Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xotyi
Elvittem márt eggy számtech boltba h vizsgálják meg, ott azt a választ kaptam h semmi baja!

Talán az egész konfogban nem stimmel vmi?
MSI s775 P6N SLI Platinum
Intel s775 C2D E6600 (nincs húzva)
Kingson HiperX 800Mhz 2GB KIT CL4
VGA a #6081 -ben leírt, Tápot,vinyót nem írok, gondolom felesleges...

Trance&Friends nothing more..

Prince23
Vagy az vagy a TÁP!

zeli
Nem lehet, hogy a memóriával van vmi? Mert ha "fizikai memória listázása probléma" van, akkor ebbõl erre ehet következtetni...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

xotyi
Még nincs 1 éves a kártya 2007.06.25 én vettem! MSI NX8800GTS 320mb OC edition.. csak nem azt akarod mondani h kidobhatom a pi**ába?! <#szomoru1>

Prince23
PFFFF, ez bizza ismerõs... VGA-t túlkreppáltad. Biztos jó régen játszol (1-1.5 év?) Nekem eddig bírta az utóbbi xar ATI

xotyi
Egyszerûen nem értem... mindíg elõjön eggy idõ után ez a fizikai memória listázása probléma(természetesen kék háttér és eggy oldalnyi szöveg,csak pár másodpercem van h elolvassam de nem elég) utánna újraindul.. amit márt régebben is leírtam 😞 3hete volt win reinstall szal az nem lehet a gond😞 Everestbõl csak a memória írás/olasás/késleltetés eredményeit tudtam meg.. meg a gpu meg a winyó hömérsékletét( normális h a gpu terhelés nélkül 56 °C-os?

Saddalim
miaz hogy ottvan mögötte?

zeli
Ezt mintha már írtad volna. Nem nagyon tom mi lehet a gondja, volt Windows újratelepítés? Az szerintem biztos megoldja..(bár háttér probléma miatt WinReinstall)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Flatout 2? Nem ismerem a játékot, csak hallottam róla. Próbáld ki, hátha 😊 Itt van egy kép ízelítõnek.
Vagy itt van a Test Drive Unlimited, azt sem ismerem, de azt mondják jó 😉

fery02
Everest

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

xotyi
Tudtok ajánlani olyan programot ami figyeli a gép föbb alkatrészeinek hõmérsékletét? (fõként memória,videókártya) köszönöm!

Colton
segitsetek Please 6 napja irtam és még mindig nem kaptam választ! pls Segitsetek!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Helló hölgyek és urak!
Leszedtem a Chicken Invaders 3-at, de csak 60 percig mûködik. Kellene hozzá egy kód.
Palinko
Újra én 😊 Semmi gond nincs, báris a directx el most nincs. Azzal viszont egyre több, hogy kezd kevés lenni a gépem az új játékokhoz, és õszintén szólva nem is tetszenek. Pro street szaggat de egy agyoncsicsás elszáll a valóságtól. NBA live 08 hát én a 07et kihagytam, de a 08 nagyon hasonlít a 06hoz így egy délután alatt meguntam. Viszont a need for speedben megtetszett a gyorsulás, fõleg úgy hogy nem kell kerülgetni a "civil" autóst. Tud valaki ajánlani ilyen jó kis drag játékot? Vagy realisztikus autós játék is jöhet bátran 😊
Kane and Lynch Dead Men
Saddalim
Kedves warezolók.
1. Ott van a banneren egy szép nagy piros szöveg, hogy "Mielõtt kérdeznél", és utána két link. tessék olvasgatni.
2. Ha azt nem is, tessék visszaolvasni a topikban, hogy mit szoktunk reagálni az ilyen jellegû kérdésekre.
3. Elegem van hogy úgy reagáljak minden warez kérdésre, így aztán azt tettem amit egyébként is kéne tennem. Hozzászólások törölve. Szorri.

