Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trogerzsiger
mi? ja lemardat a fog 😄

zeli
lol, elment a kép?<#idiota><#idiota>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

trogerzsiger
ok 1024en van a tévé, hátha menni

JAG1
A "sima" tv-k 800*600 60Hz-en üzemelnek. Próbál állítani a felbontáson a driverben, a tv-nél, hátha túl magas....

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

trogerzsiger
Hali!

na sikerült megcsinálnom hogy a tévé egy másik montior lrgyen, na ez így tök jó de életlen, nemlehet ezen javítani?

Saddalim
az

zeli
Akkor jó.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Saddalim
bezomány

zeli
Jah, csak ennyi?😄

Saddalim
ajánlom figyelmedbe az "olvasás" nevû fantasztikus folyamatot, amivel rengeteg dolgot meg lehet oldani, többek között ezt is

trogerzsiger
reklámszaga van :/

JAG1
Hát a VGA saját drivere... :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Sziasztok

Segitséget szeretnék kérni ha lehet

http://users.88web.eu/home/index2.phpröl az oldalrol hogy lehet ftpz ni

elöre is köszike
trogerzsiger
tényleg milyen driver kell?

zeli
Jah oké, ezt nem tudtam. Én is a közeljövõben ki szeretném próbálni kivetítõvel, vagy tv-vel a gépet, szóval jó tudni. És milyen driver kell?

trogerzsiger
csak anélkül meg sem jelenik

JAG1
Az asztal kiterjesztése erre... elõl vedd ki a pipát. Asszem. :-)

JAG1
Kell driver. :-)

zeli
Milyen kábellel kötötted össze a tévével?
Nem nagyon értek hozzá, haver csinálta, de asszem a gépen be kell állítani. Asztalon jobbgomb\Tulajdonságok\Beállítások és ott van a két képernyõmegjelenítõ, ha a gép felismeri. Csak ki kell választani a 2-t és elvileg megy. vagy nemtom, hogy drivert kell-e telepíteni, de szerintem nem xd.

trogerzsiger
hELLO!

TÉVÉT MEG GÉPET AKAROK ÖSSZEKÖTNI, HANG VAn kép is de csak annyi hogy a hátteret látom a tévén. vagyis egérrel tudok rajta matatni mert ha jobbra viszem az egeret átmegy oda, és ha ott az egér jobb gombot megnyomva ott jön elõ az a fehér nyégyzet, de ha ott valamire kattintok akkor az már a kaptop képernyõén jön elõ. hogy lehetne megcsinálni, hogy a tévén ugyanazt lássam mint a laptopon?

Prince23
akkor h lehetne beállítani, h DvD Dl-be ítja?
Mert nekem a n6-on ezek a beállítások vannak:
-CD
-DVD

Esteleg a többmenetes infóba kell állítanom?
Mert általában az 1.-es réteget fullra megírja, de pl mikor átvált 2-es rétegik, akkor megáll kb. 60 és 70% között... Ez miért van?
Már 4 dl lemezem oda lett😞(

Saddalim
igen

Prince23
Azt szeretném kérdezni, h a NERO 6 támogatja a DL (kétrétegû) írást???

Saddalim
érdekes a 80 fok, én talán túl soknak gondolnám de mégiscsak az õ szakmájuk. mindenesetre hurrá, megy 😛

fery02
Megszûnt a problémám. De most nem tudom melyik segített, lehet, hogy mindkettõ. Mindenesetre elsõnek átnézettem a gépet csökkentett módban Nod32-vel, meg AVG-vel. Az AVG talált kettõ kémprogramot, azokat töröltem. Aztán feltettem egy korában letöltött, de telepíteni elfelejtett Forceware driver-t. Ugynaaz a driver volt fent elõtte is, csak az béta verzió volt. Szóval nem az a gond, hogy magas a VGA hõmérséklete, mert az játék közben általlában mindig 65 fok. Meg megérdeklõdtem egy számtekboltban, és azt modnták, hogy 80 fokig nincs gond, nem kell plusz hûtés.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Prince23
Ezt senki sem tudja, h mi lehet a gond?
Nektek fut a Freedom Fighters gamma?
Akinek megvan és új a gépe, monitora pedig lcd, meg tunningolt, az légyszi instalálja már fel, egy perc az egész install.
Nekem két tippem van a problémár: a lcd és a felbontás (bár ezt nem tom pontosan)... de buháraltam én, de semmi sem jött be😞

Saddalim
feltöréseknél tök mind1 hogy "ki" ki csinálta, a reloaded is egy a sok közül, említhetném még Razor urat is, de nem sorolom mert felesleges. töltsd, ha megy megy, ha nem, szedj másikat. ha már egyszer warezolhatnékod van 😛

Prince23
Feltettem a Freedom Fighterst... és nem tudok vele jácani, pedig eredeti a gamma. Bejön az ea gémsz hangja és ennyi, és minden persze elõtte is és utána is elsötétült. Mi lehet a baj? Lcd monitorom van, próbáltam allacsonyabb felbontással, de úgy se müködik... pedig tavaly tudtam vele jácani, még mikor a felbontást 1024-ben volt divat berakni.

