Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi! találtam a routerem menüjében olyat hogy UPnP Forwarding. Ott meg kell adni Ext. Port-ot Int.Port-ot és hogy TCP vagy UDP és egy IP. ha a portokat 27015-re állítom TCP-re és beírom a gépem statikus IP-címét akkor így tudok majd futtatni Counter-Strike servert hogy be is tudjanak jönni hozzám?
ilyenkor mit tehetek?

sziasztok lenne egy gondom letöltötem a fear ingyenes multiját azt a fear combatott és amikor el akkarom inditani akkor mindig ezt irja ki:
A required security module can not be activated. This program can not be executed.

fery02
Másik kérdés:
http://www.alphasonic.hu/desc.php?Id=2000
Ilyen hangkártyám van. Most a gépemen fenn van egy EAX4 Unifited Redist nevû program. Eltávolíthatom, vagy inkább ne? Csak mert ahogy a weblapon olvasható ez a kártya támogatja az EAX-ot, csak nemtudom, hogy ez igaz-e az EAX 4-re is.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Colton
Viszont most ujra megprobáltam és angolul elindult de kilog a képe😞

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Colton
Valami V 0.5

Saddalim
és a magyarítás hányashoz van?

Colton
Hát ez egy 1.4-es verzió.

Saddalim
érdekes. nézd meg hogy hányas verzió a játékod, és hogy a magyarítás amit szereztél, PONTOSAN ugyanahhoz a verzióhoz van-e

Colton
Kilóg!

Colton
Hát pontosan úgy van hogy bejön a menü és azonnal megkelenik egy Elyzetek (age of pirates) Kilóg az egész le és fel is mit csináljak???

Saddalim
hogy k***a nagy a képe? felbontásilag vagy kilóg?

Saddalim
nem az történt hogy csak leszedted a programját de hardveresen nem távolítottad el (nem húztad ki, csavaroztad le, stb)?

Colton
Húúúúúúúúúúú De Vicces hi hi hi<#rinya><#rinya>

fery02
Miét lehet az, hogy nálam minden egyes Windows indításkor beadja az úja hardver varázslót, mikor nincs is a gépre rádugva semmi sem. Ha bezárom, megjelenik másodjára is, de harmadjára már nem. Ezután végülis nyugodtan tudok használi mindent a Windowsban, csak idegesítõ, hogy mindíg megjelenik induláskor. Nincs módszer, hogy valahogy kilõjem ezt az idiótaság új hardvervarázslót? 😄 Amúgy elsõnek valami Ports-ra hivatkozik, másodjára valami Bluetooth-ra. Amúgy azóta van ez, mióta valóban, eltávolítottam a géprõl a Bluetooth-omnak a programját.

zeli
tessék
najó, viccet félretéve..szerintem telepítésnél is ki lehet választani, hogy angol vagy orosz verzió legyen, nem? nekem is van orosz játékom, nekem olyan..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Colton
Hi azt szeretném kérdezni hogy mitkezdjek a Age Of Pirates Caribbean tales-nél azzal hogy eredetileg orosz aztán megváltoztatom a nyelvet angolra semmi kép nincs és ha meg magyarositom akkor meg K***va Nagy A Képe?

Please Valaki Segitsen nekem Please

Saddalim
nem

Saddalim
1. nem kell 2x beírni, neked semmivel sem lesz jobb, csak több lesz az értelmetlen hsz.
2. valszeg elszállt a cod2 a registrybõl, ez lehet véletlen (naggyon kicsi eséllyel), winfos ujratelepítés utáni próbálkozás, vagy crackelt cod2. az elsõ két esetre cod2 reinstall

weis9343
hi!A cod 2-nél nem tudom felrakni a 1.2-es patchet "setup could not determine the current version of your Call of Duty 2 installation.Please
verify that the game has been properly installed"
Aki tudja mi a baja .Az kérem írja meg

beach life-rõl valaki?
rushman
sziasztok, telepíteni akarok egy ctalystot és azt írja kell neki a net framework 2.0 . Ezt honnan lehetne letölteni?

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

weis9343
hi!A cod 2-nél nem tudom felrakni a 1.2-es patchet "setup could not determine the current version of your Call of Duty 2 installation.Please
verify that the game has been properly installed"
Aki tudja mi a baja .Az kérem írja meg<#wink><#wink>

Csá, megtudná nekem valaki mondani hogy a Second life mennyibe kerul vagy van-e hozzá tört server ha van tört akkor a játékot honnan tom leszedni kössz
csá
fery02
Na feltöltöttem a kedvedért innen a cracket 😛 Íme a cím, ahová feltöltöttem:
http://betatest.extra.hu/
Na, és innen szedj le egy gof_f.exe nevú fájlt, ez a crack. Ha a feltelepítés se megy, írj pm-et

fery02
True Crimes. Ennek van több része is.

zvaragabor
Haho megin. Tud valaki olyan játékot ami Akció/kaland játék keveréke, Los Angelesben játszódik, nagy, bejáható terület van, sok mindent lehet csinálni a városban. San Andreas-t leszámítva. #3285-ös hsz.ben leírtak is érvényesek.

