11413

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• gunji
    Köszi :)
  • Plata
    Játékban beszéltem az illetékessel és törölte.
  • gunji
    Nem tudom törölni az 5 percen belüli hozzászólásom: #47876
    Igen, mert rossz a sorszámozás. :( Így benn marad, eh :(
  • JonasSandor
    Ez így annyira szar semmit nem találni.
  • Plata
    Gyakorlatilag már nem nagyon működik semmi sem.
  • JonasSandor
    Régen a kereső rendesen működött most mért lett elrontva, hogy a google-t adja be évek óta azt nem találni semmit?
  • Anubis89 #11407
    Sziasztok !
    A héten elkezdtem magamtól az Unity motorral készült játékok gépi forditásának megtanulását , de sajnos csak addig jutottam el eddig hogy az UABE - val megtalálom a játékok fájljai közt a szöveget rejtőt és kiexportálom ! Tudna abban valaki segiteni hogy lehet pl csak az angol szövegeket a sorokból kinyerni hogy letudjam forditani ? Előre is köszönöm a választ !
  • perko
    Köszönöm! Valami rémlett, de nem voltam benne biztos. Most már Ok!
  • manson222
    Itt keresd a csillagot, kb. ahol piros téglalap van. :)

• perko
    Hello! A játékosok fórumába szeretnék egy témát hozzáadni a saját listámhoz. Nem találom azt a csillagot amire rákattintva bekerült a téma a saját listámba. Mi a megoldás?
    Utoljára szerkesztette: perko, 2024.04.14. 14:48:34
  • Bal0924
    Sziasztok!

Lehet rossz helkyre írok, de nincs ötletem. Előre is köszi ha valaki válaszolna.
    Keresgéltem, de nem találtam rendes választ.
    Talán tudna valaki segíteni.

Van egy játék egy microsoft-xbox-os fiókon.
    Át lehet adni a játékot?
    Vagy egyesíteni 2 microsoft-xbox fiókot?
    Mind a két xboxos fiókon van(nak) játék(ok), amiről jönne a játék azon csak 1 játék van.
  • Gregormann70
    kb egy hete próbálgatok FS 2020-al játszani. Egy Saitek x52-t használok hozzá Elejében szépen működött minden, de természetesen belepiszkáltam a beállításokba. Tegnap óta a yojstik (bocs ha nem így kell leírni )nem irányítja a repülést. Sajnos nem találom hol rontottam el a beállítást. Ha valaki tud segíteni megköszönöm.
  • biomage
    megvan, metal hellsinger.
    Nem tudom hol láttam talán a wearethevr csatornán.
  • Caliph
    gitar hero?

• biomage
    Hali

Láttam egy gameplayt egy játékról ami zenés játék, egy fajta ritmus játék, megszeretnél tudni a játék nevét.
    Nem sokra emlékszem csak anyi hogy rock zenék van benne és ritmusos játék.
  • Adamcsaka
    Van itt valaki magyar játékgyártó(fejlesztő) cégtől?
  • RJoco
    Nálam nem jön elő.
    De a popup tiltva van és adguard is véd.
  • Plata
    Szerintem szándékosan szīvatnak.
    Időnként előfordul ilyen,de máskor a modik helyre hozzák.
    Most nem nagyon akarják.
    Már rég rossz.
    Mobilról fórumozz.
    Azon nemjön elő.
  • lammaer
    Az hogy minden topikban fejön a GDPR popup majd az elfogadmora bejön a disney hirdetés oldala - na az véletlen vagy igy generáltatják velünk a hirdetési bevételt?
  • RJoco
    Pont ugyanattól, amitől a háttérképek sem látszódnak.
    Már nem az első eset. Majd egyszer megint jó lesz. Remélhetőleg.
  • Darun
    Az mitől van, hogy egy hozzászólásban a spoilerre kattintva nem nyitja le a fület, csak felugrik a lap tetejére, ahogy a válaszra kattintva sem csinál semmit, csak szintég ugrik egyet a kép?
  • biomage
    nem vettem észre hogy irt valaki az üzimre na mindegy, hol tudom letölteni, amúgy steames játék, hm na mindegy megprobálok találni egy régebbi UnityPlayer.dll
  • RJoco
    Üdv!
    A témák háttereivel mi történt megint?
    Több témát is ellenőriztem. Mindenhol csak a fehér háttér.
  • Zsombor99
    Ha azóta omolgat össze a játékod, akkor először backup-olj egyet a mostani dll-ből (hogy vissza tudd állítani, ha kellene), utána próbálj meg letölteni egy korábbi dll verziót, amit felülírással másolj be a megfelelő helyre, ha a játékban van, akkor oda.
  • biomage
    Hali

