Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
Hát amiket portable verzióban is csinálnak, az nem igen lassítja a gépedet, illetve nem azoktól lassul. Ráadásul nem azért lassul, mert telepíted, hanem mert fut. Ne rakd tele mindenféle marhasággal az oprendszered és nem fog lassulni. Az autómatikusan elinduló sz***gok foghatják le a vasad.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

dragon11
Aztmondták nekem az Avast szar mert fogja a gépet meg nem vesz észre virúst.A nod32-re is aztmondták szar.Szóval fogalmam nincs hogy milyen vírusítót használjak ami ingyenes.És valami friss letöltés vezérlõt tudnátok ajánlani?Csak ne flashget legyen.Megfelelo a Free Downlaod Managger vagy van jobbis?Thx a válaszért!

fery02
Mit gondoltok a portable programokról? Érdemes ilyeneket használni? Mert én úgy tudom, hogy a sok telepített program az XP-n gép lassulást eredményezhet, de közbe állítólag nem is. De ezt csak egy embertõl hallottam, de õ vágja a témát 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Valaki Tud LFS S2 kódot?
Sziasztok!
A heroes 5, fall of the king pályán el vagyok akadva.Az enemy várát egy olyan kapu védi ahol annyian vannak , hogy lehetetlenség leverni õket!
Ha valaki tud valamit ,írjon!Köszi elõre is!
Saddalim
Kösz 😊 és zeli neked is...
Mind1, töltsd le mindet, és amelyik jobban tetszik azt válaszd

dragon11
Bolgog szülinapot Saddalim!Utóalg mert tegnap nem voltam gép közelében!Nemtudom kinek higgyek neked vagy Jag-nek!Mindekettõtöknek más a véleményetek a vírusítóról!

Sziasztok!
Valaki tudna segiteni a (Rebels)elsõ pályáján hol találok spájszert???
zeli
Saddalim, boldog születésnapot😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

norbi56
hülye voltam bocsi

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

JAG1
Fórum menü - Vip jogok felvétele.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

norbi56
HOGY LEHETEK VIP???

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

bazza
(igazából addig kéne egy kis idõtöltés amíg meg nem jelenik a TDU)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Hali! Köv hétre kéne nekem egy fps, tud vki segíteni? Egy cím sem jut az eszembe amivel szivesen tolnám. nemfeltétlen agyatlanság, nemkellenek zimbeszombik stb, a codot viszont már unom. Gondolkoztam a Vietcong 2-n, de azt olvastam róla h béna. Utoljára a Call of Juarez volt fini, azóta nem is láttam fps-t 😄D

Kössz elõre is a helpet 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

zeli
kérdezd meg itt

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

<#rinya><#rinya><#rinya>
Tud valaki kézilabdás játékot? Kösz
fery02
Köszi, de ez túl egyszerû, meg hülyén van megoldva az idõzítés. Valmi komolyabbat tud valaki ajánlani?

zeli
van😊
amúgy nekem is lenne egy kérdésem: szerintetek ha valaki így kér valamit: "segítsetek má.." és csodálkozik, ha nem segítenek. az ilyen embereket nem értem. meg pl tegnap sampban: "adjatok már pénzt bazdmeg"... ez csak a #4151-rõl jutott eszembe..

JAG1
Nod32, havi egyszer kell letölteni...
Avast eléggé lefogja a vasat, ráadásul nem is a legjobb.
Vagy van ingyenes Bitdefender, az a legjobb vírusírtó, csak a fizetõs.

Saddalim
egy rövid kérdés: létezik olyan hogy PS2-elosztó?

Saddalim
igen. néha egy kiscit belassítja a gépet pár mp-re, de ettõl eltekintve jó és nem blokkol sokat a gépeden

dragon11
Nem tiltotalak le felse vettelek!Mind1 inkább a vírus írtó foglalkoztatna Saddalim az a vírus irtó ne mfogja a gépet és valóban olyan jó?

JAG1

fery02
Lehet hogy kicsit érdekeset fogok kérdezni. Van olyan progi, ami azt csinálja, hogy mondjuk megnyitok, vagy belemásolok egy rakat képet, és naponta, vagy meghatározott idõközönként ezek közül vállogat, és azt rakja ki háttérképnek, amit kiválaszt? 😄

fery02
Nem támogatja a videokártyádat a játék. Bõvebben a játék topicjában kérdezz.

valaki segítsen már! Felraktam a legújabb Splinter Cellt, el is indul.
Na de egy pár perc múlva le fagy és ki írja nekem, hogy {Trying set
non-registerd vertex shader}.Elõre is köszi!!!!!
SpiritFire
ok
nem spoilerezek

Voltam nyitás után!

