Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom.De nekem angol verzió van meg.
JAG1
Az elvileg magyar...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Sziasztok.Caesar 4-hez keresek magyarositást!Elõre is köszönöm!
E-mail cimem:[email protected]
Sziasztok!Ez az elsõ irásom mert tegnap óta van netem.caesar 4-hez keresek magyaritást.köszönöm
Saddalim
GYIK

maffioso
avi

\"If in doubt, flat out!\"

sziasztok!
segítséget szeretnék kérni a Silent Hill4-hez. Elagadtam. Nem tudok kijutni a szobábol, bezárult az alagút. Köszi elõre is.
Tud valaki olyan kézilabdás játékot, ahol ténylegesen játszani kell nem menedzserkedni? Nagyon szépen köszönöm<#wave><#lookaround>
Kontrakcio
ha dvd lehet h DTS... próbáld ki az mplayer nevezetû lejátszót

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

maffioso
letöltöttem egy filmet de nincs rajta hang
windowsban és jatekokban rendesen van minden, de a filmben nem lehet hallani
elvileg van rajta

\"If in doubt, flat out!\"

JAG1
Everest progi megmondja és kis szerencsével linket is ad a driverhez, ugyanis annak hiányában ne csodálkozz, hogy nincs hang.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Cseréltem háromszor is akkor is ez a probléma!!!
JAG1
Cserélj cracket.

22Barna22
sziasztok!

nagyon nagy problémám van... nem mûködik a GERICOM HUMMER notebookomon a hangkártya.. volt windows újratelepítés is, nem jó... nem tudom mi leet a baj ( ÉS ÍGY NEM TUDOK WOWOZNI! :'( ) légyszi segítsetek
+ pontosan hol tudom megnézni milyen hangkártyám van?

Sziasztok az a problémám hogy a Rome total warral játszom és pár perc után kidob hogy a rtw.exe hibát észlel. régebben hiba nélkül mûködött. A kiegészítõje a barbarion I. tökéletesen mûködik.mi a teendõ van rá megoldás? Ha valaki tud kérem segítsen köszönöm.
JAG1

és kell hozzá crack, ha kell add már meg annak a linkét is, hogy le tudjam tölteni

JAG1

Le akarom tölteni a Spellforce 1.11patchet, és kér valami nevet, meg jelszót.
Most mit csináljak?

SD456
Ok. Kössz! Amúgy van nekem itthon egy az apám gépéhez adták.<#smile>

Bye!

PS3 ID: SDani456

JAG1
Ezt sztem gyártó válogatja, de bármelyik boltba kapsz cirka 1K-ért.

SD456
Hy all!

Ha veszek egy videókártyát (PCI-E) de VGA-s monitorom van akkor ahoz kell egy DVI-ról VGA-ra átalakító Adapter (ha jól tudom). Adnak a videókártyákhoz ilyet?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Saddalim
nálam nem jött be de próbáld meg újratelepiteni az alaplap és minden RAID kezelõ driverét

fery02
Úgy volt, hogy szombat délután még másolgattam rá egy-két cuccot, majd este elvittem ismerõsömhöz, ott csak az eszközkezelõben látta, de nem volt kint az ikonja a sajátgében. Azután valamit állítgatott az eszközkezelõben, de végül nem sikerült az egész. Hazahoztam, és most nálam is ez a helyzet. Szal valami beállítás, vagy nemtommi gond van.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Saddalim
jut eszembe, nekem windows update után szállt el, viszont DOS-ból látszik a vincsi! behalok, gratula májkroszoft, királyak a "frissítéseid"!

Saddalim
lol detto. egyik napról a másikra eltûnik az egyik vincsi. bios, ezközkezelõ látja, saját 5leteimet megvalósitottam, semmi eredmény. valami új járávány...?

zeli
#4249: GY.I.K
#4250: <#felkialtas>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

a www.andr.net en megtalálsz minden serial-t, jó játékot. Sanceee😊

azt szeretném megkérdezni hogy a star wars repblic commandonak mi a serial száma?

megvan köszi
az operás topikban tudtak segíteni <#vigyor2><#vigyor2>

köszi...
de ez nem firefox...nem jött be<#falbav>

fery02
A jumperekhez nem kell nyúlni, mert ez egyik nap még kivállóan mûködött. Másik nap, meg már nem jelent meg az ikonja a sajátgépben. Egyik ismerõsöm olyasmit javasol, hogy konzolos Windows telepítõ CD-jét használjam, és azzal meg tudom oldani a problmát. Ti ehhez mit szóltok?

dragon11
Igen ez nagyon fontos hogy a master winyón legyen a windows.Jó tanácsokat osztogatsz!Grat!

