Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
próbáld meg a Windows újratelepítést..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
hát nemtom a játék újratelepítését próbáld meg, vagy keress egy másik cracket.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Elveszed a munkánkat😄
Itt ezen a fórumon hol írja ki hogy eddig hány hozzászólásunk volt?
Az a Kérdésem hogy a warcraft 3 frozen throne telepitése meg áll egy idõ után miért? Please Valaki Segitsen!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
neked is Boldog új évet és az összes SG-snek😊
zeli:voltam az sg-n, de nem volt idõm mások problémáival fogalakozni, itthon felfordulás volt(lakásfelújítás) + sokat kellett tanuljak és a szakvizsgadolgozatom felét is le kellett adnom
a netem megjavult úgy ahogy elromlott, szinte megmagyarázhatatlanul mûködött újból
<#wink>#wink>
És BUÉK a topik látogatóinak!!!
Qwerty4
én is már mingyárt napok óta kérem, hogy egy rohadt alcímet írjanak át, mert nem helyes, de a sok moderátor közül semelyik sem mozdul<#pardon1>#pardon1>
Qwerty4
Légyszi segítsetek már. a YASU -t hogy tudom elindítani letöltötem de csak egy exe fájl van benne és semmit nem csinál<#conf>#conf><#conf>#conf>Hogy tudom elindítani vagy mit kell vele csinálni?
Na szal az volt hogy amikor a bemutatovideok jonnének a videok helyett vmen négyzet jött be Egy ilyen feher negyzet melynek bevolt huzva az egyik atlója.
Nem telepitettem semmi semmi nem volt elinditva csak az MSN de az maskor is bevolt kapcsolva.
különben az extra jó választás volt, mert ott nincsenek reklámok..
amúgy raktál fel vmit akkor amikortól ezt csinálta? vmi új szoftver, driver, ilyesmi?
Pls help!! elore is koszi!!
ha akarod feltöltöm valahova..
Az uw-s oldal ftp-je jelenleg épp be van szarva...
Qwerty4: rég láttalak😄 neted jó már?