44
-
#44 takarodjanak már
Mi ez a rovaj fuh
inkáb játszatok a SWAT 4 -el, nem ilyen agyatlan lövöldözös s...okkal................... S.W.A.T. Team. -
Anteris #43 és? mi a gond ebben, nem értem. Pl. engem is lenyűgöz sokszor a játékok grafikája és bizony igen jól megnézem a textúrákat közelről amikor tehetem. Szépérzék is van a világon nem csak az agyatlan nyomulás. -
#42 csak engem zavar a képeken hogy a katonák lézer fegyverrel lövöldöznek, vagy az ellátó mindenkinek világító lőszert osztott ki? kicsit starwars-os feeling -
Daráló #41 -
Daráló #40 Vad ÁSZ
-
#39 Amennyi embert a nácik kiirtottak semmi ahhoz képest amennyit pl sztálin idejében irtottak ki, béke időben. Nameg az amik is nyomják az emberirtást, csak egy háborús ürügyet kell találniuk... -
priluki #38 De még többek között azt is elmesélte,hogy egyszer egy német katona megmentette az életét,ugyhogy ha nincs az a német katona most én se lennék,és amikor jöttek a nagy felszabaditó vörös hadsereg dicsö katonái,öt jol helybenhagyták lánytestvérét ,meg..... -
priluki #37 Jol elkanyarodott a téma.. de nem baj,talán egy ilyen topik is kéne.Annyit tok mondani 26 éves vagyok öregapám elég sokat mesélt a háboruról,minden félnek voltak szemét dolgai csak nem mindegyikböl lett "világszenzácio". -
#36 Ezt a nácizást meg fejezéttek be plz, nem ide való. -
#35 Szögletes jeepkerék rulez. -
SZVSZ #34
"Én is imádom a németeket halomra lőni:)))))
Szerencsére minden játékban pont ez a feladat. Ki kell irtani őket mint a valóságban:)))
Biztos vagyok benne, hogy itt is pont ezt kell majd csinálni."
Gondolom a nagyapad is mar egy budos arulo volt es az amcsik oldalan harcolt koztuk magyarok ellen is ....nincs mit csodalkozni vannak meg nemnormalistotalsegfejbarmarcuak! -
SZVSZ #33 Nagyon elitelendo amit a nacik tettek a zsidokkal de azert arrol se feledzezzunk meg hogy PL az amcsik hany millio indiant oltek meg!!! ( csak arrol nincs ki beszeljen mert nincsennek tulelok meg fenykepek se)
-
reloader #32 Auschwitz-ot a vezetők akarták, nem a katonák.
Ha már ennyire bele akartok menni, akkor nem árt megjegyezni, hogy Hitler ideje alatt virágzott fel a német gazdaság, a kultúra stb. stb.
A barakokban nem zárták a szekrényeket, mert tudták a német katonák egymásról, hogy bajtársat nem lopnának meg.
Elvegtálhatsz a szörnyűségeken, de nem árt néha egy másik szemszögből is megvizsgálni a dolgokat.
Állítom, hogy ma sem bánnak jobban mondjuk egy ilyen csuda kis CIA titkosbörtönben a foglyokkal.
Jah, hogy ők elkövettek valamit? Hogyne, éppen most engedtek szabadon egy 5 hónapig ártatlanul ott tartott emberkét, de egyes infók szerint többezzer ilyen embert tartanak fogva és mégcsak Világháború sincs. A Gulágokról ne is beszéljünk, köztük a "szép" ki szibériai haláltáborokról.
PONT.
-
Goth #31 "teledumálták az agyad??" :DDDD
Látogasd meg a haláltábort Auschwitz-ban, ha eddig még nem tetted. Egy életre megutálod a nácikat. -
Goth #30 én meg a büdös nácikat :D -
archkoven #29 Kurvára nem úgy néz ki ez a játék mint valami stratégia, valószínűleg nem sok köze lesz egy hagyományos értelemben vett stratégiához.
Ma már minden a grafikának van alárendelve, nem a játszhatóságnak.
Szép-szép, de attól félek csak szép. Semmi több. -
Del Sonar #28 Egész jó játéknak tűnik.
-
antikommunista #27 én is föleg codba szeretem irtani a büdös jenkiket és komcsikat:P -
#26 Én imádok szöviket irtani a játékokban :) vagyis inkább mindíg az ún. "rossz oldalon" szeretek állni. A 2. vh-s játékokban a tengelyhatalmak oldalán, hidegháborús játékokban meg szovjet oldalon, amcsis terroristás játékokban meg terrorista szokok lenni :) Legjobb amikor il2 széjjel vágok egy bf-109-el egy ami p-51-est az meg kis darabokban zuhan lefelé, vagy ofp pl t80-al szétkenek egy m1a1-et :D Sztem így is próbáld ki -
archkoven #25 Én is imádom a németeket halomra lőni:)))))
Szerencsére minden játékban pont ez a feladat. Ki kell irtani őket mint a valóságban:)))
Biztos vagyok benne, hogy itt is pont ezt kell majd csinálni. -
troc #24 Ezt gyönyörűen megvalósították már a 2004 közepén megjlent Soldiers: Heroes of World War 2 című játékban. A mai napig nincs kint ilyen engine, és a game második része jön jövő év első hónapjaiban: Faces of War
http://hardwired.hu/search.php?q=Faces+of+War&x=70&y=15
nyami. -
Akuma #23 nem a tigrist jellemeztem ácsi te meg azt tetted
én általánosságban beszéltem és nem 100%-ban, de közel 85%ban igazam van -
antikommunista #22 látszik nem érted..nekd is teledumálták az agyad??"rohdat nácik" mi??inkább rohadt jekik,britek,és komcsik!! [moderálva] -
Praetor #21 Illetve bocs.
