Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
#3373: rossz a crack, egyébként nem warez fórum
#3375: azt énis szeretném tudni<#vigyor>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli és nem tudod hol tudnám megnézni a tört szervereket? Vagy nem tudsz mondani?

azt szeretném kérdezni hogy az a forceware az pontosan mire jo mert egy ati kártyával már megszivtam a drivertelepitést az egész windows beszart és aztán valahogy megcsináltam de nemnagyon akarok szorakozni ienekkem csak ami tuti biztos.
sztem probálj meg egy no cds crackot az lehet hogy segit
Sziasztok!
Van egy kis gondom az "RTL Winter Games 2007" játékkal.
Telepítés után felülírtam a crack fájllal, de amikor indulna a játék, elkezdi ellenõrizni a disc-et, közli hogy az nem originál ( ami nem meglepõ😊 ), és nem megy tovább.
Tud valaki valamilyen okosságot erre???
zeli
#3370: talán a game, vagy esetleg a Windows újratelepítése megoldja a problémát
#3371: szerintem biztos. annyira nem új, hogy ne legyen

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

szisztok lenne egy kérdésem star wars battlefornt 2-höz létezik már tört szerver?

Sziasztok! A problémám a következõ: Játék közben ha a billentyûvel irányítok, miután felengedem a billentyût, a figura, a kocsi ugyanúgy megy tovább, s csak késéssel reagál a következõ billentyû lenyomásra.
Próbáltam lecserélni a billentyût, de nem múlik el a hiba.
Kérlek segítsetek!
és ez a forceware ez ojan mint az atihoz ujab driver? segiti a képet?
fery02
http://usite.hu/index.php?c=driver
Ezen újabb ForceWare-t találsz 😉

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sas6
értettem😊 Hát köszi szépen majd megprobalom.

zeli
hát nem tudommi lehet a gond. Mert én ismerem a HTML programozást és a jelszó boxnak meg kell adni a típusát. szóval egy böngészõ azt nem értelmezheti máshogyan. Szerintem ezt nem lehet ki-be kapcsolgatni. Próbáld meg újratelepíteni. ja, és remélem érthetõ volt, amit írtam😊

Sas6
2.0.0.1 a verzioja. de nem találtam meg még mindig😞

zeli
ez a Mozilla Firefox 2?

zeli
tessék
itt találtam Forceware drivert, de szerintem fent van az nVidia honlapján is, de ott nem találtam és nem volt kedvem megkeresni😊

Fókameister
Kösz akkor megpróbálom patcholni

Sas6
Már probáltam ott is keresgéltem de semmit nem találtam 😞

ja nekem meg a gta vc vel volt még régen az volt az érdekes roszabb kártyán hibátlanul met ujon csinálta ezt😛
zeli
Sas6: asszem abeállításoknál aBiztonságnál lehet ajelszókat állítgatni, de nekem még sose volt olyan, hogy kiírta a jelszót<#wow2>
Fókameister: ha a játék másolt akkor az a baja. nekem ilyen problémám volt a Half-Life 2 Episode One-val. egy Patch segített😊

háát nemtom egyet felraktam hogy menjenek egyes videok az lehet hogy zavarja??? és az a forceware az mi és honan tom megszerezni?
Fókameister
CSá! Tom hogy nem itt kéne kérdezni de a Made Man topicba már senki nem ir. Az a gondom hogy a játékba teljesen rossz a kép. Az emberek átlátszenak meg a környezet is igy nem tudok vele játszani. Most raktam fel a legújabb nvidia drivert de az se segített. Lécci help

Sas6
Sziasztok nekem most a legujjabb Mozzila van fennt de nem tom miért de amikor a jelszavakat irom be akkor mindig kiirja h mi a jelszo és nem csillagokkal irja ki. igy bárki megláthatja mi a jelszom. ezt hogyan lehet beállitani h nem betukkel hanem csillagokal irja a jelszavam? Mert sehol nem talalom😞

