Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
http://www.alphasonic.hu/desc.php?Id=2000
Ilyen hangkártyám van. Most a gépemen fenn van egy EAX4 Unifited Redist nevû program. Eltávolíthatom, vagy inkább ne? Csak mert ahogy a weblapon olvasható ez a kártya támogatja az EAX-ot, csak nemtudom, hogy ez igaz-e az EAX 4-re is.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
najó, viccet félretéve..szerintem telepítésnél is ki lehet választani, hogy angol vagy orosz verzió legyen, nem? nekem is van orosz játékom, nekem olyan..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Please Valaki Segitsen nekem Please
2. valszeg elszállt a cod2 a registrybõl, ez lehet véletlen (naggyon kicsi eséllyel), winfos ujratelepítés utáni próbálkozás, vagy crackelt cod2. az elsõ két esetre cod2 reinstall
verify that the game has been properly installed"
Aki tudja mi a baja .Az kérem írja meg
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
verify that the game has been properly installed"
Aki tudja mi a baja .Az kérem írja meg<#wink>#wink><#wink>#wink>
csá
http://betatest.extra.hu/
Na, és innen szedj le egy gof_f.exe nevú fájlt, ez a crack. Ha a feltelepítés se megy, írj pm-et
Chaos Anno Domini
Alcohol 120%
Image Tools - SafeDisc 4 Hider
Ezeket letöltöttem és nekem nincs meg a game csak egy ismerõsnek és írd már le légyszívess hogy hogy kell feltelepíteni!?
Ha nem megy, írj pm-et
ezt kell átírni?
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Chaos Anno Domini
Neten szeretnénk haverommal játszani UT-t, de IP-t kell megadni, na az IP-t tudom de hogy lehet megnézni a portom az IP végén pl: 555.555.5.55:?
/vagy örülj hogy megy és ne nyúlj semmihez! :-)/
Biztos az alaplapomat megszállta egy szellem, azért nem mûxött a dolog egy hétig.<#crazya>#crazya><#idiota>#idiota>
Itt tényleg mindent megcsináltam:Windows csere, Windows Update, DOS Update, UTP kábel csere, PCI-os kártyát tettem, DOS-ba és Windowsba is kiiktattam az alaplapit, Windows Reinstall 2x, adatkábelcserével is próbálkoztam, az alaplapon különbözõ jumpereket állítgattam.
Tegnap jutottam el oda kurva nagy mérgembe, hogy szerelõhöz vigyem a gépet.El is vittem és nála ment a net tökéletesen, pedig csak a kábel volt más és a cím, tehát itthon is kellett volna menyjen.
Hazahoztam a gépet, csak szaraxott, akkor jött, hogy már egy nagyot bebasszak a gépnek.<#falbav>#falbav>
Ma hazajövök ECDL-rõl, bekapcsolom a gépet és megy a net.<#smile>#smile>Na ezt magyarázzátok meg mi történhetett???Én nem találok semmi logikus választ.
Qwerty4
#3277: Íme