Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán az egész konfogban nem stimmel vmi?
MSI s775 P6N SLI Platinum
Intel s775 C2D E6600 (nincs húzva)
Kingson HiperX 800Mhz 2GB KIT CL4
VGA a #6081 -ben leírt, Tápot,vinyót nem írok, gondolom felesleges...
Trance&Friends nothing more..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Vagy itt van a Test Drive Unlimited, azt sem ismerem, de azt mondják jó 😉
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Leszedtem a Chicken Invaders 3-at, de csak 60 percig mûködik. Kellene hozzá egy kód.
1. Ott van a banneren egy szép nagy piros szöveg, hogy "Mielõtt kérdeznél", és utána két link. tessék olvasgatni.
2. Ha azt nem is, tessék visszaolvasni a topikban, hogy mit szoktunk reagálni az ilyen jellegû kérdésekre.
3. Elegem van hogy úgy reagáljak minden warez kérdésre, így aztán azt tettem amit egyébként is kéne tennem. Hozzászólások törölve. Szorri.
Happy Uninstall
nézz rá talán neked is hasznos lesz egyszer ez a program!
Azt csinálnám hog yuninstalálnám ugy ahogy van a directx-et a gépröl ,
ezt probálnám ki hozzá. Utána pedig ezzel instalálnám ujra a dx-et ... Elvileg ennek a modszernek megkellene szüntetnie a hibát .
Az fontos hogy valamelyik programmal/ha az nem müködne amit linkeltem / uninstaláld a meglévö dx-edet.
Már két játéknál is elõfordult, hogy d3d9.dll hiányzása miatt nem indult. Na erre én fogtam magam és letöltöttem ezt a dll-t bemásoltam ahova kellett és regsvg32 d3d9.dll parancsal próbáltam volna beolvastatni de nem akart minden könyvtárat beolvasni vagy valami hasonlóval terhelt. Na jó gondoltam elindítom a játékot hátha. Erre a következõvel jön:
The procedure entry point DdEntry10 could not be located in the dynamic link library DDRAW.dll
Erre is googleztam kicsit azt mondták, másoknak hogy tegyék fel az új directx et. Ezt én is megetettem, de még mindég ezt a hibát írja ki játék indításnál és ha a start-run ba beírom a dxdiag ot. Nagyon jó lenne, ha tudna valaki segíteni!
Am attól hogy tudja a karid a dx10-et nem kötelezõ feltenni szóval 8600gtx..^^
Már 6-szor kapcsoltam ki és csak auto frissíti a gépemet. kikapcsolni meg nem lehet a frissítéseket a vezérlõpultban, h ne autoupdatezon. ill ki lehet, csak nem ajánlott.
Miért van az, h amikor netre lépek a mai napon és mindig mikor kikapcsolom, a gép állandóan frissíti önmagát? ezt egyszerûen nem értem, már 3szor kikacsolatm és ezalatt mindig automatikusan frissít...
szal a kérdés/kérés a következõ:
Én nem fogok venni dx 10 tudású Vistát. És az xp-hez melyik dx 9-es VGA kártya lenne a legideálísabb egy 2 gb ddr2 ram és amd athlon x2 dual 4200+ hoz?
Mondjuk egy 7600 gt vagy 7900?
vagy netán 8600?
egy olyan xp-re való vga kén, ahol pl a Crysis fut very highon mindenben, szal fullon.
Ez csak érdeklõdés
Mért Van nekem egy Nagy sötétkék Háttér ami mögött ott van a kiválasztott hátterem sehogy nem tudom leváltani csak a szinek között udok váltosztatni! segtsetek légyszi mert naon idegesít ez a nagy háttér!
Mégpedig a következõ:-Bevan pipálva az, hogy a megjelenõ képemet láthassák oké.Látom is a fõmenübe,másokét is(ha ráclickelek 1el).
-Viszont ha valakivel beszélek az õ képe,s az én képem sem jelenik meg.
8.1es live msn messenger van fent,a plus-sal.Légyszi segítsetek.Köszönöm.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
#6036: DHCP = Dynamic Host Configuration Protocol
#6037: letörölni letörölheted, csak nem látom értelmét, mivel ettõl el fog szállni pár video lejátszása
#6038: hálózati kapcsolatoknál amelyikre mindig fel akar menni a tulajdonságoknál kiszeded az automatikus csatlakozást
#6039: mi van a lemezre írva hányszorosan lehet írni?
#6042: GYIK
#6044: 1. NE irogass óránként, attól jobb nem lesz neked, sõt. 2. hangerõszabályzó csuszkáknál állíts át felvételre és válaszd ki a mono out-t vagy a hanghullám kimenetet
Mi a Baj?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kermelin Soliider Qwatias Jy
Erre itt az uj író és nesze neked...
ha játékot, akkor darabold le a fileokat, auzt akkor 2 sl dvd-re menne fel...
DL lemezt én -amúgy- nem tudok írni... pedig ként tudjon a Néró
most vettem és a behelyezett Verba DL lemezt 16x-an is megírná ami vicc.
igy el sem merem indítani, nehogy elszarjon egy lemezt.
mit tegyek?
Amikor kikapcsolom vagy újraindítom a gépet, mindig a netre akar lépni, holott én ilyen parancsot nem adtam a gépnek.
Mi a teendõ ilyenkor?
Amúgy tudnál egy msn freezert adni ami nem fertõzött s mûködõ képés?Fontos lenne..köszi!😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!