Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saddalim
ugyanazokat próbálod?

sziasztok. Bármit amit ki akarok bontani winrarral mindegyik crc hibás.Miért Tegnap még tök simán tudtam vele bontani de ma már minden 3 dik fájlnál crc hiba.Mi lehet a gond???

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

sziasztok...segitenétek?érdekelne h. mennyit érhet ez a tv kártyám..X pert tv-pvr pci 7130/3/4 mennyi lehet ennek az ára..alig használt!!!
Saddalim
#5926: 1etértek, a sims2 fordítása tényleg nincsa a topon, és sajna csak 1 van. émmeg lusta vagyok lefordítani az egészet.
#5930: olvasd el talán

Colton
A Call of duty 4-el kapcsolatban kérdezek!
Mér irja ezt ki és mit lehet ez ellen tenni?

"Couldn't Execute Program. Go to View -> Options-> Games to configure this game"

Ez All-Seeing Eye!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

hello, ha vki játszik, Darkness Withinnel, az írjon pm-et, kösz
Katka22
Sziasztok!Nincs meg véletlenül valakinek a Gamestar magazin 2002.decemberi száma?Úgy látszik egy nagytakarítás következtében kikerült a házból😞.A Warcraft2 indítókódja kéne belõle.Ha valaki tudna segíteni benne,megköszönném.Mail címem: [email protected]

fery02
Márpedig másféle magyarítás nem léteztik letölthetõ formában. De az összes Sims 2 játéknak van teljesen, rendesen magyarított változata. Az, hogy ezeket te megveszed, vagy letöltöd, nekem mind1 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Italo carlos
Sziasztok!

szeretnék kérni a SIMS 2 -höz Magyarosítást mert ami a magyaritasok.hu-n van az egy nagy rakás s**r!!! valami 100% -os magyaritás kéne...
Nagyon szépen köszönöm annak aki segít...

Saddalim
#5919: a crack filet másold be, de a legjobb ha letöltesz egy másiket
#5920: GYIK
#5921: GYIK

dragon11
zeli
#5920: Melyik résznél akadtál el? Játszottam vele, d enem játszottam sokáig, nem nagyon tetszett 😊
#5921: nem
#5922: Képet tudnál linkelni, hátha úgy könyebb lenne? 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

dragon11
Egy ismerõsömnek elmosodík folyamatosan a swat4-be a kép....a directx 9.c-s van fent neki,videókártyája is...a játék támogatja a configját bõven az alapkövetelmény felett van,és szét esik a kép neki....légyszi segítsetek!

Tudnátok segíteni? Hol tudnám letölteni a Rush For Berlin crack-jét? Kösziii
ki játszotta a the suffering-et?aki esetleg még emlékszik 1-2 dologra...kérdeznék néhányat...kéne némi segítsééééééég!!!!
MilaWRC
Leszedtem egy No-DVD-st,de ugyanaztírja ki: [/img]

fery02
nézz szét itt

MilaWRC
Ha megvan valakinek a játké,az átküldené nekem a TW2008.exe fájlt?

MilaWRC
A dvd-n sincs meg az exe fájl. :S

Saddalim
másold fel simán, hátha

MilaWRC
Hali!Segítséget szeretnék kérni a Tiger Woods PGA Tour 08-hoz.Feltelepítettem a játékot,de nincs TW2008.exe fájlom,a dvdn viszont van crack fájl.Valaki segítsen plz!

éppen találtam valamit..ami éppen errõl árulkodik...de majd kiderül h. jó e az infó...de azért köszi
fery02
Tudod mit?
Hajrá!

találtam egy végigjátszást a the suffering-hez...de ez szótári fordítás..és nem értek belõle semmit...elakadtam egy olyan résznél..ahol egy baseball pályán vagyok..és egy nagy lyukból ugrálnak ki a szörnyek..de nem akarnak elfogyni..és nem találok kinyitható ajtót sem...nem tudom mi itt a tehendõ...HA VALAKI ESETLEG TUDNA SEGÍTENI..NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!!!
zeli
De azért nincs hozzá magyarítás, mert kiadták Magyarországon hivatalos magyar fordítással. Ezért ha magyarul akarsz vele játszani, akkor meg kell venned. Vagy keresel egy magyar változatot az interneten..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Torrentrõl angolul jött le.
zeli