Ez a parancs pontosan mit csinál? -force-driver-type-warp

van egy játék ami dx11 vgán fut, és hát megy a kártyámon ami dx10.c de egy bizonyos állapotban crashel UnityPlayer.dll el windows error naplóban, ezt látom, de ha ezzel a paranccsal indítom a játékot minden rendben megy de viszont az fps szinte 10re megy le, alapból a játék 60fps megy, valaki leírná hogy ez a parancs mit csinál? mármint hogy miket kapcsol ki.
    volt egy frissítés a játékban pár hete és ez a dll is frissítve lett, és azóta csinálja a crasht
  • tandya
    A Mozillám már jó ideje nem menti a jelszavakat és nem jövök rá,hogy miért.Mintha vmilyen progi kitörölné.Az AVG-ben már rég kivételek közé raktam a beállításokban megadtam neki a mentést.Most már nem tudom mit tegyek.Nagyon idegesítő,mert rengeteg jelszavas oldalam van.Nagyon jó lenne,ha vkinek lenne egy jó tippje.Előre is köszi! Help Me!
  • shaba23 #11387
    Mitől lehet az, hogy az Ubi accountom időnként kijelentkeztet? Megváltoztattam a jelszót is, valamint a 2 lépcsős azonosítás is be van kapcsolva. Viszont néha kitalálja, hogy akko most jelentkezzek be újra és még a remember me is be van pipálva...
  • lammaer
    Köszi....

Közben rátaláltunk a Fistful of Fragsra, üditő változatosság, csak a múlt héten elcseszték a botokat azt nem harcolnak csak nézik az eget :)
  • vato loco
    OpenArena?
  • Caliph
    kemény dió...majd töröm a fejem rajta holnap :)
  • lammaer
    Skacok, tudtok ajánlani csapatépítés céljára olyan multiplayer - lehetőleg cooperatív játékokat, amit 6+ fő tologathat zártkörűen, botok ellen?

A szempontok:
    - ingyenes legyen
    - munkahelyi laptopon (i7-i9, 32GB ram, de NINCS spéci videókártya) menjen

Eddig a CS:GO-t tologattuk de már uncsi, kipróbáltuk még a Alien Swarm: Reactive Drop-ot, illetve terítéken van a Team Fortress 2 is. Ezen túl valami?
  • lammaer
    És tényleg, köszi.
  • Caliph
    nekem se látszódik,de ott van ,ha odaviszed fölé az egér kurzort,akkor meg lehet találni :D
  • lammaer
    A topic favoritozó csillag csak nekem tűnt el? Se berakni se levenni nem tudok topikokat igy....
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.02.21. 19:40:20
  • mustanggt5001
    Sziasztok.
    World of warship publik test nem indul el, segitség kellene.
  • Gorgot666
    Sziasztok.GW2-VEL lenne problémám.Az arena net oldalárol leszedtem a játék cliensét és mikor telepíteni akarom kapcsolodási hibát ír ki.Netem van a játékot megvásároltam ugyhogy lövésem nincs hogy mi lehet a gond. Segitségeteket előre is köszönöm.
  • Alanw
    Szerintem nézz körül Nexuson
  • Plata
    Bocsi a de a WoW jelenleg BfA kiegnél tart,a Wotlk már vagy 10 éve volt.
    Max addont ismerek hozzá.
  • Thingi
    Sziasztok Wotlk WoWhoz keresek Vendor hacket tudna valaki segíteni?
  • deanwnchstr
    Üdv!

Gta Vice Cityvel szerettem volna játszani, egy kis retro feelingként. Azonban windows 10-en nem akar elindulni, folyamatosan hibaüzenetet dob fel, hogy "cannot find 640x480 video mode." Steames verzió, vásároltam, nem kalózkodás :D Illetve végigpróbáltam mindent, a kompatibilitást megpróbáltam az összes windowssal - vista, xp, 98 stb. szóval az összes lehetőség. Telepítettem a silent patchet amivel végül elindult, de iszonyúan laggolt. A képernyőbeállításokat pedig nem tudtam levenni 1366x768-ról, és ezt pár alkalommal megismételte majd azóta a játék sem indul el, de már hibaüzenetet sem ír, egyszerűen csak 2-3 mp-el a kezdőképernyő után kidob. Valamilyen ötlet, illetve valakinek hasonló probléma? Előre is köszönöm a választ! :)