Gunner
van-e fenn vmi codec pack, ha igen delete, és aztán legfrisebb forceware

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

lenne mégegy gondom nem akar elindulni a FEAR amikor elindítom akkor minden elsötétül és kifagy a progi mi a gond? gondoltam grafika problémára de megvan az alap követelmény elvileg 512mb ram geforce nx 6200assal simán megvan szal nemértem pls vki segitsen
köszi
fery02
lol, a spoilerben kicsit értelmes lett a mondatom 😄, szal programhoz találsz kódokat 😊

fery02
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy a crackdb.com-on rengeteg kódot találsz kódot, ez is onnan van

fery02
XAM6-NYG3-TET5-SYR3-6949

ha volt hozzá cd sztem telepitsd és ott vagy a billentyüzeten van a gomb
dragon11
Hy all!Valaki mondjon már nekem egy olyan repülõs játékot ami most jelent meg és,új fajta repülõgépek vannak benne ja és géppel keljen egymást kilõni de lehessen lan-en is nyomni.Elõre is köszönöm.

Colton
Hello

Köszi az Játék ötleteket!

1 Kérdés: Vettem egy Vibrátoros Gamepad-ot Hogyan lehet beállitani hogy Vibraljon mert probálom a vezérlõ pultdan lévõ a Beállitani de csak azért sem akar vibráni! Miért?

Segitsetek Please!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

szasztok lenne egy kérésem valaki megtudná nekem mondani a fear telepitökodját, és elmondaná hogy lehet spoilerbe beszélni?
fery02
Neked is! És köszi mégegyszer a segítségedet! 😊

Saddalim

segitsetek rajtam hogy tudok a spelforce játékal interneten játszani töb személyiségben
Saddalim
#3337/3340: Remélem elég, ha esetleg sok lenne, akkor ajánlom a Sid Meier's Pirates!-t. Konkrétan egyiket se ismerem de Sid játékai általában jók. Csak tipp 😊

Elnézést, hogy ide írok de érdeklõdõk nem e tudja valaki, hohy hol lehetne megvásárolni a Hellforces játékot, mert én nem találom sehol sem.Vagy ha valaki esetleg eladná az is érdekel de csak eredeti játék kell.
választ elõre is köszi.

zvaragabor
Pirates of the Caribbean
Pirates of the Caribbean 2
Pirates of the Burning Sea
Age of Pirates
Pirates!
Sid Meier's Pirates!
Tortuga: Pirates of the New World
Tropico 2: Pirate Cove
Tortuga Pirate Hunter

Chaos Anno Domini

zeli
ja értem.akkor nemtom

Saddalim
de nem úgy régebbi. ugyanúgy xp, csak újratelepitéskor másik particióra ment az "új"

Colton
Az Megvan! Valami Mást? a Age of Pirates-en Kivül és a Pirates!-en Kívül?

zeli
ha lemásolsz egy játékot és eladod az már kalózkodás😄

SötétBarom
Pirates!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Colton
Nem Tudnátok mondani egy jó kalozkodós játékot???

zeli
vagy nem is kell feltenni, próbáld meg VMware-n vagy Virtual PC-n.

zeli
háát nemtom..
talán próbáld meg azt a régebbi Windows-t feltenni, és úgy..

Saddalim
ááá most nézzétek meg, én kérek segítséget...
szóval adott egy docs&sett. mappa egyik felhasználójának könyvtára, ami egy régebbi wondowshoz tartozik. van benne egy file, ami eléggé kéne, csakhogy az idióta xp csak azt a már régen nem létezõ felhasználót engedi bele (hozzáférés megtagadva a többieknek). jelszót tudom, csak hogy lehet vhogy belemenni? kösz

Saddalim
és valami konkéretabb linket nem tudok adni .net framework 2.0 Sp2-höz????

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

zeli
próbáld meg azt, hogy a monitoron állítod át. bár akkor meg a Windows fog félrecsúszni. nekem is volt ilyne problémám az RTW-vel, átállítottam a felbontást és beugrott méretre.