Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Így utólag meg még annyit, hogy annyit szerintem minden épp eszû meg tud tenni, hogy a googleba beírja, hogy "végigjátszás", és talál sok hasznos oldalt. Vagy beírja a játék nevét, és utána írja még azt a szót hozzá, hogy "végigjátszás" szintén. Szal innentõl no comment.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Na, ez most véletlen volt ládde. 😛 Elfelejtettem válasz gombot nyomni.

fery02
Ja, már látom, mire írtad. Megmondok õszintén valamit. Én a FAQ-ot már ezer éve nem néztem, szal nem tudom nagyon a tartalmát. Azt hittem, hogy ilyen alavetõ dolgok benne vannak, amiket írtál, nem tudtam. De ezt akkor szerintem nem pont nekem kellett volna címezned, hanem általánosságban mindenkinek. (szal úgy értem, hogy semmi válasz gombra nem kattolsz üzenet küldésnél 😛)

zeli
#4773:pofád befogod😄
Fery:Jók az eredmények.Az összegzésnél írja is, hogy:ALL RIGHT!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

fery02
Ezek szerintem jó eredmények:

Attlen: melyik hozzászólásomhoz írtad a választ? Ha a legutóbbihoz, akkor nem igazán értelek 😊

A FAQ ( ebbe a topikba) midenki tudja, hogy a magyaritasoknak meg a googlénak mi a cime akkor legalább egy magyar végigjátszás odlalt adhatnátok azoknak akik mondjuk nem tudnak angolul: ja faq , FAQ persze ott aztán sok dolog van 6 nyilvánvaló kérdés, szánalmas...

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

zeli
Ja, második: vannak különbözõ Windows-tuningoló eszközök, bár én nem hiszek bennük😛 (reinstall rulZ😄). Elvileg kitakarítják a registry-t megminden sz*r. Nem tudom, hogy a tempekkel mit csinál, de legyegyszerûbb, ha nyomsz egy keresést a C:\-n, *.tmp néven és letörölsz mindent, amit kidob. Olvastam, hogy a legtöbb ilyen piszkot a Microsoft Office csinálja.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Nézd meg, hogy a videókártyád megfelel-e a játék gépigényének. Ha nem, akkor vagy vezsel másikat vagy letörlöd, ha igen, akkor driver frissítéssel próbálkozz.
Fery:Ha a merevlemezre gyanakszol, akkor töltsd le a HDD Life nevû programot, és az megmutatja "meddig él" még a vinyód.

fery02
1. Az rosszat jelent gondolom, ha általában gépindításkor, kb 1 percig érdekes hangja van a gépnek, de annyira nem vészes, scak fur a hangja. A vinyóra gyanakszok, remélem nem épen letenni készül a kalapácsot, garancia nincs már rá. De persze lehet hogy nem a vinyóval van a baj.
2. Nincs arra valamiylen progi, hogy automatikusna kitakarítja nekem a Temp könyvtárakat, meg a Temporari Internet Files mappát? (a kényelem ugye 😄 )

Sziasztok!Valaki tudna nekem segíteni?Elindítom az el matador játékot, és mikor kezdõdik a játék, nem látom magam, csak a körvonalam, belül fekete szinü..olyan árnyékszerû..a többi rendõr is ..mi a gond...segítsetek ...Elõre is köszi!
Saddalim
#4763-#4767: FAQ
#4766: FAQ
#4764: nyugi van

Kedves Dragon!
Köszönöm a segítséged! S mindezt stílusosan és jó helyesírással teszem. Ergo: olvasni és írni is tudok ( magyar szakos középiskolai tanár vagyok).
Szia!
Sziasztok !
Nem tudja véletlenül valaki hol találhatnék a neten a F.E.A.R.-hóz cracket ?Elõre is köszi a segítséget !
zeli
nyugalom...😊

dragon11
3.EMBER VAGY OLVASNI NEMTUDSZ CSAK ÉSZ NÉLKÜL ÍRKÁLNI?3-4HSZ-SZEL EZELÕTT VOLT,HOGY UNJUK MÁR AZ ILYNE NOOB-OKAT,HOGY OLVASNI NEMTUDNAK !!!

Segítsen Valaki! A Destination Treasure Islandban nem találom a hajóroncsnál a bilincs kulcsát. Azt sem tudom jól merülök-e, mert a roncsot nem tudom körbejárni.
Saddalim
végigjátszáson szinte semmi, speciel karib tenger sincs

zeli
itt nézz körül, ha minden igaz magyarul vannak, amúgy Google rulZ
Saddalim: Lehet, hogy a http://vegigjatszas.hu-t is be kéne tenni a GYIK-ba a végigjátszásos kérdésbe.Bár ott még alig vannak végigjátszások..

