257
A két izompacsirta közül ki a jobb?
-
#257 Indok? -
#256 egyértelműen Stallone. -
#255 Egy filmben Stallone és Schwazenegger -
pauly #254 -
#253 Beteg :)) -
#252 Nem is rossz! -
#251 Stallone vs. Schwarzenegger
A vége nagyon nagy lett...:D -
#250 Rocky 6 trailer -
#249 Filmmúzeum -
Quantumleap #248 Hol? -
#247 Ma 18:45-kor Stallone kontra Schwarzenegger
Érdemes megnézni -
#246 godzilla vs King kong filmbe megneztem volna a szalonnat meg a swarcit :DDD -
#245 Melyik melyik?? :) -
hokotro #244 cápa vs piranha -
#243 multheten vetitettek itt az emlekmast. -
#242 Melyikük nem? A Szalonna és a Svájci is öreg -
#241 Öreg. -
blackgamer #240 Chuck Norris a nyerő! -
#239 JAja most nézem hogy elnéztem. -
#238 Ezt ugye a 233-ra írtad? :) -
#237 A film cime: Az útolsó akcióhösök :D -
#236 Ja! Az utolsó akcióhős is az, csak lazább :) -
#235 végülis a T2 is egyfajta ovizsaru csak több vér van benne -
#234 Stallone mindenképp értékesebb ember színészi szempontból. Arnie csak azért lett ekkora sztár mert megkapta a Terminátor főszerepét és rengeteg péz pumpált bele, hogy állandóan szuperfilmeket írjanak neki. Mellesleg nem útálom én ezért, csak mondom, hogy Sly jobb. Egyébként Arnie a magányos hős és a jószívű behemót mellett semmilyen más szerepet nem játszott el -
#233 Most hallottam, hogy Sly állítólag fűzi Arnie-t, hogy egy közös filmmel búcsúzzanak a vászontól. Ha igaz akkor kurva nagy szám lenne!! -
#232 Hmmm. Akkor csak a nála jóval jobb színészeket jutalmazza?? -
#231 Nem csak őt múltkor Dany Devitot köszöntötte ugyanigy Schwarzi. -
#230 Hát ez komoly! Megdícsérik Sly-t, hogy drága helyen forgat, mellette persze annyi pénze van mint a pelyva :) -
#229 Jaja irta újság is.Oklevelet azért kapott mert ott forgat Kaliforniába ami jó dolog mert nem nagyon szeretik a rendezők mert drága hely.
-
#228 Komoly? -
#227 Ehe Swarzi elment Stallone forgatására és "kibékültek" vitt neki oklevelet és szivart is.
-
#226 Wow -
#225 Antonio Tarver két ütés vitt be Sly-nak és megpadlozott a rendezők meg mindenki azt hitték hogy csak megjátsza aztán rájöttek hogy eszméletlen :D -
#224 Ki volt az? -
#223 Szegény Stallone állandóan leütik a forgatáson.
Dolph Lundgren után most a volt világbajnok bokszolo küldte valóban padlóra.
-
#222 azok ellen is van egy módszer
-
#221 Szerintem a 3-tól felfelé csak rókabőr volt mind...És a Dolph Lundgren-es 4.ik rész elég szánalom volt...főleg mikor Gorbacsov tapsikolni kezdett.Szerintem bugyuta volt.A gonosz orosz és a jófiú amerikai...brrrr.Az 5.ik rész pedig az első rész átdolgozott változata volt, csak a csavargó utcagyereket nem Apollo hanem a befutott Rocky karolta fel. -
#220 Tom, azért írtam én.
Amúgy Rambo remake elég értelmetlen lenne az általad felsorolt modern kütyük miatt. -
#219 azt írtam hogy a rambo-t kéne remak-elni nem azt hogy az lesz -
#218 Színészileg Stallone fényévekkel előrébb járt Schwarzeneggernél mindig is. Arnie filmjei általában azért voltak sikeresek, mert minidg valami monumentális alkotásban játszott. Aztán később - a hírnév megszerzése után - persze jöhettek már a "kisebb filmek" is