Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az emesent meg honnan tod? csak nem beírtam ide vmikor...?
Ha esetleg elakadok kérdezhetek az msn-n mert fel vettelek oda?ha nem baj!!
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1195577180
Koszonom!
Suzuki Swift GL 1.3
Olyan problémám lenne hogy van nekem egy TRAINZ RAILROAD SIMULATOR 2006 2.5 és letöltöttem hozzá a magyarositásokat,hova kell vagy jok ezek,hozzá:conbuilderhu150v150.exe, mstscam11.exe,mstshu400.exe,tsintrfc-setup.exe,ConBuilder/ esetleg ezek nem jok.Egy kis segitség kéne mert még uj vagyok és nem igazán vágom ezeket a beillesztéseket!
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
És semmi szükség volt semmi loader szarságra sem.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Köszi!
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
ha ezt írja, annak lehet az oka egy lefuttatott registry cleaner, rencervisszaállítás, más windows alól futtatás, mint amin felraktad, documents&settings mappából való wow dolgok kiszedése, rossz feltörés, rossz bc
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Magyarositást keresek a GTA Vice CTY, és a SWAT 4-hez! hol és honnan lehet letölteni?
A segitségeteket elöre is köszönöm!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Fel akarom tenni a World of Warcraft Bc-t és azt írja hogy "buy world of warcraft" !Pedig fenn van! Mit lehet ienkor tenni?
Trance&Friends nothing more..
2.Tedd újra a videókártya drivert,ha nem segít akkor nézd meg támogatja-e az NX seriát,vagy a videókarid,a directx-et nézd meg,hogy mûxik-e rendesen futtatás,,dxdiag"->a végén..ha az videókari újra instalálása nem segített.
Köszönettel:xotyi
Trance&Friends nothing more..
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.