Saddalim
elnézést dragon, a te érdekedben is, inkább én mint egy mod...

netán-tán bele mentem a f.a.q.-ba, de fingom nincs az angolhoz, igy nem tudom elolvasni, igy nem tudok tovább menni. Igy merészeltem feltenni egy kérdést, azt hiszem nem én voltam az elsõ, sõt még másnak válaszolnak is rá.

Még egyszer köszi, ha netán válaszona
valaki.
Saddalim
grr.

zeli
Egyszerûen b*sznak rá ennyi...

dragon11
Ilyen nincs már vagy 1000-en kérdezik meg az xy,nevezetû játékot de nem bírnak olvasni meg gondolkodni az luxus!Csak mindent tudatlanul beírlálni...

Saddalim
OLVASS! FENNT, BAZINAGY VILLOGÓ BETÛ.
hogy a fenébe nem elég feltûnõ?

Sziasztok!

Most kezdtem el játszani a karib tenger kalózaival, de rögtön az elsõ pályán elakadtam, nem tudom kinyitni a kaput. Halálfej megjelentével nyomom a 6-ost és a 2-est, de mindig visszaejti a reteszt. Miért?
Ability
Sziasztok! Kérdésem talán nem ide vág, de nem találtam neki jobb helyet. Egy játékot keresek, melynek nem tudom a címét. Ez egy elég régi horror játék lenne, és jellegzetessége, hogy kihalt, régi, sötét, többnyire üres épületben játszódik. Mindenhol fákják, lépcsõk, labirintusok. Az "ellenfél" csupa mitológiai alak: démon, vámpír, szörnyek. Van olyan rész benne, amikor ennek a nagy épületnek a tetjén kell menni, és hollók hangját hallani mindenhol. Ha jól tudom itt még drakulával is találkozunk. 😊 Fontos még, hogy nem mai játék, így ha jól emlékszek olyan 50-100 MB körüli mérete lehet. Több most nem jut eszembe, remélem ennyibõl is felismeri valaki. Gyerekkoromban nagyon paráztam tõle, elég félelmetes hangok voltak benne.

Szerk.: Természetesen FPS játék, és régi fegyverek vannak benne. Duplacsöves puska pl 😛

Ha valakinek beugrott mirõl van szó legyen szíves megmondani nekem a címét. Elõre is köszönöm!
fery02
Másik gépemben van egy Pioneer író, az kitûnõen teljesít, ezt a problémát ezzel az íróval kapcsolatban csak úgy beírtam érdekességképpen, de nem nagyon izgat. Elég a másik gépben az az egy író. 😛 Téma lezárva, nem megoldás keresés céljából kezdtem írni. 😊

Saddalim
akkor próbálj meg elkérni vkitõl egy másikat, szereld be és nézd meg azzal is szar-e.
-ha igen: installálj újra winfost
-ha nem: vegyél új írót

fery02
Hi, megkérdezted, hogy garanciás-e a Samsung íróm. Már rég nem az 😊

zeli
köszi, majd kipróbálom.

Kicsit szürkébben:

Namég1x:

Tess, kijavítottam a felsõ csíkot.:

Saddalim
garanciás?

zeli
így jobb?😄
elõször elkúrtam, mert a tetején lett egy szegély, de legalább látszik😛