Igazad van, félreértettelek.
Ha egy tigris precízen belelőtt egy shermanba, akkor az valószínűleg úgy szétesett, ahogy van. -
Praetor #20 Butaságot beszélsz.
A 2.VH-ban statisztikailag minimum 8-12 shermant lőtt ki egy tigris, mire sikerült kilőni.
Sőt a legtöbb tigrist nem lőtték ki, hanem amíg volt benzin a járgányban, addig mentek vele és lőttek, aztán amikor elfogyott a benya, akkor kiszálltak a katonák, és elkeztdek gyalogolni haza.
A háború végén Nyugat-európa tele volt hibátlan állapotú tigrisekkel, amikből csak kifogyott a benzin. -
Komolytalan #19 "a programozók elmondásuk szerint olyan magasságokba emelték a mesterséges intelligenciát, hogy néha maguk is meglepődnek az MI egyes reakcióin"
Ilyet már én is csináltam. Pl mikor amőba AIját csináltam, és nem rakta be 1ik végéről lezáratlan 4-esbe az 5.-ket hogy nyerjen, akkor én is meglepődtem a következő felkiáltással: "Mi az apád f...át csinálsz te hülye?" :-D Azért reméljük náluk nem az lesz a meglepetés, hogy hülyeségeket csinál a gép. -
Akuma #18 szerintem meg egy lövéstől felrobbanna valóságban...
képzeld csak el, amint behatol a lövedék a páncélzaton keresztül.... a súrlódás miatt 2000 fokosra izzik fel "skuló", a tankok meg tele vannak "lőszerrel" amiket nem szabadna még ütésse, hogy érzen... nos ha nekikoccan egy ilyen lövedék 1000Km/órával 2000 fokosan, akkor egész biztos, hogy nem csak annyi baja lesz annak a tanknak, hogy nem tudja használni a lőtornyát! :)
egy jól irányzott lövét és szétrobban a tank, a valóságban -
fflx #17 "A játékot madárperspektívából követhetjük nyomon és ez fel is vet egy nagyon fontos kérdést. Vajon hogyan állapíthatjuk meg azt, hogy a páncélosunk mennyire amortizálódott le a harcban? A Relic erre is talált megoldást és nem is akármilyet. Tankunk nem a már jól ismert módon, hirtelen fog a legnagyobb megrökönyödésünkre felrobbanni, hanem először csak a fegyverzete mondja fel a szolgálatot, majd később már csak vánszorogni tud szegény míg végül tényleg feladja a küzdelmet."
hogyismondjam, egyszeruen zsenialis :)
mondjuk egy sherman a kepen lathato 20m-es tavolsgrol akarmien iranybol kap egyet attol a tigristol, akkor valoszinusitheto, hogy tonkremegy a fegyverzete :) -
#16 hát én meg szeretem a németeket lőni :D cod multiban se voltam még soha velük -
ctrlH #15 A harckocsik 10m-ről lövik egymást, miközben egy rakás gyalogos szaladgál közöttük. Ez sokat elmond a játék élethűségéről. -
Atees1987 #14 Ez világos -
Atees1987 #13 Igen , én is marhára unom h mindig azok a "fránya nemetek" ellen vagyunk, multiban ha tehetem mindig velük vagyok, végre csinálhatnának olyan játékot ahol a győztes német csatákat játszhatjuk le a gépünkön , jó lenne , utálom őket lőni -
SZVSZ #12 ja a jatekrol annyit ha nemetekre vagy magyarokra kell majd lonni biztos nem fogom jaccani!!! -
Atees1987 #11 :D Én is megszéktam nézni 1 játékban a bump mappingot meg sokszor leállok nézni a szép grafikát...De multiban azért odafugyelek a játékra nem foglalkozok a grafikával csak annyira h elvezhető legyen a játékmenet, a bátyádnak javasolnám h vigye végig a Q4-et nézzen végig minden pályát az úccsó pixelig:D -
SZVSZ #10 remelem nem valami Nemetellenes jatekrol van szo es lehetunk majd a nemetekkel is es szetrughatjuk a hue angolok segget! mar unom hogy azokat kell lonni akikkel lenni szeretnek! a Nemetek voltak a legjobb katonak ezt mindenki tudja! csak hue vezetojuk volt,ugye nem kell bemutatni...szoval egy egyszeru katona nem tehet rola mien parancsot kap azt vegre kell hajtani.
na jo nem akkartam senkit felhuzni csak unom mikor nemetellenes jatekok kerulnek a piacra!!! U.I. a nemet katonak voltak a legjobbak( ne higgyunk el mindent ami a tvbe megy a nemet katonak lejaratasa erdekebe) -
#9 grafika != játékélvezet
(kivéve a bátyámnál. otthon van 2 gépünk, hálóba vannak kötve, de mikor pl. UT vagy Q4-ezünk, a hülyegyerek ahelyett hogy a másikat lőné, leáll a fal mellé és nézi a textúrákat, hogy "húúú de durva ez a bump map, meg a chrome, meg a csillogás, visszatükröződés stb. na mondom menj a faszomba. Én inkább játszok 640*480-ban software-esen minden effekt nékül egy játékot, ha élvezetes, minthogy a gráfot nézzem...de vann még mutánsok...) -
Manki #8 Ez nem csak jónak és rohadtul gigaszupernek tűnik! Hanem az is -
antikommunista #7 ALIG VÁROM NAGYON KIRÁLY GÉM LESZ -
Bohun #6 Kíváncsi vagyok, lehet-e a németekkel is lenni.
Panzer General 1 rulz -
Runo #5