Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Elhordták az összes kormányt a metróba majd megveszem a metróba január közepén.

Saddalim
optikai egér alá olyan dolgot rakj, ami nem tükrözõdik, nem fénylik, totál matt. legegyszerûbb megoldás egy egyszerû üres papír

Saddalim
ne keresd, nincs

Saddalim
dxtbmp nevû progival megteheted

http://thumb/061227/iveco_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]

Segítsetek nekem!csináltam egy kamiont (psm-be van a cucc) konvertálni kellene.Tudtok segíteni?MSN-em:[email protected]

zeli
elõszöris: tudNÉK
😄
másodszor: multiba asszem csak eredetivel lehet, de nemtom, hogy a FEAR-nál hogyvan, nem ismerem..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

mert tudjátok mivan :A requited security module can not be activated. This program can not be axecuted. és má az 5. hiba lép fel vele szal nekem pekhes ez a progi.😛
még mindig a FEAR al kapcsolatban má megy má patcheltem már csak azt nemtom honan tudnák crackot szerezni mp exe-nek vki tud segiteni mert ahol én tom ott csak normális sp exe-ék vannak.
én nemtom az infrás és az optikai egerem hez nemhasználtam egér padot csak az iroasztalomos simány nyomatom nekem ugy a legjobb😊
Optikai egérrel ilyen reklám csilivili egérpadokkal tapasztaltam ilyet, ez a mostani mintás, de nem tükrözõdik, szal nemtom. <#nemtudom>

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

Hát nem a legdrágább egér az tény, egérpad van alatta. Aztmondod az a gáz hogy nem olyan überfasza ?

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

zeli
enyém is azt szokta. én utálom az egérpadot, de tényleg az a baj, ha nem sima a felület. én alá szoktam tenni egy lapot😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

fery02
Biztos valami olcsó teszkós egér mi? 😄 vagy nincs alatta egérpad. Mind1, a külön játékra készített egerek nem ugrálnak.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Huj

Senkinek nincs olyan problémája, hogy az optikai egere játék közben ugrál ? Az enyém idõközönként ugrik egyet a képernyõ egyik végébõl a másikba, kb a hajamat téptem az elõbb.. ARGH

Yeti

dragon11
köszi majd nézek ilyet is.

Fókameister
tudnál adni linket mer én bárhol nézem nem találok hozzá

zeli
nincsmit. én ajánlani tudom a Logitech-et, az asszem gyárt kormányokat😊
bár nekem csak a wwebkanmera Logitech, de szerintem jó márka

dragon11
Akkor holnap megnézem a metróba,köszi a segítséget.

zeli
dragon11: lehethogy újságba nincs, de a Metróba tuti van..vagy nézz körül a teszkóba..
Fókameister: a patch amit leszettem az a "warez" patch volt nekem.. szóval a feltörõ csapat kiadott egy peccset és azzal ment..

dragon11
mármint a mostani netes újságokba

Fókameister
#3396 senki nem tud segíteni? lécci fontos lenne

dragon11
köszi de már megpróbáltam ezelött is egy nappal de nincs kormány benne.

zeli

dragon11
hy all!Valaki tudna nekem olyan linket adni ahol van ilyen kormány:nem vibrációs kormány,csak pedál és kormány van hozzá,ja és olyan legyen hogy ne romoljon el 1év múlva,és csak Pc-re menjen és támogassa az xp-t,és ne legyen forma 1-es kormány mármint ha elhúzom a kormányt menjen vissza automatikusan.Elõre is köszönöm a válaszokat.És bocsi a hülye kérdésért.

zeli
he?

T Zsolti!
Köszi a segítséget, sikerült megoldani az RTL Winter Games 2007 problémát.
nem tudja valaki hogyha fáljokat tölt le akkor mit kell csinálni??????,
Sas6
Jah és sokszor ilyan is van hogy a lap nem jelenithetõ meg.......

