Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Hm, de õ msn hacker nem ?hogy hogy nem tört még fel?😮)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Btw:
Melyik jobb :
2* 512Mb "Kingmax" 633Mhz
2* 512Mb "Kingmax" 800Mhz ?
Természetesen a 800Mhz, de mennyivel?😊
Aki tud kérem segítsen!Elõre is köszönöm.
lenne viszont egy villámkérdésen, ahoz aki esetleg tudja:
mennyi hó van a normafán most? (igen, tudom hójelentés alapján 4cm, de személyes tapasztalatra vágyom )
😛
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Kb olyan félreírás, mint a Van egy kis gond topikban, de ott más jellegû a probléma...
De végülis nem mind1, hogy fenékig tejfel, vagy fenékbe tejfel 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Bocsi, biztos megszoktátok már az értetlenkedésem 😊
Namármost, ha beírom a keresõbe, hogy Mabinogi akkor 0 találat érkezik. Ha MMORPGre keresek, akkor nem dobja ki ezt a topikot. Mi lehet vele?
Elõre is köszi!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Tudna valaki segiteni az MSTS-ben? priviben kéne egy-két info kieg.magyarositás!
elöre is köszike
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
próbáld meg daemon tools-al felmountolni a kisebbik filet, hogy akkor is üres-e
B Ú É K!!!!!!!!!!!!!!!!!!
letöltöttem egy játékot de kiirni nem tudom mert a következö képpen jött le:flt-mts1.001 és én kicsomagoltam a WinRar-ral/cue és bin -ben ki is irtam egy CD-re de semmi söt át is irtam mind a kettöt iso-ban igy sem volt semmi a CD-n! Mi lehet a hiba vagy nem jol jött le mert ftp-vel csináltam!!!
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
Saddalim pedig erre a két maradra gondolt:
ON