Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crime Stories. A hamis jegy felmutatásával már beenged a kidobó ember. Ezután. Fekete képernyõ<#falbav><#falbav><#falbav><#fejvakaras> Driver fent van

Scottt
Hát nincs még játék mert kép sincs mikor berakom õket xcsak sípol:@ dirver fenn van most nézek újjabat

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Saddalim
játék neve? mikor csinálja? driver fennvan?

Helló!

kéne egy kis segítség!
A végigjátszásban ezt írja:
BLUE ROSE - A hamis jegy felmutatásával már beenged a kidobó ember. A mulatóban összefutsz az újságírónõvel, akivel beszédbe elegyedsz. Amikor visszakaptad az irányítást, beszélgess egyet a táncosnõvel. Ezután vizsgáld meg az asztalon lévõ mûanyag kék rózsát, ami a neonfényektõl lilának tûnik. Amikor megpróbálod a virágot felvenni, a csapos rád szól. Megint cselhez kell folyamodnod. Kérd meg a táncosnõt, hogy terelje el a csapos figyelmét. Így már elteheted a rózsát (Blue rose). Jobboldalt hagyd el a mulatót, és ezzel véget is ért a mai napod.

Csakhogy nekem elsötétül a képernyõ, csak zene van és nem lehet tovább lépni a játékban.
Ticsy
[email protected]

dragon11
Köszi az oldalakat.

Scottt
Thx de 3al is ugyan az van itt nem a postára kenem hanem arre érttem h ilyankor nem rakják be a boltba mert a bolt kb200km re van tõlem

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Saddalim
kellemetlen. nézd meg 3al és 2vel különbözõ párosításokban hogy mikor sípol.
szerény véleményem szerint ne használj postát fõleg ne ilyenekre...

zeli
én is FlashGet et ajánlom, de ha nem tetszik, itt van még egy pár😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Scottt
BAzzeg az újraindulási problémáiram itt van a válasz az asztalomom 2x256mb ram 4slotvan az alaplapomom abból kettõben van egy-egy 256mb ram mind a négy 4mhz ddr.stb de mikor mind anégy benne van akkor a gép csak sípol de nem csinál semmit nem tudjátok mi lehet a baja???????????,, az a gáz h postán vettem is merõsömtõl aki jó messze lakik és ha kibuktam az ablakom 12000 ft az ablakon akkor nekem végem van és hát szal értitek

zvaragabor
FlashGet

Chaos Anno Domini

Szasztok!Keresek egy jó letöltés vezérlöt!?
kösz
zeli
talán megsérült egy rendszerfájl. jobb, ha újratelepíted a Windows-t

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sziazstok segítség kellene, azt irja ki a gép, hogy a windows nem indítható mert az alábbi fájl hibás vagy nem található. WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM
zeli
olvastam olyan partícionáló programokról, amik az egész partíciót megtudják menteni.
próbáld ki a Paragon partition managerrel, letölthetõ az SG-n a próbaváltozata, csak azzal nem lehet végrehajtani a cuccot, csak megnézni😊 de nézd meg, hogy lehet-e vele, és akkor talán tudok intézni teljes verziót😛
én is azt hazsnáltam, mikor az ubuntut telepítettem, de vigyázz vele, a Boot Managerjét fel ne tedd!

SötétBarom
Nem a doksik kellenek, hanem inkább a registry.. Semmi kedvem kb 100 gigányi cuccot újratelepíteni...

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Saddalim
mindenkinek vagy csak neked?

Saddalim
Saddalim
nem. ha a a doksik kellenek akkor azokat mentsd ki egy cd-re vagy dvd-re és telepitsd ujra a másikra

SötétBarom
Üdv.

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ha fogom a rencermeghajtót (jelen esetben ) és sima másolás beillesztés módszerével átemelem az egészet egy új vinyóra, és a BIOSban belövöm, hogy onnan bootoljon, akkor mûködni fog-e? Ha nem, akkor létezik-e olyan program, amivel át tudnám klónozni a meghajtót a másikra?

Elõre is köszönöm a válaszokat.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

dragon11
Hy all!Valaki adjon már nekem egy linket ahol internetes webáruház van és játékvezérlõket lehet megrendelni(kormány-t akarok venni)elõre is köszönöm a válaszokat.<#worship>

Hali all!! Mitõl lehet magas a ping ha a szerver is zsir, virus és kémprogi mentes a gépem és 3Mbit az internet. ??? De csak estére megy fel. Napközben 25 és 45 között szokott ugrálni este pedig eléri a 250-et is! Please Heelpp<#help><#szomoru1>
de nemtalálok pontos emailXD sehol még a megadot oldalon se
zeli
mondd meg nekik, hogy a tiéd rossz. akkor csak el tudják mondani miért..

de akkor másnak miért jo?
zeli
mondd meg nekik, hogy szar..

