Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Jah értem.Am melyik jobb?Azureus, vagy uTorrent?😊
(Hm, de õ msn hacker nem ?hogy hogy nem tört még fel?😮)

Saddalim
húúú holnap meg fogok halni, fel fog robbanni a gépem, stb
(Fresh Duke banja lejár)

Saddalim
routeren ki kell engedned a kliensed portjait

dragon11
Keresztapámnak azon torrenten amit én küldtem neki átlag 50kb 60kb/s el jön nekem 3kb/s átlag, routerem van, neki nincs.Neki is modemes net, és kisebb mint nekem(nekem 1mb/s) miért van ez?

dragon11
Hát lehet 800Mhz-est veszek...de azt is 2*1gb mert a boltban azt mondták jól jön majd egy-két év múlva a kemény gémekhez.😊

Saddalim
olyan nagyon sokat nem számít, nemtom mennyi pénzed van rá de sztem egy 5k-nál nagyobb különbség esetén nem érdemes a gyorsabbat. ez persze saját anyagi helyzetem tükrében

dragon11
Aham értem, thx😊

Saddalim
oprendszer, felbontás, frissítési ráta, textúrarészletesség, directx, polygonok száma, processzorfüggõ

dragon11
Ok😄 az fps-ben mennyi lenne?3-4?😊

zeli
167-tel 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Saddalim
26,382%-al gyorsabb

Saddalim
dragon11
Lol remélem ezévbe gondolkozol mielõtt írsz.Htx.No off.

Btw:
Melyik jobb :
2* 512Mb "Kingmax" 633Mhz
2* 512Mb "Kingmax" 800Mhz ?
Természetesen a 800Mhz, de mennyivel?😊

Szevasztok mindenkinek!Hát újra együtt,jó volt ez a kis pihenõ!Ezúton kivánok minden fórumozónak Eredményekben Gazdag Boldog Új Évet!

Sziasztok.A segíségeteket szeretném kérni.Játék telepités során a következõ hibaüzenet jelenik meg:Error Number:0x80040702 Description:Failed to load DLL:BH GameExplorerHelper.Setup will now terminate.Mi a gond?
Aki tud kérem segítsen!Elõre is köszönöm.
dragon11
Normafa?Hm...csillebérci táborba arra felé szóktunk menni, nem pesti vagyok😛PPPPPPPPPPP

Saddalim
jóvan, ügyesek vagytok 😄
lenne viszont egy villámkérdésen, ahoz aki esetleg tudja:
mennyi hó van a normafán most? (igen, tudom hójelentés alapján 4cm, de személyes tapasztalatra vágyom )
😛

zeli
Nem, véletlenûl elírta, azt vmi hülyegyerek kihasználná az ilyen félreírást. Rohadt szemét, buzi dolog, de ezt ne itt tárgyaljuk, ott van a topikja 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

dragon11
Jah nem a 10xesét kapta meg lol xD 0át lehagyta szégyen...😊

zeli
Fejlécben ott volt, szóval nem nehéz észrevenni 😄
Kb olyan félreírás, mint a Van egy kis gond topikban, de ott más jellegû a probléma...

fery02
"512gb" - jóvammá, ilyen apró gépelési hibákat nézel te is 😄
De végülis nem mind1, hogy fenékig tejfel, vagy fenékbe tejfel 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Saddalim
:-) akkor nem vetted észre, keresgélj, remélem elõbb-utóbb meglesz 😛

fery02
De akkor mi is benne az érdekesség? Az, hogy olcsó? 😊

Saddalim
nem kell kommentár, érdekességképp raktam fel.

ZsZso
Köszönöm szépen a kommenteket! Türelem jó keresõt terem ... oksi.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fabio Capello
a keresõ nem mûködik. Már jórégóta sajnos...

fery02
Kommentár nem ártott volna hozzá 😛
Bocsi, biztos megszoktátok már az értetlenkedésem 😊

fery02
Én is ismerek sok ilyesféle problémát, szóval nem ez az egyedüli topic, amit nem talál az sg.

