Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõre köcc
Hiszek az érzékek hosszútávú eltompításában a végtelen felé(Jim Morrison) jaaa és mindenki azt csinálja amihez leginkább nem ért:D
#3572: értem. 😊 Amúgy a youtube-on úgytom nem is lehet megnézni a videók felbontását, de ha mégis meglehet szóljatok nyugodtan 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
320x240-ben sikerült vele letöltenem egyet, aztán felraktam 640x480-ra, és akkor lett. valahonnan ki kéne deritened egy filmrõl hogy mekkora mielõtt letöltöd, vagy felrakod 1024x768-ra, akkor biztos nem vesztesz minõséget, csak esetleg feleslegesen nagy lesz
hol és hogyan lehet fejleszteni a feg<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>yvereket, tört verziórol van szó
VDownloader 0.3b progival néztem. Amúgy úgy láttam, hogy a felbontást nem változtatja a progi csak úgy magától. Jó volna ha lenne egy olyan gomb, például, hogy olyan felbontásba konvertálja, ami a videó is alapból.
A program névjegyén www.enriquepuertas.com van írva. Ha kell, innen nem tudom, hogy letöltheted-e, de ha kell odaadhatom. Vagy msn-en átküldöm, vagy feltöltöm valahová.
#3541: konkrétan nem ismerem, de az egy virtuális cd-elrejtõ progi. ha elinditod, keress rajta "hide" gombot
#3544: ha ilyen fontos, akkor elõbb nézd csak meg a bannert...
#3547: elvileg alapból beállitja a videoméretet, de helet hogy a youtube minden videót átállít egy bizonyos felbontásra. bróbáld meg hogy minden videóra ezt hozza-e alapbeállitásnak. jut sezembe, mi a progi neve? 😛
Segítség kellene! Felmountoltam egy játékot Daemon Toools-szal, de amikor el akarom indítani, akkor lefut valamilyen "Protection checking" nevû valami, ami utána azt írja ki, hogy: Disc error", és hogy cseréljem ki a lemezt. Állítólag van erre is valamilyen megoldás, de nem igazán ismerem.
Tudna valaki segíteni?
köszi
czs2
Nem tudja valaki azt, hogy honnan lehet letölteni ingyen a Star Trek: Armada2-tõ játék teljes verzióját??
Nagyon fontos lenne...
akkor lehet hogy az a gond. próbáld patchelni..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Esetleg tud valaki segíteni Tunguskában:az iránytûnél kidob az asztalra.
Chaos Anno Domini