Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saddalim
routerben DHCP-t kapcsoljátok be ha eddig nem tettétek volna meg, illetve a gépeden a kapcsolat tulajdonságainál TCP/IP-nél mindenhol az automata felismerést nyomj. azonkvül hálózat beállítása varázslót futtasd. restart mindenképp ezekután

dragon11
Oks,köszi.

ICEADSL-nél van szerzõdés nettel.Elvan osztva a lakásba.Non-stop megy a másik gép(nem nekem kéne..de hát noobs^^)és engem msn,x-fire ledob aztán vissza,s mindig ez folyik le...Help please.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor még annyit msn freezer kellene(azt szeretnék..:S) de megbízható,tesztelt nem fertõzött és mûködõ képes!😊 Köszönöm a választ.

Sziasztok!
Letöltöttem az Asterix At The Olympic Games-t, de kicsomagolásnál a 47-es rar fájlban crc hibát jelez. Már vagy háromszor letöltöttem újra a hibás fájlt, de mindig csak hibát ír ki. Próbáltam a javítással is, de semmi.
Nem tud valaki megoldást, vagy hogy honnan lehetne letölteni crc hiba nélkül?
Prince23
Na akkor ez a Win med vid 9 VCM muszáj a gépen legyen?

Prince23
Most már jó

Szóval, segitségeteket szeretném kérni ez ügyben, hogy mit is jelent, meg hogy jó ha fenn van a gépemen ez a progi, meg nektek is fenn van e:
tehát:
MICROSOFT WINDOWS MEDIA VIDEO 9 VCM

na ez a kis progi mindenkinek fenn van, mert egy játék követelte, h tegyem fel

Prince23
Helló!
Mióta reseteltem a gépet, nem tudok rá lépni az ftp szerverekre. Vajon ez a gond, h reseteltem? beírom a jelszót, meg felhasználnevet, de semmi. Vagy pont akkor karbantartanak?

RMVB -fájlokat ez nállam lejátsza.
Real Alternative 1.6

Real

fery02
Nekem is jelez a NOD, szerintem ne akard azt a fájlt 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

dragon11
Normális hogy http://rapidshare.com/files/32029651/kitle.exe itt a nod32 vírust jelez ahogy leakarnám tölteni?(Sztem a fájl vírusos) ??thx a választ..

Megpróbáltam mindent...directx,vga driver,alaplap driver...reinstall..ha vkinek lenne még vmi ötlete pls HElPPP<#worship>
fery02
Nekem egyszer olyan problémám volt, hogy ugyanilyen textúra elszínezõdések, csak nekem csak zöld színek domináltak, és az okozta a gondot, hogy beszart a kártyámon a hûtés. Nézd scak meg te is, hogy mondjuk játék közbe hány fokos?

Qwerty4
A keresõ rossz, biztos azért nem találtad.
Ha bezárták már egy létezõ topik volt, vagy esetleg értelmetlen...

Qwerty4

Qwerty4
Nekem is rendetlenkedik a 2600XT!
Ilyet tapasztaltál?

Néha egyes játékban szemcsék jelennek meg itt-ott.És még sokféle hiba jelentkezett.

Qwerty4

Gideon Wieth
bocsi a moderátoroknak

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
jah de megvan...csak a keresõ nem találta valamiért :S

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
sziasztok
Most nyitottam egy uj témát--->Helldorado címmel..de rögtön be is zárták..
Miért ?
Én nem találtam még topikot a játéknak....

Valaki megmondaná nekem hogy miért vannak grafikai hibák a játékban pl. testrészek el-el tünedeznek a koreai katonán fél másodpercre, sziklák, kunyhók villódznak, falon át lehet látni fél másodpercekre. Nagyon idegesít. Asus EAH 2600XT-m van a legújabb driverrel.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

Qwerty4
akkor szerintem rossz amit az Everest ír...

Qwerty4

Saddalim
hát alapon hûtõtõl függõen 30-50, folyamatosan dolgozva ugyancsak hûtõtõl függõen 50-60.

Prince23
Hát ajánlani tudom a Titan Quest,de az igaz egy dvd-s. Persze nem ismerem a diot, de azt modják, h hasonszõrû játék.

tigeroo
sziasztok! osztálytársam megkért, hogy szerezzek neki valami diablo klónt...
pentium III-as gépe van kb, szóval ilyen 2000körüli játékok kellenének!😊

mondjatok pár nevet please, lehetõleg 1-2CD-set😊!
Qwerty4
A driver mindig a legújabb van fennt.
De milyen hõmérséklete kellenne legyen a 2 magnak külön-külön?Megközelítõleg egyforma?

Qwerty4

Saddalim
1. a hõmérsékletszenzoraiddal problematika van (-1 és 8 fokos CPU???)
2. videokari driver frissítés (link a GYIKben)

Qwerty4
Hõmérsékletek:

Qwerty4

Qwerty4
Sziasztok!

Nem tudom mi lehet a hiba, de ha játszom akkor mostanában egy idõ után egyszerûen lefagy, vagyis ha robbanás vagy valami ilyen történik a játékban és azután kékhalál.
Valami ati2dvag fájlt emleget.Játék közben hibák is jelentkeznek, amik bugoknak látszanak, de itt van valahol a gond nálam...

Mi lehet erre a megoldás?
Konfigom:Athlon 64 4000+, ATI HD2600XT, 2 GB DDR2 Kingmax, MSI K9N Neo V2, Raidmax 500W-os táppal.Semmi nincs húzva!

