Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Köszi szépen!!!!Mostmár jó.Már beis lép egybõl nem rosszalkodik.

zeli
de, de ez a keveredés meg förtelem😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zvaragabor
szted én nem így gondolom? 😛P

Chaos Anno Domini

zeli
fujj má😄
Sztem a Firefoxnak maga a kinézete is jobban néz ki. az IE7-meg: No comment😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zvaragabor
Eszközök > Beállítások > Adatvédelem fül > Sütik elfogadása webhelyekrõl (ki legyen pipálva) és sütik megtartása amíg le nem járnak

Chaos Anno Domini

dragon11
Rászokok nem érdekel.Jó a mozzilla a Free Download Managger letöltõ progival.Gyors nem visz be reklámprogit.Egy a bajom vele.Amikor bejelentkeznék pl:ide nem akar meg itt hogy bejelentekzve maradjak nemtudom beállítani a sütiket hogy fogadja az összest és tartsa meg,hogy jó legyen.Ez jólenne ha belehetne állítani mert akkor mozzilás lennék örökké.

zvaragabor
szokj rá a mozillára 😉
vagy felteszel a firefoxra egy IE témát
vagy leszedsz egy másik böngészõt, ami az IE motorját használja. (magyarul ugyan úgy néz ki)

Chaos Anno Domini

dragon11
Az IE-m idõnként exe hibával kilép leáll mi a baja?Már mozziláztam is jó az csak hát az IE-hez már hozzászoktam.

Saddalim
??

zvaragabor
Room Arrenger. lakástervezõ

Chaos Anno Domini

fery02
Tudom, hogy nem ide kéne beírnom, de ez egy népszerû topic 😊 Egy fürdõszoba tervezõ programot keresek.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

abba kérdek segitséget h nektek a 18pedal od the........ még bele lehet lépni mert nekem nincs itt sehol!
Saddalim
GYIK

Saddalim
"Mi LEHET a baj?"

A Dark Messiah-ban nem tudom hogy a sárkányt hogy kell megölni mert akármit csinálok nem hal meg, és a csaj aki velem van mindig meghal, vagy mit tegyek?! Elõre is kössz a segitséget!!!!!!!! <#conf>
Gy.i.k. utolsó pontja barátom, olvasd el és próbáld ki õket!!!na hali-gali

Sziasztok!!!
csak annyi,h. az utolsó pont a gy.i.k.-ben nem teljesen helyes, mert nem biztos hogy Driver vagy DirektX okozza a szaggatást vagy leállást!!
érdemes lefuttatni egy hõtesztet vagy más hibakeresésst is!!!szóval én megszivtam le kell cserélnem a VGA-t!!!pápá

Freak Out - Extreme Freeride ezt a játékot leszedtem a demo-t is meg a full-t is feltelepítem és utánna elíndítom egy sötét kép és nem történik semmi miért???

JAG1
Nem...
De még az is lehet, hogy igen. Ha jobban meggondolom, talán.
Ha az X-et ketté osztod és konvergálod, megoldható. Mint a Dzsoki.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Saddalim
kérdezz és talán lesz esélyed hogy segítünk

az a para hogy hát egy játékkal kapocsolatban szeretnék kérdezni
mert elöször is nem toom azt.. áhh mind1
Boccs nem tudna valaki segiteni?
zeli
ez nem levelezõ, úgyhogy szerintem, senki nem fog MSN-en válaszolni😊
annyi, hogy elindítod, beállítod a screenshot típusát, minõségét, hogy hova mentse, meg hogy melyik billentyûvel készítsen képet aztán elindítod a játékot azt kész😄

dragon11
De olvasok.Majd lehet bérlünk nemtudom.De nekem nincs felesleges millióm gigás nettel as zerverhez.A másoki a gépes megoldás meg nem érdekel!Azért thx!

erieskrisz
hello sracok ha van itt 1 turelmes ember es ismeri a frapsot legyen szives segiteni bealitani mert carbonbol akarok kepeket lopni csak nem tudom hogyan kell bealitani msn cimem [email protected]<#worship><#worship><#worship><#nemtudom><#nemtudom>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Meglepõ módon....JAG.....thx!!!!

