Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saddalim
#5327: "fura hibaüzenet" - ?
#5329: lépések, alapfelállás, valami kiindulóadatot ezen kívül adj, ami alapján segíteni tudunk

""
hello tufja vki hogy miaz alábbi képen lévõ táblajátéknak a neve?
Sziasztok!

A Battlefield 2-ben egyszerûen elszállt a hang. Kezdetben még jó volt, aztán néhány nap elteltével megnémult. Kiírt vmi fura hibaüzenetet. Ja igen, és még vmi: feltelepítettem a Special forces-ot (Battlefield 2 kiegészítõje), és nem elég, h a kieg nem indult, a telepítés után már a sima sem. Remélem vki segít nekem ezekkel a problémákkal kapcsolatban.
ui: Anno a Battlefield 1942-vel is voltak hangproblémáim...pedig az egy teljesen más gép volt...
Saddalim
#5315: attól fog az IS megtörténni amire te vágysz
#5317: nero
#5322: ha tud mp3pro-t akkor az, ha nem akkor bármilyen audioszerkesztõvel leveszed a minõségét

Prince23
A Panzer Elite DoW-hoz kell az alapjáték, a FoG?
elõre thx

dragon11
Köszi,nem nekem kellett ismerõsömnek!Köszi megoldotta a problémát.

fery02
Van Nero-d? Mert az tud ilyet. Persze, lehet, hogy csak az újabbak. Nekem a legújabb pl tud, akár mp4-et is.
Amúgy ha ingyen progi kell, szétnézhetsz akár ezen az oldalon is. Mittomén, beírod a keresõbe mondjuk, hogy "mp3". 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

dragon11
Telóra akarok zene számokat tenni de csak mp3-mat játszik és 5mb a memóriája valami zene tömörítõ kéne ne foglaljon annyit a szám,thx a választ.

sziasztok! segitsegeteket kérném! vettem egy Logitech X-530 5.1 hangrendszert! ráakarom kötni asztlai DVD-re. az asztaali dvd alapbol támogatja az 5.1et van rajta kimenet. kaptam az x-530hoz egy átalakítót ami ugy nez ki hogy 3 szgép hangfalas bemenet ( nemtom mi a pontos neve) és 2 RCA kimenet.. na és nekem olyan kéne amiben 6RCA kimenet van és ugy kotnem rá a DVDre.. létezik ilyen ? vagy hogy kéne megoldanom hogy rátudjam kötni a DVD-re rendesen? most is rátudom de ez nem 5.1 hanem csak annyi hogy minden hangszorobol ugyanaz a hang jön.. kérlek segitsetek köszönöm
Prince23
Te.. ez egy jó honlap! kösz

zeli
Megoldva, találtam programot!
#5318: Hát háborús rts pl.: az Empre Earth, nekem nagyon tetszett a második része, korfejlõdés van benne, szóval kezdesz bunkóval, azt atombomba a végén...amúgy nézz körül ezen az oldalon.
FPS-bõl ajánlanám az Operation Flashpointot, ez egy taktikai FPS, Hidegháborúban játszódik, egyik kedvencem 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Prince23
Hi megint!
Tudnátok mondani nekem második vháborús játékokat a CoH és a FoW, ill. a CoD-ok és MoH-ák kivételével?
De legfõkép rts érdekelne.

zeli
Lenne egy kérdésem, remélem nem baj, hogy itt teszem fel. Keresnék egy olyan ISO programot, ami olyasmi, mint az ALcohol 120%, csak nem lemezrõl csinál képet, hanem a merevlemezen tárolt fájlokról. Létezik ilyen?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Hello!

Mondjatok már nekem egy olyan játékot mint a Sid Meier's Railroads csak egy kicsit komolyabb. Mert már próbáltam egyet de az nem jött be mert ott irányítani kellett a vonatokat, tehát én csak irányítani szeretném õket mint egy stratégiát vagy menedzsert......

Seth
nekem nem az kell hogy rákattintok egy mp3-ra akkor winamp jön be,mert ez alap, hanem berakok egy lemezt amin mp3 van,akkor az automatikus megnyitás ablakban ott legyen a winamp

PSN ID.: Beegabor

JAG1
Mit nem?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Seth
-_- nem

JAG1
Jobbklikk a filen, társítás, kiválasztod a winampot...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Seth
igen,igen, berakom és az automata lejátszásnál ne a wmp legyen, hanem winamp (vagy ott lehet felõlem az is, de tudjak választani)

Prince23
Haha... amit ismerek, azokat meghagyom...
ez vhogy újnak tünt.

zeli
vagy a kernel32.dll-t 😊

JAG1
Vírusos? Nem? Akkor miért akarod törölni?
Az ismif32.dll-t miért nem akarod? Meg a Többi 10ezer ismeretlen filet?

zeli
jajj, elkúrtam, az nem #5302-#5303-#5302, hanem #5302-#5303-#5304 <#idiota>

zeli
Megnéztem, nekem is van egy olyna, hogy C:\Windows\Bootstat.dat. Ha a Windows könyvtárban van szerintem ne töröld a nevébõl annyi látszik, hogy a bootolás statisztikája van benne(?).
#5302-#5303-#5302: Hát nem hiszem, hogy az eredeti verzióban is ugyanaz lenne ahiba, mert akkor a játék semmit sem ér 😄. Ha mindhármotoknak ez a PC Gurus verzió van meg írjatok nekik, kérdezzetek rá, hogy miért nem megy. Mer nemtom mi lehet a hiba :S
#5301:Warez itt tilos(FAQ)
#5300: Majd megnézem hogy kéne, úgy gondoltad, hogy beteszed a lemezt, és az automatikus lejátszásnál a WInamp jöjjön be?

