Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
kéne egy kis segítség!
A végigjátszásban ezt írja:
BLUE ROSE - A hamis jegy felmutatásával már beenged a kidobó ember. A mulatóban összefutsz az újságírónõvel, akivel beszédbe elegyedsz. Amikor visszakaptad az irányítást, beszélgess egyet a táncosnõvel. Ezután vizsgáld meg az asztalon lévõ mûanyag kék rózsát, ami a neonfényektõl lilának tûnik. Amikor megpróbálod a virágot felvenni, a csapos rád szól. Megint cselhez kell folyamodnod. Kérd meg a táncosnõt, hogy terelje el a csapos figyelmét. Így már elteheted a rózsát (Blue rose). Jobboldalt hagyd el a mulatót, és ezzel véget is ért a mai napod.
Csakhogy nekem elsötétül a képernyõ, csak zene van és nem lehet tovább lépni a játékban.
Ticsy
[email protected]
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
szerény véleményem szerint ne használj postát fõleg ne ilyenekre...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
próbáld ki a Paragon partition managerrel, letölthetõ az SG-n a próbaváltozata, csak azzal nem lehet végrehajtani a cuccot, csak megnézni😊 de nézd meg, hogy lehet-e vele, és akkor talán tudok intézni teljes verziót😛
én is azt hazsnáltam, mikor az ubuntut telepítettem, de vigyázz vele, a Boot Managerjét fel ne tedd!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ha fogom a rencermeghajtót (jelen esetben
Elõre is köszönöm a válaszokat.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
valaki segitsen lécci
az a gondom hogy a need for speed underground 1 orbitálisan szaggat.
de a carbon meg megy fullon:S és mi lehet a baj??? vagy hogy lehet megoldani a problémát?
P4 Asus P5GD2 Pro 160G Maxtor SATA2 Asus EAX1600 XT 1024MB DDR2 RAM
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Azt szeretném megkérdezni mi a gamestar-nak az e-mail cime?
#3583: légyszi meg tudod adni az az e-mail címet? Mert nem nagyon tudom, hogy hol kell keresni. Lehetõleg olyat, ahol magyarul írnak vissza, ha egyáltalán visszaírnak 😛 Köszi! Amúgy mégis bejelentkezik ez az msn. Viszont úgy csinálja, hogy 5 másodpercig jó, aztán 5 percre nem válaszol, ilynekor a proci 100-on van, de azután már jó, normálisan mûködik. Hogy miért van ez, azt nem értem. Minden bejelentkezéskor eljátsza ugyanezt
lenne egy kis gondom a FEAR combatal nme indul ezt irja ki:A required security module can not be activated. This program can not be executed.
nemtudja valaki hogy mi a gond pls valaki segitsen már nagyon szeretnék neten jácai. elöre is köszi!!!
Hiszek az érzékek hosszútávú eltompításában a végtelen felé(Jim Morrison) jaaa és mindenki azt csinálja amihez leginkább nem ért:D
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/