JAG1

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

én is bocsesz!!!!csak annyira idegesítõ, h. mindig beakad meg minden!!!
szóval nem akartam bunkesz lenni!!!sajna nem találok driver-t az Nvidia-n 7600GT-hez, tudnál adni vmi linket mert csak eddig a telepitõ cd-jén található van!

JAG1

Én olvasok is inkább segítsetek nekem!! <#conf>
Saddalim
bocs ha ha bunkónak tûnök csak ha visszaolvasol láthatod hogy nagyon sokadszorra kell ezt mondani és egy kissé idegesítõ. ezt nem rajtad kellene leélnem, de sajnos ilyen az emberi jellem :S

JAG1
Ennek fuss neki mégeszer...

jól van na Gy.i.k.-ok nem kell reteknek lenni!!!

JAG1
Ember, te olvasol is, vagy csak a billentyûzetet koptatod?

Saddalim
1. nem vagyunk kihalva. max ÉPP nincs itt senki.
2. Tanulj meg olvasni. Nézz csak felfelé egy kicsit...

jól ki vagyunk halva barátaim

Sziasztok!!!
tudnátok nekem abban segiteni h. van egy AMD 3500+, és MSI K8N, és egy GeForce 7600 GT-m és hogy miért akad be (pl.: F.E.A.R.nál, Quake 4nél)beakad hang megy tovább, majd a hang is elkezd szaggatni és ha vége megy tovább a játék!!!!köszi elõre is !!!Bandreas

maffioso
ezt ugy kell érteni hoyg veszel cuccokat ésé éjjel nappal megy a géped
szervert venni olcson megy csak havidijjal tudsz
párezer forin

\"If in doubt, flat out!\"

dragon11
Nem rosszul fogalamztam!Aztmondták a swat4 topicban:vegyek egy gépet ami erõs,egy durva neten,egy eredeti játékot(swat4)és megynitom a szervert a játékból.De én inkább ragazkodnék a szerverhez ha lenne olcsó.Nekem egy oldal kéne ahol vannak szerverek árral+webshoppal.THX

JAG1
Mit gondoltál, hogy veszel egy szelet internetet 40 ezerér örökbe?
:-D
Vagy bemész a bótba' veszel egy gépet és ahhoz adnak 100m sávszélt a világhálóból?

Jesszum...

JAG1
Várjá má'. A gépet, meg a netet ne keverd már össze!

Az internetért mindig is havi díjat fogsz fizetni, már csak az a kérdés, hogy az internet mellé a gépet is bérled, vagy csak a netet, + portot.

dragon11
Nem igazán értettél meg.Én vennék egy jó játék szervert amit nem bérlek havonta!Hanem egyszer kifiztem és ennyi.Ilyesmi kéne mint az én gépem amin belföldi:100Mb külföldi:64kb kapcsolat és állandó.Én láttam valahol 8-slotost emrt nekem ennyi kéne 40-ezerért ami lyen volt mint az én gépem.Help please!

Sziasztok!
Légyszi segítsetek, ha tudtok.
Eredeti cd-rõl van átmásolva egy játék, feltelepíti rendesen, de amikor indítanánk azt írja, ki, h nem tudja hitelesíteni és, h tegyem be az eredeti cd-t. Szerintetek, ha kölcsönkérem az eredetit és egyszer beteszem azt, utána már el fogja fogadni a másoltat is indításnál?
Leszedtem vagy 4 crack-et is a netrõl, de az nem használt. Mit csináljak??
JAG1
Nem igazán világos, mit is szeretnél csinálni.
Ha játék servert szeretnél üzemeltetni, az drága lesz saját vassal. Egyrészt egy jó szerver húzós árú, (min. 200ezer) + egy serverfarmon helyet kell bérelned internettel, ami min. 15-20 ezer havonta. Ezért kapsz 7/24 supportot, általában 100M sávszélt itthonra és 10M sávszélt külföldre. Elõnye, hogy tied, azt csinálsz vele, amit akarsz...
Hátránya, hogy drága.

