Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(miután átklónoztam, biosban arra állítom a bootot..)
Én a következõt tenném:
Ghostal csinálnék egy mentést, ahogy látom J-n nincs semmi, vagy legalább is kevés adat, amit lementenék. Ezek után újra particionálmám az egészet.
Min. 5GB C-t, majd oda visszaraknám a Ghost-ot.
Particion magic segíthet.
De mindenek elõtt, azért a fontos adatokat mentsd le külön...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Így elsõre. Észrevétel, vélemény?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha norton ghost-al áthelyezem a jelenlegi rendszerlemezt (C: 5gb, kb 180mb szabad hely <#idiota>#idiota>) egy üresre (50gb), akkor a különféle windowssal kapcsolatos dolgok megmaradnak-e? Gondolok itt a registry-re, illetve arra, hogy a telepített szoftverek mûködni fognak-e (pl játékok).
Saddalim: lehet, hogy ki kéne emelni jobban a GY.I.K.-ot. Mert szinte minden második kérdezõ ott megtalálja a választ...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Vagy nemtudtok egy helyet ahol meglehet venni, vagy meglehet rendelni maximum 5000FT-ért.
Mert Miskolcon még 10000FT-ba kerül ez meg nekem sok.
Hol tudnék a CSI nevû játékhoz magyarítást, vagy esetleg "németesítést" találni.
A magyaritas.hu-n még nincs.
Elõre is köszi,
Demy
Tehát ha Javítani karom...
FUJITSU SIEMENS Computers
Azt utána FEKETE KÉPERNYÕ és SEKÉPSEHANG!<#rinya>#rinya>
Na de nem most keztem én se! XD<#eplus2>#eplus2>
F8----->Csökkentett mód...
Elkezdi tölteni a fileokat!
ÉS megakad egy bizonyos:
MULTI(0)DISK(0)RDISK(0)PARTITON(1)/WINDOWS/System32/confing/system.log
fájlnál megakad és utánna vagy leagy vagy nemtom mert semmi nem történik!<#nemtudom>#nemtudom>
Rákerestem GÚGLI de nem találtam semmit! Csak hogy ez egy NAPLÓFILE! Meg még vmit Portugálul! Vagy Spanyolul!<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
De már naon akarok gépezni! (Fõleg Silkroad-ozni meg F.E.A.R.-ezni!<#szeret>#szeret><#rinya>#rinya> )
!!!HELP PLS!!!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
"4: Nem tudok játszani az XY nevû játékkal, mert fel kéne törni. Tud valaki adni egy linket hozzá?
Nem. Ez nem warez fórum. Túl sok embert pontoztak már ki emiatt..."
Tudnátok segiteni kéne nekem a F1 2007 pc info az az registracio code/key
Elõre is köszi!
mert gondolom nem vetted meg....
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
az a gond hogy játszok valamivel (már ojan újabb fajta ami ojan nagyon kicsit ojan mint a laptop billentyüi csak nincs anyira egybesûrítve)és beragad a gomb nem maga a gomb mert az nme ragad csak a játékba (mindegyik játékba és mineyik gomb).volt aki azt mondta hogy valami a memoriával van gond de hogy mi ???valaki meg hogy álítsak rajta de sehol semi ojat nmetaláltam ami segítene. pls segítsetek
Sas6: ez nem vicces😄