Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saddalim
ProGabe
a játék topikjának a faq-jában ez van:

Nem települ fel DirectX hiba miatt, mi a teendõ?

Akinek nem települ fel a game DirectX hiba miatt, az állítsa be az 1 CD-n lévõ autorun.exe fájl kompatibilitását win2000-re!

szívesen 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Helló srácok!
Olyan problémám lenne,hogy elõvettem újra a Most Wanted Pc játékomat(eredeti lemez),megpróbáltam ra feltelepíteni de nem megy. Valami directx frissítést kér,pedig ami a lemezen van directx verzió az már fel van telepítve.Próbáltam Diretx Runtime-val is de semmi! Légszi ha valaki tud segítsen! Elõre is köszi!
Palinko
Hello! Újra igen hülye problémával vagyok itt. Instaláltam a thief 3 at crackeltem, magyarosítottam játszottam, minden oké, na de egyszer csak azt kezdte csinálni, hogy ha elindítom úgy csinál mintha töltene de nem jön többé be a játék. Most installáltam egy másik verziót azzal is ezt csinálta. Van erre a problémára megoldás? Elég kiakasztó és furcsa...
zeli
#6128: Letöltöttem a honosítást, elolvasva figyelmesen a ReadMe-t így kell eljárni: "Ha a játék telepítésekor nem változtattad meg a célkönyvtárat, akkor nyisd meg winrar-ral az itt található builds.grp fájlt:
C:\Program Files\The Adventure Company\Next Life\bin\packs
Jobb egérgombbal válaszd a "Fájlok hozzáadása az archívumhoz Alt+A"-t és add hozzá a Reprobates.csv fájlt."
Szóval nem oda kell másolni a fájlt, hanem az ottani builds.grp fájlba...
#6129: Sajnos nekem nem ismerõs. Ez valami old game? Mert akkor lehet érdemes lenne egy retro game topikban megkérdezni, hátha ismerik 😊 (pl.:itt)
#6130: Alcohol 120% helyettesíteni tudja a DT-t, de a másolásvédelem észreveszi, tehát nem nagyon használható..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Qwerty4
Mi helyettesíthetné a Daemon Tools 4.10-et IDE Drive lejátszására?
Várok tippeket.

Qwerty4

ProGabe
ide lehet írni azt is ha keresek egy játokot?nem?akkor is írom 😛

egy kicsi,pár k-s játék.egy pálcikaember,aki csak fut,és csak fut,nekünk pedig nincs más dolgunk,mint benyomni a megfelelõ iránygombot,amivel szabályozzuk,hogy milyet ugorjon

remélem valaki ráismer és segít

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ffxi
Segítségéteket kérném!
Next Life c. játékot nemtom megmagyarosítani😞 Bemásoltam a cvs-t ahov mindta az utasítás, de semmi. Elõre is köszi!

Fákjúal!

Fresh Duke
Hívj minket, Balázs segít!

A heavy cost. I pay it gladly.

amugy nálatok cash-be mérik az L2 kacsát ?
Persze hogy rámehet szerintem már rá is ment az összes kiirott fájlraidra,
szépen kimásztak a meghajtodbol , én a helyedben elégetném az összes lemezt amit otthon találok , mert a végén még onnan is tovább terjed mint valami husevö baktérium és belemászik az agysejteidbe ... de az is lehet hogy tulkésö és már visszafordithatatlan a folyamat .Elektroshock terápia az segithet..xD
Meg a Csernyus doktor'''
zeli
<#gonosz1><#hehe>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

autoszimulator
TÖRÖLD MAGAD AZ INTERNETRÕL, MIELÕTT ÁTTERJED A CSALÁDODRA IS!!!44

.: mobilize.hu :.

dragon11
A keylogger rámehet vagy akármi hackerséges sz**ság a kiírott fájlokra?mert feltörtek plz help.

dragon11
Egy cracker feltört azonnal írjatok légyszives, mi a teendõ?

zeli
Szerintem nincs olyan. Legalábbis én nem tudok olyanról..

Qwerty4
Megoldva!

Qwerty4

köszi szépen!
a segítséget!helló
Qwerty4
Hali.

Daemon Tools 3.47...ezt dobja ki...The Witcher képfájlja. :huh:

Hibás a fájl agy esetleg a Daemon túl régi?

Qwerty4

hella vki nem tud vmi olyan játékot mondani motorost amibe általába lehetne tuningolni a motorokat és utcai versenyek is vannak vagy ilyen játé egyáltalán létezik!😊meg ha van mi a neve?😊😄és ha nincs akkor mi lesz a neve?😄😄

dragon11
#6107<#help>

fery02
Bocs 😛

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Saddalim
#6109: kompatibilitást winME-re, egyébként nekem simán megy XP-n
#6111: legújabb directX-et

fery02
Tedd fel a videokártyádhoz a legújabb drivert.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Helló!
Olyan gondom lenne h egy demo játékot felraktam és ezt írja ki:Could not create direct3d device!
Valaki megtudná mondani h mi erre a megoldás??
Köszi elõre is
csáó
helló!
elvileg ha ezt beírod a google ba megtod nézni h milyen sebességü a neted: internet sebességmérõ
csáó
Hali!

