Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Hi all!Letölöttem a cfosspeed progit(pingem miatt),de nem viszi le a pingemet!Help.Köszi!
UI:Van routerem ezért kell ez.

Tényleg eredetim van (volt😊), és pont azért kértem az e-mailt, mert így más nem férhet hozzá (teszem azt olyanok, akik warezpéldánnyal szeretnék tolni). Régen vettem, nem is emlékszem már a boltra sem, manapság meg már sajnos nem nagyon árulják, szal fogalmam sincs, hogyan lehetne hozzájutni másképpen.
zeli
Ez egy fórum nem levelezõ, úgyhogy nem fog senki e-mailban válaszolni. Nagyon nehéz olyan CD-kulcsot találni, amit nem hazsnálnak...Ha tényleg eredetid van, akkor menj be a boltba ahol vetted és mond meg, hogy elhagytad...
Na, de ne warezoljunk többet 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sziasztok!
Sürgõsen szükségem lenne egy Battle.net alatt is mûködõ Starcraft cd kulcsra. Ha vki már nem használja, vagy csak offline játszik, lécci dobjon meg egy maillel : [email protected]. Elhagytam a játék hülye dobozát(miért kell egyáltalán ezekhez kulcs?), és most nem tudok Bnet-en nyomulni😞. Elõre is köszönöm a segítséget.
Köszi az ötletet,kipróbáltuk,de a másolásvédelem nem fogadta el.
Azér megragadom az alkalmat,hogy szívbõl köszöntsem a forgalmazót.
Kívánom neki,hogy hasonlóan b...sza át a saját gyerekét is ha egyáltalán van neki!
zeli
Menj vissza a boltba és reklamálj, ott biztos adnak legálisan egy CD-kulcsot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
addig itt egy kulcs:L29B7K-C8DMF5-PGM5YS-U6ED3J (nem biztos, hogy mûködik)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sziasztok!
A minap vettem a fiamnak gyereknapra a"hülye azért nem vagyok"áruházban
egy TRACKMANIA+POWER UP!nevû játékot.A szoftver a telepítés után köve-
telni kezdte a CD-key-t,amit sehol sem találok.(Egy un.másolásvédelmi
program is települ,ami nem lepett meg egy jogtiszta szoftvernél,de hogy
a programot ne lehessen elindítani miatta,ez bosszantó!)Részletesen át-
olvastam a programhoz kapott füzetet,cd-t,borítót, tokot,de sehol a kód.
SEGÍTSÉG!!!!HILFE!!!HELP!!!mert kivágom az egészet.
ÜDV:.reinthaller
dragon11
Szerintem nemérti mit kéne csinálni,mint énsem....Bár én nem játszok ilyne gémmel😊

Saddalim
a "megvan" egy szó. egyébként tedd amit mond

Colton
HI!

Meg Van A San Andreas És Amikor Telepíteném ezt irja ki: An erro (-5006 : 0x80070017) Has occurred While Running The Setup.

PLease Make Sure You have finished any previous setup and closed other applications.
if the error still occurs, please contact your vendor: Rockstar Games

(www.rockstargame.com).

Régebben fel ment a gépre!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Saddalim
elég lehet. nézz minimum követelményeket

valoban kisebb a laptop teljesitménye de csupán vga kártya kisebb meg 512mb ram van az asztaliban még +256mb ez elég ahhoz hogy ne fusson? a jéték tényleg magyarositott de az aztali gépen ez nem volt gond és ugyan azt a patchet és játékot probáltam mindkét gépen illetve az asztalin no problém
Saddalim
#4915: neked kell tudnod hogy a játékaid egymás kiegészítõi-e avgy nem. egyébként amint már mondtam a patchnek az a baja hogy nem angol a játékod, amiben igaza is van lévén hogy magyaritást tettél fel
#4916: valszeg a laptop teljesítménye mint ahogy lenni szokott (egyelõre) messze elmarad az asztali gépedétõl

segitséget kérnék nfs carbon-hoz sehogy sem tudom elinditani a laptopon pedig az asztali gépen fut mindent ugyan ugy csináltam ugyan az a crack file is mégis mindig az NFSC.exe hibát követett el ezért leállt... üzenetet kapom
van tipped honnan tudom letölteni a keresett dolgokat/A magyarosítást még a pacific assaultra tettem fel a két progi nem egymás kiegészitõje?/
vagy a spearhead külön téma!Kérlek segíts tájékozatlan vagyok a témában!
fery02
Jaj, igazad van, most nagyon szar vagyok, de nézd el. Másnaposság miatt van 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

zeli
Akkor rossz a crackje.
Különben nem okádék azt írni, hogy "COD 2-õm"?:S
Engem nem tudom miért nagyon idegesít 😄
Megnéztem a toldalékok kapcsolását a Magyar Helyesírás szabályaiban.
Bocsi, hogy eltérek a topik témájától, de engem foglalkoztatott a kérdés😄

fery02
Khm. Az én másolt COD 2-õm, akárhány órán keresztül is, kivállóan használható multira. Exe hiba nekem is elõfordul néha, igaz, szökõévenként.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Saddalim
nem lehet hanem az

Jaja, így van ez. Viszont azt hiszem kénytelen leszek átváltani arra majd :S, mert nem akar megjavulni ,vagy nem tudom :S. Még azért várok.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

zeli
Hát nem szerethet mindenki ugyanazt....