Qwerty4

Prince23
Már mondták, h tegyen fel a legújabb démont. Megkerestem guglit, és a daemon honlapjáról én is letöltöttem a 4.10-es verziót... és BEOLVASSA!!! végre
amúgy mellesleg 3.9-es vagy 4.0-ás verzióm volt, ami eddig mindent beolvasott, csak ezt nem, megváltam tõle, és most 4.10 van😄

fery02
hohó, nem írnak olyat, hogy Daemon tools Pro, vagy mitököm kell hozzá? Én mondjuk életemben nem használtam, de az új játékok közül sok megköveteli. De nekem mondom egyelõre a 4.10-es verzió mindent beolvas. Neked milyen verziód van?

Prince23
Alcoholra meg nem reagál semmit, de legalább nem írja ki az idegesitõ hibaüzit. Alcohollal még nem mountoltam, amúgy pontosan hogy kell? az image finderre kell lépni? és úgy indítani, de semmi reagálás

zeli
Próbáld meg, de ha a Daemoon hibázik, szerintem az Alcohol se fogja vinni..
S légy türelmes, elég egy hsz-t írni. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Prince23
Alcohollal nem lehetne beolvasni?

Prince23
Há de ez nem lehet igaz, olyan megbizható oldalról szedtem le, h csak na... meg fullra kíirtam mafamnak 2 dvd-re a nagy semmit...(így kell bizni az weben😛P, baxhatom a 2 dvd-t ezért)

zeli
Minden bizonnyal rossz az image fájl...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Prince23
Mi a fene van ezzel a daemonnal?? Hm.... mér nem akarja beolvasni?

Prince23
Helló vki?
A witchert nem akarja beolvasni a daemon tool. Mi a teendõ ilyenkor?
Pedig eddig mindent beolvas, csak ezt nem akarja. ezt egyszerûen nem értem😞
valaki help

Szia!

Igen az ugyanaz.
egyedül azt nem nézztem h fut e vmi baromság..am szaggatás..csak megszoktam h laggolásnak hívom..megpróbálom mayd akkor a dolgokat..thx a a segitséget..
Nightwish006
Ez 1 picit összevisszaság lett, de remélem lehet érteni!

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nightwish006
Nézdmeg a folyamatoknál fut-e valami baromság! És lagrol van szó, vagy szaggatásról? Mert nem mind1... A lag netes gaménél van, amikor pl. felmegy a pinged ! Másrészt, directx et rakj fel legujjabat, nézdmeg nem-e melegszik a procid/VGA-d, VGA drivert rakd fel a legujjabbbbat!!!!

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Saddalim
#5993: GYIK
#5994: ugyanaz a feltörés mind2 helyen?
#5995: alaplap és (ha van) merevlemez-drivert frissítsd. ha nem volt winfos reinstall az új vincsi óta akkor eljött az ideje...

Hello! Nem tom h yó heyre írok-e..de lényegében ide kapcsolodik..oyan problémám van h a régen simán futott gamek néha belaggolnak..pedig nem cseréltem semmi oyat,csak egy vinyót...vki pls hellppp!!elõre is thhxx<#nemtudom><#conf>
Sziasztok!

Egy olyan kérdéser szeretnék választ kapni, hogy kaptam egy Gothic 3 játékot kölcsön,de ez sajnos nem eredeti...A gond az, hogy feltelepítés után a játék elindul a menü és az intro teljesen normálisan jelenki meg, de maga a játék már inverz képet ad sõt még nagyon sötét is szóval csak a konturok látszank színek nélkül. Nagyon érdekes, de akitõl kaptam ott teljesen jól mûködött. Videókártya drivert és directx vezértlõt frissítettem a legújabbra, de nem segített.
Esetleg találkozott már valaki ilyen problémával?
PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE segítsetek fel akarom rakni a MP csak aza baj hogy nem eredeti a DM-em és kér egy kódot de sehol sem találok tudtok kódokat?vagy másnéven pruduct code
Saddalim
GYIK

fery02
Akkor ne frissíts 😊 Végülis némelyik új játéknak kell csak, bár azoknak sem feltétlen, csak némelyik esetleg gyorsabb lesz tõlük. De én õszintén megmondom nem tapasztalok semmit sem ezekkel az új driverekkel 😄

Prince23
Valaki megmondná, h mi a fenének jönnek ki havonta vga driver frissítések? Én semmi értelmét nem látom már.

ez azért van mert nem jó felhasználói fiókba lépsz be. ha új felhasználoó fiókot hozl létre a drivereket újra kell instalálni, hogy érvényes legyen az új fiókra is. ha nem megy a gép újra indításakor f8 safe mód, vezérlõpult,programok hozzáadása és eltávolítása, itt az nvidea drivert uninstaláld majd restart. ezekután újra kell instalálni a vga drivert, de néz szét a netten mert már a 169.75 a legújabb driver
a memóriával van a hiba próbáld meg megcserélni õket már ha kettõ van benne,
Nem tudja valaki a F.E.A.R. Perseus Mandate serial-ját? Fontos lenne! A neten nem találtam sehol sem!
Saddalim
ha a train simulator alatt az MS trainsimet érted, akkor nem. bár sztem egyébként sem
a másikra itt nem válaszolhatok, de msn-en rákérdezhetsz. ha szerencséd ven, elfogsz, ritkán vagyok gépnél (bejelentkezve NEM= gép elõtt ülés)

innen! Rá klikkeltem a nevedre/SADDALIM/Azt mond meg nekem,hogy mi a külömbség a trainz railroad simulator 2006 2.5 és a Train simulator között? a kettö ugye nem egy! a másik kérdésem pedig az lenne,hogy a második játékot hol lehet letölteni/full verzio/?????????

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!