Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

haller! tuttok jo oldalakat, ahonna le lehet tölteni régi játékokat?? engem spec a régi settlers 2 érdekelne, s ha magyar lenne még faszásabb lenne😊
elõre köcc

Hiszek az érzékek hosszútávú eltompításában a végtelen felé(Jim Morrison) jaaa és mindenki azt csinálja amihez leginkább nem ért:D

fery02
#3571: Ezt hogy érted? msn topicba? Csak mert oda már beírtam, de semmi hasznos ötlet se érkezett. Vagy az msn hivatalkos oldalára kéne beírnom?
#3572: értem. 😊 Amúgy a youtube-on úgytom nem is lehet megnézni a videók felbontását, de ha mégis meglehet szóljatok nyugodtan 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
az is megvolt

zvaragabor
Telepítsd újra

Chaos Anno Domini

fery02
Köszi, ezen kívül 5let?

Saddalim
igen.
semmi extra, simán 640x480 lett, egy kicsit több ideig konvertált

Saddalim
vagy inkább ír1 be msn-eseknek, egy napon belül válaszolnak, nem utálnak ki és télleg segitenek is.

zeli
Windows reinstall..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

fery02
Windows Live Messenger 8.0-át használok, és miután bejelentkezek, kb 5 másodperc múlva kifagy az egész, és leáll. Miért van ez? Újra is telepítettem közbe, de nem segített. Öcsém felhasználójával mûködik rendesen, s az én felhasználóm is mûködik webmessengerrel, de a Windows Live Messenger-rel nem mûködik.

fery02
Nekem az alfa van meg. Honnan szedted, hogy nekem más?(mondjuk béta) Onnan, hogy a verzió számnál 0.3b van írva? Amit linkeltél alfa verzió annál is ez van írva 😄 Mind1, mi is lett mikor felraktad 640*480-ba? 😛

dragon11
A Firefox-al már jó minden,köszi.

dragon11
Okés kipróbálom a firefoxot mert amúgysem tetszik ez az Internet Explorer.Köszi a segítséget.

dragon11
Okés kipróbálom a firefoxot mert amúgysem tetszik ez az Internet Explorer.Köszi a segítséget.

Saddalim
ez érdekes... próbálj meg frissíteni vagy másik böngészõvel megnézni

dragon11
Nekem nem jön be meg a képse jön ki szóval nálam van gond.Nem tudsz rajtam segíteni hogy bejöjjön és lássam a képeket is?

Saddalim
bejön az szépen

dragon11
Ezt azért mondom mert nem hozza be a faq-át.

Saddalim
tud vki progit amivel matroska mkv video sávját vagy nyers (raw) videot aviba vagy mpg-be lehet konvertálni?

dragon11
Rosszat kérdeztem volna?

Saddalim
ajánlom figyelmedbe a bannert

dragon11
Hy all!Valaki segítsen már nekem ebben az ügyben:Cabela's Big Game Hunter 2007 Alaskan Adventures-játékhoz kéne egy crack-de olyan link kellene amit lelehet tölteni és mûködik is.Elõre is köszönöm<#worship>

Saddalim
Elõször is. Már kijött az alfa is. Töltsd le 😛
320x240-ben sikerült vele letöltenem egyet, aztán felraktam 640x480-ra, és akkor lett. valahonnan ki kéne deritened egy filmrõl hogy mekkora mielõtt letöltöd, vagy felrakod 1024x768-ra, akkor biztos nem vesztesz minõséget, csak esetleg feleslegesen nagy lesz

elõre is köszönöm <#wink><#wink>
sziasztok tudna valaki nekem segíteni Battlefield 2142-ben sgíteni:singplayer-ben,
hol és hogyan lehet fejleszteni a feg<#integet2><#integet2>yvereket, tört verziórol van szó
Saddalim
inditsd újra a gépet. valószinû a cd-író progi véleltlenül rajtafelejtette magát

hellosztok lenne egy problémám kiírtam dvd-re egy játékot és nem engedi letörölni az iso fájlt azt írja ki szüntesd meg az írás védettséget megszüntetem de amint kilépek a tulajdonságból automatikusan vissza teszi az írás védettséget mit csináljak??? köszi

fery02
#3540: Tudtam, hogy nem nekem válaszolt, de nem is arra az üzenetére értettem, hanem elõbbire😊
VDownloader 0.3b progival néztem. Amúgy úgy láttam, hogy a felbontást nem változtatja a progi csak úgy magától. Jó volna ha lenne egy olyan gomb, például, hogy olyan felbontásba konvertálja, ami a videó is alapból.
A program névjegyén www.enriquepuertas.com van írva. Ha kell, innen nem tudom, hogy letöltheted-e, de ha kell odaadhatom. Vagy msn-en átküldöm, vagy feltöltöm valahová.

