Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ami valószínûbb, hogy te egy .out file-t kaptál és azt próbálod futtatni. az nem fog menni, elõbb nevezd át exe-vé, ha úgy sem megy, akkor kérdezd meg akitõl kaptad, hogy milyen formátum volt eredetileg
#3472: ez az a 001 és 002 fájl?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
a(z) jk2mp.exe hibát észlelt ezért leált mit csináljak ha ujra telepitem akkor sem jó
ha esetleg nem eredeti, akkor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Splinter cell\textures\ETexCharacter.utx
Splinter cell\Videos\videointro.bik
Splinter cell\sounds\MAPS.SM0
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A CPU.-m az alairasomban talalhato😊
akkor a bannert majd tedd be😉
Holnap megcsinálom amiért tulajdonképp szerettem volna az lenni :-)
a(z) jk2mp.exe hibát észlelt ezért leált mit csináljak ha ujra telepitem akkor sem jó
Van két File, amit nagyon szeretnék megnyitni. Nos, az egyik .001-es a másik .002-es kiterjesztéssel van meg. de fogalmam sincs, hogy mit kezdjek velük, segítsetek kérlek!
Megnyitható PowerISO-val
Hali,
milyen kiterjesztés egész pontosan a .daa?
hol lehet?
Chaos Anno Domini
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
szóval, próbáld meg felhúzni a grafikai beállításokat, ne csak a felbontást..hátha
Nemrég azt vettem észre néhány játéknál (Far Cry, NFSMW, NFSC, GTASA), hogy a játék mintha gyorsított felvétel lenne. Két- háromszoros sebességgel vagy még annál is gyorsabban történik minden a játékban. Pl.: a GTASA-ban az óra nagyon gyorsan pörög, az autók és a járókelõk "szaladnak" mint a gyorsított felvételen, de a játék nem akadozik, szépen, 40-50 FPS-el megy. Ha újraindítom a gépet, ez megszûnik, de egy idõ után újra kezdi...
A gépem: ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, NVIDIA GF 7900 GS, 2GB DDRII 667 MHz RAM, SAMSUNG 250 GB SATAII.
Valaki segítsen!!!!! <#confused>#confused>
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII