Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor
Esetleg driver frissítés?

Chaos Anno Domini

fery02
Azért szeretnék törölni szervereket az All seeing eye-ból, mert a sok elmentett war szerver már kezd elhalmozódni, és nehezen találom meg a kedvenc szervereimet.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sas6
Hát nem tudom😞( na midnegy köszi!!

zeli
ha egybõl rossza, lehet hogy akkor a gépeddel van gond..
próbáld meg a Windows újratelepítést..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sas6
Egybol rossz volt😞( És ujratettem de nem segiett😞 de keresek masik crack.-ek köszönöm!!

zeli
rögtön ahogy feltetted a játékot ilyne volt, vagy eddig ment rendesen?
hát nemtom a játék újratelepítését próbáld meg, vagy keress egy másik cracket.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sas6
Hello az lenne a problemám a Prince of Persiaban a The Two Thrones-ban hogy amikor belépek a jatekba akkor a grafika valamilyen hihetetlen rossz az egész ilyen rohadt kicsi négyzetekbol áll. Nem értem mi lehet a baj pedig a VGA-m nem rossz hozzá. a gépem adatai az aláirásomban találhatoak.Szinek szinte alig vannak és az emberem is alig látható az egész ilyen szuirke maszk ok. Segitsetek légyszives nem tom milehet a baj😞(((((((((8

zeli
ja...
Elveszed a munkánkat😄

Saddalim
észrevettétek hogy mióta kinnvan a banner, csak egyszer kérdeztek? (najó 2x)

Qwerty4
egyébként sehol sem írja

Qwerty4

Qwerty4
sztem nem erre gondolt, hanem hogy õ mennyit szólt hozzá

Qwerty4

fery02
Az üzeneted jobb oldalán a fejlécben látsz egy számot. A tiéd a 3515. üzenet😊

Sziasztok!
Itt ezen a fórumon hol írja ki hogy eddig hány hozzászólásunk volt?

zeli
Próbáld ki az Eraser nevû programot<5.7>. Ezzel a programmal a Merevlemezrõl úgy törölhetünk adatokat, hogy az már vissza nem hozható! Tehát vigyázni vele!

fery02
Letöltöttem a (nem kiröhögni😊) Tomb Raider Unfinished business kiegészítõt, és az a gondom, hogy nem tudom kitörölni a telepítõfájlt, amit letöltött, mert azt írja ki, hogy az alkalmazást egy másik program használja...blablabla. Pedig az égegyatta világon nem használja semmi, mi használná ugyan? 😄 Úgyis megnéztem, hogy reset-elek, és azután, szinte hozzáse nyúlok semmihez se, csak megnyitom a mappáját, és del, de akkoris ez a hiba. 😞

Saddalim
törölni? minek? nem lehet

fery02
Az All seeing eye nevû szerverkeresõ progival hogyan lehet szervereket kitörölni a listából?

Saddalim
BÚÉK mindenkiNET!!!

Saddalim
mindig ugyanannál a file-nál?

ja, és egyébként bÚék...

Colton
Hello És Mindenkinek BUÉK!!!!!!!!!!

Az a Kérdésem hogy a warcraft 3 frozen throne telepitése meg áll egy idõ után miért? Please Valaki Segitsen!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

zeli
aha oké😊

neked is Boldog új évet és az összes SG-snek😊

Qwerty4
jav.:Saddalimnak #3486-ra válasz

zeli:voltam az sg-n, de nem volt idõm mások problémáival fogalakozni, itthon felfordulás volt(lakásfelújítás) + sokat kellett tanuljak és a szakvizsgadolgozatom felét is le kellett adnom
a netem megjavult úgy ahogy elromlott, szinte megmagyarázhatatlanul mûködött újból
<#wink>

És BUÉK a topik látogatóinak!!!

Qwerty4

Qwerty4
láttam, megérte pofázni nekik<#nyes><#hehe>
én is már mingyárt napok óta kérem, hogy egy rohadt alcímet írjanak át, mert nem helyes, de a sok moderátor közül semelyik sem mozdul<#pardon1>

Qwerty4

szevasztok
Légyszi segítsetek már. a YASU -t hogy tudom elindítani letöltötem de csak egy exe fájl van benne és semmit nem csinál<#conf><#conf>Hogy tudom elindítani vagy mit kell vele csinálni?

Sas6
Huh érdekes bocsi😊) csak este volt és az osok is surgettek😞 :@

Na szal az volt hogy amikor a bemutatovideok jonnének a videok helyett vmen négyzet jött be Egy ilyen feher negyzet melynek bevolt huzva az egyik atlója.

Nem telepitettem semmi semmi nem volt elinditva csak az MSN de az maskor is bevolt kapcsolva.

Saddalim
ja, az oldalam is hamarosan átköltözik oda. csak sajnos már nincs túl sok ember akire ez kihatással lenne. 2 éve amikor indult úgy havi 500 volt kb, most meg max 50 :-(

zeli
hát mennyibõl áll regisztrálni?😛
különben az extra jó választás volt, mert ott nincsenek reklámok..

Saddalim
"ADe amikor a bemutato videokat jatszaná le helyette vmien nyégyszet jobb be csak és egy átlo csikkal bevolt huva vékonyan" - ????

amúgy raktál fel vmit akkor amikortól ezt csinálta? vmi új szoftver, driver, ilyesmi?

dragon11
Kicseréltem a másik gépnél levõ billentyûzetem és megoldotta a problémát.Szervíz hoz madj egy újat.<#vigyor2>

Sas6
Sziasztok lenne egy oylan kédésem hogyha a Dark Messiah-al jatszom és beteszem eléggé tápos grafklora sot sztem fullon volt (1024x768) és ment a jatek teljesen jol ici picit akadozot csak de lényegtelen volt az is. Na szal nagyon jol ment a jatek meg minden és egyszer csak játszok és minden elozmény nélkül valami iszonyatosan elkezdett akadozni és játszhatatlanná vált a jatek. Lejjebbvettem a grafikát és akkor sem volt jo mert ezt ugy csinaltom h miutan lejjebbvettem ujrainditottam a jatekot. ADe amikor a bemutato videokat jatszaná le helyette vmien nyégyszet jobb be csak és egy átlo csikkal bevolt huva vékonyan. Ezt megvártam és a fomenu bejott rendesen. Amikor inditanam ujra a jatekot toltés elmegy a feléig valami iszonyat lassan ami eddig nem igy volt és a toltés felénél egyszercsak kilép a jatekbol a windowsba. Most fogtam magam és ujratettem a jatekot és a grafikát alapértelmezettre állitottam. Igy a reinstallal annyit elértem h a jatek nagyon lassan betoltott de akadozott. Valami otlet??
Pls help!! elore is koszi!!

Sas6
Hát nem😄D én is csak ugy talaltam meg h elolvastam azt h mielott kérdést te......!! 😄D

Saddalim
kösz :-) ámbár sztem a gyik nem olyan feltûnõ

Sas6
ROHADT JO lett a bannat😊) a F.A.Q. is nagyon jól megvan csinalva😊)

Grat,grat

Saddalim
áh megcsináltam, ezért jó ha van tartalékcímed 😊

Saddalim
írtam nekik mailt hogy ugyan csinálják már meg, mondjuk most ünnepek vannak, de remélem megcsinálják. uw-s oldalad van?

zeli
fasza lett<#eljen>
ha akarod feltöltöm valahova..

Saddalim
Csak egy a baj: egyenlõre csak akkor lehet elérni ha a gépem mûködik...
Az uw-s oldal ftp-je jelenleg épp be van szarva...

Saddalim
Tyû és stimmel a méret! Ezt nem gondoltam volna 😛

Saddalim
neee áááá
a géped nem rossz, csak a billentyûzeted 😄

dragon11
köszi,csak az a zavaró,hogy most vettem gépet(3.gép)És 3-hétrerá elromlott.De most újra telepítem a gépem hátha jó lesz,ha nem akkor visszaviszem hogy rossz.Akkor is köszönöm a segítséget mindenkitõl!!

zeli
dragon11: nemtom mi lehet agond:S nem néztelek hülyének, de akkor bocs😊 én a töbi SG-ssel ellentétben normális vagyok😄

Qwerty4: rég láttalak😄 neted jó már?

Saddalim
nézd csak meg a "Moderátornak" témát... <#wink>

Saddalim
vidd el másik géphez ha abban is rossz dobd ki

zvaragabor
Ebben az esetben don't know.

Chaos Anno Domini

dragon11
Nem kábel nélküli.

zvaragabor
Ha kábel nélküli az bill, akkor tedd közelebb a vevõhöz esetleg.

Chaos Anno Domini

dragon11
Help please!

Qwerty4
Saddalim gratula hogy valahogy megszerezted a házigazdaságot!!!
<#taps>

Qwerty4

dragon11
Az a nagy gondom,hogy nem tudok írni rendesen a billenttyûzetemmel mert ha ezt írom:soerery(sorry)ezt csinálja,és másolgatom a g-bettût és a t-bettût,csak most helyesen írom.De nagyon nehéz.Help!

Saddalim
nem tud(unk) segíteni amíg nem tud(juk) hogy mi a gond