Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UI:Van routerem ezért kell ez.
Na, de ne warezoljunk többet 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Sürgõsen szükségem lenne egy Battle.net alatt is mûködõ Starcraft cd kulcsra. Ha vki már nem használja, vagy csak offline játszik, lécci dobjon meg egy maillel : [email protected]. Elhagytam a játék hülye dobozát(miért kell egyáltalán ezekhez kulcs?), és most nem tudok Bnet-en nyomulni😞. Elõre is köszönöm a segítséget.
Azér megragadom az alkalmat,hogy szívbõl köszöntsem a forgalmazót.
Kívánom neki,hogy hasonlóan b...sza át a saját gyerekét is ha egyáltalán van neki!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A minap vettem a fiamnak gyereknapra a"hülye azért nem vagyok"áruházban
egy TRACKMANIA+POWER UP!nevû játékot.A szoftver a telepítés után köve-
telni kezdte a CD-key-t,amit sehol sem találok.(Egy un.másolásvédelmi
program is települ,ami nem lepett meg egy jogtiszta szoftvernél,de hogy
a programot ne lehessen elindítani miatta,ez bosszantó!)Részletesen át-
olvastam a programhoz kapott füzetet,cd-t,borítót, tokot,de sehol a kód.
SEGÍTSÉG!!!!HILFE!!!HELP!!!mert kivágom az egészet.
ÜDV:.reinthaller
Meg Van A San Andreas És Amikor Telepíteném ezt irja ki: An erro (-5006 : 0x80070017) Has occurred While Running The Setup.
PLease Make Sure You have finished any previous setup and closed other applications.
if the error still occurs, please contact your vendor: Rockstar Games
(www.rockstargame.com).
Régebben fel ment a gépre!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
#4916: valszeg a laptop teljesítménye mint ahogy lenni szokott (egyelõre) messze elmarad az asztali gépedétõl
vagy a spearhead külön téma!Kérlek segíts tájékozatlan vagyok a témában!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Különben nem okádék azt írni, hogy "COD 2-õm"?:S
Engem nem tudom miért nagyon idegesít 😄
Megnéztem a toldalékok kapcsolását a Magyar Helyesírás szabályaiban.
Bocsi, hogy eltérek a topik témájától, de engem foglalkoztatott a kérdés😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Legalább a lámák most nem foghatják a keresõre.
Warning:this is a patch for the UK and US versions of Medal of Honor Allied Assault ONLY.it should not be applied to any other version of the game.
NEXT:
Majd megint egy Warning:Could not find the .........
és kezdödik minden elölrõl!
Hülye krédés, de: miért ne mmûködik nekem az sg topik keresõ? :S Beírok valamit és tölt a net, majd kiírja, hogy kész, de az oldal hibás :S.
2. könyvtár és filenevekben ne használj ékezetet
4. egél egy IMG-tag
3. rakd újra a C4-t
Hát nem hiszem, hogy a géped knfigja miatt nem megy. Talán valami gáz van a crackel, vagy driver frissítéssle megoldható. Nem nagyon tudok mást, mert ilyen hibám nekem nem volt még :S
A konfigom:
Athlon 64 3200
1 Giga ram
6600/256mb
Ha tud valaki segitsen.Köszönöm!
Bocsi!A hiba tényleg kimaradt,képet tettem föl.
(1):error X1507:failed to open source file: 'E/Játékok/Caesar IV/Data/Graphics/Effect/e_DrawMovie.fx'
Hát ez lenne.
Köszönöm!!![url=http://[/img]]hiba[/url]
A konfigom:
Athlon 64 3200
1 Giga ram
6600/256mb
Ha tud valaki segitsen.Köszönöm!
A guglit én is használtam. :-(
Na, mindegy
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Letöltöttem egy AVI-t és nem tudja lejátszani az MP 10 (sem)
Eddig minden AVI-t futtatott de ezt nem bírja, és nem tud kodeket leszedni hozzá. Tanácsolták, hogy nézzen meg GSpot-tal, megtettem és ott azt írta, hogy CVID kodek kellene. De sehol nem találok ilyet!
Tudja valaki, hogy honnan szedhetek le ilyen kodeket vagy, hogy melyik pack tartalmazza?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
én az Earth's special forces játékkal sztam játszani
Hogy kell berakni az ECX-es karaktereket? A menübõl csak az 1.2.3-asakat lehet elérni!!!!
És még annyi hogy a botok csak egyes szintbe mennek át hogy kell beállítni hogy átmenjenek akár 3 as ba????
segítsetek
Olá