11413
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
gunji #11413 Köszi :) -
Plata #11412 Játékban beszéltem az illetékessel és törölte. -
gunji #11411 Nem tudom törölni az 5 percen belüli hozzászólásom: #47876
Igen, mert rossz a sorszámozás. :( Így benn marad, eh :( -
JonasSandor #11410 Ez így annyira szar semmit nem találni. -
Plata #11409 Gyakorlatilag már nem nagyon működik semmi sem. -
JonasSandor #11408 Régen a kereső rendesen működött most mért lett elrontva, hogy a google-t adja be évek óta azt nem találni semmit? -
Anubis89 #11407 Sziasztok !
A héten elkezdtem magamtól az Unity motorral készült játékok gépi forditásának megtanulását , de sajnos csak addig jutottam el eddig hogy az UABE - val megtalálom a játékok fájljai közt a szöveget rejtőt és kiexportálom ! Tudna abban valaki segiteni hogy lehet pl csak az angol szövegeket a sorokból kinyerni hogy letudjam forditani ? Előre is köszönöm a választ ! -
perko #11406 Köszönöm! Valami rémlett, de nem voltam benne biztos. Most már Ok! -
manson222 #11405 Itt keresd a csillagot, kb. ahol piros téglalap van. :)
-
perko #11404 Hello! A játékosok fórumába szeretnék egy témát hozzáadni a saját listámhoz. Nem találom azt a csillagot amire rákattintva bekerült a téma a saját listámba. Mi a megoldás?
Utoljára szerkesztette: perko, 2024.04.14. 14:48:34 -
Bal0924 #11403 Sziasztok!
Lehet rossz helkyre írok, de nincs ötletem. Előre is köszi ha valaki válaszolna.
Keresgéltem, de nem találtam rendes választ.
Talán tudna valaki segíteni.
Van egy játék egy microsoft-xbox-os fiókon.
Át lehet adni a játékot?
Vagy egyesíteni 2 microsoft-xbox fiókot?
Mind a két xboxos fiókon van(nak) játék(ok), amiről jönne a játék azon csak 1 játék van. -
Gregormann70 #11402 kb egy hete próbálgatok FS 2020-al játszani. Egy Saitek x52-t használok hozzá Elejében szépen működött minden, de természetesen belepiszkáltam a beállításokba. Tegnap óta a yojstik (bocs ha nem így kell leírni )nem irányítja a repülést. Sajnos nem találom hol rontottam el a beállítást. Ha valaki tud segíteni megköszönöm. -
megvan, metal hellsinger.
Nem tudom hol láttam talán a wearethevr csatornán. -
gitar hero?
-
Hali
Láttam egy gameplayt egy játékról ami zenés játék, egy fajta ritmus játék, megszeretnél tudni a játék nevét.
Nem sokra emlékszem csak anyi hogy rock zenék van benne és ritmusos játék. -
Adamcsaka #11398 Van itt valaki magyar játékgyártó(fejlesztő) cégtől? -
Nálam nem jön elő.
De a popup tiltva van és adguard is véd. -
Plata #11396 Szerintem szándékosan szīvatnak.
Időnként előfordul ilyen,de máskor a modik helyre hozzák.
Most nem nagyon akarják.
Már rég rossz.
Mobilról fórumozz.
Azon nemjön elő. -
lammaer #11395 Az hogy minden topikban fejön a GDPR popup majd az elfogadmora bejön a disney hirdetés oldala - na az véletlen vagy igy generáltatják velünk a hirdetési bevételt? -
Pont ugyanattól, amitől a háttérképek sem látszódnak.
Már nem az első eset. Majd egyszer megint jó lesz. Remélhetőleg. -
Darun #11393 Az mitől van, hogy egy hozzászólásban a spoilerre kattintva nem nyitja le a fület, csak felugrik a lap tetejére, ahogy a válaszra kattintva sem csinál semmit, csak szintég ugrik egyet a kép? -
nem vettem észre hogy irt valaki az üzimre na mindegy, hol tudom letölteni, amúgy steames játék, hm na mindegy megprobálok találni egy régebbi UnityPlayer.dll -
Üdv!
A témák háttereivel mi történt megint?
