Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jimmy65 és Fresh Duke két különbözõ ember. Egyikük sem volt túl korrekt, de jimmyvel már békésen lezártuk az ügyem emilben, Dukenak azonban a lentebb említett pm volt az utolsó megnyilvánulása, nem vagyok hajlandó írni neki, és nem is félek, nincs mitõl. Inkább röhögni van miért. Ha visszajön és folytatja, kap örök bant. Részemrõl a dolgok lezárva, mûködjünk tovább ahogy szoktunk.
ON
Ez segélykérõ topik. Jimmy banolva van, ennyi, kész..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
#6331:Sztem duke-val sztem ne szórakozz -.-' szétbassza az msn-edet...nekem már megcsinálta...(Viszont még1x megcsinálja feljelentem..)
Végzek a büdös, putriban élõ, biciklilopó fajtáddal....
De persze, még könyöröghetsz az életedért.
Auf viedersein"
Fresh Duke pm 2007. 12. 30. 14:59
---
Vidinszky Imre <[email protected]>
saját magam részére
Nem soká találkozunk!
e-mail 2007. 12. 30. 14:59
jól elvan a gyerek XD
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
ha nem tudsz segiteni akkor hogyan lehet ITT segitséget kérni???????????????????????????????????????????????
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
[email protected] - letiltani emberek
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Letöltöttem a netröl MEDAL OF HONOR-t/airbornét/ nem irtam hanem kicsomagoltam és fel is telepitettem de nem találom a feltörését hogyan tudnám ezt orvosolni. Szoval egy kis segitséget kérnék meg nem vagyok valami nagy zseni ebben a dologban a segitséget elöre is köszönöm!
van egy oan sejtésem, hogy fresh duke=jimmy? freshrõl is hallottunk szépeket
A heavy cost. I pay it gladly.
Btw, nem kéne annyit nyalni a modiknak, hogy te is az lehess...
Nem kell ahhoz dinamikus IP, elég ha a könyvtárból vagy netkávézóból lép be.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
És igen, kellene egy MDS, hogy más v.meghajtó is be tudja olvasni.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Valamit nem értek. Egy pc gammát szétdaraboltam még régen, meg ki írtam. Most kedvet kaptam hozzá. Felmásoltam a winyóra. OK. Egyesítettem õket. OK
Viszont a démon túlsz nem találja az imaget. Pedig leegyesítettem a total c-vel. És látom az imaget. csak nem akarja beolvasni, nem látja a démons a image filet. Ezt nem értem.
Na erre benevezek. :-D
Várom a végeredményt.
de már nem csak bennem merült fel a gyanú,hogy jag1 IP címe egyezik jimmy65ével. A modikat megkérném,járjanak ennek is utána
A lényeg, hogy ne legyen mûködõ optikai meghajtód, mikor játszol.
Van egyébként valami StarForce Nightmare progi is, de sosem próbáltam.