fery02
Egy szerintem nagyon érdekes dolog miatt írok be. Van egy Samsung DVD íróm (már rosszul kezdõdik), meg volt hozzá egy Nero-m, pontosabban asszem a 7.5-ös. Ezzel a progival szokása volt elkúrni sorjába írás közben a DVD-ket a drágaság. Volt, hogy egy RW átformázásával azt használhatatlanná tette. Persze ezért nagyon szeretem a kis tündérkét 😛. Most feltelepítettem a legújabb Nero-t, és újabb furcsaságok jelentkeznek, de szerencsére örömömre, bár elsõnek azt hittem ezzel a progival is reménytelen 😊 Tegnap ugyanis gondoltam, írok vele egy pár adatot egy RW-re. Az RW-n volt már elõtte cucc, szal elõtte át kellett formázni írás elõtt. Gondoltam fel áldozom ezt a DVD-t is az íróm elõtt, és megkezdtem a formázást. Elindult a számláló 2 percrõl, és nem csodálkoztam, mikor 10 másodperc elteltével kiírt valamit 😛. Ugyanazt a szöveget írta ki, mikor rákattintottam a formázásra, szal megkérdezte hogy kívánom-e megformázni a lemezt, mindezt formázás közben 😛. Mondtam megint, hogy igen, ugyanaz ismétlõdött le megint 10 másodperc múlva. A válaszom egy sima "anyád" volt, és kivettem a lemezt, majd gondoltam visszateszem ugyanazt a lemezt, amirõl azt hittem, hogy na, ezt is sikerült elb*szni, mert nem hinném, hogy 10 másodperc alatt le tudná formázni. Szal visszatettem, miközben a "kérem a lemezt" felirat volt kint, és csodálkozásomra elkezdte az írást 😮. De mondjuk gondoltam, megírhatja, úgyis közben hibát ír ki, vagy írás után nem lehet majd olvasni a lemezt, erre beszarás, jól írta meg 😄. Egy másik gépen kivállóan be tudtam olvastatni a lemezt, meg másolni róla a cuccokat. És ez mind nem véletlen volt, mert ma is írtam vele, és ugyanígy jártam, de megírta rendesen. Sima DVD-kkel még nem néztem, de sejtem, hogy ha RW-kkel már tud írni, ezeket méginkább megírja normálisan. Bár attól, még mindíg inkább azon vagyok, hogy veszek majd minél hamarabb egy rendes írót, nem pedig Samsungot. 😛
U.i: Zeli, az avatarod nagyon megtévesztõ számomra, sokszor azt hittem, hogy nem is ide írok, hanem oda 😛 (le ne cseréld ettõl még, csak poénból írom) 😊

Saddalim
hibás a mod, ugyanis az írja át a descr_stat fájljait a játéknak. próbáld meg letölteni máshonnan, ha onnan is rossz, akkor írj be nekik hogy valami hibádzik

Sziasztok letöltöttem az Invasio Barbarorum VII-et a RTW BI-hez mód.
Elindítom a játékot és nem enged belépni a nagy hadjáratok menübe.
"descr strat" ezzel lehet valami gond azt hiszem. Ha valaki tud segíteni az jó lenne köszönöm.
zeli
Nem gond, Shrek rulZ😄

Saddalim
#4735-36: FAQ-ban találsz linket mindezekhez

Saddalim

Sziasztok.
Heroes of Might and Magic II
kiegészítéseket szeretnék letölteni.
Valakinek valami ötlet, hogy hol találok......
Elõre is kösz.

fery02
Na, ebben a játékban viszont már tudok segíteni, szégyellem magam, de 17 éves létemre kijátszottam 😛 És emlékeim szerint nagyon nincs benne ilyen rész. Szal neked ha nincs, vagy a legújabb Direct X-re van szükséged, vagy a videokártyádhoz a legújabb driverhez. Ha további kérdéseid vannak, írj nyugodtan, vagy pm-be, vagy ugyanide. Videokártya típust ennél a kérdésnél amúgy nagyon jó lett volna, ha írtál volna.

Kongy
Mondom a problémát:
Feltettem az ice age2 the meltdown játékot a gépemre. Jól mûködik egészen adig amíg a Waterpark pályán bele nem megyek 1 lyukba,ahol minden sárga! Nemtom ez a szoftver hibája vagy direkt ilyen? (kötve hiszem,nem lehet látni semmit) Szerintem típushibás,de ha vki lenne olyan kedves átküld 1 savet a waterpark utánra,és megnézem onnantól látszik e normálisan...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Saddalim
3 a magyar igazság:
1. FAQ
2. énse ismerem 😛

dragon11
F.A.Q,amúgy énse ismerem a gémet...

fery02
Ha valaki beír játékkal kapcsolatban egy kérdést, akkor szerintem jó volna, ha azt is írná hozzá, hogy mondjuk nézte már a FAQ-ot, mert így szinte egybõl az a válasz érkezik, hogy FAQ, mint már megszokhattuk 😊 Ötletem sajna nincsen, nem nagyon játszottam azzal a játékkal, de ha nem nézted a FAQ-ot, akkor ajánlom figyelmedbe, mert nagyon jó hely, sok dologra találhatsz megoldást.

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. A Ghost Recon Advanced Warfighter
címû játékban nem tudom a feladatként kijelölt harckocsit kilõni,mert nincs semilyen fegyverem hozzá. Ha valaki már játszott ezzel a játékkal segítsen nekem,mert lassan az idegbaj kerülget hogy nem tudok vele egyrõl a kettõre jutni

köszi
dragon11
Aha,köszi nem kell a logó.Mind1 jó ez😄.Köszi azért,és bocs az offért.