Palinko
Az útmutatásod jó volt, nagyon köszi! Bár én az említett új, novemberi directx el és ezzel a programmal tudtam megoldani:
Happy Uninstall
nézz rá talán neked is hasznos lesz egyszer ez a program!
Mivel nekem még nem volt iLyen problémám ig y csak tippelni tudok .
Azt csinálnám hog yuninstalálnám ugy ahogy van a directx-et a gépröl ,
ezt probálnám ki hozzá. Utána pedig ezzel instalálnám ujra a dx-et ... Elvileg ennek a modszernek megkellene szüntetnie a hibát .
Az fontos hogy valamelyik programmal/ha az nem müködne amit linkeltem / uninstaláld a meglévö dx-edet.
Palinko
Sziasztok!
Már két játéknál is elõfordult, hogy d3d9.dll hiányzása miatt nem indult. Na erre én fogtam magam és letöltöttem ezt a dll-t bemásoltam ahova kellett és regsvg32 d3d9.dll parancsal próbáltam volna beolvastatni de nem akart minden könyvtárat beolvasni vagy valami hasonlóval terhelt. Na jó gondoltam elindítom a játékot hátha. Erre a következõvel jön:
The procedure entry point DdEntry10 could not be located in the dynamic link library DDRAW.dll
Erre is googleztam kicsit azt mondták, másoknak hogy tegyék fel az új directx et. Ezt én is megetettem, de még mindég ezt a hibát írja ki játék indításnál és ha a start-run ba beírom a dxdiag ot. Nagyon jó lenne, ha tudna valaki segíteni!
dragon11
Lehet off de megkell kérdeznem.Egy nap hallottam egy számot nevét nem árulták el..😞 ennyire emlékszem belõle " Remember you"stb.. remember vagy ilyesmi hangzású,lehetséges szomorkás dal.

zeli
<#hehe>

Varikova
Kapcsold ki nyudodtan az automatata frissítéseket, nem laesz tõle semmi bajod.Engem is idegesített de nekem csak akkor frissített ha kikapcsoltam.

autoszimulator
Moderáljad ki 😄DDDDDDdd

.: mobilize.hu :.

dragon11
Nem tudnád 1hsz-be leírni a bajodat?már nagyon zavar -.-"

Am attól hogy tudja a karid a dx10-et nem kötelezõ feltenni szóval 8600gtx..^^

Prince23
Még ha nem is lépek fel a netre, akkor is egyenként frissit. 1/1. Állandóan ez. Legalább menne egyszer kétszer 11/11-el a frissítés.
Már 6-szor kapcsoltam ki és csak auto frissíti a gépemet. kikapcsolni meg nem lehet a frissítéseket a vezérlõpultban, h ne autoupdatezon. ill ki lehet, csak nem ajánlott.

Prince23
Helló!

Miért van az, h amikor netre lépek a mai napon és mindig mikor kikapcsolom, a gép állandóan frissíti önmagát? ezt egyszerûen nem értem, már 3szor kikacsolatm és ezalatt mindig automatikusan frissít...

Prince23
Egyre csak hallom sokaktól, h a 7300 Gt vga gyenge kártya, pedig jól fut rajta a Cod4, Crysis (médium átlagban), Gears of war...
szal a kérdés/kérés a következõ:
Én nem fogok venni dx 10 tudású Vistát. És az xp-hez melyik dx 9-es VGA kártya lenne a legideálísabb egy 2 gb ddr2 ram és amd athlon x2 dual 4200+ hoz?
Mondjuk egy 7600 gt vagy 7900?
vagy netán 8600?
egy olyan xp-re való vga kén, ahol pl a Crysis fut very highon mindenben, szal fullon.
Ez csak érdeklõdés

Colton
Hi!

Mért Van nekem egy Nagy sötétkék Háttér ami mögött ott van a kiválasztott hátterem sehogy nem tudom leváltani csak a szinek között udok váltosztatni! segtsetek légyszi mert naon idegesít ez a nagy háttér!

dragon11
Köszi,megbeszéltük msn-en.Vak voltam már okés.Mégegyszer köszi.😊

Saddalim
msn 😊

dragon11
Amikor beszélek valakivel,semmi nem jelenik meg.Mikor a fõ ablakon vagyok(látom az msn-es kék figurát.)

Saddalim
a király msnes figura jelenik meg kékben vagy a helyük sincs ott?

dragon11
Egy probléma lépett fel msn-nél..
Mégpedig a következõ:-Bevan pipálva az, hogy a megjelenõ képemet láthassák oké.Látom is a fõmenübe,másokét is(ha ráclickelek 1el).

-Viszont ha valakivel beszélek az õ képe,s az én képem sem jelenik meg.

8.1es live msn messenger van fent,a plus-sal.Légyszi segítsetek.Köszönöm.

Saddalim
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.messfreezer.com/ ez nem jó?

dragon11
msn freezert,ami mûxik nem vírusos ingyenes nem tudnál adni linkbe?Thx a választ.

fery02
Attól javul meg, lol, na mind1, nem nagyon jöttek visszajelzések, szóval az én Windowsommal van a baj biztos.