Knigts and Merchantshoz szeretnék magyarítást. Elõre is köszönöm.
Saddalim
#5899: olvasásóra és Gugli a te haverod.
#5905: GYIK

magyarul nincs?
zeli

tud valaki segiteni a the suffering játék kapcsán?elakadtam...segit valaki?
zeli
Ilyet privátba, ez nem cset...

dragon11
Zeli gyere msn-re plz..

zeli
a gyíkot nem is neked írta <#wow3>

Szia GYIK nos az én hibámat sajna nem orvosolta ez!!!!
Most épp (for 0 minutes)... this PB server raguires (A1383C1.746)-error loading. Ezt irja ki erre ha volna jobb ötleted vagy van aki ismeri ezt a hibát segitsen hogy lehet ezt ki küszöbölni mert nagyon küldenémár a cod2-tõt köszönöm
Saddalim
#5896: GYIK
#5897: próbáld meg konzolba beírni: /rate 25000 (és all seeing eye-nak hívják)

Sziasztok egy nagyon gyors segitség kérés lenne ha tutok segiteni!
Rendszer telepitettem és letörlödött a cod2-tõm is meg az All seein eine!
Na most felraktam a cod2-tõt meg persze All seein eine-t is elinditottam a cod2-tõt és 30másodperc után kidob a játék valmi "server disconnected-Gerinevil has been kicked via PunkBuster (for0 minutes)...PB INIT FAILURE"-miatt de beva kapcsolva a PunkBuster.És mostmár amugy meg All seein eine már nem is dob ki anyi szervert csak 2-3mat edig meg voltt vagy 40 szerver választási lehetöségem aszmonták hogy valamit bekell irni a consolba de mitt aki tud segitsenmár lécives mert megöritt😞 az emailomra is irhatok [email protected]
végigjátszás érdekelne obbey 123...ha van...vagy ha tudsz...szólj...
Saddalim
a sfv fileokat nem lehet kitömöríteni, az a fájldarabolás ellenõrzésére szolgál, hogy jók-e a darabok. total commenderrel ha futtatod, leellenõrzi a hozzá tartozó darabokat

sziasztok!
pls mondjatok 1 programot amivel ki tudom tömöriteni a .sfv fájlokat és hogy le lehet e tölteni valahonnan.
Avast indul, sztem más nincs legalábbis nem látom hogy menne..

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Aloha!
Fekinho!
http://www.gamekapocs.hu/cikk/563/437/1/The+Suffering:+Ties+That+Bind+Extra+cikk
Ezen a linken találsz leírást...
ha esetleg nem ijen fajta leírás kellett volna, csak szólj...<#idiota><#pias>

\"Utcákról beszélsz, de kertben nőttél fel...\"

sziasztok...valaki tudna nekem küldeni the suffering játékleírást?neten keresem, de nem találom...
#5872?
5888: Milyen antivírusod van? Mi indul indításkor?(program nem a Windows)
hali.

lenne egy problémám..
van egy cel 2000es gépem, 1giga ddr-el,Radoen 9550(128 megás)

nos játszok a Warcraft 3 TFT-vel, és a legtöbb mapon ahol sok egység van a térképen egyszerüen szanaszét akad a gép..amint lecsökken az egységszám ismét játszhato lesz a játék.
Megnéztem a játékot, egy ilyen "elég jo lesz-e a géped a játékhoz" tipusu oldallal, és ott a max beállitásoknál is legalább 20-30%al felette voltam a vonalnak.
Kérdés az lenne, vajon mi huzhatja le ennyire a gépet, hogy játszhatatlan a pályák nagyrésze..
Windows install nem segitett😞
Elöre is köszi a választ.
VGQ

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Saddalim
XII.ker->Fõvám térhez
szabadság híd, mûegyetem rkp, kálvin tér betesz arrafelé 😊

Saddalim
DOS-os bootlemezes memtestet mondanék, az saját magától müködik elvileg egy totál minimális memórián kívül semmit sem használ

Sziasztok!
Nemrég írtam egy problémámat (#5858)
Utána írtam hogy megszûnt a probléma, tévedtem benne.
MOst sikerült ujbol netközelbe jutnom ezért írok csak most. A hiba ugyanúgy fenn áll egy vadiuj vinyóval is, mint eddig.
Foggalmam nincs mi lehet a gond, gyanakszom még talán memoriahibára, de azook is meg meg fagynak, szóval a sötétben tapogatózom 😞
Kérlek, erõsítsetek meg megérzésemben, vagy adjatok tanácsot!

Köszi