Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Fery:Jók az eredmények.Az összegzésnél írja is, hogy:ALL RIGHT!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Attlen: melyik hozzászólásomhoz írtad a választ? Ha a legutóbbihoz, akkor nem igazán értelek 😊
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Fery:Ha a merevlemezre gyanakszol, akkor töltsd le a HDD Life nevû programot, és az megmutatja "meddig él" még a vinyód.
2. Nincs arra valamiylen progi, hogy automatikusna kitakarítja nekem a Temp könyvtárakat, meg a Temporari Internet Files mappát? (a kényelem ugye 😄 )
Köszönöm a segítséged! S mindezt stílusosan és jó helyesírással teszem. Ergo: olvasni és írni is tudok ( magyar szakos középiskolai tanár vagyok).
Szia!
Nem tudja véletlenül valaki hol találhatnék a neten a F.E.A.R.-hóz cracket ?Elõre is köszi a segítséget !
Saddalim: Lehet, hogy a http://vegigjatszas.hu-t is be kéne tenni a GYIK-ba a végigjátszásos kérdésbe.Bár ott még alig vannak végigjátszások..
Még egyszer köszi, ha netán válaszona
valaki.
Most kezdtem el játszani a karib tenger kalózaival, de rögtön az elsõ pályán elakadtam, nem tudom kinyitni a kaput. Halálfej megjelentével nyomom a 6-ost és a 2-est, de mindig visszaejti a reteszt. Miért?
Szerk.: Természetesen FPS játék, és régi fegyverek vannak benne. Duplacsöves puska pl 😛
Ha valakinek beugrott mirõl van szó legyen szíves megmondani nekem a címét. Elõre is köszönöm!
-ha igen: installálj újra winfost
-ha nem: vegyél új írót

elõször elkúrtam, mert a tetején lett egy szegély, de legalább látszik😛
U.i: Zeli, az avatarod nagyon megtévesztõ számomra, sokszor azt hittem, hogy nem is ide írok, hanem oda 😛 (le ne cseréld ettõl még, csak poénból írom) 😊
Elindítom a játékot és nem enged belépni a nagy hadjáratok menübe.
"descr strat" ezzel lehet valami gond azt hiszem. Ha valaki tud segíteni az jó lenne köszönöm.
Heroes of Might and Magic II
kiegészítéseket szeretnék letölteni.
Valakinek valami ötlet, hogy hol találok......
Elõre is kösz.
Feltettem az ice age2 the meltdown játékot a gépemre. Jól mûködik egészen adig amíg a Waterpark pályán bele nem megyek 1 lyukba,ahol minden sárga! Nemtom ez a szoftver hibája vagy direkt ilyen? (kötve hiszem,nem lehet látni semmit) Szerintem típushibás,de ha vki lenne olyan kedves átküld 1 savet a waterpark utánra,és megnézem onnantól látszik e normálisan...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egy kis segítségre lenne szükségem. A Ghost Recon Advanced Warfighter
címû játékban nem tudom a feladatként kijelölt harckocsit kilõni,mert nincs semilyen fegyverem hozzá. Ha valaki már játszott ezzel a játékkal segítsen nekem,mert lassan az idegbaj kerülget hogy nem tudok vele egyrõl a kettõre jutni
köszi