Saddalim
1. miért spoiler?
2. miért rontod el?
3. Nem elég?

SpiritFire
Valaki tudna ez ügyben is segíteni
spoiler] 1.12.0 GB patchet a WoW-hoz honnan lehet leszedni? [/spoiler

Voltam nyitás után!

Saddalim
avast! - ingyenes, jó
http://www.avast.com/

Saddalim
Bocs de

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
JF282-YTKJM-H76H8-XQP96-8PTBQ

SpiritFire
Bocs de

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dungeon Siege 2-höz tud vki serialt?

Voltam nyitás után!

JAG1
:-)
Mert? Mit csinálsz? Felveszel MSN-re, aztán letiltasz?

dragon11
Nem igaz te csinálod azt!Mert a honosítómûhelyben nem ez a verzióhoz van a magyorsítás!Úgyhogy pofa be!

thx a segítséget mindenkitõl aki tud tanácsokat írni privátra
Hy
tanács kéne , amikor játszom a Cod2 (Multi) val van hogy egyszercsak lefagy és azt írja ki hogy a "kapcsolat megszakadt" de 5 másodperc után folytatódik a játék mit csin. hogy elkerüljem ezt a kellemetlenséget?
- Esetleg mi lehet az oka?
JAG1
Hát öcsém, te nem nagyon szoktad átgondolni a dolgaidat, mielött cselekszel...
Ráadásul hiába segít neked az ember, le***d.

dragon11
Na sikerült leszedtem a Virtual DJ 4.2r1-verziót volt hozzá egy regis kulsc elfogadta jó örökre.De a gondd az hogy nem magyar lenne hozzá magyarosítás?Jah mégegy kérdésem lenne.A Kaspersky vírusírtóm volt,volt hozzá kulcs és mentis örökké de msot lelepleszték mindenkinek hogy akinek kalóz msáolata van annak nem megy.Aktiváltam 30-napig jóisvolt addig aztán lejárt msot vírusírtó nélkül vagyok!Valami olyan vírusírtó kéen ami ilyen hogy minden vírust felismer friss adatbázis(ott naponta volt firiss)és szûrje a reklámoakat is.Amit fellehet törni oylan kéne és letölteni torrenten!Elnézést a sok kérdésemért!Elõre is nagyon köszönöm!<#worship><#worship><#worship><#help><#help><#help>

Seth
köszi szépen <#eljen>

PSN ID.: Beegabor

zeli
jön az Apokalipszis😄
különben újratelepítettem a Windows-t de a hang még mindig csak a jobb oldali hangszóróból jön:S

Tud valaki Kézilabdás játékokat?<#conf><#conf>
Saddalim
nem tudjátok mi van a nettel? Itt is, Bpesten máshol is, Vásárhelyen is tök lassú a net, uw szerver el van szállva és még sorolhatnám... mi történik?

dragon11
Azért köszi!Torrenten megpróbálom letölteni!

Saddalim
Elküldtem neked az ingyenes verziót mailben. Ha feltelepítetted, jobb gombbal egy mappán, tulajdonságok-view ott kapsz egy fájllistát, ahonnan kimásolhatod

Seth
jahogy fizetõsök használhatják csak azt a funkciót, remek..

Seth
és ezzel hogy mentem el egy fájlba???

Saddalim
#4129: Febooti FileTweak
#4127: Procihûtõt ecsettel pucold ki, Windowst meg telepítsd újra

Seth
tud vki olyan progit,amivel egy fájlba ki tudom listázni egy mappa tartalmát?? Hogy világos legyen, egy txt fájlba szeretném kiíratni,majd onnan kinyomtatni egy együttes összes albumának,azon belül összes számának címét. SZóval szépen látszódjon az albumcím(azaz a mappa neve),azon belül pedig legyenek a számok címei (azaz a mappában lévõ fájlok nevei). És most ne 1 vagy két mappára tessék gondolni,hanem mondjuk 30-ra. Remélem érthetõ a kérdésem
SZóval?

peeter22
A proci hûtõ be van dugva?<#buck>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.