Nekem a sima Internet Explorer. Azon nõttem fel.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

már nem nagyon találok patch-et mert már nem foglalkoznak ezzel a játékkal annyian,ahol pedig találok ott azt kapom,hogy a lap már elévült,nem tudom letölteni,hol találok ilyet , és milyen verziom van ,hogyan tudom megnézi,/magyarosítottam ez baj lehet/?
zeli
Ja, de attól még Tûzróka rulZ 😄

Jah, senkinek? No, akkor nem kell felraknom a tûzrókát 😛.
Legalább a lámák most nem foghatják a keresõre.

zeli
Ha másolt a játék, akkor nem fogsz tudni multizni vele.

Szevasztok!hát abba a F.A.Q ba is megnéztem h mit tehetnék a cod 2 vel h nedobjon ki exe hibval a multyrésze de nem találtam semit!valaki nemtudne segíten????????????
zeli
A keresõ senkinek sem mûködik. Nem tudni miért, de meglátszik a legújabb topikok listájánál :S

Saddalim
a peccs amit McPróbálsz felrakni csak jenki és angol verzióhoz van, neked valszeg nem olyanod van. szerezz be a tiedhez való peccset vagy angol mohaa-t

elinditom a telepítést minden renndben megy majd, telepiteni akarja a patch v1.11,majd valami Warning:a cd-kulcsig el sem jutok,

Warning:this is a patch for the UK and US versions of Medal of Honor Allied Assault ONLY.it should not be applied to any other version of the game.
NEXT:
Majd megint egy Warning:Could not find the .........

és kezdödik minden elölrõl!

ah=ha

Tûzróka<#idiota><#hehe>. Jó, de azt nem szeretem. ah nem javul meg, akkor viszont kénytelen leszek ehh.

Saddalim
májkroszoft. használj tûzrókát!

<#wave>

Hülye krédés, de: miért ne mmûködik nekem az sg topik keresõ? :S Beírok valamit és tölt a net, majd kiírja, hogy kész, de az oldal hibás :S.

Saddalim
1. még mindig Caesar IV, e nélkül.
2. könyvtár és filenevekben ne használj ékezetet
4. egél egy IMG-tag
3. rakd újra a C4-t

zeli
jájj, mit csináltál azzal az URL-el?<#wow2>
Hát nem hiszem, hogy a géped knfigja miatt nem megy. Talán valami gáz van a crackel, vagy driver frissítéssle megoldható. Nem nagyon tudok mást, mert ilyen hibám nekem nem volt még :S

Sziasztok!Feltettem a Caesare IV egy és nem megy,ezt a hibát írja ki:Már próbáltam daemon tools-al,Alcohol 120-al és már a drivert is az ajánlottat tettem föl.Az érdekes az,hogy a demo is ezt csinálja.
A konfigom:
Athlon 64 3200
1 Giga ram
6600/256mb
Ha tud valaki segitsen.Köszönöm!
Bocsi!A hiba tényleg kimaradt,képet tettem föl.
(1):error X1507:failed to open source file: 'E/Játékok/Caesar IV/Data/Graphics/Effect/e_DrawMovie.fx'
Hát ez lenne.
Köszönöm!!![url=http://[/img]]hiba[/url]
Saddalim
pontosabban?

nem tudom instalálni mert valami patch baja van !
Saddalim
ha leírod, talán esélyünk is lesz

hali,spearhead problémám lenne van aki tudna segíteni?
zeli

sziasztok nem tud valaki reg kódot a call of juarez hez?
Saddalim
1. Caesar IV
2. a hiba kimaradt

zeli
Milyne hibát ír ki?😊

Sziasztok!Feltettem a Caesare IV egy és nem megy,ezt a hibát írja ki:Már próbáltam daemon tools-al,Alcohol 120-al és már a drivert is az ajánlottat tettem föl.Az érdekes az,hogy a demo is ezt csinálja.
A konfigom:
Athlon 64 3200
1 Giga ram
6600/256mb
Ha tud valaki segitsen.Köszönöm!
vizes
Igen, elég lenne, de ahol próbálkoztam csak a link van meg egyébként 404-es hiba.
A guglit én is használtam. :-(

Na, mindegy

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Saddalim
vizes
Helló segítõk! :-)

Letöltöttem egy AVI-t és nem tudja lejátszani az MP 10 (sem)
Eddig minden AVI-t futtatott de ezt nem bírja, és nem tud kodeket leszedni hozzá. Tanácsolták, hogy nézzen meg GSpot-tal, megtettem és ott azt írta, hogy CVID kodek kellene. De sehol nem találok ilyet!
Tudja valaki, hogy honnan szedhetek le ilyen kodeket vagy, hogy melyik pack tartalmazza?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

sziasztok

én az Earth's special forces játékkal sztam játszani
Hogy kell berakni az ECX-es karaktereket? A menübõl csak az 1.2.3-asakat lehet elérni!!!!

És még annyi hogy a botok csak egyes szintbe mennek át hogy kell beállítni hogy átmenjenek akár 3 as ba????

segítsetek
Olá