JAG1
Daemon tools.
Alcoholt kapcsold ki

Tomb Raide anniversaryval szeretnék játszani de amikor indulni a játék bejön egy ablak, hogy emuláló program észlelve, kérem kapcsolja ki. ez az aalcohol120-ra érti biztos. dehameg azt kikapcsolom meg kéri a lemezt. megoldás?

Prince23
Helló!
Ugye, hogy a legjobb ez a két változat:
- Rld
- Vtlty
Az tudja miról van szó, aki tudja a választ és aki netben honos, szándékosan hagytam le a mgnhngzkt😄DD mert wrz. Félek xd

Elõre thx a választ, ja és remélem jól tudom, h az rld a legjobbak legjobbika😄

JAG1
Nem független, sok filet nem tud ellenõrizni a virnyákírtó, mert épp használat alatt van...
Jó, ha csökkentett módba keresel...

fery02
Ha van a gépen vírus vagy kémprogram, akkor a Nod32, meg az AVG nagyobb eséllyel találja meg õket, ha a Windows csökkentett módban fut vizsgálatkor, vagy ez attól független?

zeli
Néha fújd meg a gép oldalát 😄

fery02
De most folytatom a kísérletet. Mintha ez a gond azóta volna, mióta átváltottam 1600*1200-as háttérre Windowsban. Visszaváltom a volt 1280*1024-est, hátha <#idiota>

fery02
Jee, csak nekem olyan gondom van, hogy a gépem az asztal alatt van, ott pedig nem éri nagyon semmi sem 😞

zeli
loál, jó ötlet 😄

Saddalim
vga-d elég meleg (már nem úgy... 😛)
új hûtõ, új vga, vagy a legolcsóbb módszer, amit én is használok:
oldallap (bal) levesz, szobaventillátor odarak, bedug, max fokozat. nekem 15 fokkal vitte lejjebb a procimat (67-68-ról 52-53-ra)

fery02
Azt gondolom 😄
Mind1, majd még egy Win reinstallal próbálkozom, köszi.

JAG1
Nemtom mivel játszol, vagy mivel szeretnél, de ezzel a karival sokra nem fogsz menni a jövõben...

fery02
Ha valóban a VGA a hibás, akkor nemtom, megéri-e erre venni valami hûtõt rája, vagy inkább az egész kártyát kéne már cserélni, mert már nem mostani a darab :\

JAG1
A VGA-ja melegszik túl...

Prince23
Lehet túlmelegszik a procid...

fery02
CPU: 44
VGA-hoz olyat találtam, hogy GPU dióda. Ez meg 65.
Driver 4-el tesztelem a gépet, elvégeztem egy töredezettségmentesítést O&O Defraggal, meg egy kémprogram irtást AVG-vel. Vírusírtást Nod32-vel szoktam, de egy hete néztem át a gépet, és akkor nem talált vírust, szerintem most se vírus a baj.
Pesze lehet hogy az a baj, hogy a lassan több mint 1 éves XP-m most kezdi bedobni a törülközõt 😊

Saddalim
CPU, VGA hõmérséklet?

fery02
Ha indul a játék normálisan, akkor ne nagyon zavarjon szerintem.

Ja, nekem meg olyan problémám van mostanság, hogy minden játék úgy 1-2 percenként befagy pár másodpercre, de aztán megint megy tovább. Tapasztalt valaki ilyet? Mert enyhén zavaró egy pörgõs játékban :S

Prince23
Hi!
Újra feltelepítettem egy játékot... de mikor újraindítottam a gépet, mivel nem csak otthol kell ülni😄D, eltünt a fahrenheit indítóikonja az asztalról és helyette olyan ikon jelent meg, mikor a deamonnal szoktuk megnyítni azt az ikonokat... szal ábra nélküli
Vajon ez baj??

Saddalim
le van tiltva a felbontásválasztó, vagy csak spontán visszaállítja magát?

Prince23
Kiegészítõt tedd fel...

szia!
Szeretném a titan quest-et updatelni de azt irja ki ,hogy nem lehetséges!
Én már kikapcsoltam a tüzfalat is és ugy is próbáltam frissíteni,de nem megy!
Segítenél nekem:hogy lehet felfrissíteni a játékot?
Segítséged elõre is köszönöm