Van más megoldás is.

Vannak gémhostingos cégek, akik kifejezetten játék seervereket adnak bérbe. Illetve nem az egész servert, hanem portokat. Megmondod milyen játékot akarsz játszani és hány fõs legyen max a server. Ennek megfelelõen fizetsz.

Mint mondjuk itt, vagy itt
Tehát itt csak az Õ serverükön bérelsz X férõhelyet, ami külön serverként funkcionál, adminolással, esetleg ftp-vel.

Ahol érdemes körülnézned, az EZ az oldal.

Saddalim
szerintem az hülyeség, hogy "azt mondták". az empirizmus szemlélete alapján a legjobban a dolgokat tapasztalás útján lehet megismerni. próbáld ki, akkor fogod a legjobben TE tudni, hogy milyen. a "mások azt mondták" az egy teljesen szubjektív vélemény...

dragon11
Jah és Windows Xp Service Pack 2-höz kéne ami 32-bites.És nemtudom a szerverbe hogy megy a net hogy az abba van-e vagy az én gépembõl megy.És miylen haynas nettel menne letöltés ffeltöltés?Elnézést ah hüyleséget beszélek!

dragon11
Még egy kérdés!Remélem nem veszitek le a fejemet de ne mértek én ehez amit kérdeznék.A kérdés az lenne:Nekem iylen gépem van:Intelp Pentium 4-1mb cahs,2*512mb 533Mhz-es DDR2-es ram.Asszem csak ennyi van a jtáék szerverekbe.Na nekem ilyen szerver kellene ami nne msazggatna a Swat4 játék onlineba és nem is laggos.Kéne egy olyan webhely ahol iylenek vannak viszonylag olcsók és jók garanciásak.Ha lehet akkor ott lehessen megrendelni is.Mégeygszer mondom nem értek ehhez szóval ne sezdjétek le a fejemet ha hülyesgéet beszélek.Játékszerverrõl van szó amit nem bérelsz havonta hanem egyszer kifizeted és a tied nem hónaponta fizetsz emrt bérled.Elõre is thx a válaszért!<#worship><#worship><#worship><#help><#help><#help>

dragon11
Oké elhiszem!Akkor a Nod32-megfelelõ lenne?Mert ahogyan modntátok az nemfogja a géept és amit adtatok lineket ott aztán dicsõítve volt a Nod32-mert jó!Akkor az jó lenne nekem?

zvaragabor
Egyik sem szar, esetleg akkor, ha nincsenek megfelelõen frissítve. Az avast ugyan nem a legkönnyebb antivírus, de nem fogja a gépet, feltéve, ha az a gép egy gyengébb konfigurációval rendelkezik. A NOD meg még úgy sem foghatja a gépet, mert az egyik legkisebb memóriaiénnyel bír. Ráadásul a nod sorozatban nyeri a különféle díjakat, szóval az egyik legjobb antivírus szerintem. Most lehet, hogy a haverodnak azért volt szar, mert nem volt megfelelõen frissítve, ezáltal nem volt hatékony, vagy nem értett hozzá. Az is lehet, hogy elállított valamit benne. Mellékesen a nod32 alapvetõen nem ingyenes. Ha nem akarod megvenni, akkor megoldható úgy, hogy minden hóbapban újra letöltöd, és újrateszed, vagy valamelyik magazinból szerzel kódot, amit ha elküldesz mailbe, akkor kapsz 1 hónapos user/pass-t. Az avast, ha home edition, akkor az ingyenesek közül talán a legjobb. Próbáld ki, ha érdekel valamelyik.

Chaos Anno Domini

JAG1