Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
#5930: olvasd el talán
Mér irja ezt ki és mit lehet ez ellen tenni?
"Couldn't Execute Program. Go to View -> Options-> Games to configure this game"
Ez All-Seeing Eye!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
szeretnék kérni a SIMS 2 -höz Magyarosítást mert ami a magyaritasok.hu-n van az egy nagy rakás s**r!!! valami 100% -os magyaritás kéne...
Nagyon szépen köszönöm annak aki segít...
#5921: nem
#5922: Képet tudnál linkelni, hátha úgy könyebb lenne? 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Hajrá!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
#5905: GYIK
Most épp (for 0 minutes)... this PB server raguires (A1383C1.746)-error loading. Ezt irja ki erre ha volna jobb ötleted vagy van aki ismeri ezt a hibát segitsen hogy lehet ezt ki küszöbölni mert nagyon küldenémár a cod2-tõt köszönöm
Rendszer telepitettem és letörlödött a cod2-tõm is meg az All seein eine!
Na most felraktam a cod2-tõt meg persze All seein eine-t is elinditottam a cod2-tõt és 30másodperc után kidob a játék valmi "server disconnected-Gerinevil has been kicked via PunkBuster (for0 minutes)...PB INIT FAILURE"-miatt de beva kapcsolva a PunkBuster.És mostmár amugy meg All seein eine már nem is dob ki anyi szervert csak 2-3mat edig meg voltt vagy 40 szerver választási lehetöségem aszmonták hogy valamit bekell irni a consolba de mitt aki tud segitsenmár lécives mert megöritt😞 az emailomra is irhatok [email protected]
pls mondjatok 1 programot amivel ki tudom tömöriteni a .sfv fájlokat és hogy le lehet e tölteni valahonnan.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Fekinho!
http://www.gamekapocs.hu/cikk/563/437/1/The+Suffering:+Ties+That+Bind+Extra+cikk
Ezen a linken találsz leírást...
ha esetleg nem ijen fajta leírás kellett volna, csak szólj...<#idiota>#idiota><#pias>#pias>
\"Utcákról beszélsz, de kertben nőttél fel...\"
5888: Milyen antivírusod van? Mi indul indításkor?(program nem a Windows)
lenne egy problémám..
van egy cel 2000es gépem, 1giga ddr-el,Radoen 9550(128 megás)
nos játszok a Warcraft 3 TFT-vel, és a legtöbb mapon ahol sok egység van a térképen egyszerüen szanaszét akad a gép..amint lecsökken az egységszám ismét játszhato lesz a játék.
Megnéztem a játékot, egy ilyen "elég jo lesz-e a géped a játékhoz" tipusu oldallal, és ott a max beállitásoknál is legalább 20-30%al felette voltam a vonalnak.
Kérdés az lenne, vajon mi huzhatja le ennyire a gépet, hogy játszhatatlan a pályák nagyrésze..
Windows install nem segitett😞
Elöre is köszi a választ.
VGQ
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Nemrég írtam egy problémámat (#5858)
Utána írtam hogy megszûnt a probléma, tévedtem benne.
MOst sikerült ujbol netközelbe jutnom ezért írok csak most. A hiba ugyanúgy fenn áll egy vadiuj vinyóval is, mint eddig.
Foggalmam nincs mi lehet a gond, gyanakszom még talán memoriahibára, de azook is meg meg fagynak, szóval a sötétben tapogatózom 😞
Kérlek, erõsítsetek meg megérzésemben, vagy adjatok tanácsot!
Köszi