Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az a problémám,hogy kb fél óránként behoz a gépem egy hibaüzenetet.Az elején nem bosszantott,de mostmár az agyamra megy,elég nehézkes multizni.Kb 1-1,5 hete jelentkezett ez a probléma.Segítsetek légyszi!!
Már kikapcsoltam a trilinear bufferinget, most már lassab a painkiller mint volt, de még mindig gyorsabb a kelleténél
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
BANNER!!!
A leírás azt írja, hogy a második CD-rõl másold a fájlokat vhova a merevlemezre, aztán írd felül az eredeti OVERLAY.EXE & OVERLAY_WIN2K.EXE fájlokat.
Amúgy itt tilos a warez!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Valaki le töltötte A Ratatouille Játékot?
Mert Nem tom hogy kel meg Crackelni, mert ezt irja a Crack-elési leirásban: Play Instructions:
Install the game - Full Installation.
Copy the following directories from CD#2 to root directory of any harddrive:
MUSIC
VIDEOS
root C: -> results in C:\VIDEOS & C:\MUSIC.
Replace the original OVERLAY.EXE & OVERLAY_WIN2K.EXE files with the ones from the File Archive.
Play the Game!
De én Semmi VIDEOS-t Meg MUSIC-ot nem találtam a CD2!
Valaki segitsen nekem! Köszi
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Én úgy szoktam, ha olvashatatlan köré teszek ragyogást, és akkor olvashatóbb lesz 😉
#5365: ne tõlünk kérdezd...
//bocs a törlésért, egyszer bõven elég leírnod
egyet nem értek csak, hogy pontosan kimértem pixelre, hogy milyen széles eredetileg a fejléc és akkoráraq csináltam, erre szélesebb lett :S
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nekem egy asus p5pl2-e nevezetû alaplapom van, és egy ati x550-es vgam
na már most le szeretném cserélni egy dx10-esre meg olyan vgara ami tud shader modell 3.0-át tud. én arra gondoltam hogy vezsek 2 ati hd 2400pro-t, mert azoknek pci-e csatlakózója van. az én alaplapomon meg 3 pci-e csatlakozó van. vagy tévedek?😄 és mi a véleményetek az ötletemrõl?
//http://saddalim.extra.hu/rovi.html
Pontosabban milyen rövidítésekre gondolsz?
Próbáld ki XP-n.
amikor elindítoma cod:uot mindig ujraindul a gépem :-((((( már ujratelepítettem, de az sem segített :-( vistám van, eddig minden jól ment
1. NEM reklámozunk
2. fõleg NEM odaillõ helyen
3. NEM "nektek bejön ez az oldal?" stílusban
Folyomány: 2 törölt hozzászólás
További szép napot!
Több demóját is letöltöttem már hogy megnézzem hátha csak ezzel van a gond, de a többi is ilyen. Egyébként a videókártyám radeon 1950 pro. Esetleg olyan megoldás jutott eszembe hogy van valahol olyan beállítás ahol hardveres gyorsítás mértékét lehet állítani, de sztem ha azt lentebb veszem, minden más játék is lelassul. Ja és nem találom hol van 😛
Úgy sem lassul be, ha a grafikai beállításokat feltolod a maxra?
Mert nem nagyon értem hogy lehet ilyen, hogy egy játék felgyorsul 😮
Futtasd közbe a töredezettség-mentesítpõt meg víruskeresést, azt majd belassul 😄😄
hi
Elég nevetséges õroblémában kérném a segítségeteket, bár elnézve a hozzászólások "gyakoriságát" nem valószínû hogy egyáltalán kapok valaha is választ...
Szóval kipróbáltam a játék demóját, de szinte játszhatatlanul gyors!(lol)
youtuben néztem pár videót hogy biztos legyek benne hogy nem ez az alap sebesség, és ott sokkal lassabb videókat láttam.
Van valami ötletetek hogy mi lehet a baj? Megoldható a PK belassítása anélkül hogy a többi játék - ami egyébként rendesen fut - túl lassúvá válna?
PSN ID.: Beegabor
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Most telepítettem fel az automatikus frissítéseket... de még az MSXML 4.0 SP2-õt is fel tette nekem😮. Az muszáj a gépemen legyen? Nem is ismerem ezt az msxml 4.0-át, leakarnám törölni, de megkérdem elõbb tõletek.
ha találsz mégis netest, szólj engem is érdekelne 😊
Na mind1, feladom, úgy látszik nincs rá megoldás
PSN ID.: Beegabor