Stallone vs. Schwarzenegger

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Indok?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

ForzaInter
egyértelmûen Stallone.

Yo, Bitch!

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

<#taps><#nevetes1>

B0B0
Beteg :))

KM
Nem is rossz!<#vigyor2>

REALista
Stallone vs. Schwarzenegger
A vége nagyon nagy lett...:D

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

B0B0

B0B0
Filmmúzeum

Hol?
B0B0
Ma 18:45-kor Stallone kontra Schwarzenegger

Érdemes megnézni

Gabesz amd64
godzilla vs King kong filmbe megneztem volna a szalonnat meg a swarcit :DDD

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

B0B0
Melyik melyik?? :)

cápa vs piranha
Gabesz amd64
multheten vetitettek itt az emlekmast.<#eljen>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

B0B0
Melyikük nem? A Szalonna és a Svájci is öreg

Dred bíró
Öreg. <#guluszem1>

\"Én vagyok a Rend!\"

Chuck Norris a nyerõ! <#eljen>

grebber
JAja most nézem hogy elnéztem.

Next PC upgrade: 2022

B0B0
Ezt ugye a 233-ra írtad? :)

grebber
A film cime: Az útolsó akcióhösök :D

B0B0
Ja! Az utolsó akcióhõs is az, csak lazább :)

schrank
végülis a T2 is egyfajta ovizsaru csak több vér van benne <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

B0B0
Stallone mindenképp értékesebb ember színészi szempontból. Arnie csak azért lett ekkora sztár mert megkapta a Terminátor fõszerepét és rengeteg péz pumpált bele, hogy állandóan szuperfilmeket írjanak neki. Mellesleg nem útálom én ezért, csak mondom, hogy Sly jobb. Egyébként Arnie a magányos hõs és a jószívû behemót mellett semmilyen más szerepet nem játszott el

B0B0
Most hallottam, hogy Sly állítólag fûzi Arnie-t, hogy egy közös filmmel búcsúzzanak a vászontól. Ha igaz akkor kurva nagy szám lenne!!

B0B0
Hmmm. Akkor csak a nála jóval jobb színészeket jutalmazza?? <#vigyor1>

grebber
Nem csak õt múltkor Dany Devitot köszöntötte ugyanigy Schwarzi.

B0B0
Hát ez komoly! Megdícsérik Sly-t, hogy drága helyen forgat, mellette persze annyi pénze van mint a pelyva :)

grebber
Jaja irta újság is.Oklevelet azért kapott mert ott forgat Kaliforniába ami jó dolog mert nem nagyon szeretik a rendezõk mert drága hely.

B0B0
Komoly?

grebber
Ehe Swarzi elment Stallone forgatására és "kibékültek" vitt neki oklevelet és szivart is.

B0B0
Wow

grebber
Antonio Tarver két ütés vitt be Sly-nak és megpadlozott a rendezõk meg mindenki azt hitték hogy csak megjátsza aztán rájöttek hogy eszméletlen :D

B0B0
Ki volt az?

grebber
Szegény Stallone állandóan leütik a forgatáson.
Dolph Lundgren után most a volt világbajnok bokszolo küldte valóban padlóra.

schrank
azok ellen is van egy módszer <#hehe>

CodeRed
Szerintem a 3-tól felfelé csak rókabõr volt mind...És a Dolph Lundgren-es 4.ik rész elég szánalom volt...fõleg mikor Gorbacsov tapsikolni kezdett.Szerintem bugyuta volt.A gonosz orosz és a jófiú amerikai...brrrr.Az 5.ik rész pedig az elsõ rész átdolgozott változata volt, csak a csavargó utcagyereket nem Apollo hanem a befutott Rocky karolta fel.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Bandew
Tom, azért írtam én.
Amúgy Rambo remake elég értelmetlen lenne az általad felsorolt modern kütyük miatt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

schrank
azt írtam hogy a rambo-t kéne remak-elni nem azt hogy az lesz <#idiota><#nyes>

B0B0
Színészileg Stallone fényévekkel elõrébb járt Schwarzeneggernél mindig is. Arnie filmjei általában azért voltak sikeresek, mert minidg valami monumentális alkotásban játszott. Aztán késõbb - a hírnév megszerzése után - persze jöhettek már a "kisebb filmek" is

Igen, jövõre fogja leforgatni a Rambo 4-et.