Chaos Anno Domini

fery02
Már próbáltam, de ez driver miatt van azt mondják, csak nem tudom melyik driver kéne, vagy esetleg a játékhoz patch.

De az Alcohol 120%-k helyett nem lenne jobb Daemon Tools??

(Hogy,hogy csinálja hogy biztossan elinduljon.)

File Archive <298 KB> - Maxi Image
Alcohol 120%
Image Tools - SafeDisc 4 Hider
Ezeket letöltöttem és nekem nincs meg a game csak egy ismerõsnek és írd már le légyszívess hogy hogy kell feltelepíteni!?

Saddalim
wwp-t újrarakni próbáltad már?

fery02
A Worms World Party-val lenne gondom: Nagyon lassú a menüje a játéknak, meg akadozik is, maga a játék viszont nem. Van rá valakinek ötlete? A gépem simán elvinné pedig, mert van egy gyengébb gépem, és azon kivállóan fut. Azért kéne hogy az erõsebb gépen normálisan fusson, mert ezen van internet, és multiznék a játékkal.

fery02
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_harry_potter_and_the_goblet_of_fire.shtml
Ha nem megy, írj pm-et

http://gamecopyworld.com/Ezen a címen belül nem tudnál adni egy pontos címet??? fery02????

Ezen a címen belül nem tudnál adni egy pontos címet???

most már jó, köszi a segítséget

annál a résznél csak egy szám van a:ListenPort=80
ezt kell átírni?

zvaragabor
Köszi. Tudsz még ilyeneket?

Chaos Anno Domini

Colton
Hello Azt szeretném kérdezni hogy apirates of the caribbean lagend of jack sparrow-ban tényleg van az hogy (idézem):"open-ended gameplay set in exotic locales"

mafia

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

zvaragabor
Hallo! Olyan játékot keresek, ami olyan mint a San Andreas, de ne a GTA-tól. Jó lenne, ha olyan hangulatos lenne mint a SA, és persze egy nagy bejárható tér, ahol rengeteg mindent lehet csinálni. Valaki tud ilyet?

Chaos Anno Domini

Saddalim
server.ini file-ban a résznél nézz egy négyjegyû számot. azt írd át 8080-ra (ments), és használd ezt (123.456.789.123:8080)

Köszönöm a segítséget!
Helló! help kellene.
Neten szeretnénk haverommal játszani UT-t, de IP-t kell megadni, na az IP-t tudom de hogy lehet megnézni a portom az IP végén pl: 555.555.5.55:?

Saddalim
érdekes... lehet hogy valamelyik stabil csatlakozás (gondolok itt nem a kábelkijövésekre, hanem pl. PCI-re) jött egy kicsit szét, és amikor "nagyot bebaszt"ál" a gépnek" vagy letetted, hazahoztad, stb. helyéreugrott. próbálj meg mindent (a kártyákat, vincsiket, tápkábeleket) ki aztán visszadugni (VIGYÁZZ MINDENT JEGYEZZ MEG HOVA VOLT DUGVA)
/vagy örülj hogy megy és ne nyúlj semmihez! :-)/

Qwerty4
Elindult a netem.<#vigyor5>
Biztos az alaplapomat megszállta egy szellem, azért nem mûxött a dolog egy hétig.<#crazya><#idiota>
Itt tényleg mindent megcsináltam:Windows csere, Windows Update, DOS Update, UTP kábel csere, PCI-os kártyát tettem, DOS-ba és Windowsba is kiiktattam az alaplapit, Windows Reinstall 2x, adatkábelcserével is próbálkoztam, az alaplapon különbözõ jumpereket állítgattam.
Tegnap jutottam el oda kurva nagy mérgembe, hogy szerelõhöz vigyem a gépet.El is vittem és nála ment a net tökéletesen, pedig csak a kábel volt más és a cím, tehát itthon is kellett volna menyjen.
Hazahoztam a gépet, csak szaraxott, akkor jött, hogy már egy nagyot bebasszak a gépnek.<#falbav>
Ma hazajövök ECDL-rõl, bekapcsolom a gépet és megy a net.<#smile>Na ezt magyarázzátok meg mi történhetett???Én nem találok semmi logikus választ.

Qwerty4

Saddalim
#3276: valami videoprobléma avagy rossz a crack (na persze csak hogyha nem eredeti a játékod. elnézést hogy kapásból ezt feltételezem rólad). nézd meg a videodrivered és a directx-ed
#3277: Íme

fery02
Ha a COD 2 nem fut Single-ben a patch feltelepítése után, az azért van, mert valószínûleg másolt a játékod. Nekem sem fut így 😞 Más ötletet nem tudok sajna adni. Állítólag be kell crackelned, de hogy melyik crack kell neked azt sajna nem tudom.