Saddalim
Az SFV háromféle lehet:
Egy
Kettõ
Három

dragon11
Hy all!Valaki segítsen már az sfv-ilyen fájlt mivel lehet megnyitni vagy csomagolni?Elõre is köszönöm.<#worship>

Saddalim
#3540: ?? nem neked válaszolt
#3541: konkrétan nem ismerem, de az egy virtuális cd-elrejtõ progi. ha elinditod, keress rajta "hide" gombot
#3544: ha ilyen fontos, akkor elõbb nézd csak meg a bannert...
#3547: elvileg alapból beállitja a videoméretet, de helet hogy a youtube minden videót átállít egy bizonyos felbontásra. bróbáld meg hogy minden videóra ezt hozza-e alapbeállitásnak. jut sezembe, mi a progi neve? 😛

fery02
A youtube.com-on lévõ videóknak meg lehet nézni a felbontását? Csak mert van egy video letöltõ progim, ami konvertál is, és ott az alap felbontás 320*240. De persze meglehet változtatni, és jó volna, ha olyan felbontást tudnék neki beállítani, ami a letöltendõ videó is önmagában.

fery02
Melyik játékról van szó? Valószínûleg egy crack kell hozzá.

Sziasztok!

Segítség kellene! Felmountoltam egy játékot Daemon Toools-szal, de amikor el akarom indítani, akkor lefut valamilyen "Protection checking" nevû valami, ami utána azt írja ki, hogy: Disc error", és hogy cseréljem ki a lemezt. Állítólag van erre is valamilyen megoldás, de nem igazán ismerem.

Tudna valaki segíteni?

köszi

czs2
Sziasztok! Segítség kellene!
Nem tudja valaki azt, hogy honnan lehet letölteni ingyen a Star Trek: Armada2-tõ játék teljes verzióját??
Nagyon fontos lenne...
hali. valaki kérem segitsen. nem tudom feltelepiteni a RAINBOW SIX LOCKDOWN-t, mert valami punkbustert ir ki és kidob a telepitésbõl. hálás lennék a segitségért
fery02
Van olyan program, ami számolja, hogy hányszor ütöm le a billentyûzetet? Ha van, mi a neve? Vagy linket se bánok😊

valaki tudja hogy kell hasznalni a seucrom loader-t
fery02
Ez nem jött össze. Ennél a programnál is azt írja ki, hogy a folyamat nem fér hozzá a fájlhoz, mert azt egy másik folyamat használja.

fery02
KÖszi, ezt nem is néztem, mindenáron a Delete selected servers-re akartam menni, de nem csinált semmit. 😊

zeli
ja😄
akkor lehet hogy az a gond. próbáld patchelni..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

de eredeti, csak mgyarítva van
zeli
rossz a crack.

Saddalim
jobb gomb-remove from favorites

Sas6
Aha értem😊 köszike még1x 😊

Sziasztok!
Esetleg tud valaki segíteni Tunguskában:az iránytûnél kidob az asztalra.
zvaragabor
Hát hogyha a többi játék amúgy is jól fututt, szép grafon, akkor azok nem hiszem hogy sokkal jobbak lennének. De nem lehetetlen.

Chaos Anno Domini

Sas6
Huh kösikeee sagitett most ár naon jol megy😊)) Amugy most h feltettem lehet h 1-2 jatek fog menni jobb grafikán?

Sas6
Hát nem tom sztem a legujabb van fennt. de lehet megnezem majd. Köszi!!

fery02
Aha. De ismerõsöm te tud törölni nála. De én nem akarom elhinni, hogy ha egyszer lehet a listára rakni, ne lehesseen eltávolítani onnan😊

Saddalim
a kedvencek közül akarsz törölni?