A Rocky-kal nem értek egyet. Mind az öt film sugall valamit. Én is sportolok, és megértem a film üzeneteit.....

Abban egyet értek, hogy a Rambo elsõ két része jó volt, a harmadik már nem annyira...
Bandew
Ez nem remake, hanem új rész.
És ugyanúgy készül a Rambo új része is.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CodeRed
RAMBO 1 úgy volt jó ahogy megcsinálták...az elsõ rész (eredeti cím:Az elsõ vérig) nagyon-nagyon jó és egyedi film volt.Mondjuk a történet végén az eredeti mû szerint Rambo-t a saját kérésére kiképzõtisztje (a nevére már nem emlékszem) lelövi.Kár, hogy nem így lett vége.Sajnos ugyanaz történt a többi Rambo-val is mint a ROCKY sorozattal.Bár a 2 még nézhetõ volt de a 3.ik ban sok olyan rész volt amit nézni is ciki volt....Éppen most néztem meg újra a Bosszú börtönében c filmjét DVD-n.Megveszem az tuti mert eszméletlen jó film...még így tizenx évesen is.Nagyon jól játszik benne.Valahogy Swarcziból nekem mindíg ez hiányzott.Valahogy nem tudott egyik filmjében sem szívhezszólóan játszani számomra.Egyetlen egy jól alakított jelenete szvsz a T2 vége volt amikor elmondja John-nak, hogy már érti miért sírnak az emberek.egyébként ha megfigyelitek Stallone és Schwarzenegger filmjeit figyeljéte meg, hogy Stallone-nak mennyivel több vágásnélküli hosszú monológos jelenetei vannak.Talán ez is azt bizonyítja, hogy Arnie bácsi nem olyan hú de nagy szinészi játékkal van megáldva.De neki az volt igazán a sikerhez vezetõ út, hogy általában vagy rászabták a szerepeit, vagy átszabták rá, vagy nagyon jó ún."unterman"-okat kapott maga mellé a filmjeiben.Ja és ugyebár minden nagy popcorn mozi rendezõvel forgatott szinte aki korának vagy sikeréveinek nagy neve volt.De mindent egybevéve Arnie nagyon sokat adott az akciófilmek mûfajához, és osztom azt a nézetet miszerint õ (volt) Az Utolsó Akcióhõs.Azt mindenesetre sajnálom, hogy sosem játszott Arnie és Sly egy filmben.Bár egyszer felreppent a hír, hogy Õk ketten játszanak a Hét Mesterlövész felújított változatában de nem lett belõle semmi. :-( sajnálom

schrank
akkor má inkább a rambót remak-elhette volna te mindenféle mûholda ló..szal meg CIA meg minden akkoriba még mobil sem volt azon a vidéken egy teljesen új filmet kapnánk

B0B0
Detto

CodeRed
Kiváncsi leszek a történtre...Remélem végre Sly összehozott valami jó forgatókönyvet.ROCKY1 és 2 No1. volt de a többi...khm...teljesen felesleges bugyutaságok sorozata.

A Rocky 6-ot elkezdték forgatni! Itt vannak az elsõ képek a forgatásról:

A Copland címû filmet én is imádom! Stallone 20 kilót hízott a szerep kedvéért, és hogy ezt elérje, palacsintán élt.

De nem kell félteni, utánna simán visszahozta a formát õ is:

B0B0
Simán

Arnie egyik szerepe sem volt nagy kunszt

schrank
azért megnézném a stallone hogyan játszana el egy terhes férfit <#hehe> FAKE

Oldal 1 / 6Következő →