Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-A sok utazást
-És tanulást...de nincs idõd naon sajnállak:S hova jársz suliba amúgy?(Hol laksz?)
hát dragon tudod ebbe igazad van, egy "kissé" meg is láccik, de nincs mit tenni 😊
1x tudtam vele jáccani...azzal orvolsoltam átmenetileg hogy ujraraktam a
hangkártyám driver-jét...
hangkártyám: SoundMAX Integrated Digital HD Audio
legalábis enyit találtam az msinfo32ben...<#idiota>#idiota>
\"Utcákról beszélsz, de kertben nőttél fel...\"
Amúgy csak ennél a játéknál fordul ez elõ?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Azzal fordulnék hozzátok hogy nem akar elindulni az ultimate spiderman...
fogalmam sincs mér, amikor elindittom ujraindul a gép...
a configom:
2.2 Ghz proci
1GB ram DDR
GeForce 7600GT 256 mb DDR3 Grafkari
Ha vkinek volt már ijen problémája a gammel és megtudta oldani az kleírhatná hogy csinálta meg, vagy ha vkinek túl sok az ideje kereshetne rá vmit^^...én sehol nem találtam rá semmit...még angol fórumokban sem...
elõre is köszi, és ha esetleg rossz helyre irtam akkor bocsi, de ez volt a leg kézen fekvõbb<#idiota>#idiota>
\"Utcákról beszélsz, de kertben nőttél fel...\"
A Rush for Berlin telepítésénél jön be mikor ki kell választani hogy hova akarjuk feltelepíteni a játékot. Az a baj hogy se a C meghalytóra se a D meghalytóra nem engedi, és az említett üzenet jön be.
Tudnátok segíteni??? Mit lehet ilyenkor kezdeni? Fontos lenne,mert ez a játék nagyon bejön nekem.
Sikerült kiszûrnöm hogy az egyik vinyóm a rossz, sajnos, és ha bármit csinálnék onnan ( install, játék) akkor az tuti fagyás 😞
Kössz a tippet!
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Én használtam egy ideig egy nVidia driveret, semmi bajom sem volt vele.
e egyszerû, ha lesz gond, akkor letörlöd, és felteszel egy nem beta-t.
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
#5858: #5859 tõlem is
#5856: biztos nem kiegészítõt akarsz felrakni? annak kell a sima játék
#5853: windows közben nem szokott kiakadni akármi más vagy maga a windows, esetleg újraindulni a gép?
#5842: legbiztosatt, ha mindenhova berakod, akkor elvileg mindenképp megtalálja.
Nem tudna valaki olyan daemon tools pro-t adni ami nem trial, és nincsenek benne reklámok!Köszi!
#5857: Crack csere?
#5858: A merevlemezed az a régi maradt? Lehetséges, hogy azzal van a probléma nem tudom. Ilyenfajta hibával még nem találkoztam, de lehet ki kéne próbálni egy másik merevlemezzel..
" felraktam más vinyóra," - másik vinyóra, vagy másik partícióra? Mert ha másik vinyóra, s úgy sem mûködik, akkor nem tudom mi lehet a gond.. talán meg kéne kérdezni itt, hátha tudják.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Némi probléma merült fel a vadiúj géppel, és már tanácstalan vagyok!
Tehát az összeállítás : Intel Core2Duo E6850
Asus EN8800 GTS 640 MB
Asus P5K mainboard
Kingston 1giga 800 MHz DDR2
Tehát, a története a probléma elõjövetelének, hogy mindenki tisztán lássa:
Megkaptam minden uj cuccot, beszereltem.Mivel kiváncsi voltam az azonnali eredményre, ezért NEM RAKTAM FEL UJ WINDOWST. Crysis fel, minden max, semmi gond, tökéletes minden. Raknám fel a test drive-ot néhány nap múltán, és installálás közben, nagyjából a folyamat közepén, egyszercsak megfagy a rendszer, hang beakad, semmi... Reset, újraindul, mégegyszer, ugyanaz a gond...
Gondoltam, biztos a WINDOWS hibája, UJRARAKTAM A WINDOWS. Felraktam minden drivert, sõt újakat is leszedtem, azokat is fel. Ismételten Crysis demo fel, játék neki, és döbbenetemre ismételten fellépett az a gond, ami a test drive installnál történt, ám EDDIG ITT NEM! Többször nekifutottam, felraktam más vinyóra, másikat lehuztam, megnéztem melegedést, driverek reinstall, probléma nem múlt el.
Ötletek? Valaki hasonló problémával küzdött már?
Köszi a segítséget elõre!
Nem tudja valaki mit kell átállítani a procin?Már egyszer volt ilyen 2éve mikor a MOHAA-val jácottam és ott is át kellett állítani valamit.Tud valaki nekem segíteni????nagyon megköszönném..
A Rush for Berlin telepítésénél jön be mikor ki kell választani hogy hova akarjuk feltelepíteni a játékot. Az a baj hogy se a C meghalytóra se a D meghalytóra nem engedi, és az említett üzenet jön be.
Tudnátok segíteni??? Mit csináljak ilyenkor?
A problémám:
Mostanában megjelent játékok közül szinte az összessel az a gondom h elindítom õket és kidobnak a windowsba hibaüzenet nélkül, mintha nem történt volna semmi. (HL2 episode 1 (a sima hl ment anno tökéletesen), Gun, Cleopatra - A Queens Destiny stb..)
Újraraktam a winfost de ez sem segített rajta.
A legújabb videókártya driver van fent, meg directx-bõl is a legújabb ami xp alatt van.
Mind1, valaki találkozott hasonló problémával?
#5842:Töltsd le azt a fájlt másold be a helyére...nem jó akkor töltsd le újra a játékot....ha eredeti cseréltesd ki..
Megkerestem ezt a fájlt a neten le is töltöttem.Most másoljam be a játék root-jába vagy mit tegyek?
Please help!
Ha valaki ismeri a Need for Speed Carbont akkor az megtudná nekem mondani hogy az Audi Le Mans Quattro-t hogyan lehetne megszerezni vagy karrier módban játszani vele???
elõre is köszi!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
koszi
Stratégia:Medieval 2 Total War
Ütõs gém nagyon
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson