Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
😞 Sajnállak, de aludnod is kell kipihend:-Az órákat végig figyelni.
-A sok utazást
-És tanulást...de nincs idõd naon sajnállak:S hova jársz suliba amúgy?(Hol laksz?)

Saddalim
busz,villamos,metró 5-10 percenkénti átszállással, igazán ideális környezet 😊

dragon11
😞 sajnállak de tanulj a vonaton/vagy amivel utazol ha autó és te vezetsz nem szóltam semmit..😊

Saddalim
he-he integrált hangkártya. mien az alaplap?

hát dragon tudod ebbe igazad van, egy "kissé" meg is láccik, de nincs mit tenni 😊

igen, csak ennél, egyébként találtam rá vmit, de azis csak 1x segitett...
1x tudtam vele jáccani...azzal orvolsoltam átmenetileg hogy ujraraktam a
hangkártyám driver-jét...
hangkártyám: SoundMAX Integrated Digital HD Audio
legalábis enyit találtam az msinfo32ben...<#idiota>

\"Utcákról beszélsz, de kertben nőttél fel...\"

dragon11
Akkor hogy van idõd tanulni?😞

fery02
Figyeljetek, az ilyen újraindulásos problémáknál azt is írjátok, hogy milyen tápegység muzsikál a gépben, mert sok esetben ez is okozhat gondot.
Amúgy csak ennél a játéknál fordul ez elõ?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Saddalim
jó hejre írtál, felesleges idõm nincs nagyon, mivel reggel 8tól este fél7ig suliban vagyok és napi két órát uzatom oda-vissza, stb... szóval remélem vki más tesz neke degy szivességet...

Sziasztok!
Azzal fordulnék hozzátok hogy nem akar elindulni az ultimate spiderman...
fogalmam sincs mér, amikor elindittom ujraindul a gép...
a configom:
2.2 Ghz proci
1GB ram DDR
GeForce 7600GT 256 mb DDR3 Grafkari
Ha vkinek volt már ijen problémája a gammel és megtudta oldani az kleírhatná hogy csinálta meg, vagy ha vkinek túl sok az ideje kereshetne rá vmit^^...én sehol nem találtam rá semmit...még angol fórumokban sem...
elõre is köszi, és ha esetleg rossz helyre irtam akkor bocsi, de ez volt a leg kézen fekvõbb<#idiota>

\"Utcákról beszélsz, de kertben nőttél fel...\"

Saddalim
olvasásóra, általános iskola 1. osztály

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
segítek, #5861

Hellosztok! Mit jelent ez az üzenet: The folder you specifiel does not appear to contain a valid installation of "Rush for Berlin"!
A Rush for Berlin telepítésénél jön be mikor ki kell választani hogy hova akarjuk feltelepíteni a játékot. Az a baj hogy se a C meghalytóra se a D meghalytóra nem engedi, és az említett üzenet jön be.
Tudnátok segíteni??? Mit lehet ilyenkor kezdeni? Fontos lenne,mert ez a játék nagyon bejön nekem.
fery02

Én 1GB alatti stratégiai(lehetõleg középkori, ókori témájú de ha nem az az se baj) játék érdekelne. Elõre is köszönöm.
dragon11
gyorsan segítsetek lécci!!!!!!!!!.mov kiterjesztésrõl(videó) át szeretném konvertálni avi-ra milyen program kell hozzá?+linket is adjatok lécci ahonnan letölthetem sürgõs nagyon!!Köszönöm szépen.

Igazad lett!
Sikerült kiszûrnöm hogy az egyik vinyóm a rossz, sajnos, és ha bármit csinálnék onnan ( install, játék) akkor az tuti fagyás 😞
Kössz a tippet!
dragon11
Oks,akkor mind1!Köszi azért!!😊

tugyiti
Silent Hunter sorozat,bár nem biztos hogy minden kitételednek meg fog feleleni.
dragon11
Vlaki ajánljon már egy tengeralajtárós/hajós gamet amit lehet neten tolni...és eléggé jó...NEM UGYANAZ MINT IGAZIBAN mint a Falcon az(repülõs.)nagyon bonyolult...játékélethûségbe olyan legyen mint IL2..😊 belsõ kamera stb...Köszi a választ... neten játszhatóság fontos.

Warlords 1 és 2 nevû DOS-os játékokhoz szeretnék valami okosságot ugyanis nem tudom kezelni. Hogy épül fel mit, kell csinálni, mi az értelme stb. Elõre is köszönöm
reger
Hát akkor telepítem thx.

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Tom már végigvittem a karrier módot már vagy 2szer kiakasztottam, mindent megcsináltam de nincsen meg az a kocsi
fery02
Hát majd meglátod, hogy lesz-e 😊
Én használtam egy ideig egy nVidia driveret, semmi bajom sem volt vele.
e egyszerû, ha lesz gond, akkor letörlöd, és felteszel egy nem beta-t.

reger
Ha felteszek 1 nvdia beta drivert annak lehet valami mellékhatása(Nem megy valami ,hibák stb.)?? Lehet rém hülye n00b kérdés de azér thx.

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Saddalim
összes warezkérdésre: GY.I.K. 4. pontja!
#5858: #5859 tõlem is
#5856: biztos nem kiegészítõt akarsz felrakni? annak kell a sima játék
#5853: windows közben nem szokott kiakadni akármi más vagy maga a windows, esetleg újraindulni a gép?
#5842: legbiztosatt, ha mindenhova berakod, akkor elvileg mindenképp megtalálja.

Sziasztok!
Nem tudna valaki olyan daemon tools pro-t adni ami nem trial, és nincsenek benne reklámok!Köszi!
zeli
#5856: Érdekes. Úgy próbáltad már, hogy nem nyúlsz hozzá ahhoz a könyvtárhoz, ahova telepíteni akarja alapból? Próbáld ki, mert ha ahhoz is hibát ír ki, akkor a telepítõvel lessz vmi..
#5857: Crack csere?
#5858: A merevlemezed az a régi maradt? Lehetséges, hogy azzal van a probléma nem tudom. Ilyenfajta hibával még nem találkoztam, de lehet ki kéne próbálni egy másik merevlemezzel..
" felraktam más vinyóra," - másik vinyóra, vagy másik partícióra? Mert ha másik vinyóra, s úgy sem mûködik, akkor nem tudom mi lehet a gond.. talán meg kéne kérdezni itt, hátha tudják.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sziasztok!
Némi probléma merült fel a vadiúj géppel, és már tanácstalan vagyok!
Tehát az összeállítás : Intel Core2Duo E6850
Asus EN8800 GTS 640 MB
Asus P5K mainboard
Kingston 1giga 800 MHz DDR2

Tehát, a története a probléma elõjövetelének, hogy mindenki tisztán lássa:

Megkaptam minden uj cuccot, beszereltem.Mivel kiváncsi voltam az azonnali eredményre, ezért NEM RAKTAM FEL UJ WINDOWST. Crysis fel, minden max, semmi gond, tökéletes minden. Raknám fel a test drive-ot néhány nap múltán, és installálás közben, nagyjából a folyamat közepén, egyszercsak megfagy a rendszer, hang beakad, semmi... Reset, újraindul, mégegyszer, ugyanaz a gond...
Gondoltam, biztos a WINDOWS hibája, UJRARAKTAM A WINDOWS. Felraktam minden drivert, sõt újakat is leszedtem, azokat is fel. Ismételten Crysis demo fel, játék neki, és döbbenetemre ismételten fellépett az a gond, ami a test drive installnál történt, ám EDDIG ITT NEM! Többször nekifutottam, felraktam más vinyóra, másikat lehuztam, megnéztem melegedést, driverek reinstall, probléma nem múlt el.

Ötletek? Valaki hasonló problémával küzdött már?
Köszi a segítséget elõre!
Nekem Gforce Siluro 4680 as driverem van.Felrakom a hitman 4et.Betölt és lejácca a videót, a bevezetõt és utána visszalép a Windowsba szó nélkül ez sztem proci hiba mert mindent próbáltam már.
Nem tudja valaki mit kell átállítani a procin?Már egyszer volt ilyen 2éve mikor a MOHAA-val jácottam és ott is át kellett állítani valamit.Tud valaki nekem segíteni????nagyon megköszönném..
Hellosztok! Mit jelent ez az üzenet: The folder you specifiel does not appear to contain a valid installation of "Rush for Berlin"!
A Rush for Berlin telepítésénél jön be mikor ki kell választani hogy hova akarjuk feltelepíteni a játékot. Az a baj hogy se a C meghalytóra se a D meghalytóra nem engedi, és az említett üzenet jön be.
Tudnátok segíteni??? Mit csináljak ilyenkor?
dragon11
Öm nem érted..:S megkell venni hozzá eredetiben és úgy vagy törten van egy-két server..lehet keverem a 2vel nem tudom ..:d

Ahhoz egy link? Mert én nem találok.
HEllo!
A problémám:
Mostanában megjelent játékok közül szinte az összessel az a gondom h elindítom õket és kidobnak a windowsba hibaüzenet nélkül, mintha nem történt volna semmi. (HL2 episode 1 (a sima hl ment anno tökéletesen), Gun, Cleopatra - A Queens Destiny stb..)
Újraraktam a winfost de ez sem segített rajta.
A legújabb videókártya driver van fent, meg directx-bõl is a legújabb ami xp alatt van.

dragon11
Nem ingyenes csak az Aege I-..

fery02
Több oldalt most így nem ismerek sajna. Amúgy nevezik cuminak az olyan esetet, mikor is az ASUS DVD olvasóm nem olvassa a DVD-ket, csak a CD-ket? Asszem ma reggel kezdte. Remélem csak rossza napja van. <#idiota>
Mind1, valaki találkozott hasonló problémával?

Ismerem. Egyik se az estem.
fery02
Jelenleg azt pont nem találom, de kárpótolhat ez az oldal esetleg. Itt rengeteg stratégiai játék van például.

Egy linket tudnál az "ingyenes Age I-hez" adni? Egyéb free jó stratégia?
fery02
Dehogy azok, illetve talán az Age 1 😄

Ingyenesek?
dragon11
Aege II,III,1 mind1 xD ezek jók...heroes...

Nincs valami jó ingyenes stratégiai játék?(Ha DOS-os az se baj)(1848, Pro Libertate!, Glest már meg van)
dragon11
#5841:Karriert végig nyomod és a végén gémelsz vele^^
#5842:Töltsd le azt a fájlt másold be a helyére...nem jó akkor töltsd le újra a játékot....ha eredeti cseréltesd ki..

Sziasztok!A problémám a következõ:felinstaláltam a Dirt játékot és amikor elakarom inditani akkor a következõ felirat jelenik meg:This application has failed to start because xinput_3.dll was not found.Re-installing the application maz fix this problem.Mégcsináltam a reinstallt de nem segitett.

Megkerestem ezt a fájlt a neten le is töltöttem.Most másoljam be a játék root-jába vagy mit tegyek?
Please help!
sziasztok!
Ha valaki ismeri a Need for Speed Carbont akkor az megtudná nekem mondani hogy az Audi Le Mans Quattro-t hogyan lehetne megszerezni vagy karrier módban játszani vele???
elõre is köszi!
dragon11
Mi van a netemmel?😄 (Ice ADSL 1mb/s)...a cfosspeed-et használom(ahogy tom xD)..de folyamatosan 879-999a pingem lehetetlen játszani neten(swat4)...router van...tesóm msn-ezik ennyi..akkor is nagy a pingem mikor a másik gép csak megy,de nem megy a net..egy router resi elég?PLZ HeLp!!

fery02
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Keress rá a www.crackdb.com oldalon. Amúgy ejnye-bejnye, meg nekem is, máskor több warez kérdést ne.

sziasztok. nem tudna vki megadni a fifa 08 cd key-ez?
koszi
Egyik se amit itt fel soroltatok. Nehéz eset vagyok mi?
Scottt
Sim:Il-2 Sturmovik,Lock on,Falcon 4.0 ezeket tudom ajánlani a legjobbak
Stratégia:Medieval 2 Total War

Ütõs gém nagyon

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Kongy
Nem tudom hogy ez ide tartozik-e,de van egy problémám a Prince of Persia The Two Thrones-szal. Az a gond hogy megyek elõre és amikor megállok a herceg megfordul felém. Nem tudom mi okozza ezt...a verzió eredeti,Ubisodt Exclusive.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson