Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HELLÓ.KELLENNE EGY KIS SEGITSÉG!SOLDIER OF FORTUNE 2-VEL JÁTSZOM.KAMCSATKA-BARLAGRENDSZERNÉL JÁROK,NEM TUDOK TOVÁBBMENNI.
Hija!
Nekem az a problémám,hogy kb fél óránként behoz a gépem egy hibaüzenetet.Az elején nem bosszantott,de mostmár az agyamra megy,elég nehézkes multizni.Kb 1-1,5 hete jelentkezett ez a probléma.Segítsetek légyszi!!

Nem tudtok nekem segíteni?...
Már kikapcsoltam a trilinear bufferinget, most már lassab a painkiller mint volt, de még mindig gyorsabb a kelleténél
Saddalim
nem teszünk, mert akkor mindenki ezzel fog jönni, hogy jaj neki is kivételeztetek, akkor nekem ménem...

Colton
egyszer tegyetek kivételt Pls Segitsetek!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

zeli
<#idiota>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Saddalim
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

BANNER!!!

zeli
<#wilting> Elõbb tanulj meg írni.
A leírás azt írja, hogy a második CD-rõl másold a fájlokat vhova a merevlemezre, aztán írd felül az eredeti OVERLAY.EXE & OVERLAY_WIN2K.EXE fájlokat.
Amúgy itt tilos a warez!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Colton
Hi all!

Valaki le töltötte A Ratatouille Játékot?
Mert Nem tom hogy kel meg Crackelni, mert ezt irja a Crack-elési leirásban: Play Instructions:
Install the game - Full Installation.
Copy the following directories from CD#2 to root directory of any harddrive:
MUSIC
VIDEOS
root C: -> results in C:\VIDEOS & C:\MUSIC.
Replace the original OVERLAY.EXE & OVERLAY_WIN2K.EXE files with the ones from the File Archive.
Play the Game!

De én Semmi VIDEOS-t Meg MUSIC-ot nem találtam a CD2!

Valaki segitsen nekem! Köszi

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

zeli
Külsõ ragyogással próbáltad?😊
Én úgy szoktam, ha olvashatatlan köré teszek ragyogást, és akkor olvashatóbb lesz 😉

Saddalim
nem

Neked a kompatibilitást be kellet állítani hogy menjenek?
Saddalim
#5364: nekem spec. mennek simán, valami más nem stimmelhet, gondolkozom...
#5365: ne tõlünk kérdezd...

//bocs a törlésért, egyszer bõven elég leírnod

Mánmeg eltünt a büntipont.ez király
Saddalim
igen, tudom. a "parasztvakító" (😛) háttéren viszont elég nehezen olvasható akármelyik színnel is csinálom, annál a részénél a piros pl. nem is látszik...
egyet nem értek csak, hogy pontosan kimértem pixelre, hogy milyen széles eredetileg a fejléc és akkoráraq csináltam, erre szélesebb lett :S

miért kaptam büntetõ pontot??????
Hali.Hogy lehetne elindítani Xp alatt régi játékokat Pl:Age of empire 2,tiberium sun.Win 98 -al mûködtek ua a gép,driver minden ok.Próbáltam a kompatibilitást beállítani a start menüben de nem müxik.Bármi ötlet?Segítsetek pls.
zeli
Jah, jó lett a banner, csak annyit megjegyeznék, hogy a jobb oldalon az "Általános segélykérõ topik" felirat elég nehezen olvasható :S

fery02
Eeez, igazi parasztvakító banner 😄 De amúgy teccik, csak kicsit nehéz kiolvasni némelyik szót.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

trogerzsiger
Hello!

Nekem egy asus p5pl2-e nevezetû alaplapom van, és egy ati x550-es vgam
na már most le szeretném cserélni egy dx10-esre meg olyan vgara ami tud shader modell 3.0-át tud. én arra gondoltam hogy vezsek 2 ati hd 2400pro-t, mert azoknek pci-e csatlakózója van. az én alaplapomon meg 3 pci-e csatlakozó van. vagy tévedek?😄 és mi a véleményetek az ötletemrõl?

zeli
jó 😊

Saddalim
egyelõre ne játékozzunk, csaináljuk meg a komoly dolgokat 😛

zeli
aha, értem. És a játéknevek rövidítései külön helyre, mint a LoTR, vagy az felesleges?

Saddalim
minnyá feltöltöm ami eddig megvan példának
//http://saddalim.extra.hu/rovi.html

Saddalim
mint a CD, DVD, HSDPA, meg a Java, Script, PHP, ilyesmikre és nem csak rövidítésekre. valahogy viszont el kéne kerülni hogy ne írjuk meg többen ugyanazt 😛

zeli
oké.
Pontosabban milyen rövidítésekre gondolsz?

Saddalim
arra gondoltam, hogy összegyûjthetnénk egy kis rövidítés és gyakran használatos szavak magyaráztatát, és kirakhatnánk FAQ-ba, vagy akárhova. néha jól jönne egy ilyesmi gyûjtemény. nekem már van régebbrõl egy kezdeményem, azt elkezdtem bõvítgetni, de aki néha szokott segíteni (jag, zeli, dragon, stb, bocs ha kihagytam vkit) néha küldhetne saját adagokat, így gyorsabban meglennénk

Saddalim
lehet, mert felrakott valamit, ami nem szereti az UO-t akkor hiába telepíti újra attól az a progi még ott lesz, és ugyanúgy nem fogja szeretni

zeli
De ha újratelepítette, akkor a frissítés nem lehet gond. kivéve, ha frissített mielõtt feltette😄
Próbáld ki XP-n.

trogerzsiger
hmmmm hardver nem frissités igen program sincs

Saddalim
valami esemény az elromlásakor? új program, új hardver, frissítések, stb?

trogerzsiger
kábé március óta, minden jól ment, és most egy hete

Saddalim
eddig? meddig?

trogerzsiger
Hello!

amikor elindítoma cod:uot mindig ujraindul a gépem :-((((( már ujratelepítettem, de az sem segített :-( vistám van, eddig minden jól ment

Prince23
Szia!
Már írtam, h töröljék a wrz-et, amit linkeltem.
bocsánat, több ilyen nem lesz.

Saddalim
Mélyen tisztelt Prince23!

1. NEM reklámozunk
2. fõleg NEM odaillõ helyen
3. NEM "nektek bejön ez az oldal?" stílusban

Folyomány: 2 törölt hozzászólás
További szép napot!

Már minden grafikai beállítás maxon van
Több demóját is letöltöttem már hogy megnézzem hátha csak ezzel van a gond, de a többi is ilyen. Egyébként a videókártyám radeon 1950 pro. Esetleg olyan megoldás jutott eszembe hogy van valahol olyan beállítás ahol hardveres gyorsítás mértékét lehet állítani, de sztem ha azt lentebb veszem, minden más játék is lelassul. Ja és nem találom hol van 😛
zeli
jah, ilyen probléma volt már valakinek a GTA San Andreassal. A videókártyád lehet, hogy "túl jó" a játékhoz(vagy mi 😄).
Úgy sem lassul be, ha a grafikai beállításokat feltolod a maxra?
Mert nem nagyon értem hogy lehet ilyen, hogy egy játék felgyorsul 😮
Futtasd közbe a töredezettség-mentesítpõt meg víruskeresést, azt majd belassul 😄😄

csak most vettem észre hogy egyáltalán van ilyen topic, úgyhogy idemásolom amit a painkiller topicban kérdeztem, hátha itt többen látjátok..

hi
Elég nevetséges õroblémában kérném a segítségeteket, bár elnézve a hozzászólások "gyakoriságát" nem valószínû hogy egyáltalán kapok valaha is választ...
Szóval kipróbáltam a játék demóját, de szinte játszhatatlanul gyors!(lol)
youtuben néztem pár videót hogy biztos legyek benne hogy nem ez az alap sebesség, és ott sokkal lassabb videókat láttam.
Van valami ötletetek hogy mi lehet a baj? Megoldható a PK belassítása anélkül hogy a többi játék - ami egyébként rendesen fut - túl lassúvá válna?
Saddalim
1 | 2 | 3

Gugli találatai mindenül és magyarul.

Seth
Na úgy tûnik nálam volt a gond, lehet a sok kodek bekavart. Szóval ismerõsnél, akinek amúgy is kellett ez az egész, nála mûködik rendesen. Már csak annyi kínja van, hogy azt hogy lehet megcsinálni, hogy amikor elindul winamp, ugye playlistben egybõl kilistázza mi van a lemezen, de nem akarja hogy egybõl indítsa az elsõ számot, na azt hol állítom be. Több kérdés ezzel kapcsolatban esküszöm nem lesz 😄

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Néha települnek fel rossz dolgok is, pl. XP eredet vizsgálat. (már nem tom mi volt a neve) de tiszta kínszenvedés volt, mire azt letöröltem -neten keresztül

fery02
Ugyanilyenem nekem is van, nemtom mi lehet, de nem törlöm le, biztos nem véletlenül települt az fel. Sõt, nekem még MSXML 6.0 Parser-em is van, vagy mi :S

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Prince23

Most telepítettem fel az automatikus frissítéseket... de még az MSXML 4.0 SP2-õt is fel tette nekem😮. Az muszáj a gépemen legyen? Nem is ismerem ezt az msxml 4.0-át, leakarnám törölni, de megkérdem elõbb tõletek.

Saddalim
ok, csak így tovább! 😛

Prince23
Felejtsétek el, már megoldottam.

Prince23
Hi.
A war on terror olaszul jött be, mit tegyek?
Hol, mit kell állítani?

Saddalim
érdekes játék, még nem hallottam róla, esetleg majd kipróbáljuk itthon 😉
ha találsz mégis netest, szólj engem is érdekelne 😊

Seth
#5315, sajna nálam nem 😊, már minden szar a winamphoz van rendelve, de baszik elindulni automatikusan, bezzeg wmp-hez rendelve egybõl indul
Na mind1, feladom, úgy látszik nincs rá megoldás

PSN ID.: Beegabor

úgy kell játszani (ketten) hogy mindig csak egy vonalat hüzhat a játékos a körülhatárolt területen a négyzetek oldalán és a kiénél bezárul a négyzet(ek) õ tesz bele egy x-et. az nyer akinek a legtöbb x-je lett. Igazából a játék címe érdekel hogy neten rátudjak keresni és játszani online. köszi