Prince23
Köszi!

Saddalim
#6035: talán nem kéne megpróbálni lelõni a NODot és telán akkor mûködni fog
#6036: DHCP = Dynamic Host Configuration Protocol
#6037: letörölni letörölheted, csak nem látom értelmét, mivel ettõl el fog szállni pár video lejátszása
#6038: hálózati kapcsolatoknál amelyikre mindig fel akar menni a tulajdonságoknál kiszeded az automatikus csatlakozást
#6039: mi van a lemezre írva hányszorosan lehet írni?
#6042: GYIK
#6044: 1. NE irogass óránként, attól jobb nem lesz neked, sõt. 2. hangerõszabályzó csuszkáknál állíts át felvételre és válaszd ki a mono out-t vagy a hanghullám kimenetet

Colton
PLS

Colton
PLS Valaki segitsen

Colton
sziasztok! VAlaki segitene a FRAPS-ban nem tom mért de nem akarja a hangot felvenni pedig be van pipálva hogy record sound!

Mi a Baj?

zeli
Nem warez fórum,
de ahhoz én is kerestem, és nem nagyon találtam...

SKEJT
Sziasztok! nemtudnádtok segiteni abban,hogy honnan lehetne letölteni a Game Cam 1.3-hoz Cracket?Csak mert én nem találok sehol..:S<#worship>Elöre is kösz😊

Kermelin Soliider Qwatias Jy

játékot írnék 360ra. eddig egy pio 111 volt, ami simán kezelte a dolgot.
Erre itt az uj író és nesze neked...
Prince23
A kérdés, h mit írsz? Játékot, filmet?
ha játékot, akkor darabold le a fileokat, auzt akkor 2 sl dvd-re menne fel...
DL lemezt én -amúgy- nem tudok írni... pedig ként tudjon a Néró

üdv! segítséget kérek egy Pioneer 112d íróhoz.
most vettem és a behelyezett Verba DL lemezt 16x-an is megírná ami vicc.
igy el sem merem indítani, nehogy elszarjon egy lemezt.

mit tegyek?
Prince23
Helló van egy zavaró gondom mostanság, vagy 2 napja!

Amikor kikapcsolom vagy újraindítom a gépet, mindig a netre akar lépni, holott én ilyen parancsot nem adtam a gépnek.
Mi a teendõ ilyenkor?

Prince23
Helló!
Mégegyszer: letörölhetem a Microsoft Windows Media Videao 9 VCM progit?

dragon11
DHPC=Automatikus ip cím kiszollgáló,alapból engedélyezve van...😊 Nos én nem állítottam fix-re a gépem ip-jét maradt az auto matikus,a hálózat beállító varázslót meg még nem próbáltam..😊

Amúgy tudnál egy msn freezert adni ami nem fertõzött s mûködõ képés?Fontos lenne..köszi!😊

fery02
Nektek ez az új Nod nem okoz fejfájásokat? Csak mert nekem pl olyat csinál, hogy gépindításkor gyakorlatilag az elsõ 5-10 percben a Firefox mûködésképtelen. Biztos más program se mûködik úgy, ahogy kellene, de egyelõre még csak a Firefox tûnt fel feltûnõen, meg a COD 4, hogy szaggat eleinte kegyetlenül. Szóval a Firefox olyat csinál, hogy megnyitnék egy oldalt, és úgy csinál 1 másodpercig, mintha töltené az oldalt, majd hirtelen csak fehér képet látok oldal helyett, meg a lap neve átíródik "(Névtelen)"-re. Ilyenkor szoktam közben szenvedni, hogy a feladatkezelõbõl kilövöldözgetem az újra megjelenõ "ekrn.exe"-t, ami a Nod-nak valamilye, és úgy tûnik eredményes, mert egy idõ után újra használható lesz minden. 😊 Ja, és biztos, hogy a Nod miatt van, mert néztem úgyis, hogy nincs fent a gépen Nod, és semmi probléma sincs. Ja, a másoik aranyos húzása: másolásnál, mindíg, mikor már csak kb 10 másodperc van hátra a másolásból, akkor megakad pár percre az egész, közbe az ekrn.exe 100-on terheli a procit. Szóval vannak itt kurva érdekes dolgok, bocsi az idegeskedésért, csak unom, hogy mostanság nem akar semmi sem normálisan mûködni, se a való életben, se a számtek világában, legalábbis nálam 😊