Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez már félsiker<#vigyor>#vigyor>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
zvaragabor:egyik haveromnak a readonnál is hülyébb beszólása volt😄
aszondja megyek letölteni Nivada drivert.<#idiota>#idiota>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Amúgy ha benne van ez a név, hogy Eax, akkor ez nem hangkártya? 😄
Ha még nem nézted, a dobozát, azon is lehet hogy van valami link, érdemes megnézni.
köszi
meg a doom nál is ugyan ez volt
#3660: csatlakoznék zelihez, bazi nagy sárga GYIK felirat fennt...
#3662: Ezek közül valamelyik?
akkor frissítsd a videókártyád driverjét, nekem mûködött.a GYIK-ban megtalálod a driverhonlapokat😊
Az lenne a gondom h már valami 3-4 játékról le kellett mondanom mert a gépem nem támogatja az OpenGl-t.És azt szeretném megkérdezni h nem e lehetne valamit csinálni h azok a játékok elinduljanak a gépen.
köszönöm elõre is.
heló
ja, meg énis csak úgy látom a szervert, hogy ha beírom, hogy "localhost".
gondolom a rooterben kellene valamit állítani, de 3X áttúrtam a rooter beállításait és nem tudom mit kell:S
aki tud légyszives segítsen..
Itt található amúgy...
de lehet hogy Saddalimnak igaza van a szerzõi jogokat illetõen..
szerintem hagyd a franba:
Amúgy meg van minden, ami tõlük kellene, mert a saját gépemrõl futtatva az swf-t simán megy.
Ha meg az állományok elérési útja egy ftp cím, akkor csak az alap swf-et játsza le a 1page is.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy innét ki lehet-e valahogyan szedni a bannerben lévõ összetett swf file-t úgy, hogy én is fel tudjam használni. A célom az lenne vele, hogy az itteni topic bannerjét egy kicsit feldobjam vele.
A problémám az, hogy hiába szedek le mindent, ami az oldalon található, akkor sem jelennek meg úgy a dolgok, ahogyan az eredeti oldalon.
Amit tudok róla:
- van egy main.swf, ami az egész hátterét adja
- van egy circle_screen.swf, ami a változó emberfejet adja (bal alsó sarok)
- van egy viewscreen.swf, amiben középen megjelenik a videó
- a videó: genesis_rising.flv
és hiába vannak meg ezek a file-ok, nem tudom, hogyan tudnám összebarkácsolni õket...
Köszi minden segítséget.
klever
(sg.hu NBA 07 topik)
Chaos Anno Domini
Valaki ismeri a Rappelz nevû MMORPG játékot? Azt szeretném megkérdezni, hogy mien a játék? van olyan jó mint a Lineage 2?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
is megjelent..
#3638: nem tudod megváltoztatni, mert a név valaki másé.
Az lenne a kérdésem hogy a nevemet meg -e lehetne változtatni sima Kary ra ??
Mert amikor reggeltem foglalt volt a név .
meg szeretném kérni hogy megkapjam a sima Kary nevet , mert mindenki úgy ismer engem a játékokból .
thx
Kary vagy Karykeksz
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Válasz 'Ticsy' üzenetére (#3627)
honnan szerezzek kódeket?
#3633: driverre gondolsz?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"