Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
Igen már tudom hogy sokaknak nem jó😊) ÉS igen beirtam oda is hátha hamarabb kapom a választ mert és MSN bu*i vagyok és ha nincs MSN és meghalok xDDD

fery02
Hehe, most nézem, az MSN topicba is beírtad a problémádat, ilyen sürgõs lenne az MSN? Van ilyen pedig, hogy néha nem mûködik, vagy hosszabb, vagy rövidebb idejig. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Nálam se megy az msn, úgy látszik, hogy ez most országos. De no pánik, valószínûleg szerverkarbantartás van, nemsoká jó lesz.

segitség kéne conflict desert strom 2 höz kodok elöreis köszke
Sas6
Hellsoztok én azt szeretném kérdezni hogy mit ttehetek ha az MSN messengerbe nem enged bejelentkezni mert a virusítróm a McAfee letiltott valamilyen Scriptet vagy mit. És nem tudom mit lehetne tenni hogyan lehetne ezt visszacsinálálni😞 Már probáltam azt hogy leszedtem a virusírtot de ugysem jo... Ujratettem az MSN-t de ugysem jó😞( Valakinek valamien tipp: HELP légyszives 😞(((

SD456
Hy all!

nem tudtok valamien jó kis Joystick emulátort? Azért kéne mert az X-Wing Alliance -vel szeretnék játszani de se a Gamepad-om se a Joystick om nem mûködik<#szomoru1> És ez a játék nem indul el joystick nélkül.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

sziasztok

a mozilla alatt nem jön be a freemail😞
tudtok segíteni?
thx elõre is
Sziasztok!

Nagy Panzer General rajongó vagyok, régóta küszködök 2 problémával, kérem aki tud, segítsen!
1.A Panzer General 2-ben, az új hadjáratok az elsõ csata után lefagynak. A magyar hadjáratot el sem lehet kezdeni.
2. Panzel General 3-ban, a Rommel-féle hadjárat elsõ csatájában az ejtõernyõs ledobásakor, lefagy az egész játék. Ugyanez ismétlõdik meg, ha az ellenfél vet be ejtõernyõst.
Mit lehet tenni?!
Segítséged elõre is köszönöm.
Vivaldi
JAG1
Conflict Vietnam
Battlefield Vietnam
Vietcong

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

w77d
sziasztok! Nem tudtok véletlenül egy szép grafikával rendelkezõ ,élvezetes, vietnámi konfliktust feldolgozó játékot ajánlani?

Firerock
esetleg próbáld meg itt megkérdezni

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Segítsetek! a Pro Evolution Soccer 6-tal, hogy kell interneten játszani?<#rinya><#rinya>
Köszi a segitséget de sajnos nem tudok angolul nem értem a lényeget
<#confused>
De, már megtettem, ezért is írtam be ide, hátha van aki már játszott ezzel a játékal. Várok, csak akad valaki. <#nemtudom>

Firerock
hellosztok
lehet nem ide kéne
de itt kérdezni
letöltötem 1pankrációt DVd-re
de rmvb fileokat szedett le.
hogy tudom azt kiírni DVD-re?
sürgõsen kéne köszi!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

fery02
Akkor talán most rákattolhatsz a GY.I.K-ra is, ha még nem tetted. Sok szerencsét 😊 Más ötletem nincs

Nagyon nagy segítség kéne, a kisöcsém elõszedte a : Shogo: Mobile Armor Division címû játékot, amit én pár éve félredobtam. Pont mint én, õ is ott akadt el, mindenhogy probálkozunk a metroba bejutni, "asszem 2.- 3. pálya" de sehogy se sikerül. Valaki aki ismeri ezt a játékot, és eljutott már több pályára segítsen. Már a google-t kimerítettük, de semmi 😞 Elõre is kösz.

JAG1

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Sziasztok
azt szeretném kéredzni nem tud e valaki egy jo oldalt ahol fent van a nero burning rom legjobb verzioja ??? mert kéne egy jo cd, dvd re iró progi
fery02
Vedd használatba a GY.I.K-et. Énis ot látom a http://www.gamefaqs.com-ot. Itt találsz sok végigjátszást. Be írtam a keresõbe, talált sok fajta Broken Sword-ot. Az alácímek alapján nem tudom, hogy köztük van-e a 3. rész.

szia mindenkinek!
a Broken sword 3-hoz szeretnék kérni töletek aki tud végigjátszást mert a Nicoval párisban alakadtam
elöre is köszi
fery02
Már megvan

fery02
Nagyon nem ide tartozik, de van a Winamp-nak egy olyan plug in-ja, ami kiírja az msn-be, hogy mit hallgatunk. Azt tudom, hogy g-vel kezdõdik, csak nem tudom, hogy mi a teljes neve a plug in-nak

fery02
A kis mázlista 😛 Mind1, megérdemli. Kellemes üdülést kívánok énis!