Saddalim
király. akkor bootoláskor nézd meg, hogy megjelenik-e a masterek és a slavek között. ha nem, akkor nézd meg, hogy nincs-3 véletlenül 3 master vagy slave, ha van, akkor állítsd arra amibõl még van hely. de a primary master az legyen amin a winfos van

fery02
Nagy hosszú szürke. Nemtom, lehet hogy hülyeséget mondok, de IDE kábeles. Azt tom, hogy nem sata-ás.

Saddalim
pata-s vagy sata-s?
(vastag szürke (vagy mostmár láttam feketét meg rózsaszínût is, lényeg hogy vastag és lapos legyen) kábel megy a rack-be vagy kicsi vékony (ez 2 vastagabb részbõl áll, de ez nem mindenfajta kábelen látszik, mindenesetre kisebb a pata-nál)?)

zeli
GY.I.K
gyupee:hát a Firefox 2.0 nál Eszközök\Beállítások\Tartalom fül\Kezelés...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

JAG1
Ne parázz, csak rendesen kell jumperelni.

Üdv mindenkinek. Oly embereket keresek, akik sikeresen végignyomták az Arx Fatalis nevezetû játékot, ugyanis én egy bizonyos résznél nem tudok továbbmenni. Az a bizonyos rész a következõ:
Sikeresen lejutottam a törpökhöz. A konyhában találkozom az aranyos kutyussal, rohanok mint a hülye, elérek az egyetlen menekülési ponthoz. Itt kezdõdnek a bajok: nem tudok a láván átmenni. Mindig szolizok egy kicsit. Már oly barna vagyok, hogy már nyaralni sem kell menni. Ha valaki tudna ebben segíteni annak megköszönném.

Jam még valmi: nem tom' mikor leszek legközelebb, ha lehetne a segítséget a [email protected] címre küld. Elõre is köszönöm.
köszi...
és azt meg tudod esetleg mondani hogy hol tudom ezt beállítani??

sziasztok hogy lehet meg nézni a forumon a levelet
zeli
Nekem is volt ilyen problémám. Én elvittem szerelõhöz, ott valami kábelezést meg BIOS állítgatást mondtak. Ebbõl a BIOS állítgatást ajánlom😊
Keress olyat, hogy IDE COnfiguration és ott az Enhanced mode legyen P-ata+S-ata és nálam a régi alaplapon volt, hogy Advanced \ Onboard devices Configuration\Onboard Promise - Enabled; Operating mode - IDE
na, szóval ezeket próbálgasdxD
ja, meg nekem érthetetlen okokból a rack mindig átugrott az elsõ vinyóra mikor betettem és mindig arról akar bootolni. Állandóan át kellett állítanom... Bár meglátjuk, hogy az új alaplappal menni fog-e

fery02
Van egy hatalmas problémám. A rack-ben lévõ vinyómon jó sok adat van, amiket nem szeretnék elveszteni. Ezt a racket, tegnap elvittem egyik ismerõsömhöz, hogy rakunk rá egy kis cuccot. Viszont a gépe nem ismerte fel. Vagyis az eszközkezelõbe érzékeli a vinyót, viszont a sajátgépben nincs kint az ikonja. De próbálkoztunk vele, állítgattunk ezt-azt az eszközkezelõben, de nem jött össze végülis. Hazavittem, és már itt is ugyanez a helyzet, hogy látja az eszközkezelõben, viszont nincs kint az ikonja a sajátgépben. Total commanderben sem jeleníti meg. Átformázva azt tudom, hogy nem lett a vinyó. Segítsen valaki, mert nagyon fontosak azok az adatok. Ha kell ajánlhattok valami programot is. Azt ne kérdezzétek, hogy mégis mit csináltunk az eszközkezelõben. Nagyon szépen köszönöm!

zeli
megnéztem a topikot és a bannerben egy Flash <*.swf fájl> található. amikor bejön a letöltésvezérlõ, akkor gondolom egy swf fájlt akar letölteni. állítsd be, hogy az iyen típusúakat ne letöltse, hanem az Adobe Flash Player nyissa meg..

hy
opera 9,02t használok és amikor belépek a call of duty 2 topikba nem jelenik meg a banner hanem kidobja a letöltõablakot hogy mentem vagy megnyitom... más topikba nem csinálja...
mi lehet a gond?
plz help

dragon11
Köszi remélem tudnak segíteni.

zvaragabor
esetleg megpróbálhatod újratelepíteni a mozillát. de elõtte töröld le. De szerintem a Mozilla Firefox topikban többet fognak tudni segíteni.

Chaos Anno Domini

dragon11
Hát jó de a mozzilla is jó de egy oldalra sem jelentkezik be míg az ie igen.Jólenne megoldani nem rontok el semmit és akkor se jelenetkezik be.Tudsz erre valami orvosságot?

zvaragabor
akkor legalább az IE 7-est tedd fel

Chaos Anno Domini

dragon11
Rohadt elegem van a mozzila szarságból hogy nem jelentkezik be sehova vissza megyek az IE-hez 1000x-jobb.IE 4ever!