló kártya:nVIDIA nForce MCP.
Megfigyeltem, hogyha bedugom a háló kábelt kapcsolódik, viszont adatot nem képes tölteni,
tehát számolja a kapcsolódási idot, a sent növekszik, a received viszont a 0-n áll.
Ebben az esetben akkor csak az alaplappal lehet gond, mert RAM-oknak, procinak, winchesternek,
VGA kártyának, DVD-nek semmi köze.
Mit csináljak???Mivel van a gond vajon???Valaki járt-e már így???
Valahogy megtudnám javíttani vagy vigyem vissza??? mert még 1 és fél évig garanciába van.
De ha visszavinném biztos egy hónapig nem látnám és nem lenne gépem és ezt is csak az ünnepek
után érdemes, mert 2 hétig nem történne semmi vele, így csak idot vesztenék.
Érdemes-e szervízbe vinni???ha lenne vmi értelme elvinném, megérné kifizetni oket.
Mitévo legyek???Segítsetek!!!
<#help><#help>

Qwerty4

Saddalim
nem a torrentben kell. az az általános alap böngészõt használja. állitsd át simán

Sas6
bajom semmi xD
Mondom hogy off ami iram 😊

zeli
mibajod van?😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sas6
Kicsit off bocsiiii! 😊

Kéne egy kis help!

Honnan lehet RAM-ot letolteni? xDDDDDDDDDDDDD ( ezt a kérdést már nem tom h hol de láttam már)

Gondolkoztatok már azon hogy mien lenne hogyha a pl. a 512MB-os DDR-RAM-ok helyén egy 512-es S-RAM csücsülne? meglenne az ára az BIZTOS xDD de egy ideig nem lenne gondunk a memóriával😊

fery02
uTorrentbe tudja valaki, hogy hol állíthatom be a Firefox-ot az alapértelmezett böngészõnek? Kereséshez kell természetesen 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

jah mostmár megnéztem.Am meglett az anno koggya : D
zeli
bakker..
az amikor mented az csak a PROJEKTET menit, vagyis azokat az adatokat, ami
a Movie Makernek kell..
ha magát a "kész mûvet" akarod menteni, akkor oldalt kell arra menni, hogy film mentése a lemezre, asszem van egy ilyen

Colton
Igen De Csak .MSMWMM Fálj Tipus Van!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Mikor mented általába megkérdi a fájl tipust ott kell álitani nekem ott kell😊<#vigyor2>
Colton
A Gépek Legtöbbségén van Windows Movie Maker Hogyha mentek egy Videot azt mindig Vlami ilyen Fáljtipus ként menti:Windows Movie Maker projekt
Hogyan lehet ezt a Videot át alakítani? Mondjuk MPEG4-Re.

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

kösz de nekem nem kalozba van meg. Jah a kod meg valahogy le keveredett a cd-röl eért voltam ideges😊 jah és amit irtál oldal nem találtam kódot😞
köszi a segítséget, majd megpróbálom csak most fater elvette a gépem 😞
http://www.cheathappens.com/show_az_main.asp?type=3
Eszt meg azoknak küldöm akik elakadtak és már a csalástol sem riadnak visza. Az oldal lényege röviden:kodok,végigjátszások,trainerek,tipek
(egy kis angol is kell ide)
szia tudok adni egy oldalt
http://vegigjatszas.hu/
biztos ismerös de ha ismered szolj rá keresek hogy mit kéne teni
forum vezetö dolga hogy a nem ide paszolo dolgokat kivágja(engem is bele értve helyesirásomal)
lehet hogy tudok segiteni neked de téleg ne ara használjátok ezt hogy(earez,torent,b++ stb) segitek szivesen csak itt nem lene szabad ezt (törvénytelen ved meg a boltban)
http://thepiratebay.org/search.php?q=+anno+1701&games=on

minden biztonsági kod itt
(ez legyen az utolso)
<#guluszem1>
azé mondom : D na szal véletenül nem tuggyátok a kódot?
zeli
jó, bocsi, csak én is ideges vagyok😊

Tudok normális is lenni! Csak ideges vagyok.a Warezröl meg csak annyit ,hogy más is kérdezett iet azt hittem valaki segit😊Vágod?
zeli
ja és a másik, hogy ez nem warez fórum..

zeli
csõ bazzeg õszintén szólva az elsõ két szónál tovább nem jutottam..
de javaslom az illemtanfolyamot..
és egy nyelvtanórát..

csö bazzeg nem tudnátok nekem véletlenül le irno az anno 1701 egy security codját? elhagytam .....amit a játék elején kér
pls pls pls pls pls <#falbav>
szazstok
a dark messiah ban a chaper 4 ben a hajo nál nemtokrá felmenni már egy kicsit be mentem de ott nemtok mégbejeb menni mert az egyik hej zárt a másik meg egy ojan hejen van ahova valahogy át kéne menni keritésen de nem lehet kint meg ijpuskával lönek rám pls vki segitsen. meg jóljönne egy végigjácás is ami rendesen leir mindent és persze magyar.elöre is kösz
zeli
paramétereket nem kellett beírni?
gondolom csíteléshez kell..

Saddalim
próbáld angolra állitani a billentyüzetet és ugy (játékban alt+shift)

please help,valaki nemtudná hogy Half Life Episode one ban a ~ konzol miért nem jön be?!cfg/config conenable 1 megvan!
THX

Sziasztok!Tudna Nekem Vki segíteni? PS1 re keresem a Syphon Filter 2,vagy 3 mas verzióját!Ha vkinek megvan vmilyen "kiszerelésben", kérem hogy írjon a [email protected] címre!Nagyon köszi!<#wink>
SötétBarom
Ökör. -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sötétbarom? én? köszike 😞