Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem települ fel DirectX hiba miatt, mi a teendõ?
Akinek nem települ fel a game DirectX hiba miatt, az állítsa be az 1 CD-n lévõ autorun.exe fájl kompatibilitását win2000-re!
szívesen 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Olyan problémám lenne,hogy elõvettem újra a Most Wanted Pc játékomat(eredeti lemez),megpróbáltam ra feltelepíteni de nem megy. Valami directx frissítést kér,pedig ami a lemezen van directx verzió az már fel van telepítve.Próbáltam Diretx Runtime-val is de semmi! Légszi ha valaki tud segítsen! Elõre is köszi!
C:\Program Files\The Adventure Company\Next Life\bin\packs
Jobb egérgombbal válaszd a "Fájlok hozzáadása az archívumhoz Alt+A"-t és add hozzá a Reprobates.csv fájlt."
Szóval nem oda kell másolni a fájlt, hanem az ottani builds.grp fájlba...
#6129: Sajnos nekem nem ismerõs. Ez valami old game? Mert akkor lehet érdemes lenne egy retro game topikban megkérdezni, hátha ismerik 😊 (pl.:itt)
#6130: Alcohol 120% helyettesíteni tudja a DT-t, de a másolásvédelem észreveszi, tehát nem nagyon használható..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
egy kicsi,pár k-s játék.egy pálcikaember,aki csak fut,és csak fut,nekünk pedig nincs más dolgunk,mint benyomni a megfelelõ iránygombot,amivel szabályozzuk,hogy milyet ugorjon
remélem valaki ráismer és segít
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Next Life c. játékot nemtom megmagyarosítani😞 Bemásoltam a cvs-t ahov mindta az utasítás, de semmi. Elõre is köszi!
Fákjúal!
szépen kimásztak a meghajtodbol , én a helyedben elégetném az összes lemezt amit otthon találok , mert a végén még onnan is tovább terjed mint valami husevö baktérium és belemászik az agysejteidbe ... de az is lehet hogy tulkésö és már visszafordithatatlan a folyamat .Elektroshock terápia az segithet..xD
Meg a Csernyus doktor'''
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
a segítséget!helló
Daemon Tools 3.47...ezt dobja ki...The Witcher képfájlja. :huh:
Hibás a fájl agy esetleg a Daemon túl régi?
Qwerty4
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Olyan gondom lenne h egy demo játékot felraktam és ezt írja ki:Could not create direct3d device!
Valaki megtudná mondani h mi erre a megoldás??
Köszi elõre is
csáó
elvileg ha ezt beírod a google ba megtod nézni h milyen sebességü a neted: internet sebességmérõ
csáó
Az Age of Empires II: Age of Kings játékhoz létezik olyan patch, hogy XP alatt lehessen vele játszani?
Régi kedvenc nagy játékom, de nálam nem indul XP alatt. Ha valaki tud, legyenszives segítsen! Elõre is köszönöm!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért írtam spoilerbe mert warez, így nem tiltott..
#6097: Info a DMP-rõl
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Trance&Friends nothing more..
[ Floppy ] - [ CD ]
a dosos memteszthez kell egy floppy lemez is, arra rá kell...
Táp eggy 500Wattos Aktív FPC-s Cieftech szintén új.. 8 hónap spórolgatás után most így ka*aszik velem? :@
Nekem ilyet csinált asszem a Vga-nál vagy a tápnál