Több témát is ellenőriztem. Mindenhol csak a fehér háttér. -
Zsombor99 #11390 Ha azóta omolgat össze a játékod, akkor először backup-olj egyet a mostani dll-ből (hogy vissza tudd állítani, ha kellene), utána próbálj meg letölteni egy korábbi dll verziót, amit felülírással másolj be a megfelelő helyre, ha a játékban van, akkor oda. -
Hali
Ez a parancs pontosan mit csinál? -force-driver-type-warp
van egy játék ami dx11 vgán fut, és hát megy a kártyámon ami dx10.c de egy bizonyos állapotban crashel UnityPlayer.dll el windows error naplóban, ezt látom, de ha ezzel a paranccsal indítom a játékot minden rendben megy de viszont az fps szinte 10re megy le, alapból a játék 60fps megy, valaki leírná hogy ez a parancs mit csinál? mármint hogy miket kapcsol ki.
volt egy frissítés a játékban pár hete és ez a dll is frissítve lett, és azóta csinálja a crasht -
A Mozillám már jó ideje nem menti a jelszavakat és nem jövök rá,hogy miért.Mintha vmilyen progi kitörölné.Az AVG-ben már rég kivételek közé raktam a beállításokban megadtam neki a mentést.Most már nem tudom mit tegyek.Nagyon idegesítő,mert rengeteg jelszavas oldalam van.Nagyon jó lenne,ha vkinek lenne egy jó tippje.Előre is köszi! Help Me! -
Mitől lehet az, hogy az Ubi accountom időnként kijelentkeztet? Megváltoztattam a jelszót is, valamint a 2 lépcsős azonosítás is be van kapcsolva. Viszont néha kitalálja, hogy akko most jelentkezzek be újra és még a remember me is be van pipálva... -
lammaer #11386 Köszi....
Közben rátaláltunk a Fistful of Fragsra, üditő változatosság, csak a múlt héten elcseszték a botokat azt nem harcolnak csak nézik az eget :)
-
vato loco #11385 OpenArena? -
kemény dió...majd töröm a fejem rajta holnap :) -
lammaer #11383 Skacok, tudtok ajánlani csapatépítés céljára olyan multiplayer - lehetőleg cooperatív játékokat, amit 6+ fő tologathat zártkörűen, botok ellen?
A szempontok:
- ingyenes legyen
- munkahelyi laptopon (i7-i9, 32GB ram, de NINCS spéci videókártya) menjen
Eddig a CS:GO-t tologattuk de már uncsi, kipróbáltuk még a Alien Swarm: Reactive Drop-ot, illetve terítéken van a Team Fortress 2 is. Ezen túl valami?
-
lammaer #11382 És tényleg, köszi. -
nekem se látszódik,de ott van ,ha odaviszed fölé az egér kurzort,akkor meg lehet találni :D -
lammaer #11380 A topic favoritozó csillag csak nekem tűnt el? Se berakni se levenni nem tudok topikokat igy....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.02.21. 19:40:20 -
mustanggt5001 #11379 Sziasztok.
World of warship publik test nem indul el, segitség kellene. -
Gorgot666 #11378 Sziasztok.GW2-VEL lenne problémám.Az arena net oldalárol leszedtem a játék cliensét és mikor telepíteni akarom kapcsolodási hibát ír ki.Netem van a játékot megvásároltam ugyhogy lövésem nincs hogy mi lehet a gond. Segitségeteket előre is köszönöm. -
Alanw #11377 Szerintem nézz körül Nexuson -
Plata #11376 Bocsi a de a WoW jelenleg BfA kiegnél tart,a Wotlk már vagy 10 éve volt.
Max addont ismerek hozzá. -
Thingi #11375 Sziasztok Wotlk WoWhoz keresek Vendor hacket tudna valaki segíteni? -
deanwnchstr #11374 Üdv!
Gta Vice Cityvel szerettem volna játszani, egy kis retro feelingként. Azonban windows 10-en nem akar elindulni, folyamatosan hibaüzenetet dob fel, hogy "cannot find 640x480 video mode." Steames verzió, vásároltam, nem kalózkodás :D Illetve végigpróbáltam mindent, a kompatibilitást megpróbáltam az összes windowssal - vista, xp, 98 stb. szóval az összes lehetőség. Telepítettem a silent patchet amivel végül elindult, de iszonyúan laggolt. A képernyőbeállításokat pedig nem tudtam levenni 1366x768-ról, és ezt pár alkalommal megismételte majd azóta a játék sem indul el, de már hibaüzenetet sem ír, egyszerűen csak 2-3 mp-el a kezdőképernyő után kidob. Valamilyen ötlet, illetve valakinek hasonló probléma? Előre is köszönöm a választ! :)