Sas6
okés Kellemes Üdülést 😊)

Saddalim
ha emberek én most elmegyek 9 napra Franciaországba, jövõ vasárnap jövök. Jók legyetek!

Saddalim
túl sok haszna nincs, az apple programjaidat frissíti magától, de ártani nem árt

Sas6
Szisztok ez szeretném megkérdezni hogy ez az ablak olyan hetente mindig megjelenik amikor netezem és nem tudom hogy mi ez. Hogy kell e vagy sem ezért inkább nem instalálom fel. Nektek van ötletetek milehet ez?

Tudja valaki,hogy kell a pes6-tal neten játszani?<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
Saddalim
#4340, #4341, #4346, #4347: GYIK!!!!!!!!!!!

RAyman Raving Rabids magyar fájlokat nem tud valaki?
hy! nem tudtok az age of catles trail verzójához egy serialt?
JAG1
Makrók...

hogy lehet ilyen cuccot irni hogy ki kel jelölni a keretes szöveget hogy el leheseen olvasni? 😊
JAG1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.gamecopyworld.com

köszi szépen és mennyinek kell lennie a hõ foknak kb?
Tud valaki a Pro cycling manager 2006-hoz crack-et? Kösz<#rinya>
sziasztok a Halo1-hez kellene nekem multis patch hogy tudjak játszani a neten.ezt hol találom meg valaki tudna segíteni?

JAG1
Nem te voltál lassú, én voltam gyors...
<#beka3> :-)

peeter22
õ lassú voltam<#beka2><#buck><#nevetes1>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

peeter22
Nézd meg hogy jó e a hûtés (vidkarin, procin, tápon).... azt egy everest home-mal vagy más rendszerinformációs progival(googlin találsz) meg menet közben is tudod ellenõrizni, hogy minek mennyi a hõfoka.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

JAG1
Valszeg a procid, vagy a VGA-d. Pucold ki a ventiket. Az is lehet, hogy egyáltalán nem megy valamelyik venti.
Everest progi megmondja mennyi a hõfoka.

és öö mi melegszik túl? :S
JAG1
Túlmelegszik, ez majdnem biztos...

sziasztok. lenne egy olyan kérdésem hogy jéccok egy játékkal pl a big hunter game 2007-el (vadászos) és max 30perc és le fagy a gépem és a többi játéknál is pl még cod2 a gépem cuccai p4 2.4 proci 512ram 128mb video kártya tudnátok valami ötletet adni hogy lehetne meg csinálni hogy ne faggyak le játék közbe? pls thxx
Az IL-2 fórúmnál elcsesztem a kéfeltöltést ! Légyszives szedjétek már ki amit irtam vagy javitsátok ki ! Még soha nem töltöttem fel képet ! Remélem egyszer összejön ! Mire kell odafigyelni ??
Létezhet, hogy a core2duo miatt vayg a 7600gt miatt nem szeresse a gépem az alábbi játékokat?

GTA SA, (beszagat és beragadnak a gombok)
Commandos3, (ua mint gtasa)
NFS - 4(HS), 6(HP2), 7(UG1), 8(UG2)
Legtöbbször ezzel a hibaüzivel áll le, vayg már a telepítõ sem indul el:
"Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ(0xc0000142). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra." - utánna néztem gugliban de nem találtam semmi használhatót.

Az alábbiak minden további nélkül futnak:
NFS 3,
Mafia,
Battlefield 1942,
CoD2,
CoD1,
GTA VC,

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Sziasztok!Ez a problémám:A szükséges biztonsági rendszert nem lehet aktiválni.A következö programot nem lehet végrehajtani(5007)
Tud valaki segiteni?
DJ YAYO
A counter strike 1.6-ban kellene segítség!
Amikor elindítom a telepítõt "streaminstall_cs" ezt írja ki!

Léééci valaki segítene?
Elõre is THX!

HUNMarcus
Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.

aki találkozott ezzel az lécci mondja meg mit is kell csinálni és hol, kösz

PS3 ID: marcogi zsírkutya