Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kesesek egy regebbi kisjatekot (ügyességi) 😊
Labdát (golyót) kell benne irányítani (AWSD + space). Különféle pályák voltak, idõre ment, meg gyûjtögetni is kellett valamit. (azt hiszem)
Sajnos több infó nem jut eszembe, annyi hogy nem a Neverball az 😊 Ja és 5-7 éves lehet kb.
REAL MADRID
Kérjük, telepítse a megfelelo ATI illesztot az ATI hardverhez, vagy konfigurálja azt az aticonfig haszálatával."
Tud valaki rá valami megoldást? elõre is köszönöm
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
itt vannak megoldások
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Tegnap valami a gépnél reccsent. újra is indult. Azóta az a gondom, hogy 10 percenként kifagy a játék, bármilyen játék.
Szerintetek a VGA hibásodott meg vagy a processzor. Netezésnél nincs gond amúgy.
Benni akarok a meglévõ logitech cordless rumblepad 2-mhöz egy másik ugyaneilyet. A kettõ zavarná egymást? használhatatlan lenne?
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Van olyan, hogy letöltök egy játékot és a hozzálévõ crack-el megcrackelem és nem mûkszik??? Pontosan ezt írja ki: Please insert the disc labelled ... into your CD drive. A ... helyén a játék neve áll, de az úgy is tök mind1...én csináltam vmit rosszul???
A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...
Nem boldogulok a Praetorians magyarositásával.Tudna vki segíteni?
Elõre is köszi!
Kérdésem az lenne hogy elromlott ez elsõ router-ünk(linksys) és szereztünk egy másikat egy Netgear-t, összekötöttem mindent a lemez alapján kb 2 percig volt az egyik gépen ineternet, rákötöttem a másikat és a net elszállt, most ha a routerrel bármielyik gépet összekötöm nnincs inetrnet, nem tudjátok hogy hogyan lehetne esetleg megoldani? elõre is köszönök mindent, és kellemes Húsvéti ünnepeket.
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Nem tudtok olyan játékot, ami végülis hasonló mint a Software Tycoon?
Tehát van egy céged, játékokat, vagy programokat kell fejleszteni, majd piacra dobni.
A Software Tycoon is ilyen, csak hát az már idejét múlt:-)
Elõre köszönöm a helpet!
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
ileltve olyan programot is keresek amivel kommentár felvehetõ és csatolható egy videóhoz.
köszi
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Játszok néhány játékkal ( Napoleon: Total War, World of Tanks, Call of Duty: Modern Warfare 2 ) és hirtelen, lecsökken az FPSem, multis játékokban a pingem is és játszhatatlanná válik az egész. Valaki tud esetleg valami megoldást rá?:S
I met God. She's black
de egy KICSIT SEM hasonlít a 2 játék egymásra.. kom. nem értem..
I met God. She's black
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1133542534
Köszi
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
tud akkor köszi elõre is!
már 1napja nincs szeró pedig már 6napja kiírták, hogy vége a béta tesztnek.
és ha nem lesz szeró, akk mikorra várható a megjelenés?
ingyenes lesz?
kösz..
Nagyon zúgott a Gigabyte SuberB tápomban a ventilátor,tûrtem egy kicsit,de aztán rájöttem hogy van egy 12cm-es házventim,viszont az csak max 1200Fordulatos ami a tápban van az meg 2200. Na ma nem bírtam tovább,kicseréltem a ház ventilátorra mert olyat amilyen kell bele nem lehet kapni a környéken. Szóval levágtam az eredeti ventit és a a ház ventilátort átvezettem a tápba(az eredeti házventi helyére van bedugva) hût rendesen,a táp nem meleg,nem fúj ki meleg levegõt,csak éppen langyos. Viszont egy kis játék után (Crysis 2ben kb 2perc) újraindul a gép,semmi hibaüzenet csak újraindul. Ma vettem még egy házventit hátha a videókártya meleg vagy az alaplap. DE akkor is újraindult. Most újraraktam a Windowst de így is kikapcsol. Több 5letem nincsen! mit ajánlanátok?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nem szándékos volt XD
Sajna beteg vagyok, így csak egy fél órát engedélyezett ma a netezés 😞
De addig is elszántan keresgélek XD
Ha netán te elõbb megtaliznád akkor lééégyszi mond meg a nevét xD
Anno kb 5 éve még tudtam, de azóta már sajna nem 😞
Vidit én is néztem volna, de egyik se olyan volt amien nekem kellett volna
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egy régi játék megkeresésében szeretném a segítségeteket kérném, hátha ismeri vki 😊
A játék címére már sajna egyáltalán nem emlékszem, csak annyira, hogy a két játékot ugyanaz a cég csinálta.
Az egyik játék egy "csõépítõs" játék volt.
A képernyõ alján egy csík volt, itt követték egymást a csõelemek, amiket be kellett illeszteni.
Jobb oldalon a karaktered volt látható, a különbözõ tulajdonságaival együtt.
A másik játék mûfaját pontosan nem tudnám meghatározni.
Annyira emlékszem belõle, hogy különbözõ formájú elemeket kellett beilleszteni az elõre kialakított részekbe úgy, hogy pontosan kitöltse az üres helyet.
A pályák végén mindig volt egy boss, akik megnehezítették a munkádat azzal, hogy elpusztítottak valamennyit azok az elemek közül, amiket már a helyére lettek illesztve.
Ha valaki tudja ezeknek a játékoknak a címét az kérem írja meg 😊
Elõre is köszönöm szépen
Elõre is a legmélyebb hálám!
Jelenleg max PS2 emulatorral lehet játszani. Szerintem elég stabil, nagyon sok játékot lehet rajta játszani közel tökéletesen. Viszont jelenleg csak a két magos procit támogatja... legalább is amikor utoljára néztem. Szóval egy erõs két mag kell a program és játék futtatására. Olyan 3.2ghz es magokkal. Szóval azzal próbáld meg. Elvileg van topikja is... mûködõ ps2 emulátor néven. Azt hiszem.
És az nem lehet, hogy túl nagy a mérete? Tudom, hogy van olyan fórum, ahol túl nagy képet nem lehet belinkelni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Más ötletem nincs, hogy mért nem jó <#fejvakaras>#fejvakaras>
kephost és imagerzt használtam.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
eSunUj35nBzaShw
Ez van nekem. Tehát én ezt íróm be:
SUBS
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Második szerintem a Dead To Rights 2. Bár ez TPS és szerintem csak konzolra van a második része.