Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Be van csomagolva egy játék a winrar-ba!Ezzel nincs is gond,de le van kódolva és elfelejtettem a kódot ,csak az elsõ 2 számra emlékszem belõle !
Nem tudna esetleg v.ki segÍteni,nincs egy progi amivel dekódolni tudom?
Esetleg valami módszer a jelszó megtekintésére?
PLEASE segÍtsetek!!!<#help>#help>
Az még biztosabb 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
van egy poroblémám a detting up játék elinditom és ezt irja "ABORTING:Your display adapter does not have sufficient capabilities to run this game.
köszi😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Alapból asszem a tab, vagy Caps lock.
köszi
letöltötem a motoracer 3 gold...... bin a fáj tipusa neki berakom daemon tools-ot és azt irja"Unable tomount image.File not accessable"help segitség kelene.
MOst Töltöttem le a 300-at és nem tudom hogy kell hozzá adni a Magyar fliratot?
Hogyan kell?
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
(elnézést, de ez már a harmadik topik amiben meglátom-.-)
van egy igencsak régicske winxp, amit x okok miatt nem igazán lehet újrainstallálni. van neki két baja, amiktõl nuyogodtan lehetne használni, csak boszantó.
az egyik, hogy a hátterek el vannak csusszanva balra fel. emellett az ikonok, tálca, minden rendben. (ez van nyújtva, mozaikba és középre igazítva is). próbálgattam pár dógot nem sok sikerrel...
a második, hogy ebbõl az xpbõl nem mûködik igazán az ftp. bárminyel programmal próbálod. tcmd olyat csinál, hogy egy 2kb-s html file feltölsésekor (bejelentkezni, navigálni tökéletesen tud) felugrik 100%-ra, és ottmarad a végtelenségig, mégsézés után az egész kapcsolat ki van akadva, feltöltve egy nagy fehér semmi. ugyanígy az ugyanerre a gépre felrakott vistából tökéletesen mûködik.
ha vkinek van vmi 5lete, az felvethetné
Az lenne az én nagy problémám, hogy ha elindítok bármilyen videot a gépen, akkor bejön automatikusan egy installer. Advanced filter and codec pack. És már nagyon idegesít, hogy folyton le kell állítani, aztán még vagy 3x újraindul.
Ha vki tudja, hogyan lehet ezt kikapcsolni, nagyon örülnék ha elárulná. Elõre is köszönöm
Asszem akkor az alaplappal volt valami hiba, nemtom😛
Most A Rise Of Nations-al Játszok És semmi Hagja Nincs Mindehol a játékon belül megnéztem, Mindent hangot a max-ra állitottam és nincs semmi hangja úgy sem. De ez nem csak ennél van hanem egy csomó játéknál is! Viszont a Zenének Van Hangja!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Az a fej hangja, amikor parkolópályára megy, majd visszajön. Elviekben csak zavaró, nem lesz baj. Régebbi IBM lapotopokba van asszem Hitachi vinyó ami bazi hangosan nyomaja és a support oldalon külön feltettek egy hangfájlt, hogy ez nem hiba. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Javaslom elõször a drivert telepítsd újra!
Qwerty4
http://img101.imageshack.us/img101/8169/0326skip1cf8.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/112/0326skip2od2.jpg
http://img170.imageshack.us/img170/7907/0326skip3ov3.jpg
<#integet2>#integet2>
Qwerty4