Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ICEADSL-nél van szerzõdés nettel.Elvan osztva a lakásba.Non-stop megy a másik gép(nem nekem kéne..de hát noobs^^)és engem msn,x-fire ledob aztán vissza,s mindig ez folyik le...Help please.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Letöltöttem az Asterix At The Olympic Games-t, de kicsomagolásnál a 47-es rar fájlban crc hibát jelez. Már vagy háromszor letöltöttem újra a hibás fájlt, de mindig csak hibát ír ki. Próbáltam a javítással is, de semmi.
Nem tud valaki megoldást, vagy hogy honnan lehetne letölteni crc hiba nélkül?
Szóval, segitségeteket szeretném kérni ez ügyben, hogy mit is jelent, meg hogy jó ha fenn van a gépemen ez a progi, meg nektek is fenn van e:
tehát:
MICROSOFT WINDOWS MEDIA VIDEO 9 VCM
na ez a kis progi mindenkinek fenn van, mert egy játék követelte, h tegyem fel
Mióta reseteltem a gépet, nem tudok rá lépni az ftp szerverekre. Vajon ez a gond, h reseteltem? beírom a jelszót, meg felhasználnevet, de semmi. Vagy pont akkor karbantartanak?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ha bezárták már egy létezõ topik volt, vagy esetleg értelmetlen...
Qwerty4
Ilyet tapasztaltál?
Néha egyes játékban szemcsék jelennek meg itt-ott.És még sokféle hiba jelentkezett.
Qwerty4
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Most nyitottam egy uj témát--->Helldorado címmel..de rögtön be is zárták..
Miért ?
Én nem találtam még topikot a játéknak....
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
pentium III-as gépe van kb, szóval ilyen 2000körüli játékok kellenének!😊
mondjatok pár nevet please, lehetõleg 1-2CD-set😊!
De milyen hõmérséklete kellenne legyen a 2 magnak külön-külön?Megközelítõleg egyforma?
Qwerty4
2. videokari driver frissítés (link a GYIKben)
Nem tudom mi lehet a hiba, de ha játszom akkor mostanában egy idõ után egyszerûen lefagy, vagyis ha robbanás vagy valami ilyen történik a játékban és azután kékhalál.
Valami ati2dvag fájlt emleget.Játék közben hibák is jelentkeznek, amik bugoknak látszanak, de itt van valahol a gond nálam...
Mi lehet erre a megoldás?
Konfigom:Athlon 64 4000+, ATI HD2600XT, 2 GB DDR2 Kingmax, MSI K9N Neo V2, Raidmax 500W-os táppal.Semmi nincs húzva!
Qwerty4
amúgy mellesleg 3.9-es vagy 4.0-ás verzióm volt, ami eddig mindent beolvasott, csak ezt nem, megváltam tõle, és most 4.10 van😄
S légy türelmes, elég egy hsz-t írni. 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A witchert nem akarja beolvasni a daemon tool. Mi a teendõ ilyenkor?
Pedig eddig mindent beolvas, csak ezt nem akarja. ezt egyszerûen nem értem😞
valaki help
Igen az ugyanaz.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
#5994: ugyanaz a feltörés mind2 helyen?
#5995: alaplap és (ha van) merevlemez-drivert frissítsd. ha nem volt winfos reinstall az új vincsi óta akkor eljött az ideje...
Egy olyan kérdéser szeretnék választ kapni, hogy kaptam egy Gothic 3 játékot kölcsön,de ez sajnos nem eredeti...A gond az, hogy feltelepítés után a játék elindul a menü és az intro teljesen normálisan jelenki meg, de maga a játék már inverz képet ad sõt még nagyon sötét is szóval csak a konturok látszank színek nélkül. Nagyon érdekes, de akitõl kaptam ott teljesen jól mûködött. Videókártya drivert és directx vezértlõt frissítettem a legújabbra, de nem segített.
Esetleg találkozott már valaki ilyen problémával?
a másikra itt nem válaszolhatok, de msn-en rákérdezhetsz. ha szerencséd ven, elfogsz, ritkán vagyok gépnél (bejelentkezve NEM= gép elõtt ülés)
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!