Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saddalim
lehet hogy nem 2 darabba van rakva és neked nincs meg a többi
de ami valószínûbb, hogy te egy .out file-t kaptál és azt próbálod futtatni. az nem fog menni, elõbb nevezd át exe-vé, ha úgy sem megy, akkor kérdezd meg akitõl kaptad, hogy milyen formátum volt eredetileg

dragon11
Igen a billentyûzetemmel van valami ne nézz butának mer mos próbálok helyesen írni de nem megy segís.Help!!!

Igen ez az.
Sas6
jaja lehet 😊

zeli
szerintetek a billentyûzetével van gond?😛
#3472: ez az a 001 és 002 fájl?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

köszi a tegnapi segítséget, össze is raktam, de utána rányomok, azt mondja, hogy ki kell tömöríteni. Elkezdi, megcsinálja, és a tömörítés végén kiírja, hogy nem tudja futtatni a programot, sszóval teljesen tanácstalan vagyok. Amúgy az Icewind Dale 2 Bonus CDje, szóval ha esetleg valakinek az megvan normálisan, akkor írja már le, hogy mi van benne! Köszi!
Sas6
<#idiota> mivan 😄

zeli
tessék?<#wow2>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Saddalim
<#buck>

dragon11
Hy all+!C Nak bajom és ez nak erzerker terszi a billernerm mi a baja?Sûerkös nagyon+!ERlõerer is köszönöm a serkíert.

Sas6
KKöszi szépen😊

Saddalim
1. NE írd be többször (pláne ne 3x), felesleges.
2. Ha eredeti, vidd vissza cserélni

Star Wars Jedy Knight2 mikor multi playerbe akkarok meni minig kiírja hogy
a(z) jk2mp.exe hibát észlelt ezért leált mit csináljak ha ujra telepitem akkor sem jó
Saddalim
a CRC-hiba nem feltétlenül egy fájl nem megléte, lehet hogy egyszerûen hibásak. ha eredeti, akkor vidd vissza, mutasd meg nekik, hogy rossz, kicserélik ingyen.
ha esetleg nem eredeti, akkor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tudok neked nézni torrentet vagy ilyesmit ami jó, azt töltsd le

Saddalim
cpu-hoz nem kell driver. win upg. ajánl vmit, de a windowsos hardverfrissitéseket hagyd ki, én eddig 2x próbáltam mind a 2x winfos-reinstall lett a vége

zeli
nem ismerem, de vélemény: szerintem egy videó elég nagy méretû...

fery02
Akinek fel van telepítve a Splinter cell nevû játék: Van egy kis gondom, a játék telepítésekor 3 fájl-t nem tud feltelepíteni, mert CRC hibát ír ki. Valaki lenne kedves nekem feltölteni nekem ezt a 3 fájl-t valahová? Nagyon fontos lenne, köszönöm szépen, remélem nem nagy fájlok:
Splinter cell\textures\ETexCharacter.utx
Splinter cell\Videos\videointro.bik
Splinter cell\sounds\MAPS.SM0

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sas6
jah okés😊) Nem tudtam 😄D köszike

Sas6
Sziasztok msot vetem egy uh procit és azt szeretnem megkerdezni hogy vmien drivert nem lehet leszedni hozzá. Nem hiszem h kell de ha leszedek vmi nem tetsz jot neki? Nem értek ehhez ezért kérdem meg most😊 Szal ha van vmien jo kis driver vagy vm,i a CPU.-m hoz akkor légyszi szoljatok elore is köszi😊)

A CPU.-m az alairasomban talalhato😊

zeli
na végre😊
akkor a bannert majd tedd be😉

Saddalim
máskor zárd le a spoilert, mert az aláírásod is abban lesz :-)

Saddalim
Tyû azanyátok nézzétek, sikerült elérnem hogy házigazda legyek, juhhéj!
Holnap megcsinálom amiért tulajdonképp szerettem volna az lenni :-)

Star Wars Jedy Knight2 mikor multi playerbe akkarok meni minig kiírja hogy
a(z) jk2mp.exe hibát észlelt ezért leált mit csináljak ha ujra telepitem akkor sem jó
Sas6
ÕRMESTER Ez neked ment 😊

Sas6
Company: www.serials.ws Serial: 01913-0F5F1-65211-00F41 vagy Finnduz - SM2006 Serial: 4e431-2e0e7-4a5dc-00003 vagy 91014-50D01-F4521-02661

Star Wars Jedy Knight 2 nekem mindig a multi playernél mindig kiírja hogy amelyik fajl dolgozot elveszte és csak ara tudok meni hogy hiba küldés és mégsem mást nem mit csináljak????
Törölt felhasználó
Sziasztok!Nekem egy jó cd kulcs kéne a ship simulator 2006hoz tud valaki segiteni nekem elõre is kössz
Saddalim
tud valaki egy normális számítógépszervízt mondani, ahol megcsinálják a vasat, de azért nem túl drágák (bpesten)?