Prince23
Hi
Szerintetek a bootstat fontos file a windows mappában?? (C:\Windows\Bootstat) Ma vettem észre.
Ki akarnám törölni, de elõbb megkérdem már.

Prince23
Húhú, ez a bajom nekem is... majd megnézem.
Biztos, h õk is (guruék) fogták magukat, hoszt bekopogtak reloaded bácsihoz 😄
Vagy netán eredetiben is ilyen a gamma?

fery02
Várjunk csak, már ez a második Thief 3 hang probléma, és ha jól emléxem, akkor nekem sincs hangja, csak a logo-nál. nekem PC Gurus változat, nem tudom van-e összefüggés.

Szasztok! Feltettem A Thief 3-mat, de nem tudok hangot kicsalni belõle. Tudna valaki segíteni. Boldoggá tenne!
tudna nekem vki küldeni egy mûködõ crack-et a colin mcrae dirt- höz??,
Vagy segíteni abban hogy miért nem indul el miután becrackelem ??
Mert mielött crackelek elinfódulna, csak hát ugye ellenõrzi a cd-t az meg nem eredeti.
PLS HEEEEEELp!!<#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Seth
ez rendben is van audio cd-nél, de mp3-as lemeznél nem mûködik,win media playerrel akarja megnyitni

zeli
jajj lol, mosmár jó, bocs, elõbb a háttér nem jött be xD

zeli
Faq-t most nézem, bakker kis probléma van vele😄
Minden betûszín fehér, s ezért kijelölve látszik csak.

Saddalim
#5294: preferences menü file types alpontja
#5295: ne írd be az emiled, mer' megy a spam, FAQ
#5296: audiobeállításokat nézd át, hogy az a hangkártya van-e kijelölve, aminek kell, nincs-e elnémítva, stb

Prince23
vki help...

Sziasztok.
Segítsetek nekem honnan tudnám letölteni a Port Royale 2 -nel a magyaritását, küldjétek el nekem honnan tölthetném le. Köszi. [email protected]

Seth
az merre van, nem találom, winamp 5.3-as

Saddalim
winamp filetipus beállításainál kipipálod hogy õ játssza le ha berax egyet

Seth
AZt hogy tudom megcsinálni, hogy ha berakok egy mp3 lemezt,akkor amikor rákérdez ugye hogy mit csináljon vele a win, lejátszás, semmit stb..., hogy a winamp indítsa automatikusan, ne a media player?

trogerzsiger
alakíts át egy bicklicsengõt

Prince23
Nem tud senki sem segíteni?

SötétBarom
Nem tudja valaki, hol tudnék vásárolni egy olyan csengõt, amilyet a hotelek recepcióin használnak??

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Prince23
Üdv!
Feltettem a Thief 3-at, de egyszerûen nincs hangja... a logóknak meg kiadóknak érdekes... ott van hang.
Mit kell tegyek?
elõre thx a segítséget.

bajgunar
Benyomtad a képernyõ KLON-ozását??? a VGA driverben (klon mode)??
Ha ATI-d van, azt nem ismerem, de valszeg ott is valam ilyesmi opcio van, és akkor ua látod mint a monitoron.
Jah és a képet kisebbitsd le a TV-n, azt is a driverben, valami zoom szerüség, vagy ilyesmi, mert ha nagyban van, csak a fél tálcát látod, ha kicsiben, akkor lesz egy kb 1-2 cm-es kereted,(de látod a tálcát rendesen). 😄
Filmeknél szivás lesz, mert külön a tv-re kell küldeni a jelet, és akkor fogod látni a monitoron a OP-ot, mig TV-n a filmet.
De egy párszor elszállt a VGA driver ezzel a TV, monitor mahinálással, azóta lemondtam a TV-röl. 😄
Jó öreg (19es flat) CRT-n még mindig szebb egy játék, és egy DVD is, mint a TV-n (hacsak nem HD Ready-s, s olyan VGA-val tolod)!!!!
zeli
😄
jah, SCART-háromszinûm nekemis van 😄😄

Saddalim
van olyan tv, amin csak a "sárga-piros(illetve fehér van sûrûbben)" van, valamin meg max egy SCART van. persze van mindenrõl mindenre átalakító, láttam már USB-PCI-t is 😛

zeli
😄😄
az jóazXD
DVi-vel kösd össze ha van a videókártyádon olyna csatlakozó 😛(asszem az jóak a tvhez is)

trogerzsiger
valszeg azért van mert a leggagyib tipusú kábellel kötöm össze. asszem rca
az a piros fehár sárga 😄

fery02
Megjelent az augusztusi DirectX. CSak azért írom, hogy hátha valakit érdekel 😊

zeli
ja, tökúgytûnt, mintha megszûnt volna a kép 😄 és nem tudtál volna írniXD