senkisem találkozot még iennel???vajon egy skull pogi vagy valami hideolos megoldaná a problémát??? és ojat hoanan tok szerezni???mert a haveroknak hiba nélkül megy, csak nekem szarakszik.és a GS hoz volt szal még az se lehet a gond h nem eredeti😞szal nemtom
Saddalim
akkor nagy valószínûséggel találsz is... 😛

azt csinálom 😄
Sziasztok. Pc-s Monopoly játékot keresek de nem a tycont, van egy másik amivel játszottam csak nem tudom a pontos nevét. segítsen valaki köszi
Saddalim
akkor nagyon szeress válszokat olvasni a már feltett kérdéseidre

pls vki segitsen nemtok a FEAr combatal jácani mert valami securiti modult nemtud aktiválni és ezért leál és nem tudom elinditani a gamestar cd jén volt fullon és elvileg mennie kéne szal pls segitsen mert már nagyon szeretnék jácani vele!!!!
dragon11
Hy all!Azt szeretném kérdezni hogy az Ign-en miért nem enged engem regisztrálni?Elõre is köszönöm a választ.<#worship>

picipoC
hi all
valaki segitsen lécci
az a gondom hogy a need for speed underground 1 orbitálisan szaggat.
de a carbon meg megy fullon:S és mi lehet a baj??? vagy hogy lehet megoldani a problémát?

P4 Asus P5GD2 Pro 160G Maxtor SATA2 Asus EAX1600 XT 1024MB DDR2 RAM

zeli
tréj: a Gamestarnak, mint minden újságnak van vagy 16 e-mail címe. attól függ mi ügyben küldesz nekik.de nézz körül itt
fery02:
itt van

fery02
6thSense-ArmA_Language_Patcher_v0.8.exe Ilyet honnan tudnék leszedni? Már néztem a google-t, de csupa idegen nyelvû oldalt dobott ki, ahol nem nagyon tudok eligazodni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni mi a gamestar-nak az e-mail cime?

Saddalim
Szisztok vki meg tudná mondani, h a Paraworld játékban h kell elõléptetni az egységeket, mert sehogy se tudok rájönni??
fery02
OK, köszi

Saddalim
Elõször errõl az oldalról kell küldeni, aztán amelyik címrõl válaszolnak (NEM az auto levél, hanem amit ember ír), arra tudsz válaszolni, de válasz esetén tüntesd fel vhogy az ügy számát. Angoloknak (jenkiknek) írsz!!!

fery02
Most perpillanat jó. De ha kijelentkeznék, meg vissza be, akkor megint várhatnék. Sok ismerõsöm meg nincs, nem azé lassú. Eddig nem csinálta pedig. Tegnap elõtt este valamikor kezdte el a szórakázását. De tudod az e-mail címet, ahová írhatnék? 😛

Saddalim
akkor tölti a partnerlistádat, és rendezi csoportokba. most akkor megjavult?

fery02
#3582:Beírhatsz a Gamestarosoknak is ha gondolod 😊 (ha még nem írtál be).
#3583: légyszi meg tudod adni az az e-mail címet? Mert nem nagyon tudom, hogy hol kell keresni. Lehetõleg olyat, ahol magyarul írnak vissza, ha egyáltalán visszaírnak 😛 Köszi! Amúgy mégis bejelentkezik ez az msn. Viszont úgy csinálja, hogy 5 másodpercig jó, aztán 5 percre nem válaszol, ilynekor a proci 100-on van, de azután már jó, normálisan mûködik. Hogy miért van ez, azt nem értem. Minden bejelentkezéskor eljátsza ugyanezt

Saddalim
msn hivatalos e-mail

nekem is magvan a gamestar sáma onana raktam föl de a hibámra nincs rá magyarázat sajna😛. felraktam a játékot cd key es is megvolt utána amikor inditani akarok a játékot akkot egy kis ablakba kikáromkodjanekem hogy (amit már irtam)(A required security module can not be activated. This program can not be executed.)valami biztonsági modult vagy mit nemtud aktiválni (ha jol fordítom) és nem tud elindulni vaki nemtud hozzá ehy crakot vagy valami iesmit?
fery02
Valahová úgytom be kell regisztrálni, csak azt nemtom, hogy hová pontosan. Ha még nem tetted meg, azt tudom, hogy a Gamestarhoz egyszer adták ezt a FEAR Combatot, és ott részletesen leírják, hogy hogyan kell csinálni az egészet, hová kell bereggelni. Ha akarod, elõkereshetem azt a számát, és beszkennelem azt az oldalt.

sziasztok!
lenne egy kis gondom a FEAR combatal nme indul ezt irja ki:A required security module can not be activated. This program can not be executed.
nemtudja valaki hogy mi a gond pls valaki segitsen már nagyon szeretnék neten jácai. elöre is köszi!!!
kössz szépen😄

Hiszek az érzékek hosszútávú eltompításában a végtelen felé(Jim Morrison) jaaa és mindenki azt csinálja amihez leginkább nem ért:D

WazheadBoci
jah itt a link ide tessék kattyintani sûrgõsen 😄😄 múgy naon sok retogammer oldal van még de asszem itt a letöltések is rendicsekbe mûxenek

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/