Sas6
Heelo!

Nem tudjatok h mi lehewt a baj? Mert most olyan van hogy az Internetem belassult. kb 100-bol 90-szer sokkal sookal lassabban hozza ba az oldalakat mint normális esetben. eddig semmi ien nem volt. Annyi volt hogy most mozzzilam van és toltottem le hozzá skineket de probáltam h viszaállitottam eredetibe de ugysem jo. Már a ****** kivan az egésszel olyan idegeitõ!!! Egy mozzilla reinstall sztetek helyrehozná a dolgot?

Fókameister
Senki?

Fókameister
Na az a baj hogy a Made Man hoz nem találtam patchot és csak olyan szar a kép pedig már 3. drivert raktam fel ha van patch akkor tudnátok linkelni lécci

zeli
újratelepíteni próbáltad?

a johir a gép az jo a rosz hogy a FEAR még mindig nem nemtud vki segiteni abban hogy miért csinálja ezt amikor belépne a játékba akkor minden fekete lesz és a program nem válaszol mostmár ezzel az uj forcewareval is pls vki segitsen
köszi megvan.😊 (remélem a telepítésnél nemszurokel semmit😛)
HI , hogy lehetek egy topikban házigazda ???
Mer senki nem foglalkozik vele .

fery02
Köcsögöm a kedves seggítséget 😄 amúgy sg.hu - lol, de igaz XD

zeli
ja, én angolokat találtam<#vigyor>

zvaragabor
törölt hozzászólás

Chaos Anno Domini

zeli

Sas6
sg.hu 😄DD egyszer nekem is eztirtak😊)) De amugy másikat nem tok én sem...

fery02
Tud valaki képfeltöltõ oldalakat írni a kepfeltoltes.hu kivételével? 😊

Sas6
nekem bejön.)

zeli
különben nektek sem jön be az SG fõoldala? mert nekem nem jön be😮
csa a www.sg.hu/forum.php 😊

zeli
de különben nekem volt olyan, hogy rossz drivert szedtem le a kártyámhoz, és kiírta, hogy nincs ilyen kártya, tehát fel sem tette...

fery02
http://usite.hu/index.php?c=driver - Itt általában mindíg megtalálod a legfrissebb drivereket. Neked az nVidia ForceWare 93.71 2000-XP-MCE magyar kell, de persze választhatod az angolt is 😊 Én is ezt a driver-t tettem fel épp tegnap a 6600 GT-mhez, jó lesz a te kártyádhoz is. Ne izgulj, ezzel nem tudod elrontani a Windows-t.

hááát nemtom egyszer elszartam a gépet azzal hogy felraktam rá egy ojat amelyet nem kellet volna és szétszedte a gépet ezzért félek hogy most is az fog történi szal pls adjatok egy ojat ami pontosan jo egy geforce nx6200 videkártyához.

ja és a no cds cracket innen szedd le : http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_rtl_winter_games_2007.shtml#Winter%20Games%202007%20v1.0%20%20No-CD/Fixed%20EXE ott van egy ojan hogy index és az alat van hogy Winter Games 2007 v1.0 No-CD/Fixed EXE arra rákattolsz és akkor lejebb ugrat ot rákatolsz a file archive melleti képre és utána felhoz egy oldalt ott a mirror 1 re katolsz akkor már elkezdi szedni és azt a filet crackeld majd. huh de hoszu vot ezt leirni😄
fery02
Ha Geforce kártyához felteszel egy új ForceWare-t(driver-t), akkor az igen, ugyanolyan, mintha egy Radeon kártyához telepítenél új driver-t.

zeli
nem nagyon, mert a Starwars Battlefront 2 vel nem játszottam multiban, de szerintem ha Google-n rákeresel akkor csak talál valamit

"sztem probálj meg egy no cds crackot az lehet hogy segit"

Mire gondolsz pontosan?<#vigyor2>