Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
na, közben annyi történt, hogy egyik haverom - ugyanabban a városban, ugyanazzal a szolgáltatóval - látja a szervert, de más nem😊
ez már félsiker<#vigyor>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

áhh én nekem ez magas nem engette felrakni amit mondtatok.és ehez nem értek .marad így ahogy van. de akkor meg milyen játékon tok játszano amihez nem kell OpenGl?????áh elegem vab😄😄😊
zeli
nem LAN-t, mert úgy van, hogy a szerver CFG-jében van egy olyan, hogy "Lanmode=0 vagy 1" ha azérték 0, akkor Lanmode off. ha nem, akkor on. nekem 0-n van.de az abaj, hogy ha én beírom a külsõ IP-met, akkor nekem nem jön be. vagy én csak belsõvel tudok felmenni?😊
zvaragabor:egyik haveromnak a readonnál is hülyébb beszólása volt😄
aszondja megyek letölteni Nivada drivert.<#idiota>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

köszi és akko jó lesz?
fery02
Akkor te is ugyanerrõl az oldalról szedd le mondjuk az Ati Catalyst 7.1-et.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

zvaragabor
Az nem hang, hanem videókártya, 😊 és nem readon, hanem radeon 😉

Chaos Anno Domini

az én hangkártyám meg asus readon 9200 se 128 mb
dragon11
Aha kosz és nem hangkártya.<#ejnye1>

fery02
Hát, én itt találtam Asus-szal kacsolatos driver-t, de nemtom ez kell-e neked: http://usite.hu/index.php?c=driver
Amúgy ha benne van ez a név, hogy Eax, akkor ez nem hangkártya? 😄
Ha még nem nézted, a dobozát, azon is lehet hogy van valami link, érdemes megnézni.

dragon11
Igen az utlósó az enyém:Asus Eax Extrem 512TDHM ehez a legújjabb driver linkjét idetudod adni?

fery02
Na, akkor kezdjük: milyen videokártyád van pontosan? 😊

én nem értek ám az ilyenekehz😄 lécci mondjátok meg h hol tom frissiteni a videókártyám driverjét!vagyis h mit kell leszednem hozzá.
köszi
kõszi mindent reméllem j lesz
hát végül is pl behozza h call of duty2 aztán elsötétül a kép aztán kidob vmit h nemtámogatja a videókártyámaz OpenGl-t aztán ennyi.
meg a doom nál is ugyan ez volt
Saddalim
#3659: ha localhost-ra tetted a játékot, akkor mások vagy a külsõ ip-vel tudnak csatlakozni vagy LAN-szervert csináltál véletlenül (ez játéktól függ)
#3660: csatlakoznék zelihez, bazi nagy sárga GYIK felirat fennt...
#3662: Ezek közül valamelyik?

dragon11
Hy all!Olvastam a F.A.Q-t de én nem találtam erre a videókartáyra az ausus honlaon:Asus Extreme X550 angol Windows Xp 32-bitre kellene a legújabb driver linkje.Elõre is köszönöm.

zeli
mikor indulna a Game akkor kiír valami OpenGl-es hibát?
akkor frissítsd a videókártyád driverjét, nekem mûködött.a GYIK-ban megtalálod a driverhonlapokat😊

heló.
Az lenne a gondom h már valami 3-4 játékról le kellett mondanom mert a gépem nem támogatja az OpenGl-t.És azt szeretném megkérdezni h nem e lehetne valamit csinálni h azok a játékok elinduljanak a gépen.
köszönöm elõre is.
heló
zeli
lenne egy próblémám, hátha tudtok segíteni. nos a SA-MP(San Andreas Multiplayer)-hez letöltötem a dedicated servert.az a probléma, hogy mikor futatom a szervert nem látja más rajtam kívül. Wireless rooterem van, és azt írták, hogy a LAnmode-t offra kell tenni, ha rootered van. ezt megtettem, de nem megy:S
ja, meg énis csak úgy látom a szervert, hogy ha beírom, hogy "localhost".
gondolom a rooterben kellene valamit állítani, de 3X áttúrtam a rooter beállításait és nem tudom mit kell:S
aki tud légyszives segítsen..

dragon11
Nincsmit.

Köszönöm
dragon11
The Godfather forum F.A.Q de amúgy másik cracket próbálj meg.

Sziasztok! A The Godfather(Keresztapa) játékban nem tudok az autóból semmien billentyûvel kiszállni! Mivel kell? Légyszives ha tudjátok segítsetek! Elõre is köszi!
Agamemnon
Na, megvan, már csak valahogyan ide kellene linkelni, hogy bannernek is jó legyen...

Itt található amúgy...

zeli
hát nemtom.
de lehet hogy Saddalimnak igaza van a szerzõi jogokat illetõen..
szerintem hagyd a franba:

Agamemnon
Köszi, de nem hiszem, hogy nagyon foglalkoznának az emailommal. Azt hittem, hogy van itt valaki, akinek van valami ötlete, hogy miként oldható ez a probléma meg. Nagyon nem vagyok járatos a html-ben, meg az swf-ben, és azt hittem, hogy valaki néhány sorban el tudja mondani, hogy mit kellene tennem. Az emailon kívül.

Amúgy meg van minden, ami tõlük kellene, mert a saját gépemrõl futtatva az swf-t simán megy.

zeli
#3649 & #3648

Agamemnon
már eljutottam odáig, hogy a 1page-ben simán fut, (amenyiben a winyón lévõ állományokra hivatkozok, és nem egy általam feltöltött ftp-re), de sem az Explorer, sem az Avant Browser sem hajlandó lejátszani...
Ha meg az állományok elérési útja egy ftp cím, akkor csak az alap swf-et játsza le a 1page is.

Saddalim
e-mail kell nekik, de ne reménykedj, hogy odaadják, az ilyeneket félteni szokták szerzõi jogok ügyében

zeli
írj nekik e-mailt, hogy küldjék el azt, ami kell😊

Agamemnon
Hi Mindenki!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy innét ki lehet-e valahogyan szedni a bannerben lévõ összetett swf file-t úgy, hogy én is fel tudjam használni. A célom az lenne vele, hogy az itteni topic bannerjét egy kicsit feldobjam vele.

A problémám az, hogy hiába szedek le mindent, ami az oldalon található, akkor sem jelennek meg úgy a dolgok, ahogyan az eredeti oldalon.

Amit tudok róla:
- van egy main.swf, ami az egész hátterét adja
- van egy circle_screen.swf, ami a változó emberfejet adja (bal alsó sarok)
- van egy viewscreen.swf, amiben középen megjelenik a videó
- a videó: genesis_rising.flv

és hiába vannak meg ezek a file-ok, nem tudom, hogyan tudnám összebarkácsolni õket...

Köszi minden segítséget.

Saddalim
Olvasd el a GYIK-et. Elõre is köszönöm.

klever
Ha van The Longest Journey magyarításhoz sorozatszámod legyél kedves küld el nekem. [email protected] -ra. Elõre is köszönöm

klever

szevasztok hogy kell halozatban jatszani a stronghold crusaidert ha tudjatok irjatok koszi
Saddalim
"2006-hoz se volt, ehhez se lesz, mert nem kell. Jó, talán, ha ne mtudsz angolul, akkor azt mondom, kellene a Team Chemistry-ben lévõ játékosok véleménye miatt, meg ilyesmi, de amúgy semmi extra. Szóval ne keress, mert nincs magyarosítás." (Dexantreal)

(sg.hu NBA 07 topik)

zvaragabor
Van a Rappelznk itt topikja. Nyugodtan kérdezz ott. Rappelz topik

Chaos Anno Domini

SD456
Hy all!

Valaki ismeri a Rappelz nevû MMORPG játékot? Azt szeretném megkérdezni, hogy mien a játék? van olyan jó mint a Lineage 2?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

remus500
hali.!!!
van az NBA 07-hez magyarítás ha van valami pls.ide vagy erre a címre.
[email protected]

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

zeli
#3637: szerintem "szerezd be" az angol nyelvû verziót.vagy a magyar verziót, mert úgy
is megjelent..
#3638: nem tudod megváltoztatni, mert a név valaki másé.

Sziasztok .
Az lenne a kérdésem hogy a nevemet meg -e lehetne változtatni sima Kary ra ??
Mert amikor reggeltem foglalt volt a név .
meg szeretném kérni hogy megkapjam a sima Kary nevet , mert mindenki úgy ismer engem a játékokból .
thx

Kary vagy Karykeksz

Korábban már irtam, hogy van egy szlovák nyelvû Splinter Cell Pandora Tomorrow játékom, updatelem a legújabb 1.31EU patchal(ami mellesleg azthiszem 2005ben jött ki) és amikor el akarom kezdeni, multiban játszani akkor azt irja ki, hogy nem a megfelelõ verzióm van(ezt már azért értem mert onnantól kezdve angol a szöveg a multi részben, hogy feltettem az EU patchot), update -teljem. Pedig már egy csomó patchal próbáltam, ás mindegyiknél ugyanezt irja ki. Most ezzel tudok valamit csinálni?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Saddalim
pm

tegyél fel pár kodeket (xvid, divx, winamp, winmedia, stb). ha nem segit, próbáld meg ujrainstallálni a játékot
Válasz 'Ticsy' üzenetére (#3627)

honnan szerezzek kódeket?

Saddalim
#3632: igen, kötelesek, természetesen csak blokk (nyugta), és (ha van) számla ellenében
#3633: driverre gondolsz?

DJ YAYO
sziasztok!
lenne 1 kérdésem!

Honnan tölthetek le vagy szerezhetek USB 2.0-ás programot???

Sziasztok, ma megvettem éltem elsõ eredeti játékát, Splinter Cell Pandora Tomorrow... azt szeretném kérdezni tõletek, hogy ugyan a vásárlás helyszinén felnyitották elõttem a tokot de nem vettem akkor észre, hogy valójában a Project IGI 2 Users guide -ja van hozzá nempedig a Pandora Tomorrow -é, ilyen esetben ha visszaviszem akkor kicserélik nekem?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Saddalim
csodás. és mit széndékozol tenni az ügy érdekben?

hardveres problémám van
Saddalim
valszeg a közbensõ filmmel van vmi, tegyél fel pár kodeket (xvid, divx, winamp, winmedia, stb). ha nem segit, próbáld meg ujrainstallálni a játékot

Scottt
Na megyvna a hbia oka ÉN ÖKÖr nem néztem meg az alaplap könyvét benne van h a másik 2slot az sdríamot tud csak kezelni tehát mivela 2ddr foglalt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"