Az Age of Empires II: Age of Kings játékhoz létezik olyan patch, hogy XP alatt lehessen vele játszani?
Régi kedvenc nagy játékom, de nálam nem indul XP alatt. Ha valaki tud, legyenszives segítsen! Elõre is köszönöm!
Szabi84
hol tudom megnézni mennyi a LE és FEL töltési sebbességem?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

dragon11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudna valaki adni egy mûködõ, vírus, keylogger mentes msn freezert?Na és persze ingyenes legyen, vagy ha fizetõs +crack nagyon köszönöm a választ.

Azért írtam spoilerbe mert warez, így nem tiltott..

A letõltéseknél, hogyan lehet vmit leszedni
NeoMaN
avit már sehogy.....
😊

Prince23
Tömöríteni szeretnék avi filet 450 mb-ra... azt h kell?

Saddalim
Danee 2 lehetõséged is volt. Hozzászólás törölve.
#6097: Info a DMP-rõl

zeli
Jah, az a legtisztább 😊

Colton
Az ha elzárom akkor meg látom a hátteret de ha bejön akkor meg az a sötétkék háttér van!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

xotyi
Erõsen gondolkozom,hogy beviszem az egész gépet eggy sztech boltba h nézzék át a-z ig... kivéve természetesen a winyo-t😊

Trance&Friends nothing more..

Prince23
Nyugodtan kitörölheted amúgy azt a mini. mappot.

xotyi
.dmp a kierjesztés nem tok mit kezdeni vele. (fájl létrehozásának idõpontja stimmel,akkor volt kékhátteres hibaüzi)

Prince23
De, ha jól tudom a Windows mappában és azon belül a MINIDUMP nevezetû mappában.

xotyi
még 1 kérdés, nem lehet valahogy a kékhátteres hibaüzeneteket visszaolvasni? Nem tárolja ezeket a gép vhol?

Saddalim
a lényege, hogy flopiról vagy cdrõl bootolsz, így aztán nem tölt be semmi programot saját amgán kívül a memóriába, ezáltam annak kn 99,99%-t át tudja nézni (a maradékon fut, ha ezen van a hiba, úgyis kiakad és rájössz). hossza memóriamérettõl függõen 1-2 nap! (512-es ddr1-es ramom volt kb 25 óra). van olyan verzió, ami nem lép ki, ha befejezi, ezt a fenti idõ alapján kiszámolt kb idõ után lelõheted ha nem ír errort. nah és akkor jöjjön maga a cuccos:

[ Floppy ] - [ CD ]

Prince23
Húh, azért annyira nem értek hozzá..., csak azt tom, h kell floppy, arra rá kell menteni a ram hibát vagy mi... vmi ilyesmire emléxem...

xotyi
Privátba eltudnád küldeni h hogyan megy és akkor az "én" téma lezárva még annyit h megpróbálok vmi hûtést találni a videó karira erre még vmi tippet tudtok adni ami csendes és jól hût? márt így is 6 ventilátor csapja a zajt a gépben.

Prince23
Sztem az a 74 az sok. 45-60 fok között kéne legyen
a dosos memteszthez kell egy floppy lemez is, arra rá kell...

xotyi
74 fokos a vid kártya terhelés (COD4) alatt.. DOS os memteszt az hogy mûkszik? tom lámakérdés:S

Saddalim
DOS-os memtestet neki, nem hiába pofázik a fizikai MEMÓRIÁról.

xotyi
Egyedül a DVD író maradt a régimeg a monitor+bill+egér.. minden más vadi új.. ezértis nem értem, föleg úgy h eggy ideig fasza minden utánna meg egyszercsak úgygondolja h ez márt unalmas, inkább bosszant engem..
Táp eggy 500Wattos Aktív FPC-s Cieftech szintén új.. 8 hónap spórolgatás után most így ka*aszik velem? :@

zeli
Autós játékokat nem nagyon ismerem, de majd körbenézek 😊

Prince23
Ha újonan van a géped alkatrészileg (beleértve a tápot, procit, stb) akkor nem tom mi a helyzet...
Nekem ilyet csinált asszem a Vga-nál vagy a tápnál

Palinko
Köszi a tippet! Flatout-ot játszottam de végül asszem a repülés hülyeségnél ment el a kedvem 😄 A Test Drive Unlimited jónak tûnik köszi a tippet 😊 Remélem van benne gyorsulás, mert eddig csak valami régi gyorsulásosat láttam de az szerintem nem okés. Vagy tudnál "összehallani" gyorsulásos játékot is? 😊