Saddalim
egy file két darabban van, total commanderrel fájlegyesítéssel összerakhatod õket

Szevasztok!
Van két File, amit nagyon szeretnék megnyitni. Nos, az egyik .001-es a másik .002-es kiterjesztéssel van meg. de fogalmam sincs, hogy mit kezdjek velük, segítsetek kérlek!
Saddalim
Nézd meg, hogy ahhoz az op.rendszerhez töltötted-e amid van (win32 NEM XP!)

Saddalim
PowerISO Direct Access Archive (közvetlen elérésû állomány)
Megnyitható PowerISO-val

Hello! Segítség kellene a Splinter Cell: Double Agent-tel kapcsolatban. Letöltöttem, bemountoltam, feltelepítettem, aztán jönne az a rész hogy használjam a Yasu Toolt. Kicsomagoltam, kaptam egy exe fájlt, de amikor rákattintok nem történik semmi, pedig ennek a programnak kéne megoldania azt hogy ne keresse a CD/DVD-t. Pls help!!!
zeli
ismerem ahibát volt rokonomnak is. Windows reinstall megoldja

zeli
orosz😄

lenne egy kérdésem az msn nel kapcsolatban szar az egyik haveromnak nem engedi be egyszer jo vot neki aztán vmikor beszart most nem engedi be mert nem tud csatlakozni és ha hibát háritunk el akkor meg aszongya hogy a kulcs fontosságu portoknál van vmi gond már 20000000szer ujraraktam és javitotam de még mindig szar pls vki segitsen !!!!!

Hali,

milyen kiterjesztés egész pontosan a .daa?
www.gamecopyworld.com
le akarom szedni a harry potter 4 crackjét
hol lehet?
zvaragabor
Az ISO-s fájlokat virtuális meghajtóval indítják el. Lásd Daemon Tools. Ez egy program, ami ezeket a tipusú fájlokat kezeli. Miután be"mount"-oltad (megnyitottad a daemon toolsal) a fájlt, ugyan úgy fog megjelenni a sajátgépdben, mintha a lemezmeghajtóba tettél volna egy CD-t, vagy DVD-t, és ugyan úgy tod használni.

Chaos Anno Domini

zeli
az iso fájlt ki kell írnilemezre, és úgy mûködik, azért jön be az író. esetleg azt is csinálhatod, hogy a Daemoon Tools segítségével bemountolod és akkor is jó.

Nem megy
Sziasztok! Még kezdõ vagyok és segítség kéne. Az iso formátumu játékot hogy kell elinditani? (nem lemezen van, hanem a gépen) Át kell konvertálni, Vagy mi? Ha rákattintok, az INGBURN-t inditja el. De ez egy iróprogi...pls. help!

fery02
Szerintem próbáld meg azt, ha még nem próbáltad, hogy a grafikai beállításoknál ha nincs bekapcsolva, akkor kapcsolj be ilyesmit, hogy VSYNC, ez azt csinálná, hogy lekorlátozza a játék sebességét, ha túl jó a gép hozzá 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

zeli
baze, énis írtam, mi a tökér nem küldte el?😄
szóval, próbáld meg felhúzni a grafikai beállításokat, ne csak a felbontást..hátha

Saddalim
nem te vagy az elsõ akinek ez volt a baja, pont SA-val. nem emlékszem pontosan hogy végül is mi lett, pár oldallal elõrébb lehet. bocs hogy most nem nézek vissza, nem vagyok túl jó passzban... :S

trimre
Hi all!
Nemrég azt vettem észre néhány játéknál (Far Cry, NFSMW, NFSC, GTASA), hogy a játék mintha gyorsított felvétel lenne. Két- háromszoros sebességgel vagy még annál is gyorsabban történik minden a játékban. Pl.: a GTASA-ban az óra nagyon gyorsan pörög, az autók és a járókelõk "szaladnak" mint a gyorsított felvételen, de a játék nem akadozik, szépen, 40-50 FPS-el megy. Ha újraindítom a gépet, ez megszûnik, de egy idõ után újra kezdi...
A gépem: ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, NVIDIA GF 7900 GS, 2GB DDRII 667 MHz RAM, SAMSUNG 250 GB SATAII.
Valaki segítsen!!!!! <#confused>

CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII

spidey
Most fejezném be a Call of Chtulhu játékot, de elszállt a Windows-sal a mentés. Nincs valakinek elrakva a spájzban egy 50% körüli save? Nagyon megköszönném. 60-70-80% körül is megteszi, ha nincs más.

dragon11
nem dehogy fogalmam nincsen mert csak megakartam nézegetniõket és megvenni.Szóval csak egy sima pedál+kormány Pc-re és nem vibrációs,ja és nem forma1-es vagyis ha elhúzom a kormányt elfordítom balra és elengedem menjen vissza középre,és egy nagyonfontos dolog bírja a gyûrdést olyan 3-évig mert nme akarok újat venni évente.Köszi hogy elolvastad.

dragon11 milyen kormány?kuplunk,váltó stb?😄