Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#5329: lépések, alapfelállás, valami kiindulóadatot ezen kívül adj, ami alapján segíteni tudunk
A Battlefield 2-ben egyszerûen elszállt a hang. Kezdetben még jó volt, aztán néhány nap elteltével megnémult. Kiírt vmi fura hibaüzenetet. Ja igen, és még vmi: feltelepítettem a Special forces-ot (Battlefield 2 kiegészítõje), és nem elég, h a kieg nem indult, a telepítés után már a sima sem. Remélem vki segít nekem ezekkel a problémákkal kapcsolatban.
ui: Anno a Battlefield 1942-vel is voltak hangproblémáim...pedig az egy teljesen más gép volt...
#5317: nero
#5322: ha tud mp3pro-t akkor az, ha nem akkor bármilyen audioszerkesztõvel leveszed a minõségét
Amúgy ha ingyen progi kell, szétnézhetsz akár ezen az oldalon is. Mittomén, beírod a keresõbe mondjuk, hogy "mp3". 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
#5318: Hát háborús rts pl.: az Empre Earth, nekem nagyon tetszett a második része, korfejlõdés van benne, szóval kezdesz bunkóval, azt atombomba a végén...amúgy nézz körül ezen az oldalon.
FPS-bõl ajánlanám az Operation Flashpointot, ez egy taktikai FPS, Hidegháborúban játszódik, egyik kedvencem 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Tudnátok mondani nekem második vháborús játékokat a CoH és a FoW, ill. a CoD-ok és MoH-ák kivételével?
De legfõkép rts érdekelne.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Mondjatok már nekem egy olyan játékot mint a Sid Meier's Railroads csak egy kicsit komolyabb. Mert már próbáltam egyet de az nem jött be mert ott irányítani kellett a vonatokat, tehát én csak irányítani szeretném õket mint egy stratégiát vagy menedzsert......
PSN ID.: Beegabor
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Az ismif32.dll-t miért nem akarod? Meg a Többi 10ezer ismeretlen filet?
#5302-#5303-#5302: Hát nem hiszem, hogy az eredeti verzióban is ugyanaz lenne ahiba, mert akkor a játék semmit sem ér 😄. Ha mindhármotoknak ez a PC Gurus verzió van meg írjatok nekik, kérdezzetek rá, hogy miért nem megy. Mer nemtom mi lehet a hiba :S
#5301:Warez itt tilos(FAQ)
#5300: Majd megnézem hogy kéne, úgy gondoltad, hogy beteszed a lemezt, és az automatikus lejátszásnál a WInamp jöjjön be?
Szerintetek a bootstat fontos file a windows mappában?? (C:\Windows\Bootstat) Ma vettem észre.
Ki akarnám törölni, de elõbb megkérdem már.
Biztos, h õk is (guruék) fogták magukat, hoszt bekopogtak reloaded bácsihoz 😄
Vagy netán eredetiben is ilyen a gamma?
Vagy segíteni abban hogy miért nem indul el miután becrackelem ??
Mert mielött crackelek elinfódulna, csak hát ugye ellenõrzi a cd-t az meg nem eredeti.
PLS HEEEEEELp!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Minden betûszín fehér, s ezért kijelölve látszik csak.
#5295: ne írd be az emiled, mer' megy a spam, FAQ
#5296: audiobeállításokat nézd át, hogy az a hangkártya van-e kijelölve, aminek kell, nincs-e elnémítva, stb
Segítsetek nekem honnan tudnám letölteni a Port Royale 2 -nel a magyaritását, küldjétek el nekem honnan tölthetném le. Köszi. [email protected]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Feltettem a Thief 3-at, de egyszerûen nincs hangja... a logóknak meg kiadóknak érdekes... ott van hang.
Mit kell tegyek?
elõre thx a segítséget.
Ha ATI-d van, azt nem ismerem, de valszeg ott is valam ilyesmi opcio van, és akkor ua látod mint a monitoron.
Jah és a képet kisebbitsd le a TV-n, azt is a driverben, valami zoom szerüség, vagy ilyesmi, mert ha nagyban van, csak a fél tálcát látod, ha kicsiben, akkor lesz egy kb 1-2 cm-es kereted,(de látod a tálcát rendesen). 😄
Filmeknél szivás lesz, mert külön a tv-re kell küldeni a jelet, és akkor fogod látni a monitoron a OP-ot, mig TV-n a filmet.
De egy párszor elszállt a VGA driver ezzel a TV, monitor mahinálással, azóta lemondtam a TV-röl. 😄
Jó öreg (19es flat) CRT-n még mindig szebb egy játék, és egy DVD is, mint a TV-n (hacsak nem HD Ready-s, s olyan VGA-val tolod)!!!!
jah, SCART-háromszinûm nekemis van 😄😄
az jóazXD
DVi-vel kösd össze ha van a videókártyádon olyna csatlakozó 😛(asszem az jóak a tvhez is)
az a piros fehár sárga 😄