ZsZso
Kedves hozzáértõk ... pls dobjatok meg egy e-maillel, ha rájöttök a megoldásra. Tökéletesen mûködött eddig mindig a "Keresés a fórumban" funckió (lap tetején). Viszont van itt egy kakukktojás topik ... (konkrétan Mabinogi)

Namármost, ha beírom a keresõbe, hogy Mabinogi akkor 0 találat érkezik. Ha MMORPGre keresek, akkor nem dobja ki ezt a topikot. Mi lehet vele?

Elõre is köszi!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Saddalim
nem kaptál hozzá saját telepítõ cd-t/floppyt hasonlót?

Sziasztok! A most kapott Saitek R440-es a vezérlõpulton OK, de a játékoknál (NFS-C,GP4,RaceDriver3,...)nem tudom beállítani, mert a pedálokat is és a kormányt is X-tengelynek érzékeli. Mi lehet az oka? Aki tud, kérem segítsen!
Saddalim
GYIK

Hello! Segítséget szeretnék kérni. A bet on soldier black out saigont nem tudom elindítani mert nem mûködik a crack-je. Töltöttem le a netrõl több fajta cracket is de nem mûködik egyik sem elõre is köszi
computerguru
Szevasztok mindenkinek,Eredményekben Gazdag Boldog Új Évet kivánok minden fórumozónak!!!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Hali!
Tudna valaki segiteni az MSTS-ben? priviben kéne egy-két info kieg.magyarositás!
elöre is köszike

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

zeli
Boldog új évet mindenkinek!

Saddalim
drakulálok, tied 2008 elsõ kérdése!
próbáld meg daemon tools-al felmountolni a kisebbik filet, hogy akkor is üres-e

Hali!

B Ú É K!!!!!!!!!!!!!!!!!!

letöltöttem egy játékot de kiirni nem tudom mert a következö képpen jött le:flt-mts1.001 és én kicsomagoltam a WinRar-ral/cue és bin -ben ki is irtam egy CD-re de semmi söt át is irtam mind a kettöt iso-ban igy sem volt semmi a CD-n! Mi lehet a hiba vagy nem jol jött le mert ftp-vel csináltam!!!

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

Saddalim
B.Ú.É.K.!

fery02
köszi, bocsi a lámaságért, na majd ha legközelebb felkapcsolom a gépet, meglátjuk 😊

zeli
A gyorsítótárat az Eszközök\Személyes adatok törlése... menüpontból törölheted:

Saddalim pedig erre a két maradra gondolt:

fery02
Kipróbáltam azt, hogy kitörlöm õket, de nekemse vált be. Ezt a gyorsítótáras dolgot nem értem, meg ezt sem: "és csak az egyik maradot nyomod, ha nem jó akkor megint törlöd és a másikkal". De azért köszi az ötleteket, végülis nem megerõltetõ egyfolytásban bejelentkezni.

Saddalim
pedig elvileg kukikkal van vmi, próbáld meg hogy törlöd õket, és csak az egyik maradot nyomod, ha nem jó akkor megint törlöd és a másikkal

zeli
Én ürítettem a gyorsítótárat, és most jó 😊

dragon11
Töröld a cookiet -.-'

Prince23
Ez a gond nekem is. Mondták máér, h töröljem a cookikat, de semmi...

zeli
Hát jó lenne már ezt befejezni -.-
ON

fery02
Miért kell mostanában mindíg bejelenentkeznem sg-n? :S Azt is kipróbáltam, hogy mindkettõt bepipáltam a bejelentkezésnél (mert normál esetben elég csak az elsõt) és még ígyis máskor ismét be kell jelentkeznem újra. De csak akor, ha közbe kikapcsolom a gépet.

Saddalim
Vagy mégse? Fresh Duke két pm-et küldött 😊
1.: A vég már közeleg...
2.: Btw, az, hogy ki fog "örök bant" kapni még meglátjuk.
Jólvan Duke hajrá, biztosítod a rendszeres szórakozási lehetõséget